bill33 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Κανονικα,οπως και με ΟΤΕ.Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.Φιλος ομως εχει προβλημα τωρα τελευταια με το pos ,δεν επικοινωνει σωστα και βγαζει προβλημα οταν παει να περασει πιστωτικη καρτα,μηπως εχουν αλλαξει τιποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ο φιλος σου ομως και αυτος fax κανονικα ε? μονο στην πιστωτικη προβλημα? δεν ενεργοποιησες καποια προσθετη υπηρεσια ε? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ο φιλος σου ομως και αυτος fax κανονικα ε? μονο στην πιστωτικη προβλημα? δεν ενεργοποιησες καποια προσθετη υπηρεσια ε? Αυτος δεν εχει φαξ.Το προβλημα του παρουσιαστηκε πριν απο ενα μηνα περιπου,καλεσε την εταιρια που ειναι υπευθυνη για τα pos και κατι του εφτιαξαν αλλα δεν ξερω απο εκει και μετα κατι,λογικα πρεπει να δουλευει σωστα τωρα.Στην αιτηση που κανεις οταν εγκαθιστάς γραμμη πρεπει να δηλωσεις αν εχεις συναγερμο ή κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 απλα ενημερωνω.... απο αλλο φορουμ μου εχουνε πει οτι η αποστολη φαξ ακομα και σε τοπικο και υπεραστικο αριθμο χρεωνετε κανονικα και δεν ειναι μεσα στις τζαμπα κλησεις. δεν το γνωριζω με σιγουρια απλα ετσι μου ειπαν. Το αναφερω προς ενημερωση και επιβεβαιωση αν καποιος το γνωριζει. Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 θα ηθελα να ρωτησω τι καλυψη εχει η forthnet στην περιοχη της γλυφαδας αν ειστε ευχαριστημενοι με ταχυτητες κτλ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Αυτό ισχύει στην on. Ισχύει και στη forthnet; Γενικά υπάρχει περίπτωση, οι συναργερμοί, τα φαξ και τα POS να μη δουλεύουν παντού. Ανάλογα το στρίμωγμα που πέφτει σε κάθε περιοχή. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 παιδιά καλησπέρα! τη Δευτέρα ήρθε ο τεχνικός και έκανε τη σύνδεση και μπορούσα να μπω στο ίντερνετ για καμιά ώρα. όταν ξαναπροσπάθησα να μπω και συμπλήρωσα username και password, έβγαλε μήνυμα "authentication failed". πήγα σε κατάστημα της forthnet και μου είπαν να κάνω reset το router (Τhomson TG585 v7). το έκανα, αλλά πάλι τα ίδια. απο τη σελίδα Thomson Gateaway Home μου λέει ότι παρουσιάζεται σφάλμα στο PPP :blink: Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 παιδιά καλησπέρα! τη Δευτέρα ήρθε ο τεχνικός και έκανε τη σύνδεση και μπορούσα να μπω στο ίντερνετ για καμιά ώρα. όταν ξαναπροσπάθησα να μπω και συμπλήρωσα username και password, έβγαλε μήνυμα "authentication failed". πήγα σε κατάστημα της forthnet και μου είπαν να κάνω reset το router (Τhomson TG585 v7). το έκανα, αλλά πάλι τα ίδια. απο τη σελίδα Thomson Gateaway Home μου λέει ότι παρουσιάζεται σφάλμα στο PPP :blink: Πάρε στο 13831. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τους κωδικούς σου. Είσαι 100% σίγουρη ότι τους βάζεις σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 παιδιά καλησπέρα! τη Δευτέρα ήρθε ο τεχνικός και έκανε τη σύνδεση και μπορούσα να μπω στο ίντερνετ για καμιά ώρα. όταν ξαναπροσπάθησα να μπω και συμπλήρωσα username και password, έβγαλε μήνυμα "authentication failed". πήγα σε κατάστημα της forthnet και μου είπαν να κάνω reset το router (Τhomson TG585 v7). το έκανα, αλλά πάλι τα ίδια. απο τη σελίδα Thomson Gateaway Home μου λέει ότι παρουσιάζεται σφάλμα στο PPP :blink: Όταν λες ξαναπροσπάθησες και συμπλήρωσες username και password τι εννοείς? Που τα έβαλες τα username και password? Αν τα βάλεις μια φορά στο router τα κάνεις αποθήκευση δεν χρειάζεται να τα ξαναβάλεις.. Ποιά λαμπάκια στο router είναι πράσινα - κόκκινα??? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 τα ασυρματα routers της εταιρειας linksys τι ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης εχουν; δοκιμασα το admin για ονομα χρηστη και 1234 για κωδικο αλλα δεν το δεχτηκε :/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 τα ασυρματα routers της εταιρειας linksys τι ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης εχουν; δοκιμασα το admin για ονομα χρηστη και 1234 για κωδικο αλλα δεν το δεχτηκε :/ εμενα το δικο μου εχει ονομα και κωδικο admin ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπερα παιδια!! Το Σαββατο μου εφεραν μια συσκευη voip τηλεφωνου. Εχω το πακετο Forthnet 2Play, θελω να ρωτησω αν οι κλησεις μεσω voip χρεωνονται ή ειναι δωρεαν?? Δηλαδη μπορω να παιρνω απεριοριστα τηλεφωνα, χωρις να επιβαρυνεται ο λογιαριασμος?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Όταν λες ξαναπροσπάθησες και συμπλήρωσες username και password τι εννοείς? Που τα έβαλες τα username και password? Αν τα βάλεις μια φορά στο router τα κάνεις αποθήκευση δεν χρειάζεται να τα ξαναβάλεις.. Ποιά λαμπάκια στο router είναι πράσινα - κόκκινα??? όταν προσπάθησα να μπω, μου εμφάνισε τη σελίδα όπου χρειάστηκε να ξαναβάλω username & password. ξέρω ότι κανονικά θα έπρεπε μόνο την πρώτη φορά να τα συμπληρώσω. όλα τα λαμπάκια του router είναι πράσινα εκτός από του internet & ethernet. μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυό μου, αλλά όταν μπαίνω στον πλοηγό, μου εμφανίζει την σελίδα του thomson. Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 όταν προσπάθησα να μπω, μου εμφάνισε τη σελίδα όπου χρειάστηκε να ξαναβάλω username & password. ξέρω ότι κανονικά θα έπρεπε μόνο την πρώτη φορά να τα συμπληρώσω. όλα τα λαμπάκια του router είναι πράσινα εκτός από του internet & ethernet. μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυό μου, αλλά όταν μπαίνω στον πλοηγό, μου εμφανίζει την σελίδα του thomson. Οταν σου εμφανιζει την σελιδα του τομσον θα βαλεις εκει το username & password.και με βαση το μανουλ της συσκευης θα το ρυθμισεις! αυτο ειναι ολο..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Οταν σου εμφανιζει την σελιδα του τομσον θα βαλεις εκει το username & password.και με βαση το μανουλ της συσκευης θα το ρυθμισεις! αυτο ειναι ολο..:) ναι, αλλά δεν μου τα δέχεται αν και τα βάζω σωστά! τέλος πάντων, θα τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση να μου πούνε. ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια παιδιά:) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 όταν προσπάθησα να μπω, μου εμφάνισε τη σελίδα όπου χρειάστηκε να ξαναβάλω username & password. ξέρω ότι κανονικά θα έπρεπε μόνο την πρώτη φορά να τα συμπληρώσω. όλα τα λαμπάκια του router είναι πράσινα εκτός από του internet & ethernet. μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυό μου, αλλά όταν μπαίνω στον πλοηγό, μου εμφανίζει την σελίδα του thomson. ναι, αλλά δεν μου τα δέχεται αν και τα βάζω σωστά! τέλος πάντων, θα τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση να μου πούνε. ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια παιδιά:) Μήπως έχεις μπερδέψει τα password? Άλλο είναι το password για το router και άλλο για τη σύνδεση.. Αν βάζεις τα σωστά μήπως στο τέλος του username (για τη σύνδεση) ξεχνάς το @forthnet.gr? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν βάζεις τα σωστά μήπως στο τέλος του username (για τη σύνδεση) ξεχνάς το @forthnet.gr? Δεν παιζει ρολο... και χωρις αυτο παιζει, αφου ειναι στο ιδιοκτητο δικτυο της 4νετ. :rolleyes: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ναι, αλλά δεν μου τα δέχεται αν και τα βάζω σωστά! τέλος πάντων, θα τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση να μου πούνε. ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια παιδιά:) πατα ενα reset στο router σου για να στρωσει και μετα ξαναδοκιμασε ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 να σας ρωτησω κατι??υπαρχει κανεις που να χει Forthnet και να μενει δυτικα στη Θεσσαλονικη?ρε παιδια ειναι δικτυο αυτο?ενταξει δε λεω πως ειναι χαλια αλλα στο κατεβασμα σπανια ξεπερνα τα 900kbps....ειναι δυνατον?και αυτα δεν τα πιανει κ πολυ ευκολα!και τωρα τελευταια κανει 1φορα τη βδομαδα σιγουρα διακοπες!!!τελος παντων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Καλησπερα παιδια!! Το Σαββατο μου εφεραν μια συσκευη voip τηλεφωνου. Εχω το πακετο Forthnet 2Play, θελω να ρωτησω αν οι κλησεις μεσω voip χρεωνονται ή ειναι δωρεαν?? Δηλαδη μπορω να παιρνω απεριοριστα τηλεφωνα, χωρις να επιβαρυνεται ο λογιαριασμος?? Για να χρησιμοποιήσεις τη Voip συσκευή πρέπει να γραφτείς σε κάποια υπηρεσία όπως πχ skype, voipbuster κτλ. Απο κει και έπειτα αυτά είναι data, δε τα χρεώνει η forthnet. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Πήγα τις προάλλες στη ξαδέρφη μου που έχει Forthnet και πραγματικά το Internet..«πετούσε»!! Δεν ξέρω τι ταχύτητα είχε αλλά όποτε έβαζε ένα βίντεο στο YouTube φόρτωνε κατ'ευθείαν. Για παράδειγμα, έβαλα ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών και δεν κόλλησε ούτε μία φορά! :D Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι κάθε 10-15 λεπτά έβαζε σφάλμα το modem (ένα Thomson είχε που της το'χει δώσει η Forthnet):«Authentication Failed» και έμενε έτσι το πολύ 2-3 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Πήγα τις προάλλες στη ξαδέρφη μου που έχει Forthnet και πραγματικά το Internet..«πετούσε»!! Δεν ξέρω τι ταχύτητα είχε αλλά όποτε έβαζε ένα βίντεο στο YouTube φόρτωνε κατ'ευθείαν. Για παράδειγμα, έβαλα ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών και δεν κόλλησε ούτε μία φορά! :D Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι κάθε 10-15 λεπτά έβαζε σφάλμα το modem (ένα Thomson είχε που της το'χει δώσει η Forthnet):«Authentication Failed» και έμενε έτσι το πολύ 2-3 λεπτά. γενικα τα thomson ειναι λιγο εως πολυ ελαττωματικα modems-routers Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 τα τομσον ειναι απο τα καλυτερα μονετ(αλλα να μην τυχεις σε ελλατωματικο). εγω σε ιδιοκτητο δικτυο φορθνετ..εβαλα 2 μερες το τομσον και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα αν εξαιρεσεις το χαμηλο κατεβασμα. αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μοντεμ ρουτερ της λινκσυς και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 συμφωνοι οτι ειναι απο τα καλυτερα modem - router αλλα ετυχε να ειχα κι εγω καποτε τομσον και ημουν απολυτα δυσαρεστημενος. προσφατα, γνωρισα ενα παλικαρι στη σχολη και πηγα σπιτι του και ειδα οτι ειχε κι αυτος τομσον. κι αυτουνου του κολλουσε. τι γινεται πια; τοσο γκαντεμης ειμαι;:lol: οσο για τα linksys μπορω να πω οτι ειναι απλα καλο. δοκιμασμενο σε 24αρα δεν μου εδειχνε να τα καταφερνει τοσο καλα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 συμφωνοι οτι ειναι απο τα καλυτερα modem - router αλλα ετυχε να ειχα κι εγω καποτε τομσον και ημουν απολυτα δυσαρεστημενος. προσφατα, γνωρισα ενα παλικαρι στη σχολη και πηγα σπιτι του και ειδα οτι ειχε κι αυτος τομσον. κι αυτουνου του κολλουσε. τι γινεται πια; τοσο γκαντεμης ειμαι;:lol: οσο για τα linksys μπορω να πω οτι ειναι απλα καλο. δοκιμασμενο σε 24αρα δεν μου εδειχνε να τα καταφερνει τοσο καλα. Τα Linksys πλεον εχουν χασει την αξιοπιστια τους...καλα ειναι για οικιακη χρηση... αλλα μεχρι εκει!! Οχι για πολλα πειραματα.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts