Jump to content

taaz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About taaz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

taaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. freco σ' ευχαριστώ και πάλι (αν και πολύ καθυστερημένα) Έχει περάσει κανείς το photo contacts pro 5.1 στο touch pro συγκεκριμένα;
  2. freco σ΄ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου αλλά προτιμώ κάτι σε πρόγραμμα. Ίσα που έχω αρχίσει να το στρώνω οπότε καταλαβαίνεις... Έτσι το ερώτημά μου παραμένει. Ξέρουμε κάποιο overclocking/cpu scaling πρόγραμμα που να δουλεύει σωστά με το Touch pro; Ακόμη θα ήθελα να πρόσθέσω ένα ερώτημα. Υπάρχει τρόπος να έχω συντόμευση στο οθόνη κάποιο πρόγραμμα που δεν έχει γίνει εγκατασταθεί;
  3. Καλή σας μέρα. Κάτι σε overclock/cpu scaler έχει ακουστεί; Ευχαριστώ
  4. ok thanx :) Την είχε ανάγκη την παραπάνω μνήμη. Τώρα τι κάνουμε... :wacko:
  5. Στείλε σε παρακαλώ κάποιο screenshot, διότι νομίζω ότι κάνεις λάθος για τη RAM. Απ΄την άλλη πλευρά μπορεί να κάνω εγώ :)
  6. Ακόμα και 399 να το είχαν, θα έδινες αλλά τόσα στους γιατρούς, έτσι και πήγαινε κάτι στραβά. Η υποστήριξη στο εν λόγω "μαγαζί" είναι από ανύπαρκτη ως απαράδεκτη. Βέβαια υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι έχουν εξυπηρετηθεί σωστά, αλλά από την άλλη μεριά δε μου αρέσει να εξαρτάται η υποστήριξη από την προσωπική ζωή του κάθε παίχτη εκεί μέσα. Αποφύγετε το σε κάθε περίπτωση.
  7. Δυστυχώς φίλε μου, μόνο στο e-bay. Υπάρχει βέβαια και η hp μέσα από το site της, αλλά μιλάω για 3 stylus στα 30ευρώ...
  8. Τελικά την πέρασες αυτή τη rom; Τα ελληνικά της ace πώς επηρεάζονται; Υπάρχει κάπου οδηγός βήμα βήμα; (ο οδηγός που αναφέρεται στο link δε με καλύπτει) Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Όντως κατά τη φόρτιση ζεσταίνεται αρκετά η συσκευή. Πήγαινε στην ίδια την ace-hellas και ζήτα να σου περάσουν την αναβάθμιση. Έχουν προσθέσει τη Θεσσαλονίκη καθώς και άλλες πόλεις. Εάν ανοίξεις ένα file manager και μπεις στους φακέλους της μνήμης της συσκευής, μπορείς να βρεις αρχεία που δεν είναι απαραίτητα και να σβήσεις. Για παράδειγμα σου αναφέρω τους original ήχους κλήσης μέσα στο directory \windows\rings, που εκτός κανα δυο οι άλλοι δεν αξίζουν και έτσι εξοικονομείς γύρω 2 με 3 ΜΒ. Ακόμη αν εγκαταστήσεις to memmaid μπορείς να μεταφέρεις την cache του internet explorer στην κάρτα μνήμης.
  10. Πολύ καλό, αλλά αντέ να δούμε πως θα καταφέρουμε να το δουλέψουμε. Επίσης πολύ ενδιαφέρον. Θα τα δω από αύριο. Σ' ευχαριστώ και πάλι gmarvel. :)
  11. Δεν πρέπει να έχεις φορτώσει και πολλά πράγματα. Στην περίπτωσή μου για storage, τα ελεύθερα είναι 7.5ΜΒ, ενώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα συνολικά είναι 32.46ΜΒ!! Γενικά έχω πρόβλημα με τη storage μνήμη, γι αυτό και σε ρώτησα. Από ελληνικά σε επαφές (και τα πεδία μέσα στις επαφές) και σε μηνύματα πως είσαι?
  12. Θα ήθελα τη συνολική και όχι την υπολοιπόμενη :)
  13. Γράψε μας τη συνολική μνήμη για σποθήκευσης και προγράμματα. (έναρξη->ρυθμίσεις->καρτέλα σύστημα->μνήμη)
×
×
  • Create New...