Jump to content

HitMan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HitMan

  • Ημ. Γέννησης 08/07/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

HitMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά όσο προχωράει ο καιρός τόσο πιο έντονο γίνεται το λάδωμα ε; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, την Παρασκευή έδινα πορεία και δεν λαδώσαμε [εγώ και το άλλο παιδί της σχολής] με αποτέλεσμα: Το παιδί μετά από 20 λεπτά που τα έκανε όλα OΛΟΣΩΣΤΑ να κοπεί σε ένα στενό [που μετέπειτα έμαθα ότι πάνε όσους θέλουν να κόψουν] επειδή ΘΑ ανέβαινε πεζοδρόμιο όπως είχε πάρει την στροφή. Είμασταν πίσω του με το 2ο εκπαιδευτικό και ήταν στα 20 εκατοστά η πίσω ροδά απ'το πεζοδρόμιο. Στο φύλλο γράφτηκε ότι ανέβηκε πεζοδρόμιο. Εγώ με την σειρά μου αφού πήγαν να με κάνουν να γυρίσω 2 φορές το ίδιο τετράγωνο [για όσους έχουν δώσει αυτό με τον καθρέφτη που είναι το "κρυμένο" stop] και μου είχαν σπάσει το ηθικό με τις ταχύτητες [ήθελε κάθε 10χλμ στο κοντέρ να ανεβάζω ταχύτητα] με έκοψε λέγοντας μου ότι πέρασα στο αντίθετο ρεύμα πατώντας συγχρόνως την διπλή συνεχομένη γραμμή. Κάτι που δεν ίσχυε, εξηγώντας τους ότι απλά ημούν στο κέντρο του δρόμου για να στρίψω αριστερά και έβλεπα πίσω απ'τον καθρέφτη μου ότι είχα απόσταση 10-15 πόντους απ'τις γραμμές... [εκτός κι αν έκανα μαγικά με το Yaris] Φυσικά κανένα έλεος. Μόνο και μόνο ότι με έβαλε [η συγκεκριμένη εξετάστρια που συμπεριφέρθηκε έτσι επειδή δεν λαδώθηκε] να κάνω τον κύκλο του ίδιου τετραγώνου 2 φορές δείχνει πολλά.. κανονικά την δεύτερη φορά έπρεπε [βάσει λογικής] να στρίψουμε δεξιά ώστε να εξεταστώ περαιτέρω σε πορεία και σε παρκάρισμα, οπισθογωνία ή ό,τι άλλο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αρά +350€ ε; Δεν πειράζει μωρέ.. καλά να 'μαστε να τα δίνουμε στους κωλόεξεταστές.
  2. Καλημέρα :D άυριο θα πάω επιτέλους να αποκτήσω το K750i. [το λιγουρεύομουν μήνες τώρα] Δυστυχώς επειδή θέλω να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου θα το πάρω Live! :( 1. Τελικά πλέον παίζει mp3s η Live! έκδοση; 2. Aν θέλω να κάνω unbrand πρέπει να γίνει αποκλειστικά στο 9volto π.χ. ή μπορεί να γίνει αλλιώς;
  3. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με συμβόλαια. Είμαι συνδρομητής 2 χρόνια στην Voda, και πριν 2 μήνες άφησα απλήρωτους 2 λογαριασμούς που τώρα έγιναν 3. Πριν μερικές μέρες εξόφλησα τους 2 παλαίους [αφού μου είχε έρθει και εξώδικο] περίπου στις ίδιες ημέρες που προστέθηκε τρίτος [ο τρέχων δλδ]. Το θέμα μου είναι: εδώ και 40 μέρες είχα φραγή εξερχομένων ΑΛΛΑ και εισερχομένων κλήσεων. Το πάγιο χρεωθηκέ κανονικά όμως [και είναι του 420 όχι τίποτα άλλο]. Επειδή δεν έχω την σύμβαση πρόχειρη μπορεί να μου πει υπεύθυνα κάποιος αν μπορώ να χρεωθώ παγίως για υπηρεσίες που δεν είχα στην διάθεση μου;
  4. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει, πριν χρησιμοποιούσα το The Bat! αλλά με το που εγκατέστησα τον thunderbird ηρέμησα... [Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με attachments!]
  5. Η μοναδική ψήφος για τα origin είναι η δική μου! :o
  6. Κανένας βρε παιδίααα;Δεν το βρίσκω πουθενά...
  7. Καλημέρα, Ψάχνω το τραγουδάκι από την διαφήμιση του Gordon's που λέει και το "Life is full of possibilities" με τον τύπα που χωρίζεται στα 2, στα 4 κτπ.. ty :cool:
  8. Όταν εγώ μίλησα για φίλτρο εννοούσα π.χ. "ασπρόμαυρη" "αρνητικό" "σέπια" κτπ.. τα ΕΦΕ του K700i... E; :o
  9. Φίλτρα επιτρέπονται; [hint: K700i]
  10. Κορυφαίο.. μάλλον από εδώ και πέρα μετά από 5 χρόνια στην N... θα πάρω ολική μεταγραφή στην SE.. με ενθουσιάζουν τα νέα της κινητά!
  11. Τον φάκελο Email τον κοίταξες; :cool:
  12. Και έμενα γύρω στα 70.. μου έβγαλε ότι γέμισε.. και η SIM είναι ολοκαίνουργια... 34mb διαθέσιμα.. 70 μηνύματα χώρος.. εντέλως ανόητο..
  13. Βρήκα τρόπο για τελικό ς στον κατάλογο... Είναι λίγο περιέργος αλλά δουλεύει.. Στον κατάλογο μόνο βολέυει στα μηνύματα όχι :cool: Λοιπόν, πάμε μαζί: Νεά έπαφη > όνομα [επιλογή] Θέλουμε να γράψουμε "Μήτσος" Γράφουμε κανονικά "Μήτσο" Πάταμε Επιλογές > Λεξικό (Τ9) > Ενεργό Μετά πατάμε το 7.. και βγαίνει το dropdown list του Τ9 που περιέχει και το τελικό ς.. Ελπίζω να βοήθησα :)
  14. Επειδή με upgrades σε λογισμικών κινητών δεν είμαι τόσο έμπειρος [δεν έχει χρειαστεί ευτυχώς ή δυστυχώς εδώ και 6 χρόνια!] Το κάνουμε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της SE?Στην ίδια την SE?Πόσες μέρες θα το αποχωριστώ?Θα χαθούν όλα μέσα απ'όσο ξέρω.. επιβεβαιώση?
×
×
  • Create New...