Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Σωστός! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounoupakias Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ενδιαφέρεται κάνείς για αγόρα ενός TyTN ii ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Για τέτοια θέματα φίλε μου απευθυνόμαστε αποκλειστικά στον ειδικό χώρο αγγελιών ο οποίος υπάρχει εκεί για να εξυπηρετεί τα μέλη του forum. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να έχει κάποιος τουλάχιστον 75 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ποιο εννοεις?? Ποιο ειναι το γνωστο και αγαπημενο μας μαγαζακι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 με μια γρηγορη απαντηση απο καποιον ειδημονα ... βρηκα ενα tytn ii 200 ευρω μεταχειρισμενο με κουτι ολα κομπλε. ωσ τωρα εχω ενα νοκια ν76 αλλα θελω gps . ειμαι γενικα κομπιουτερακιας και δε νομιζω να εχω κανα προβλημα με τα win mobile. με αυτα τα δεδομενα και το γεγονος οτι δεν εχω αλλα λεφτα να διαθεσω ειναι καλη επιλογη? και ξανα με μια κουβεντα και επειδη εχει 500+ σελιδες το νημα αυτο και τα ματια μου ηδη κανουν πουλακια απο την κουραση τι λεει σαν κινητο (gps , λειτουργικοτητα κολληματα ευλυγισια συμβατοτητα κλπ) ευχαριστω πολυ Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αν και δεν είμαι απο τους πιο απαιτητικούς χρήστες του κινητού, εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Και εγώ μεταχειρισμένο το πήρα, βέβαια περισσότερα χρήματα (άσχετο αυτό) αλλά το κινητό κάνει όλα όσα λέει και ακόμα περισσότερα. Το gps είναι μια χαρά, δεν θα σε απογοητεύσει αν δεν κινήσε συχνά εκεί που έχει πολλές πολυκατοικίες. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 εχω το μιο c250 ενα πολυ καλο gps pna το οποιο οταν μπενω σε πολυκατοικιες κλανει μεντες αλλα κατα τα αλλα ειναι τρομερο gps γρηγορο και αξιοπιστο οποτε ξερω ακριβως τι εννοεις. καμια γνωμη απο καποιον πιο εμπειρο περι του tytn ii? με τα ιδια λεφτα βρηκα και ενα toych cruise το παλιο. για πετε γιατι περιμενουν οι πωλητες :) Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Παιδιά που ακριβώς είναι η επιλογή για την ενεργοποίηση του 3G; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παιδιά που ακριβώς είναι η επιλογή για την ενεργοποίηση του 3G; Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και στην πρώτη επιλογή βάλε το GSM σε Auto. Έτσι έχεις τη δυνατότητα για 3G όπου στο επιτρέπει o provider σου. βρηκα ενα tytn ii 200 ευρω μεταχειρισμενο με κουτι ολα κομπλε. 200 ευρώ είναι μια καλή τιμή για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και στην πρώτη επιλογή βάλε το GSM σε Auto. Έτσι έχεις τη δυνατότητα για 3G όπου στο επιτρέπει o provider σου. Ok, thanks! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδια εχω ενα tytn2 ενος φιλου, το οποιο σε διαφορες φασεις μου βγαζει την χρωματιστη οθονη και λειε : KAIS130, SPL-3.28.0000, CPLD-8.... ειναι ελληνικο της ace και θελω να το επαναφερω και να περασω μια 3η rom... τι να κανω ,γιατι δοκιμασα με το HardSPL3.29 και κολλαει στο 0% EDIT λοιπον το κινητο λειτουργησε αλλα δεν μπορω να βαλω καμμια rom μεσα... πληροφοριες : εχει την 3.28.405.0 wwe με radio 1.65.17.56 και στην αρχη το λογοτυπο της cosmote Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Γεια σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια εχει ενας φιλος μου το hp 910c kai μολις συνδεσει το bluetooth χανει τον ηχο η συσκευη απο οτι διαβασα στο forum το ποιο πιθανο ειναι να μεταφερει τον ηχο στο ακουστικο μπορει απο καπου να ακυρωσει αυτην την μεταφορα??H hp δεν εχει βρει ακρη ακομα... Ακομα εχει δοκιμασει κανεις τα wm 6.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=519715 Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 εχω ενα προβλημα παιδες. η καμερα του καισερ ειναι φρικτη. οτι και να τραβαω το παει καρε καρε και φοτο και βιντεο με αποτελεσμα να μην μπορω να τραβηξω τιποτα απο τα δυο. λυση??????? Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Αυτό συνέβαινε πάντα ή τώρα τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 που θα βρω την δικη του Ελληνικη rom, εκοτς απο το site της Ace? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Aν είναι αγορασμένο από Ace , στη δίνει η Ace...αλλιώς... άκυρον.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ειναι απο ace, αλλα δεν μπορω να βρω τον προηγουμενο κατοχο του ... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 επικοινωνησε μαζι τους ωστε να ελευθερωσουν το imei απο τον προηγουμενο κατοχο και να μπορεις να κανεις την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ελπιζω να δειξουν κατανοηση... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ειναι βεβαιο αυτο,δεν φταις εσυ αν εχει κανει εγγραφη ο προηγουμενος κατοχος,εχει συμβει και με αλλους και φυσικα εδωσαν λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Μπορουμε να κανουμε overclocking sto kaiser??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 απο εχθες το μεσημερι και ακομα δεν μου απαντησαν... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Μπορουμε να κανουμε overclocking sto kaiser??? Όχι, δεν υπάρχει κάτι για τον επεξεργαστή που φοράει η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Μπορουμε να κανουμε overclocking sto kaiser??? Πιστεψε με, πολλοι θα θελαμε..:( Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Πιστεψε με, πολλοι θα θελαμε..:( δεν εχει αναγκη το καιζερ απο τετοια πραγματα!ειναι τερας αξιοπιστιας και σταθερης αποδοσης :) μετα απο 2 χρονια περιπου,ειναι ακομη στα χερια μου και καλα κρατει :) δεν δινονται τετοιες συσκευες ακομη;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts