Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός από το PocketCM Keyboard που ανέφεραν ήδη οι συμφορουμίτες, υπάρχει και το "κλασσικό" Touch Phonepad, αν έχεις συνηθίσει να γράφεις με πληκτρολόγιο απλού κινητού και Τ9. Έχει και ελληνικά και επίσης το skin του είναι στο στυλ του Touch.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323168

sos! Εγκατέστησα το συγκεκριμένο αρχείο,έκανε restart και πλέον κολλάει στην οθόνη που δείχνει το σήμα "HTC"... :cry:

Τι μπορώ να κάνω?

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sos! Εγκατέστησα το συγκεκριμένο αρχείο,έκανε restart και πλέον κολλάει στην οθόνη που δείχνει το σήμα "HTC"... :cry:

Τι μπορώ να κάνω?

Μυίζομαι hard reset ίδιο είχα πάθει με τα blimkeys.... Eλπίζω να έχεις κάνει backup.

Μπράβο για την προσπάθεια στο PocketCM Keyboard έβαλα το αρχείο και επιτέλους βρήκα ένα πληκτρολόγιο που με βολεύει στο έπακρο χωρίς να βγάλω τα μεγάλα μέσα.

Βασίλης :ninja:

Γενικά πονεμένη ιστορία ο χώρος στο Touch. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις ότι δεν χρειάζεσαι (όπως εικόνες, ήχους κλπ), να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις εγκατεστημένο τίποτα στην βασική μνήμη...με κάποιο registry editor μπορείς να κάνεις μερικά πράγματα παραπάνω, αλλά μην περιμένεις θαύματα....

Σε ευχαριστώ φίλε μου,

Μια ερωτηση ακομα:Γιατι οταν κανω copy paste ενα αρχειο word απο το pc στο touch, δεν εμφανιζεται στο τηλεφωνο μου?

Πρεπει να γινει καποιο conversion πρωτα?

Μυίζομαι hard reset ίδιο είχα πάθει με τα blimkeys.... Eλπίζω να έχεις κάνει backup..

Όχι απλά μύρισε, βρώμισε hard reset...

και δεν είχα πάρει back up... :(

προς γνώση και συμμόρφωση..

ευτυχώς είχα περάσει τηλ.κατάλογο και φωτογραφίες.

Απο εδω και πέρα ΚΑΘΕ μέρα back up να είμαστε σίγουροι.

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Σε ευχαριστώ φίλε μου,

Μια ερωτηση ακομα:Γιατι οταν κανω copy paste ενα αρχειο word απο το pc στο touch, δεν εμφανιζεται στο τηλεφωνο μου?

Πρεπει να γινει καποιο conversion πρωτα?

To όποιο conversion χρειάζεται γίνεται αυτόματα. Ή έχεις Word 2007 ή 12, ή το ρίχνεις κάπου που δεν μπορείς να το βρεις μετά...εμένα δουλεύει κανονικότατα....Word, Excel και Powerpoint....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Όχι απλά μύρισε, βρώμισε hard reset...

και δεν είχα πάρει back up... :(

προς γνώση και συμμόρφωση..

ευτυχώς είχα περάσει τηλ.κατάλογο και φωτογραφίες.

Απο εδω και πέρα ΚΑΘΕ μέρα back up να είμαστε σίγουροι.

Προσωπικά πριν από την εγκατάσταση οποιούδηποτε προγράμματος παίρνω ένα μπακ απ για να είμαι σίγουρος

Φιλε Jig με το συγκεκριμενο keyboard στελνεις 160 η 70 χαρακτηρες.Το ειχα βαλει αλλα εστελνε με 70.Κριμα γιατι ηταν πολυ καλο και ταιριαζε πολυ στο skin του Touch.

δυστυχως 70 αλλα ειναι οκ για γρηγορο sms

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

αληθεια, το κινητο ειναι υπεροχο αλλα πως μπορεις να γραψεις ενα μηνυμα η να στειλεις ενα email?

