Jump to content

Apostolos27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Apostolos27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου..... http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S-III-build-quality-woes-continue-users-report-cracked-framing_id32445
  2. Φίλε μου όχι δεν το έχει προφανώς γιατί το pebble blue 32gb παραμένει ακόμη αποκλειστικότητα της Vodafone και όπου πωλείται είναι Vodafone branded. Και εγώ αυτή την αποκλειστικότητα περιμένω να τελειώσει μήπως και κάνω επιτέλους την αναβάθμιση που θέλω στην Cosmote χωρίς να κάνω mod στο τηλέφωνο για να καθαρίζω τα applications της Vodafone (μιλώ και για την δυνατότητα να προμηθευτεί και κάποιος από το πλαίσιο που συνεργάζεται και με Cosmote είναι επίσης Vodafone branded). Συνήθως οι αποκλειστικότητες κρατούν ένα μήνα από την ημερομηνία διάθεσης του προϊόντος αλλά τώρα κλείνουμε σχεδόν δύο μήνες........Άγνωστο λοιπόν πότε θα δούμε καθαρά pebble blue 32άρια. Ναι για ελληνικής διάθεσης αλλά νομίζω πως το birdphone φέρνει Γερμανικά και Ελληνικά όπου και στη Γερμανία ισχύει το ίδιο με Vodafone? Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
  3. Φίλε μου όχι δεν το έχει προφανώς γιατί το pebble blue 32gb παραμένει ακόμη αποκλειστικότητα της Vodafone και όπου πωλείται είναι Vodafone branded. Και εγώ αυτή την αποκλειστικότητα περιμένω να τελειώσει μήπως και κάνω επιτέλους την αναβάθμιση που θέλω στην Cosmote χωρίς να κάνω mod στο τηλέφωνο για να καθαρίζω τα applications της Vodafone (μιλώ και για την δυνατότητα να προμηθευτεί και κάποιος από το πλαίσιο που συνεργάζεται και με Cosmote είναι επίσης Vodafone branded). Συνήθως οι αποκλειστικότητες κρατούν ένα μήνα από την ημερομηνία διάθεσης του προϊόντος αλλά τώρα κλείνουμε σχεδόν δύο μήνες........Άγνωστο λοιπόν πότε θα δούμε καθαρά pebble blue 32άρια.
  4. Θα περάσω αύριο να δω τι θα μου πουν, ελπίζω να γίνεται μετά clean update και να μην έχει θέμα αν είναι απλά apps απλά θα πέσει διαγραφή. Ευχαριστώ και πάλι!!!
  5. ήθελα να αποφύγω την branded συσκευή αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω ....... Σ´ευχαριστώ πολύ!!!!!!
  6. Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν η έκδοση των 32Gb σε μπλε χρώμα θα διατεθεί unlocked στην ελληνική αγορά από τους παρόχους κινητής τηλεφωνιάς ή είναι lifetime αποκλειστικότητα της Vodafone? Ρωτάω απλά γιατί έχω δει αποκλειστικότητες να σπάνε στον μήνα πάνω οπότε να δω αν θα πρέπει να περιμένω για την ανανέωση συμβολαίου στην Cosmote ή να συμβιβαστώ με την έκδοση των 16Gb :wacko:
  7. Offer Nissim Ft. Maya - Holding On http://www.youtube.com/watch?v=2EbJsObrWnk
  8. Η camera μου έχει μια κάθετη γραμμή με dead pixel στην λειτουργία της η οποία γραμμή καταγράφεται και στις φωτογραφίες που βγάζω. Στο τηλέφωνο έχει γίνει upgrade με την τελευταία έκδοση λογισμικού αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φταίει αυτό καθώς έγινε αμέσως μόλις έβγαλα το τηλέφωνο από τη συσκευασία και δεν είχα την ευκαιρία να δω αν υπάρχει και με την προηγούμενη software version. Γνωρίζει κανείς άν αυτό έχει να κάνει με software bug ή με την εγγύηση της συσκευής; :confused:
  9. Χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα κατα λάθος rename ένα directory με το Total Commander στο \\Plugins\registry\HKCU\ControlPanel\???? κάτι που έχει να κάνει με ήχους νομίζω και δεν είναι το sound dir. Έχει sub directories τα: Attenuation DtmfFeedback Feedback IMOverride κτλ. Κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν ακούω ήχους στις εισερχόμενες κλήσεις και θέλω να αποφύγω το Hard Reset. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:cry:
  10. Ανακοινώθηκε σήμερα νέα CDMA έκδοση του HTC Touch HTC Vogue 100 Νέος επεξεργαστής 128Mb RAM GPS http://www.pdadb.net/index.php?m=pdamaster Ίσως αργότερα και GSM έκδοση
  11. http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/f-373.html ;)
  12. Ευχαριστώ! Την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσω το dual boot σε Toshiba A100-192 Core Duo 2GHz και θα γράψω εντυπώσεις :O
  13. Με το πέρασμα της Apple στους επεξεργαστές της Intel όπως ήταν φυσικό το Mac OS μπήκε στο στόχαστρο των PC user. Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει τη διαδικασία εγκατάστασης MacOS σε σύστημα x86; Εμπειρίες;
  14. Παιδιά καλησπέρα! Ξέροντας ότι στην ελληνική αγορά φορητών υπολογιστών το μερίδιο των tablet pc είναι πολύ μικρό ή και ανύπαρκτο μήπως υπάρχει κανείς που μπορεί να με βοηθήσει με την κάρτα γραφικών αυτού του συστήματος που σκέφτομαι να αγοράσω κατά πόσο είναι επαρκής για photo και video editing? http://www.toshibadirect.com tecra m7 customized με NVIDIA QUADRO 110M :O
×
×
  • Create New...