Jump to content

DIL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by DIL

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλειται iphone 1st genetration 8gb. Εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα. Ειναι σε αριστη κατασταση δεδομενου του χρονου κυκλοφοριας του. Μαζι θα δωθει και το καλωδιο φορτησης. Δεκτος καθε ελεγχος. Αποστολη σε ολη την Ελλαδα με αντικαταβολη και εξοδα του παραληπτη.

    280 €

    Athina - GR

  2. DIL

    OnePlus 8 / 8 Pro

    με 120 Hz h 90 εχεις την οθονη?
  3. Εγω μολις πουλησα το Note 2 και σκεφτομαι για ενα s6 μεταχειρα παντα.. Αφου μου εγιναν τα ματια κουμποτρυπες να διαβασω.εκτος απο το θεματακι με τον εμπροσθιο φακο...που δεν με νοιαζει ειμαι ομορφος βγαινουν οι σελφιε....τι αλλο εχετε εντωπισει οσοι το εχετε καιρο???
  4. Απο την επισημη εταιρια εχουμε καποια ενημερωση για ανακλιση συσκευων και αν ναι ποτε? γιατι εκει μπαινουν και χρηματιστ. θεματα στην μεση...:D
  5. Μακαρι να ερθει και το bronze Ελλαδα
  6. Αν κουβαλαμε κινητα τηλ με αυθεντικες μπαταριες κουβαλαμε τηλεφωνα...αν οι μπαταριες εχουν χωρα προελευσης πισω απο το σινηκο τοιχος...τοτε....πιαςςςςς τα αυγο και κουρεφτο που ελεγε και η γιαγια μου.
  7. ξερει κανεις ποτε βγαινει η τελικη εκδοση του ICS 4.0????και που μπορω να την κατεβασω για να την περασω στο τηλεφωνο μου
  8. Μπορει το galaxy s2 να γινει wifi spot για αλλες συσκευες που θα παιρνουν internet απο αυτο?? με ποιον τροπο??
  9. νεος και εγω με android θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια 1) καταρχην πως αλλαζω γλωσσα στο κινητο???..δεν μπορω να βλεπω αλλο τα ελληνικα.ελεος 2)Πως αλλαζω wallpapers-welcome screenσ και ring tones??? 3) Πως επιλεγω ποτε θελεω εγω 3g και 2G???
  10. νεος και εγω..πως μπορω να ενεργοποιω και να απενεργοποιω το 3G οποτε θελω??
  11. 2 ερωτησεις θελω να κανω. 1)πως μπορω να κλεισω τον τηλεφωνητη????? 2) ειδα στον λογαριασμο μου μια χρεωση που λεγεται τελη συνδρομητων κινητης τηλεφωνίας 17 ευρω!!!!!!!!!!!!! ξέρει κανείς τι είναι αυτο??? μπορώ να κάνω κατι για να το αποφύγω???? το έχουν και οι άλλες εταιρίες??
  12. παιδια εχω το os 5.2.0.4.2 και δοκιμασα να βαλω opera και ειχε επιλογη μεχρι το 4.7.εχει βαλει κανεις κανεναν αλλο browser εκτος απο αυτον που εχει το 8900 να μου πει μια γνωμη. τον θεωρω πολυ αργο για αυτο ψαχνω για κατι αλλο
  13. 50 $$. ε καπου θα βρεθει ...αλλιως. thanks παντος
  14. να ρωτησω και κατι αλλο. διαβασα οτι το 8900 μπορει να χρησιμοποιειθει σαν modem για το ιnternet. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μπορω να το συνδεσω με το laptop Καπου που δεν υπαρχει internet και να μπω μεσω BIS Με χρεωση οπως εχω στο κινητο και με την περιφημη συμπιεση???? η απλα δουλευει σαν Modem και πρεπει να εχω internet provider και χρεωνεται η κληση που κανει σαν αστικη????
  15. Την 4.6 και θελω να βαλω την 5
  16. παρατήρησα κάτι τώρα .όταν πάω να στείλω sms στα ελληνικά έχω 70 χαρακτήρες στο κάθε sms. ενώ όταν πάω να γράψω στα αγγλικά έχω 160 στο κάθε sms .Η ερώτηση είναι προφανής. το αγγλικό sms χρεώνετε σαν ένα η σαν 2 στην cosmote?????
  17. το εχει δοκιμασει κανεις παιδεια να μας πει εντυπωσεις.Τωρα το κατεβαζω
  18. Πας εκει που λεει Maps.... αυτο ειναι .για να δουλεψει χρειαζεται συνδεση στο Internet (ΒIS) .Ψαξε στο google και βρες google maps και βαλε. τα σπανε.
  19. μια αστεια ερωτηση αλλα δεν το βρεισκω. ρε παιδεια πως βαζω αποκρυψη???? πρωτη φορα μου χρειαζεται και εχω το κινητο εδω και κανα 6 μηνο. φανταζομαι ολοι ξερετε απλα δεν το βρίσκω edit: άκυρο το βρήκα
  20. η εκδοση 5 ειναι official γιατι σε αλλο post λες οτι παρουσιαζει ασταθεια και καλο ειναι να περιμενουμε την επισημη
  21. 2 ερωτησεις. Αν βαλω το 4.7 θα μπορω να γραφω sms με Ελληνικους χαρακτηρες??? Μονο εκει θελω τα Ελληνικα. 2) Ας πουμε οτι βγαζω τους bbmaps για να βαλω google maps και μετα θελω να ξαναβαλω bbmaps το 4.7 τους εχει ενσωματομενους????
  22. χαχαχαχαχα. Cosmote εχω
×
×
  • Create New...