user_bmn Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Apostolos27 said: Ανακοινώθηκε σήμερα νέα CDMA έκδοση του HTC Touch HTC Vogue 100 Νέος επεξεργαστής 128Mb RAM GPS http://www.pdadb.net/index.php?m=pdamaster ειναι οτι ακριβος θελω μηπως γνωριζεις περισοτερες πληρφοριες? τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 user_bmn said: ειναι οτι ακριβος θελω μηπως γνωριζεις περισοτερες πληρφοριες? τιμη? και εγώ το θέλω αυτό αλλά δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα:( .τριτη η τεταρτη θα παρω το touch:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Ρε παιδιά όταν το κιν είναι σε standby με σβηστή την οθόνη πως μπορείς να καταλάβεις αν έχεις κάποια αναπ ή κανένα νέο μην? Πρέπει κάθε φορά να το ανοίγεις για να το τσεκάρεις? Υπάρχει κανένα προγραμματακι για αυτή τη δουλειά? Δηλ να σε ειδοποιεί με ηχητικό η οπτικό τρόπο... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Όταν έχεις αναπάντητη αναβοσβήνει και ένα πορτοκαλί λαμπάκι πάνω-πάνω. Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetrisstavrou Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Paidia voitheia. Pos mporo na kano uninstall to Cyberon voice command? de thelo to bluetooth na energopoiei me to patima tou koumpiou, to cyberon voice command. to xreiazomai mono gia na metaferete o ixos apo to pocket pc sto bluetooth headset gia na to xrisimopoio se VOIP calling. pls HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 demetrisstavrou said: Paidia voitheia. Pos mporo na kano uninstall to Cyberon voice command? de thelo to bluetooth na energopoiei me to patima tou koumpiou, to cyberon voice command. to xreiazomai mono gia na metaferete o ixos apo to pocket pc sto bluetooth headset gia na to xrisimopoio se VOIP calling. pls HELP Είχα παλιότερα αυτήν την επιθυμία, αλλά δε βρήκα τρόπο. Τελικά συμφιλιώθηκα με την κατάσταση και το χρησιμοποίησα. Προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά όταν οδηγείς και δεν μπορείς να ψάξεις τις επαφές. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις, άλλωστε δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetrisstavrou Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 to problima einai oti de mporo na xrisimopoiiso to bluetooth gia ton ixo se alles efarmoges. de me enoxlei to voice dial auto katheauto. thelo apla ton ixo na akougete apo to bluetooth gia na mporo me voip programmata opos to SJphone na synomilo apo to bluetooth headset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 1 Το Touch δεχεται microSDHC 4GB;;; 2 Η οθονη του ειναι πιο αντοχης απο των αλλων PDAs η το αντιθετο;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 red_emperor said: Όταν έχεις αναπάντητη αναβοσβήνει και ένα πορτοκαλί λαμπάκι πάνω-πάνω. Δεν το είχα προσέξει... :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 παιδια περάστε απο xda ξεκλειδωσανε το τηλεφωνακι μας και μπορειται να βαλετε οποια ρομ θελετε.Εγω εβαλα την dopod kai πεταει. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 gmarvel said: παιδια περάστε απο xda ξεκλειδωσανε το τηλεφωνακι μας και μπορειται να βαλετε οποια ρομ θελετε.Εγω εβαλα την dopod kai πεταει. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=374 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 gmarvel said: παιδια περάστε απο xda ξεκλειδωσανε το τηλεφωνακι μας και μπορειται να βαλετε οποια ρομ θελετε.Εγω εβαλα την dopod kai πεταει. Εννοείς ότι είναι γρηγορότερο ή έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης; Μήπως δεν έχεις βάλει ακόμα τίποτα και σου φαίνεται γρήγορο; (λέμε τώρα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 taaz said: Εννοείς ότι είναι γρηγορότερο ή έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης; Μήπως δεν έχεις βάλει ακόμα τίποτα και σου φαίνεται γρήγορο; (λέμε τώρα) :) εγω το βλεπω γρηγοροτερο τωρα εαν αυτο ειναι αποτελεσμα καλυτερης διαχειρησης μνημης ,που για μενα ειναι πιθανοτερο δε ξερω,φορτομενο με τα ιδια που ειχα και πριν. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 gmarvel said: εγω το βλεπω γρηγοροτερο τωρα εαν αυτο ειναι αποτελεσμα καλυτερης διαχειρησης μνημης ,που για μενα ειναι πιθανοτερο δε ξερω,φορτομενο με τα ιδια που ειχα και πριν. Γράψε μας τη συνολική μνήμη για σποθήκευσης και προγράμματα. (έναρξη->ρυθμίσεις->καρτέλα σύστημα->μνήμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 taaz said: Γράψε μας τη συνολική μνήμη για σποθήκευσης και προγράμματα. (έναρξη->ρυθμίσεις->καρτέλα σύστημα->μνήμη) storage 14.89mb,programs 15.33 mb Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 geokaza said: 2 Η οθονη του ειναι πιο αντοχης απο των αλλων PDAs η το αντιθετο;; Φαίνεται να είναι πιο ανθεκτική. Μια δοκιμή θα σε πείσει.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 gmarvel said: storage 14.89mb,programs 15.33 mb Θα ήθελα τη συνολική και όχι την υπολοιπόμενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Roms gia to Touch pou tha vroume kai ti prepei na proseksoume? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Νομίζω πως το touch έχει πολύ καθαρή και σταθερή ROM ... ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο μέχρι να βγει κάποια ουσιαστική προσθήκη να κάνεις κάτι σε αυτή Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetrisstavrou Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 gia na afereseis to cyberon kai na xrisimopoieieis to bluetooth headset opos esy thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 gmarvel said: storage 14.89mb,programs 15.33 mb storage 30.44,program 47.90mb Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 gmarvel said: storage 30.44,program 47.90mb Σ' ευχαριστώ gmarvel :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Γειά σας. Μετα από 3.5 χρόνια με το Siemens SX1 αποφάσισα να πάρω νέο τηλ και παρήγγειλα το Touch το οποίο θα έχω σε 10 περίπου ημέρες. Θέλω να σας ρωτήσω αν συνεργάζεται με το παρακάτω Bluetooth GPS: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_89&manufacturers_id=72&products_id=3750 Ευχαριστώ. :) Και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ερωτήσεις όταν το πάρω στα χέρια μου. :rolleyes: Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 livadaki said: Γειά σας. Μετα από 3.5 χρόνια με το Siemens SX1 αποφάσισα να πάρω νέο τηλ και παρήγγειλα το Touch το οποίο θα έχω σε 10 περίπου ημέρες. Θέλω να σας ρωτήσω αν συνεργάζεται με το παρακάτω Bluetooth GPS: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_89&manufacturers_id=72&products_id=3750 Ευχαριστώ. :) Και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ερωτήσεις όταν το πάρω στα χέρια μου. :rolleyes: Συνεργαζεται αψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 taaz said: Σ' ευχαριστώ gmarvel :) εβγαλες καμια ακρη Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts