wilmott Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Νέος κάτοχος του Touch κι εδώ. :) Πανέμορφη συσκευή, με λιλιπούτειες διαστάσεις, όμως....κάθε φορά που τρέχω το Destinator 6.1 μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχει ελεύθερη μνήμη και κολλάει το σύμπαν. Συμβαίνει και σε εσάς; Υπάρχει κάποια λύση; Υ.Γ: Το Touch μου είναι by ACE Hellas. Εγω αυτο που κάνω πριν τρέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι να αδειάζω τελείως την today screen και έτσι παίζει απροβλημάτιστα!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 εγω ρε παιδια με το destinator 7 δεν εχω κανενα προβλημα μνημης.πολλες φορες μαλιστα τρεχει και ας τρεχουν απο πισω μερικες εφαρμογες(calcu,bubblebreaker κλπ).Δε ξερω μηπως το 7 χρειαζεται λιγοτερη μνημη απο το 6.1. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 μηπως γνωριζεται πως μπορω να αφαιρεσω τις επαφες μου? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μπορεις να τις αφαιρεσεις απο το outlook, ή αν δεν τις περασες απιο εκει, να τις μαρκαρεις και να τις διαγραψεις δε γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myster Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 δοκιμασε το SKTools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ok, τις αφαιρεσα απο το outlook ΤhanX!!!!!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdimitr Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Δείτε το http://uk.youtube.com/watch?v=RIUVhk-ciQc Και μπορείτε να την βρείτε εδώ http://www.emarket.gr/seller/sellerhome.cfm?username=djdimitr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 όπως έχω αναφέρει και παραπάνω πολύ καλές silicone cases έχει to http://www.brando.co.uk και επωφελείσθε από τη διαφορά ευρώ δολλαρίου και έχει και πολλή γρήγορη παράδοση Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παιδιά υποψήφιος αγοραστής εδώ.Βλέπω στο manual ότι υπάρχουν 4 επιλογές keyboard. 1.On-Screen Keyboard 2.Letter Recognizer or Block Recognizer 3.Symbol Pad 4.Transcriber Ρίξτε και μια ματιά στο videaki που "έκοψα" από ένα που βρήκα στο youtube. http://rapidshare.com/files/51824519/SMS.AVI Η ερώτησή μου είναι: Αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα "Letter Recognizer" και "Transriber"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 yparxei tropos h programma na valw mp3 gia ksypnitiri? den ypoferontai oi hxoi pou yparxoun hdh:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 yparxei tropos h programma na valw mp3 gia ksypnitiri? den ypoferontai oi hxoi pou yparxoun hdh:p EnAlarmPPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTCTouch Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Μετά την εγκατάσταση του AEB Plus και την ενεργοποίηση της επιλογής του Outlook για αποθήκευση των e-mail στην Storage Card, το Touch μου, δεν την βλέπει. Φυσικά, δεν λειτουργούν πλέον όλα τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει εκεί. Στο Ρυθμίσεις->Μνήμη εμφανίζεται αντί για την κάρτα μνήμης, το Bluetooth. Δεν έχω ακόμη τσεκάρει αν, για κάποιο λόγο, έχει "καεί" η κάρτα μου γιατί δεν έχω card reader. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_bmn Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 http://www.expansys.com/p.aspx?i=149713 ελεος ρε παιδια δηλαδη εμεις κοροιδα ειμαστε που πληρωνουμε 500e £289.95=212e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTCTouch Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 http://www.expansys.com/p.aspx?i=149713 ελεος ρε παιδια δηλαδη εμεις κοροιδα ειμαστε που πληρωνουμε 500e £289.95=212e Η τιμή είναι σε λίρες Αγγλίας άρα £289.95=€428. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαφορά είναι μικρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 mipos mperdepses lires me dollars??? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Den mporw na dw tis on line contacts m ston messenger.........eixa ksana to idio provlima alla to elysa(den kserw pws) plsss helppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Καλημέρα!Ακόμα ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Touch. Το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Ρε παιδιά, χωρίς πολλά πολλά, κάθε βράδυ θέλω φόρτιση...Φυσιολογικό?Στην αρχή μόλις το άνοιξα,άφησα την μπαταρία να τελειώσει και μετά το έβαλα για φόρτιση... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Καλημέρα!Ακόμα ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Touch. Το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Ρε παιδιά, χωρίς πολλά πολλά, κάθε βράδυ θέλω φόρτιση...Φυσιολογικό?Στην αρχή μόλις το άνοιξα,άφησα την μπαταρία να τελειώσει και μετά το έβαλα για φόρτιση... Προσωπικά έχω παρατηρήσει το αντίθετο. Η μπαταρία του είναι πολύ καλή και σε αυτό βοηθάει και η κατανάλωση του 200αρη επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 κΑΙ εγω δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία αν και με βγάζει για 2 μέρες Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Παιδιά υποψήφιος αγοραστής εδώ.Βλέπω στο manual ότι υπάρχουν 4 επιλογές keyboard. 1.On-Screen Keyboard 2.Letter Recognizer or Block Recognizer 3.Symbol Pad 4.Transcriber Ρίξτε και μια ματιά στο videaki που "έκοψα" από ένα που βρήκα στο youtube. http://rapidshare.com/files/51824519/SMS.AVI Η ερώτησή μου είναι: Αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα "Letter Recognizer" και "Transriber"; Τόσος κόπος να μου απαντήσει κάποιος με τρία γράμματα: "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Τόσος κόπος να μου απαντήσει κάποιος με τρία γράμματα: "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ"; Το δοκίμασα μόλις τώρα και δεν αναγνωρίζει Ελληνικά σε καμία από τις 2 επιλογές. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy77 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 geia se olous sas, exw edw kai merikes hmeres sta xeria mou to touch to opoio hr8e apo ekswteriko me English menu... Erwthsh: yparxei tropos na anabathmistei me to ellhniko firmware? Prospathhsa na eggatasthsw kapoia ellhnika keyboards alla tipota, opoiosdhpote gnwrizei kati parakalw as mou apanthsei h as mou steilei thn ellhnikh rom an pernaei bebaia!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 geia se olous sas, exw edw kai merikes hmeres sta xeria mou to touch to opoio hr8e apo ekswteriko me English menu... Erwthsh: yparxei tropos na anabathmistei me to ellhniko firmware? Prospathhsa na eggatasthsw kapoia ellhnika keyboards alla tipota, opoiosdhpote gnwrizei kati parakalw as mou apanthsei h as mou steilei thn ellhnikh rom an pernaei bebaia!!!! Διάβασε με προσοχή τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ότι έχει απαντηθεί η ερώτησή σου γύρω στις 20 φορές......ναι μπορείς, ναι υπάρχει, ναι χρειάζεται προσπάθεια... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy77 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Διάβασε με προσοχή τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ότι έχει απαντηθεί η ερώτησή σου γύρω στις 20 φορές......ναι μπορείς, ναι υπάρχει, ναι χρειάζεται προσπάθεια... to 8ema einai oti den exw prosbash stis anavathmiseis apo to site ths qtek, aytos einai kai o logos pou zhtaw thn ellinhkh rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 to 8ema einai oti den exw prosbash stis anavathmiseis apo to site ths qtek, aytos einai kai o logos pou zhtaw thn ellinhkh rom.. για κοιτα στο pm σου (θα σε παρακαλουσαμε να γραφεις ελληνικα και μικρα γραμματα) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts