Jump to content

AVIN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    89.5%

2 Followers

About AVIN

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

AVIN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και με τα 2 παιζει με WiFi
  2. Εχω την εκδοση kc910_v10f και δουλευει τελεια το GPS και επισης βρισκεις δορυφορους πολυ -απροσμενα- γρηγορα , εχω κατεβασει και το προγραμμα με τους χαρτες για Ελλαδα We-Travel το οποιο ειναι σε δοκιμαστικο σταδιο και εμενα μου κολαει στους χαρτες.
  3. Και μεσω WiFi αρκει να εισαι στο δικτυο αλλα δεν μπορω να τους κατεβασω, επισης υπαρχει και ενα αλλο προγραμμα το amAze το οποιο εχει και φωνητικη καθοδηγηση στα Αγγλικα.
  4. Το GPS δουλευει κανονικα, μονο που πρεπει να εισαι στο δικτυο για να κατεβαζει τους χαρτες, εχω κανει πλοηγηση ηταν φανταστικο, μεχρι να του δωσω την διευθηνση ειχε βρει και δορυφορους και χωρις υποβοηθηση του GPS. Αν ξερει καποιος πως μπορουμε να εχουμε τους χαρτες του Google μεσα στο κινητο για να μηω χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ , ας το αναφερει.
  5. avin πες και κάνα ευχαριστώ ρε δημόσια να μη νομίζουν ότι λέω παραμύθια :ninja: Βεβαια την αλλαγη της rom απο Γερμανικη σε Αγγλικη εγινε με την βοηθεια του Nec. Ειναι απιστευτο το κινητο ειναι ακριβος αυτο που λεει εξω απο την συσκευασια του ''all-in-one phone'' και ολα δουλευουν ΤΕΛΕΙΑ και τοσο smooth.
  6. Καλορίζικο και στον φίλο Σπύρο που το πείρε καλορίζικο και σε μένα. Σπύρο.. είσε μ@μ@κ@ς ρε που το πείρες στα 690 :D Εγω παντως το πηρα απο Γερμανια και χθες καταφερα να του περασω την Αγγλικη rom.
  7. λυπάμαι για αυτο ρε παιδια! ελεος!
  8. να σας ενημερωσω οτι χθες αγορασα το cruiseεβαλα το destinator 6 του εκανα αναζητηση στο gps και παιζει τελεια, εχω κανει και reset γιατι αλλαξα γλωσσα και οι ρυθμισεις παρεμειναν.
  9. Γίνεται αναγνώριση μόνο του αριθμού.
  10. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Α780, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ site ΟΤΙ ΕΧΕΙ GPS, KAI ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ..............ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΗ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63594&highlight=a780 http://digital-lifestyles.info/display_page.asp?section=platforms&id=2014
  11. Εχει ενσωματομενο hardware Gps?
  12. ΤΙ ΚΑΛΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΝΟΣ DRUM.
  13. ΣΥΝΗΘΩΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΦΡΟΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΦΕ
×
×
  • Create New...