φαντασου να ειναι και νευρικοσ καποιος τι θα τραβαι δηλαδη...

:X

Παιδιά γεια χαρά,

Σκέφτομαι να πάρω το touch από το expansys. Δε με ενδιαφέρει η εγγύηση

(ελπίζω να μην ειμαι τόσο γκαντέμης). Θα ήθελα απλά να ξέρω αν μπορώ

να του βάλω ελληνικά. Διάβασα τις σελίδες και απλά δεν καταλαβαίνω αν

αυτή η ROM έχει σχέση με τη γλώσσα.

Ευχαριστώω

Νέος κάτοχος του Touch κι εδώ. :)

Πανέμορφη συσκευή, με λιλιπούτειες διαστάσεις, όμως....κάθε φορά που τρέχω το Destinator 6.1 μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχει ελεύθερη μνήμη και κολλάει το σύμπαν. Συμβαίνει και σε εσάς; Υπάρχει κάποια λύση;

Υ.Γ: Το Touch μου είναι by ACE Hellas.

129026.png?1640591734

Νέος κάτοχος του Touch κι εδώ. :)

Πανέμορφη συσκευή, με λιλιπούτειες διαστάσεις, όμως....κάθε φορά που τρέχω το Destinator 6.1 μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχει ελεύθερη μνήμη και κολλάει το σύμπαν. Συμβαίνει και σε εσάς; Υπάρχει κάποια λύση;

Υ.Γ: Το Touch μου είναι by ACE Hellas.

Εγω αυτο που κάνω πριν τρέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι να αδειάζω τελείως την today screen και έτσι παίζει απροβλημάτιστα!!!

εγω ρε παιδια με το destinator 7 δεν εχω κανενα προβλημα μνημης.πολλες φορες μαλιστα τρεχει και ας τρεχουν απο πισω μερικες εφαρμογες(calcu,bubblebreaker κλπ).Δε ξερω μηπως το 7 χρειαζεται λιγοτερη μνημη απο το 6.1.

Μπορεις να τις αφαιρεσεις απο το outlook, ή αν δεν τις περασες απιο εκει, να τις μαρκαρεις και να τις διαγραψεις δε γινεται;

όπως έχω αναφέρει και παραπάνω πολύ καλές silicone cases έχει to http://www.brando.co.uk και επωφελείσθε από τη διαφορά ευρώ δολλαρίου και έχει και πολλή γρήγορη παράδοση

Παιδιά υποψήφιος αγοραστής εδώ.Βλέπω στο manual ότι υπάρχουν 4 επιλογές keyboard.

1.On-Screen Keyboard

2.Letter Recognizer or Block Recognizer

3.Symbol Pad

4.Transcriber

Ρίξτε και μια ματιά στο videaki που "έκοψα" από ένα που βρήκα στο youtube.

http://rapidshare.com/files/51824519/SMS.AVI

Η ερώτησή μου είναι: Αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα "Letter Recognizer" και "Transriber";

Μετά την εγκατάσταση του AEB Plus και την ενεργοποίηση της επιλογής του Outlook για αποθήκευση των e-mail στην Storage Card, το Touch μου, δεν την βλέπει.

Φυσικά, δεν λειτουργούν πλέον όλα τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει εκεί.

Στο Ρυθμίσεις->Μνήμη εμφανίζεται αντί για την κάρτα μνήμης, το Bluetooth.

Δεν έχω ακόμη τσεκάρει αν, για κάποιο λόγο, έχει "καεί" η κάρτα μου γιατί δεν έχω card reader.

Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον;

http://www.expansys.com/p.aspx?i=149713 ελεος ρε παιδια δηλαδη εμεις κοροιδα ειμαστε που πληρωνουμε 500e £289.95=212e

Η τιμή είναι σε λίρες Αγγλίας άρα £289.95=€428.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαφορά είναι μικρή...