Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:16: Οι υπηρεσίες αποκαταστάθηκαν πλήρως, για το σύνολο των συνδρομητών Forthnet. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειχε κανεις σας ποτε προβλημα με τους λογαριασμους γιατι εμενα μου εχουν στειλει εδω και 1 μηνα 4 λογαριασμους και λεει οτι χρωσταω αλλα τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι εχουν κανει λαθος και θα κανουν εκαθαριση του λογαριασμου για να τα βλεπουν σωστα.

ΔΛΔ αμα δεν τους επερνα τηλ και πηγενα αμεριμνος να πληρωσο και καλα αυτα που χρωσταγα θα πληρωνα 147 αντι για 56 ποθ ηταν να πληρωσο κανονικα.

Και το ποιο ωραιο μου στειλαν και ειδοποιηση οτι αμα δεν πληρωσο μεχρι 18 θα μου το κοψουν

Ειχε κανεις σας ποτε προβλημα με τους λογαριασμους γιατι εμενα μου εχουν στειλει εδω και 1 μηνα 4 λογαριασμους και λεει οτι χρωσταω αλλα τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι εχουν κανει λαθος και θα κανουν εκαθαριση του λογαριασμου για να τα βλεπουν σωστα.

ΔΛΔ αμα δεν τους επερνα τηλ και πηγενα αμεριμνος να πληρωσο και καλα αυτα που χρωσταγα θα πληρωνα 147 αντι για 56 ποθ ηταν να πληρωσο κανονικα.

Και το ποιο ωραιο μου στειλαν και ειδοποιηση οτι αμα δεν πληρωσο μεχρι 18 θα μου το κοψουν

εχει συμβει και σε μενα και τους πηρα τηλεφωνο τρελαμενος και μου ειπαν οτι ηταν λαθος του συστηματος και οτι εχει ηδη σταλει καινουριος λογαριασμος διορθωμενος αυτη τη φορα. μετα απο λιγες μερες τον παρελαβα και ηταν σωστος οπως μου ειχαν πει. τωρα αν τα πληρωνες θα σου ερχονταν μηδενικοι οι επομενοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να πω την αληθεια εγω εδω στην αθηνα εχω βαλει μονο το adsl γιατι παλιοτερα που ειχα βαλει το 2play ολο προβληματα ειχα !!!τωρα πλεον οτε παγιο και ιντερνετ απο forthnet !!!

Εγω επειδη ξερω οτι γινονται πολλα τετοια κραταω ολες τις αποδειξεις ωστε οτι κα να γινει ναι ειμαι καλυμενος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το λογιστήριό τους είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν.Κάνουν πολλά λάθη, δεν στέλνουν με τίποτα πίσω χρήματα που χρωστάνε και που τα έχουν υποσχεθεί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα,

Σήμερα υπέβαλα την αίτηση για Forthnet 2play (επιδοτούμενο - Ξάνθη) προς 29,9 €/μήνα και ο πωλητής με ενημέρωσε πως πρέπει να αναμένω τη σύνδεση το λιγότερο σε 30 μέρες από σήμερα, δηλ. καλό νέον έτος.....

Μου έδωσε και το δωρεάν ασύρματο μόντεμ (Thomson)......είπε δε πως στην περιοχή του σπιτιού μου, γείτονες με Forthnet έχουν ταχύτητες περί τα 15ΜB.....

Είδομεν.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Αν επιτρεπεται, με τι ασχολησε στο ιντερνετ; Παιζεις παιχνιδια; Κανεις download πολυ; Πριν ειχες αλλον παροχο;
Samsung S21 Ultra

Αν επιτρεπεται, με τι ασχολησε στο ιντερνετ; Παιζεις παιχνιδια; Κανεις download πολυ; Πριν ειχες αλλον παροχο;

Ερασιτεχνικά, ιστοσελίδες νέων, λίγη μουσική (κατέβασμα) και Skype με φίλους.....οικογενειάρχης με λίγο χρόνο γαρ.....

Σε άλλη πόλη έχω ήδη ΟΤΕ (2ΜΒ) και πληρώνω 70€/δίμηνο...:wacko:

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Πριν 12 μηνες ειχα κανει συνδεση τηλεφωνου(με αριθμο forthnet) και internet στο φοιτητικο πακετο οπου τους πρωτους 6 μηνες εδινα 30 ευρω.Αν συνεχισω το συμβολαιο παλι τους πρωτους 6 μηνες θα δινω 30 ευρω???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερασιτεχνικά, ιστοσελίδες νέων, λίγη μουσική (κατέβασμα) και Skype με φίλους.....οικογενειάρχης με λίγο χρόνο γαρ.....

70 ευρω το διμηνο?μηπως ειναι υπερβολικα ακριβο και πρεπει να το ψαξεις λιγο το θεμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν 12 μηνες ειχα κανει συνδεση τηλεφωνου(με αριθμο forthnet) και internet στο φοιτητικο πακετο οπου τους πρωτους 6 μηνες εδινα 30 ευρω.Αν συνεχισω το συμβολαιο παλι τους πρωτους 6 μηνες θα δινω 30 ευρω???

Μετα τους επομενους 6 μηνες η τιμες ειναι διαφορετικες.θα πληρωσεις οσο αντιστοιχει στην περιπτωση σου.

διαβασε ομως και το συμβολαιο που εχεις κανει να :blink: τι ακριβως λεει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aρα με αυτη τη λογικη με συμφερει να διακοψω το συμβολαιο και να ξανακανω καινουργιο με το ιδιο πακετο(και να τσιμπισω και καινουργιο router :D) σωστα???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Aρα με αυτη τη λογικη με συμφερει να διακοψω το συμβολαιο και να ξανακανω καινουργιο με το ιδιο πακετο(και να τσιμπισω και καινουργιο router :D) σωστα???

Ναι ομως το συμβολαιο που εχεις κανει ειναι για 12 μηνες αναγκαστικα και με διαφορετικη τιμολογηση.το γραφει καπου με μικρα γραμματα τους ορους του συμβολαιου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε για αυτη την χρηση δεν νομιζω να χεις προβλημα. Δεν ξερω για το Skype βεβαια :lol:

Samsung S21 Ultra

70 ευρω το διμηνο?μηπως ειναι υπερβολικα ακριβο και πρεπει να το ψαξεις λιγο το θεμα?

Τι να ψάξω?? Με πάγιο 14,5 ευρώ το μήνα και Ιντερνετ (2ΜΒ) 16,5 ευρώ το μήνα, έχουμε ήδη σύνολο 31 ευρώ το μήνα, ή 62 ευρώ το δίμηνο (λογαριασμό) μόνο για τα πάγια του ΟΤΕ (τηλ & Ιντερνετ)!!

Βάλε και άλλα 8 ερώ το κόστος κλήσεων......να τα 70 ευρώ.....που βλέπεις το παράξενο στον σκ....ΟΤΕ??

Γεια σας παιδιά,δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την forthnet όσον αφορά την ταχύτητα.Επίσης έχω αλλάξει 3 ασύρματα τηλέφωνα και αναγνώριση κλήσεων δεν έχω.Πλέον έχω αποφασίσει να αλλάξω εταιρία,ξέρω ότι θα αναγκαστώ να πληρώσω για να φύγω αφού δεν έχω κλείσει χρόνο αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό αλλά το ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μείνω για κάποιο διάστημα χωρίς τηλέφωνο.Ξέρει κανένας αν το κόβουν αμέσως;

στην περιοχη της τουμπας εχει σημερα κανεις αλλος προβλημα με την ταχυτητα

η μονο εγω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στην περιοχη της τουμπας εχει σημερα κανεις αλλος προβλημα με την ταχυτητα

η μονο εγω??

τραγικο προβλημα. σερνεται μεχρι αηδιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

τραγικο προβλημα. σερνεται μεχρι αηδιας

ουτε βιντεακι απο το youtube δεν μπορω να δω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ουτε βιντεακι απο το youtube δεν μπορω να δω....

τωρα τελευταια το κανει αρκετα συχνα. γιατι ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα τελευταια το κανει αρκετα συχνα. γιατι ετσι?

εχει παρα πολυ καιρο να μπουκωσει ετσι...δεν ειχα κανενα προβλημα...μηπως κανανε

τιποτα εργασιες σημερα??

παντος εχει κανενα 15λεπτο που ολα πανε ρολοι ευτιχος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μεσα σε 2-3 ωρες, το πολυ ενα πρωϊνό εισαι ετοιμος.

Δεν κατάλαβες φίλε,εννοώ όταν πάω στην forthnet στο μαγαζί για να το διακόψω λογικά θα μου κόψουν το τηλέφωνο αμέσως πριν προλάβω να πάω στην άλλη εταιρία που ξέρω ότι κάνει 1 μήνα να γίνει η φορητότητα,έτσι δεν είναι;