geokaza Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 1. Πως μπορουμε να δημιουργησουμε folders στην κατηγορια "Προγραμματα" για να μην ειναι ολα χυμα;; 2. Οταν εχουμε ενα προγραμμα για PPC και δεν ειναι .exe αλλα εχει .cab αρχεια πως το εγκαθιστουμε;; (Ξερω οτι τα κανουμε paste στην καρτα, αλλα που; Ανοιγουμε ενα καινουριο folder με το ονομα του αρχειου και τα πεταμε εκει;;) Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 2. Οταν εχουμε ενα προγραμμα για PPC και δεν ειναι .exe αλλα εχει .cab αρχεια πως το εγκαθιστουμε;; (Ξερω οτι τα κανουμε paste στην καρτα, αλλα που; Ανοιγουμε ενα καινουριο folder με το ονομα του αρχειου και τα πεταμε εκει;;) Βάζεις το cab όπου θέλεις και το τρέχεις. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση το cab θα σβηστεί μόνο του. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις κάποιο ειδικό folder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Επισυναπτω το .ini file που πρεπει να βαλεις στο folder που εχεις εγκαταστησει το PocketCM και να κανεις Restart Το εχω κανει ηδη, δεν γινεται δουλεια..Γιατι αραγε?Το lang.ini το εχω κανει copy στο φακελο pocketcm, κανω επανεκινηση αλλα τιποτα, παλι αγγλικα μου βγαινουν Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 1. Πως μπορουμε να δημιουργησουμε folders στην κατηγορια "Προγραμματα" για να μην ειναι ολα χυμα;; 2. Οταν εχουμε ενα προγραμμα για PPC και δεν ειναι .exe αλλα εχει .cab αρχεια πως το εγκαθιστουμε;; (Ξερω οτι τα κανουμε paste στην καρτα, αλλα που; Ανοιγουμε ενα καινουριο folder με το ονομα του αρχειου και τα πεταμε εκει;;) Για δημιουργία folders, πας στο \Windows\Start_up\Programs και προσθέτεις ότι folder θέλεις Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainman007 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Καλημέρα παιδιά, Έχω πρόβλημα με το Touch μου.. Έκανα την αναβάθμιση. Μπορεί να μου στείλει κάποιος με PM το Language Pack της ACE? (με το Keyboard GR και όλα..) Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα,εχω το παρακατω προβλημα,ενω στελνω με bluetooth ενα αρχειο αυτο παει και την στελνει στην συσκευη κια οχι στην memory card ,πως θα γινει να τα στελνει στην memory card? μεσα απο το bluetooth>FTP>εχω επιλεξει Ενεργοποιηση Μοιρασμενων Αρχειων:Storage Card αλλα δεν πανε εκει τα αρχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Για δημιουργία folders, πας στο \Windows\Start_up\Programs και προσθέτεις ότι folder θέλεις Εγω παω στο: \Windows\Start_Menu\Προγράμματα και δημιουργω εκει ο,τι folder θελω και πεταω μεσα τα shortcuts των προγραμματων Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudaki Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδια να ρωτησω κατι παλι. υστερα απο ενα hard reset πηγα και ειδα ποση ελεύθερη κύρια μνημη ειχε οταν ειναι τελειως αδειο το τηλεφωνο. και είχε για Αποθήκευση 21.71 και για προγραμματα 18.33. Έχω παρατηρήσει 2 πράγματα όμως : 1) Όταν θέλω να εγκαταστήσω μία εφαρμογή παρόλο που αποθηκεύω το cab στην storage card και στην συνέχεια και το εγκαθηστω πάλι στην storage card χάνετε χώρος από τον ελεύθερο χώρο της κύριας μνήμης που είναι για αποθήκευση και έτσι δεν μπορώ να εγκαταστήσω πάνω απο 6-7 προγράμματα. γιατι? κάποια λύση? 2)Επίσης έχω παρατηρήσειότι όταν ανοίγω το κινητό ο ελεύθερος χώρος στην κύρια μνήμη για προγράμματα είναι σχεδόν ολόκληρος και σιγα σιγα όσο περνάει η ώρα αυτός πέφτει παρόλο που έχω κλειστά όλα τα προγράμματα. Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει please...! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Εγώ έχω παραμετροποιήσει το Touch όπως φαίνεται παρακάτω. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι Resco file explorer SKTools Resco Registry PocketBreeze Batterystatus ext. Resco picture viewer Phone Pad για Τ9 με ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Εγω παω στο: \Windows\Start_Menu\Προγράμματα και δημιουργω εκει ο,τι folder θελω και πεταω μεσα τα shortcuts των προγραμματων Αυτό ήθελα να γράψω. Απλώς το "Programs" γίνεται "Προγράμματα" στις ελληνικές ROMs ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μπορεί να είμαι τυφλός δεν ξέρω αλλά θέλω να αλλάξω ις επιλογές που φαίνονται κατω δεξιά κια αριστερά τησ οθόνης και από ημερολόγιο και επαφές να βάλω νέο μήνυμα και κάτι άλλο . Πώς γίνεται? Γιατί από το βιβλιαράκι δεν βγάζω άκρη Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μπορεί να είμαι τυφλός δεν ξέρω αλλά θέλω να αλλάξω ις επιλογές που φαίνονται κατω δεξιά κια αριστερά τησ οθόνης και από ημερολόγιο και επαφές να βάλω νέο μήνυμα και κάτι άλλο . Πώς γίνεται? Γιατί από το βιβλιαράκι δεν βγάζω άκρη δεν μπορεις να το κανεις μεσο τις συσκευης χρειαζεσαι καποιο προγραμμα για να γινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 δεν μπορεις να το κανεις μεσο τις συσκευης χρειαζεσαι καποιο προγραμμα για να γινει. όπως? Και κάτι άλλο εγκατέστησα κάτι λεξικά java που είχα από το παλιό μου κινητό και μόλις πάω να γράψω κάτι μου γράφει ότι το πρόγραμμα προσπαθεί να κάνει μια άπιαστη εξαίρεση και θέλει να το τερματίσει. Και να μην το τερματίσει δεν γίνεται τίποτα και δεν μπορώ να γράψω. Ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudaki Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 δεν ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο που ρωτησα πιο πανω?? γιατι εχω προβλημα με την μνημη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolos27 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα κατα λάθος rename ένα directory με το Total Commander στο \\Plugins\registry\HKCU\ControlPanel\???? κάτι που έχει να κάνει με ήχους νομίζω και δεν είναι το sound dir. Έχει sub directories τα: Attenuation DtmfFeedback Feedback IMOverride κτλ. Κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν ακούω ήχους στις εισερχόμενες κλήσεις και θέλω να αποφύγω το Hard Reset. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα κατα λάθος rename ένα directory με το Total Commander στο \\Plugins\registry\HKCU\ControlPanel\???? κάτι που έχει να κάνει με ήχους νομίζω και δεν είναι το sound dir. Έχει sub directories τα: Attenuation DtmfFeedback Feedback IMOverride κτλ. Κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν ακούω ήχους στις εισερχόμενες κλήσεις και θέλω να αποφύγω το Hard Reset. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:cry: Είναι \\Plugins\registry\HKCU\ControlPanel\SoundCategories\ Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolos27 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Είναι \\Plugins\registry\HKCU\ControlPanel\SoundCategories\ Σε ευχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Δόνηση για SMS γίνεται να ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο? Ακόμα γίνεται να ΜΗΝ εμφανίζεται το εισερχόμενο μήνυμα στην κεντρική οθόνη? Κανείς δε γνωρίζει? :cry::( Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 φιλε jokulsarlon πως αλλαξες το μενου οταν μπαινεις στο touchflo? Και το phonepad με ελληνικο T9 υποστηριζει 160 χαρακτηρες η μονο 70? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 δεν ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο που ρωτησα πιο πανω?? γιατι εχω προβλημα με την μνημη! Πεταλουδακι,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος αλλα απο αυτα που εχω παρατηρησει και στο δικο μου,ασχετα το αν κανεις το install στην storage card καποια αρχεια αποθηκευονται και στην main memory!Γι' αυτο βλεπεις και μειωνεται και αυτος ο χωρος οταν κανεις κατι install,τα προγραμματα που βαζεις,ποια ειναι??Οσο για το δευτερο που ρωτας μου φαινεται και μενα περιεργο και δυστυχως δεν εχω λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 όπως? βαλε το προγραμμα spb mobile shell και βαζεις κατω οτι θελεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 φιλε jokulsarlon πως αλλαξες το μενου οταν μπαινεις στο touchflo? Και το phonepad με ελληνικο T9 υποστηριζει 160 χαρακτηρες η μονο 70? Με λίγο hacking όλα γίνονται. :cool:Χρησιμοποίησα το Resco registry και καποιες εικόνες που βρήκα στο net. To T9 υποστηρίζει μονο 70. Κάποια στιγμή κατάφερα να το κανει να στελνει 160 αλλα αυτος που λάμβανε το μήνυμα έβλεπε μόνο ερωτηματικά. Πάντως μου φτάνουν οι 70. Τους συνηθισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 καλως σας βρηκα παιδια!!! θα το εχω την αλλη εβδομαδα:) και θα ηθελα να μου πειτε αν μπαινει το Destinator 6 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgal Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Παίδες, ψάχνω απεγνωσμένα τη ROM 1.11.405.1B WWE. Ή το πως γίνεται να κάνω customization αυτής της ROM, με το επίσημο update της ACE Hellas. Ή κάποιον άλλο τρόπο να κάνω το Touch μου όπως ήταν τη στιγμή που αγόρασα. Όπως καταλαβαίνεται, η ROM του link είναι ήδη περασμένη. :cry: Παράθεση HTC Touch: Back to stock!! ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778 {επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...} hxxp://www.pamepotaki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 καλως σας βρηκα παιδια!!! θα το εχω την αλλη εβδομαδα:) και θα ηθελα να μου πειτε αν μπαινει το Destinator 6 και βεβαια μπαινει:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts