Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λυση για αυτο το προβλημα που οντως υπαρχει ....εδω...

http://www.modaco.com/Paul-s-guide-to-changi-t256280.html

Το γνωρίζω και είναι πολύ καλό, αλλά δεν μπορεί να εξαλειψεί το πρόβλημα, απλώς το μετριάζει.

thanx anyway

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λυση για αυτο το προβλημα που οντως υπαρχει ....εδω...

http://www.modaco.com/Paul-s-guide-to-changi-t256280.html

Δεν πρέπει να είναι και το πιο ακίνδυνο πράγμα του κόσμου.

Ειδικά για αρχάριους όπως εγώ :)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

είμαι λιγάκι μπερδεμένος! είμαι ανάμεσα σ ένα nintendo DS, ένα PSP το touch :wacko: κ δεν μπορω να περιμενω το iphone (μάλλον)... όλα πάνω κάτω έχουν την ίδια τιμή (λόγω επιδότησης cote). οι ερωτήσεις μου για το touch ειναι οι εξης:

1. πώς είναι το σερφαρισμα στο ιντερνετ, εννοειται μονο μεσω wifi, οχι gprs

2. τα βιντεακια στο youtube κολλάνε κι αυτά?

3. με skype μπορεις να μιλας ικανοποιητικα;

4. σαν mp3 player, ποιοτητα ήχου;

5. bluetooth handsfree που να λειτουργεί κανονικά έχει κανεις;

6. αν το πάρω, θα κλαίω όταν βγει το iphone...? :cry:

είμαι λιγάκι μπερδεμένος! είμαι ανάμεσα σ ένα nintendo DS, ένα PSP το touch :wacko: κ δεν μπορω να περιμενω το iphone (μάλλον)... όλα πάνω κάτω έχουν την ίδια τιμή (λόγω επιδότησης cote). οι ερωτήσεις μου για το touch ειναι οι εξης:

1. πώς είναι το σερφαρισμα στο ιντερνετ, εννοειται μονο μεσω wifi, οχι gprs

2. τα βιντεακια στο youtube κολλάνε κι αυτά?

3. με skype μπορεις να μιλας ικανοποιητικα;

4. σαν mp3 player, ποιοτητα ήχου;

5. bluetooth handsfree που να λειτουργεί κανονικά έχει κανεις;

6. αν το πάρω, θα κλαίω όταν βγει το iphone...? :cry:

Φιλε μου καταρχην το psp & to ds τα αφηνω απεξω(ειναι παιχνιδομηχανες και οχι ppc),για το iphone ειχα φαει και εγω το συγκεκριμενο κολλημα αλλα ξεκολησα οταν σκεφτηκα οτι η apple ειναι πρωτη φορα που βγαζει κατι τετοιο,και προσωπικα πιστευω οτι δεν εχει δοκιμαστει σε αυτο!Ωσ προς τα ερωτηματα σου,1αν εξαιρεσεις λογο compact σχεδιασεις οτι πρεπει να σερφαρεις σε 2.8 οθονη εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα,2 δεν μου εχει κολλησει κανενα βιντεακι μεχρι τωρα(δεν εχω βαλει ακομα συμπιεσμενα),3για το συγκεκριμενο δεν γνωριζω,4σαν mp3 η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη,5 γιατι να μην λειτουργει?,6αυτο το ξερεις μονο εσυ,παρε κατι το οποιο δεν θα το μετανιωσεις!!οσο για το psp vs ds,εχω psp και σου λεω μην το σκεφτεσαι καν psp-is all the money!!!!!!!!

Ανακοινώθηκε σήμερα νέα CDMA έκδοση του HTC Touch

HTC Vogue 100

Νέος επεξεργαστής

128Mb RAM

GPS

http://www.pdadb.net/index.php?m=pdamaster

Ίσως αργότερα και GSM έκδοση

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργεί σε εμένα ο καιρός. Αφού το gprs είναι ανοιχτό και έχω internet δεν κατεβάζει τα δεδομένα για τον καιρό. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ?? (απλώς λεει πως τα δεδομένα δεν ελήφθησαν).

Ρε παιδιά έβγαλα μετά δυσκολίας το κάλυμμα της μπαταρίας την πρώτη φορά και τώρα σπρώχνω σπρωχνω και δεν βγαίνει με τίποτα παίζει κανένα κόλπο?
Βασίλης :ninja:

Και εγώ στην αρxή αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, είναι μέχρι να συνηθίσεις και να κεντράρεις το σημείο. Εγώ δοκίμασα σε διάφορα σημεία σπρώχνοντας ελαφρά το καπάκι προς τα πάνω μέχρι να αισθανθώ οτι αρχίζει να ελευθερώνεται. Τελικά μου ανοίγει πιο εύκολα όταν σπρώχνω σε κάποιο σημείο στο 2ο μισό του τηλεφώνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Ανακοινώθηκε σήμερα νέα CDMA έκδοση του HTC Touch

HTC Vogue 100

Νέος επεξεργαστής

128Mb RAM

GPS

http://www.pdadb.net/index.php?m=pdamaster

ειναι οτι ακριβος θελω μηπως γνωριζεις περισοτερες πληρφοριες? τιμη?

ειναι οτι ακριβος θελω μηπως γνωριζεις περισοτερες πληρφοριες? τιμη?

και εγώ το θέλω αυτό αλλά δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα:( .τριτη η τεταρτη θα παρω το touch:w00t:

Ρε παιδιά όταν το κιν είναι σε standby με σβηστή την οθόνη πως μπορείς να καταλάβεις αν έχεις κάποια αναπ ή κανένα νέο μην? Πρέπει κάθε φορά να το ανοίγεις για να το τσεκάρεις? Υπάρχει κανένα προγραμματακι για αυτή τη δουλειά? Δηλ να σε ειδοποιεί με ηχητικό η οπτικό τρόπο...

Paidia voitheia. Pos mporo na kano uninstall to Cyberon voice command? de thelo to bluetooth na energopoiei me to patima tou koumpiou, to cyberon voice command. to xreiazomai mono gia na metaferete o ixos apo to pocket pc sto bluetooth headset gia na to xrisimopoio se VOIP calling.

pls HELP

Paidia voitheia. Pos mporo na kano uninstall to Cyberon voice command? de thelo to bluetooth na energopoiei me to patima tou koumpiou, to cyberon voice command. to xreiazomai mono gia na metaferete o ixos apo to pocket pc sto bluetooth headset gia na to xrisimopoio se VOIP calling.

pls HELP

Είχα παλιότερα αυτήν την επιθυμία, αλλά δε βρήκα τρόπο.

Τελικά συμφιλιώθηκα με την κατάσταση και το χρησιμοποίησα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά όταν οδηγείς και δεν μπορείς να ψάξεις τις επαφές.

Σου προτείνω να το δοκιμάσεις, άλλωστε δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι. :)

to problima einai oti de mporo na xrisimopoiiso to bluetooth gia ton ixo se alles efarmoges. de me enoxlei to voice dial auto katheauto. thelo apla ton ixo na akougete apo to bluetooth gia na mporo me voip programmata opos to SJphone na synomilo apo to bluetooth headset

1 Το Touch δεχεται microSDHC 4GB;;;

2 Η οθονη του ειναι πιο αντοχης απο των αλλων PDAs η το αντιθετο;;

Όταν έχεις αναπάντητη αναβοσβήνει και ένα πορτοκαλί λαμπάκι πάνω-πάνω.

Δεν το είχα προσέξει... :)

παιδια περάστε απο xda ξεκλειδωσανε το τηλεφωνακι μας και μπορειται να βαλετε οποια ρομ θελετε.Εγω εβαλα την dopod kai πεταει.
Γιώργος

παιδια περάστε απο xda ξεκλειδωσανε το τηλεφωνακι μας και μπορειται να βαλετε οποια ρομ θελετε.Εγω εβαλα την dopod kai πεταει.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=374

Γιώργος

Εννοείς ότι είναι γρηγορότερο ή έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης;

Μήπως δεν έχεις βάλει ακόμα τίποτα και σου φαίνεται γρήγορο;

(λέμε τώρα) :)

Εννοείς ότι είναι γρηγορότερο ή έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης;

Μήπως δεν έχεις βάλει ακόμα τίποτα και σου φαίνεται γρήγορο;

(λέμε τώρα) :)

εγω το βλεπω γρηγοροτερο τωρα εαν αυτο ειναι αποτελεσμα καλυτερης διαχειρησης μνημης ,που για μενα ειναι πιθανοτερο δε ξερω,φορτομενο με τα ιδια που ειχα και πριν.
Γιώργος

εγω το βλεπω γρηγοροτερο τωρα εαν αυτο ειναι αποτελεσμα καλυτερης διαχειρησης μνημης ,που για μενα ειναι πιθανοτερο δε ξερω,φορτομενο με τα ιδια που ειχα και πριν.

Γράψε μας τη συνολική μνήμη για σποθήκευσης και προγράμματα.

(έναρξη->ρυθμίσεις->καρτέλα σύστημα->μνήμη)