swiffer Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Muratti. Γυρω στο πακετο/εβδομαδα πλεον. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Φυσικά και δεν καπνίζω και ούτε θέλω ποτέ να το βάλω στο στόμα μου είναι θάνατος ένα είδος καρκίνου που δεν μπορείς να απαλλαχτείς ή τουλάχιστον παάρα πολύ δύσκολα! Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω εγώ! Και οι δύο μου γονείς καπνίζουν ντουμανιάζει το σπίτι συνέχεια τους κάνω παρατήρηση ότι με ενοχλεί αλλά αυτοί τίποτα. Είμαι φανατικός αντί-καπνιστής και εύχομαι ποτέ να έχω την κατάρα να καπνίσω. ευχαριστώ! Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Gauloises Lights το κόκκινο. Κορυφή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Εγώ θα πρωτοτυπήσω. ΚΙΜ μπλέ. Δεν το έχει αναφέρει κανείς ως τώρα και δύσκολο το βλέπω να το αναφέρει κάποιος.. Ελαχιστότατους έχω δει να τα κάνουν αυτά τα τσιγάρα.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 marlboro lights κλασσικά πράγματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thlakos Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 kakos alla marlboro light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Basika eimai fan twn Prince.Analoga ta kefia tou laimou pote white,pote blue e,kai ligo original! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 kapniza marlboro 100s sto gimnasio, stin 3i gimnasiou ta barethika... aporia: pos mporoun oi ginekes k kapnizoun ta slim? ixa kanei traka merikes fores k eniotha san na roufao aera apo kalamaki :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ξεκίνησα με Camel Lights αλλά γρήγορα το γύρισα σε Pall Mall μπλε, τα οποία και καπνίζω εδώ και 6 χρόνια περίπου. Μη με ρωτήσετε πόσα πακέτα την ημέρα... χάνω το λογαριασμό. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Πουράκια Caprice :D :lol: μαζι σου κ εγω... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Davidoff Gold !!! Απο Marlboro μαλακο, Πηγα σε Marlboro light Mαλακο !!! και τελικα κατεληκα στα Davidoff Gold...!!!! Δεν ξερω αλλα αυτα μου αρεσαν πιο πολυ απο ολα!! Αν και πιο πολυ για γυναικεια πανε....! Αλλα εγω αυτα κανω...!!!! :cool: :whistle: Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 kapniza marlboro 100s sto gimnasio, stin 3i gimnasiou ta barethika... aporia: pos mporoun oi ginekes k kapnizoun ta slim? ixa kanei traka merikes fores k eniotha san na roufao aera apo kalamaki :p esi re file ti thes na kapnizoun oi gomenes? players i black death pou me 1 roufiksia vlepeis asterakia? ginekes einai elafra tsigara kanoun sinithos gia na lene oti kapnizoune Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 oso gia to pia tsigara kanoume,ta kalitera einai ta marlboro xoris sizitisi!vevea to kostos ton 2.70 gia kathe paketo exei kanei polous kai kanoun ala pio ftina opos ta leader me 1 euro mono episi kai ta prince kai ta lucky strike einai kala,ala ta marlboro kalitera,episisi poli den kanoun marlboro apo antidrasi!afou oi perisoteroi auta kapnizoun.. ta xeirotera tsigara pantos einai ta president!!opios thelei na kopsi to kapnisma mpori na agorasei ena paketo na dokimasei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Καπνιζα επι 12 χρονια Μαρλμπορο αλλα εδω και 2 μηνες που απολυθηκα απο στρατο ειχα ανεβασει επινδυνα τον πηχη και ειχα φτασει καπου στα 2.5 πακετα την ημερα, αλλαξα σε BF πορτοκαλί και εχω βρει την υγεια μου ( τεσπα λεμε τωρα την υγεια μου). Πολυ ελαφρυ και πραγματικα πολυ καλος καπνος. Σεκαπ βλεπετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 malboro malako.molis telioso to foitiliki tha to kopso dioti to xekinisa molis egina foititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jin Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Stuyvesant Blue από την αρχή... το πρώτο μου πακέτο (πανελλήνιες 2000) Ό,τι άλλο και να δοκίμασα, σε αυτά γυρνάω :cool: Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v39/astralon/post10035.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AVIN Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 ΤΙ ΚΑΛΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΝΟΣ DRUM. Παράθεση www.neowind.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitMan Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Η μοναδική ψήφος για τα origin είναι η δική μου! :o Παράθεση <?="Hello Myphone";?> Pura Vida ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 gia sas paidia poies markes tsigaron kserete apo 2.70euro k pano??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ήθελα να μου διευκρινίσει κάποιος ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των τσιγγάρων που πωλούνται σε μαλακό ή σκληρό πακέτο (η άγνοια του μη καπνιστή :p ). Μιλούσα με φίλο ο οποίος μου είπε ότι τα τσιγγάρα του μαλακού πακέτου είναι "ελαφρύτερα" αλλά συγκρίνοντας τις περιεκτικότητες σε πίσσα/νικοτίνη κτλ είδα ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πακέτων. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 de nomizw exoun diafora ta tsigara mono to paketo einai sklhro h malako egw kapnizw camel h marlboro medium. opws eipe kai enas pio panw oi perisoteroi de kanoun marlboro yiati oi perisoteroi auta kapnizoun. ta palaiotera camel de pianontan alla twra me ksenerosan ligaki kai arxisa marlboro medium apo pourakia ti kapnizete? egw moods :yahoo: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Marlboro Lights δυστυχως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 εγω καπνιζω καπνο cooper και οταν δεν βρισκω στα περιπτερα καπνιζω camel αφιλτρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Marlboro μαλακά. t300, τα μαλακά μου δίνουν καλύτερη αίσθηση . Τα σκληρά μου φαίνονται πιο "στιφά" και μερικές φορές με πειράζουν και στον λαιμό...;) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Τα μαλακά με τα σκληρά είναι τα ίδια τσιγάρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι επειδή στο μαλακό το πακέτο δεν κλείνει, παίρνουν περισσότερο αέρα και ξεραίνονται. Σε άλλους αρέσει αυτό, σε άλλους όχι. Οι περισσότεροι παίρνουν μαλακά επειδή τους βολεύει το πακέτο. Αν και τα 10ρια είναι πολύ βολικότερα τώρα πια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts