Jump to content

christongus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christongus

  1. απο τα πρωτα κινητα που επαιξα και ασχοληθηκα με το φιδακι !!!! απλα απο τα καλυτερα κινητα την εποχη εκεινη !!!
  2. θεωρω πως παιζει ρολο γιατι αν το θελαμε σαν απλο κινητο απλα δε θα παιρναμε καποιο smartphone !!γιαυτο καταληγω και σε αυτη την απαντηση !!
  3. Οπωσδηποτε open source γιατι και πιο διασκεδαστικο ειναι αλλα και εχεις και την απολυτη ελευθερια κινησεων στη συσκευη σου !!!
  4. Σε περιπτωση που εχεις κανει το iphone jailbreak τιθεται κανενα θεμα οσον αφορα τις εφαρμογες που εχεις κατεβασει παρανομα απο το apptrack ωστε να τις ανεβασεις στο icloud ?? μπορει να δεχεται μονο τις αυθεντικες ή ολες ???
  5. Χρόνια πολλά! Εύχομαι όλοι να έχουμε μια ευτυχισμένη και με πολύ υγεία χρονιά!
  6. Ειτε το ενα ειτε το αλλο παντως μονο θετικο μπορει να ειναι οτι υπαρχει ποικιλια και οχι μονο ενα ωστε να μπορεισ να διαλεξεις και να μην κολλας μονο σε ενα !!!!
  7. Κι εγω μεσα παιδες !!!!!!!καλο μηνα να εχουμε !!!!!!!
  8. Για να πω την αληθεια εγω εδω στην αθηνα εχω βαλει μονο το adsl γιατι παλιοτερα που ειχα βαλει το 2play ολο προβληματα ειχα !!!τωρα πλεον οτε παγιο και ιντερνετ απο forthnet !!!
  9. παντως για να πω τη γνωμη μου και εγω ειναι λιγο ακριβα για ΟΤΕ ομως δεν μπορεις να πεις και τιποτα λογω του οτι ειναι αρκετα αξιοπιστος !!!παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος στον Πυργο !!!
  10. προσοχη μονο με τα firmware γιατι εμενα το δικο μου μετα το 5,00 m33 οταν πηγα να βαλω ανωτερη εκδοση χαλασε και δεν ανοιγει παλι !!!! μονο μαυση οθονη !
  11. το μονο προβλημα που εχω δει μετα απο περιπου 2 μηνες που εχω το κινητο ειναι οτι αν εχω ανοιχτες καποιεσ εφαρμογες ή το ιντερνετ καταναλώνει πολύ μπαταρια και δεν διαρκει παραπανω απο 1,5 μερα περιπου !!!
  12. μπορω να πω οτι και το garmin και το ndrive δουλευουν μια χαρα στο 5800!!βεβαια το πρωτο εχει περισσοτερη χαρτογραφηση ενω το αλλο εχει μεγαλυτερη ταχυτητα και πιο γρηγορο μενου !!!
  13. Καλυτερος ο υπολογιστης αλλα τι κακο ειναι οτι χρειαζεται καθε τοσο και τις καταλλληλες αναβαθμισεις !!!αρα λεφτα πιο πολλα !! Και εννοειται σε περιβαλον windows !!!
  14. βασικα δεν μπορεις να βαλεις μαζι και ενα ασυρματο ρουτερ και ενα ενα ενσυρματο μαζι !!
  15. ναι εννοειται οτι θα μπορεις να μπαινεις δεν παιζει ρολο αν σου χαλασει ο υπολογιστης !!!
×
×
  • Create New...