Rog Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Γινετε να μου πειτε μαρκες τσιγαρων με γευση βανιλια???? η καποια με ωραια γευση και μαλακά?? και που μπορω να τα βρω? Edited May 28, 2010 by Rog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 από χαρτάκια τι προτείνετε: έστριβα με τα πορτοκαλί τα rizla αλλά λόγω πάχους τώρα είμαι με τα γαλάζια. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_10_wp Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 από χαρτάκια τι προτείνετε: έστριβα με τα πορτοκαλί τα rizla αλλά λόγω πάχους τώρα είμαι με τα γαλάζια. Εξαρταται απο το τι χαρτακια θελεις (οσον αφορα το παχος)!! Αν θες προς το χοντρο παρε πρασινο ή τα rizla με την γλυκοριζα. Αν θες λεπτα πάρε ή τα γαλαζια που ηδη χρησιμοποιεις ή τα ασημι!!!! :alien: :alien: :alien: Παράθεση ΑΓΓΕΛΟΣ BIG MINDS ARE FOR ALL!!!!! :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Εξαρταται απο το τι χαρτακια θελεις (οσον αφορα το παχος)!! Αν θες προς το χοντρο παρε πρασινο ή τα rizla με την γλυκοριζα. Αν θες λεπτα πάρε ή τα γαλαζια που ηδη χρησιμοποιεις ή τα ασημι!!!! :alien: :alien: :alien: τα ασημί τι διαφορά έχουν; είναι ακόμα ποιο λεπτά; όσον αφορά τα πράσινα μου φάνηκαν σαν τα πορτοκαλί και τα λευκά. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 ο καπνος οντως εχει παει 3.80, εγω χρονια πανω απο 6-7 κανω καπνο craven με χαρτακια τα gizeh ( τα εχω βολευτει κανα χρονο τωρα, ειναι πιο κοντα σε πλατος και δεν το στριβεις δευτερη φορα ) οτιδηποτε αλλο δοκιμασω εκτος απο winston μπλε με πιανει ο λαιμος μου κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 \ Ερώτηση: Με ρωτάει ο πατέρας μου αν τα πούρα cohiba είναι ωραία σε γεύση και πόσο κάνουν!! Ευχαριστω!! τα cohiba θεωρουνται εκ των κορυφαιων στην αγορα πουρων... τα πιο φτηνα μπορεις να τα βρεις πανω κατω στα 10 ευρω/πουρο και μπορεις να βρεις ακομα και με 30+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_10_wp Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 τα ασημί τι διαφορά έχουν; είναι ακόμα ποιο λεπτά; όσον αφορά τα πράσινα μου φάνηκαν σαν τα πορτοκαλί και τα λευκά. Τα ασημι ειναι τα πιο λεπτα χαρτακια της rizla που μπορεις να βρεις!!! Τα πρασινα μοιαζουν αρκετα με τα πορτοκαλι!!! Εγω τα πρασινα τα χρησιμοποιω κατα κορον κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!! Τα πορτοκαλι εμενα δεν μου αρεσαν!!! Τα ασπρα δεν τα εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι πολυ καλα!!!! Αν θες την γνωμη μου δοκιμασε τα ασημι και τα πρασινα!!! :) :ninja: Παράθεση ΑΓΓΕΛΟΣ BIG MINDS ARE FOR ALL!!!!! :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmsss Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Υπάρχει καποιος εδω μεσα που να κανει τα lucky strike τα ασπρα, να μου πει τι πισσα κι νικοτίνη έχουν; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Τα ασημι ειναι τα πιο λεπτα χαρτακια της rizla που μπορεις να βρεις!!! Τα πρασινα μοιαζουν αρκετα με τα πορτοκαλι!!! Εγω τα πρασινα τα χρησιμοποιω κατα κορον κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!! Τα πορτοκαλι εμενα δεν μου αρεσαν!!! Τα ασπρα δεν τα εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι πολυ καλα!!!! Αν θες την γνωμη μου δοκιμασε τα ασημι και τα πρασινα!!! :) :ninja: thanks,θα δοκιμάσω και τα ασημί και βλέπουμε.:) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Τα ασημι ειναι οντως τα πιο λεπτα, σαν ριζοχαρτο ενα πραγμα :p Αυτα κανω τωρα, αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο..Μαλλον ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 μια ερωτηση... τα karelia excellence κυκλοφορουν κανονικα σε ολα τα περιπτερα ή σε επιλεγμένα...? αυτα λεγονται και μπλε κασετινα ή ειναι αλλα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiphopjunkie Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 εγω καπνιζα μαρλμπορο αλλα τωρα με την κριση το εχω γυρισει στο στριφτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 μια ερωτηση... τα karelia excellence κυκλοφορουν κανονικα σε ολα τα περιπτερα ή σε επιλεγμένα...? αυτα λεγονται και μπλε κασετινα ή ειναι αλλα...? Τα Καρελια Εxcellence κυκλοφορουν μονο σε πολυ επιλεγμενα μερη. Μπορεις να τα πεις και μπλε κασετινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 μια ερωτηση... τα karelia excellence κυκλοφορουν κανονικα σε ολα τα περιπτερα ή σε επιλεγμένα...? αυτα λεγονται και μπλε κασετινα ή ειναι αλλα...? αν δεν τα εχουν ζητησε να τα παραγγειλουν, θα το κανουν. και εγω ετσι τα αγορασα οταν ηθελα να τα δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 αν δεν τα εχουν ζητησε να τα παραγγειλουν, θα το κανουν. και εγω ετσι τα αγορασα οταν ηθελα να τα δοκιμασω.Κανενα μαγαζι που να τα εχει κοντα σε ιλισια και ζωγραφου, ξερετε; Δε μπορω να τα βρω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 στειλτε mail στην Καρελια και πειτε τους να σας πουν τα σημεια που μπορειτε να το βρειτε στην περιοχη που θελετε... απαντουν σχεδον σε ολα απ οτι εχω μαθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδια να ρωτησω κατι, ειπε ενας φιλος του πατερα μου πως καταργησαν τον old holborn, γιατι λενε πως βρηκα κατι ακαταλληλες ουσιες μεσα..Αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδια να ρωτησω κατι, ειπε ενας φιλος του πατερα μου πως καταργησαν τον old holborn, γιατι λενε πως βρηκα κατι ακαταλληλες ουσιες μεσα..Αληθευει? Αυτη η σαχλαμαρα ακουγεται εδω και αιωνες. Οχι φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αυτη η σαχλαμαρα ακουγεται εδω και αιωνες. Οχι φυσικα. Ευχαριστω πολυ , νασε καλα !:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 διαβασα οτι 1 στα 300 τσιγαρα που καπνιζονται στον κοσμο, ειναι κατασκευασμενο απο την Καρελια... απιστευο νουμερο για ελληνικη επιχειρηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 διαβασα οτι 1 στα 300 τσιγαρα που καπνιζονται στον κοσμο, ειναι κατασκευασμενο απο την Καρελια... απιστευο νουμερο για ελληνικη επιχειρηση.... Ναι,νομιζω το γραφει και στο σαιτ τους. Η Καρελια απο οσο γνωριζω εξαγει σε...65 χωρες, το 75% της παραγωγης της παει για εξαγωγη. Αν εξαιρεσεις τις 4 πολυεθνικες καπνοβιομηχανιες(Φιλιπ Μορρις,ΒΑΤ,Τζι-Τι,Ιμπεριαλ) που εξαγωρασαν ολες τις αλλες την τελευταια δεκαπενταετια,η Καρελια ειναι η μονη μη πολυεθνικη διεθνη καπνοβιομηχανια. Αν θα μεινει και στο μελλον σε Ελληνικα χερια,θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ποια ειναι τα πιο ευκολα χαρτακια για να στριβεις; Μου ειπαν οτι ειναι τα rizla τα ασπρα, που ειναι και τα πιο χοντρα. Αληθευει; Στην αρχη εκανα πρασινα, τωρα εχω τα μπλε, αλλα δε μπορω να στριψω καλα.. Τα smooth τα εχει δοκιμασει κανεις; Καλα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ποια ειναι τα πιο ευκολα χαρτακια για να στριβεις; Μου ειπαν οτι ειναι τα rizla τα ασπρα, που ειναι και τα πιο χοντρα. Αληθευει; Στην αρχη εκανα πρασινα, τωρα εχω τα μπλε, αλλα δε μπορω να στριψω καλα.. Τα smooth τα εχει δοκιμασει κανεις; Καλα ειναι; Τα πράσινα είναι τα πιο εύκολα για στριψιμο γιατι έχουν κομμένες τις γωνίες τους.. επισης και τα άσπρα και τα κόκκινα εμένα μαρέσουν. δοκίμασε τα όλα και θα βρεις το καλύτερο για εσένα, άλλωστε στο στρίψιμο πιο πολύ μετράει η "εξάσκηση":) σιγουρα μην πάρεις τα γαλάζια και τα γκρι γιατί είναι πάρα πολύ λεπτά και θα σου σπάσουν τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psofa Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Τα πράσινα είναι τα πιο εύκολα για στριψιμο γιατι έχουν κομμένες τις γωνίες τους.. επισης και τα άσπρα και τα κόκκινα εμένα μαρέσουν. δοκίμασε τα όλα και θα βρεις το καλύτερο για εσένα, άλλωστε στο στρίψιμο πιο πολύ μετράει η "εξάσκηση":) σιγουρα μην πάρεις τα γαλάζια και τα γκρι γιατί είναι πάρα πολύ λεπτά και θα σου σπάσουν τα νεύρα Ξεκίνησα να στριβω εδω και μια εβδομάδα και έκανα την αρχή με γαλάζια χαρτάκια ρίζλα ,είναι όντως σπαστικά αλλά τα συνήθισα.. Τελικά ποιά είναι όμως τα προτιμότερα για στρίψιμο? Σήμερα θα πάρω πράσινα να δω αν έχετε δικιο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Οντως τα πρασινα ειναι τα πιο ευκολα. Με τις κομμενες γωνιες, μπορεις να κρατησεις καλυτερα το φιλτρακι και να το στριψεις πιο σφιχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts