Jump to content

angel_10_wp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by angel_10_wp

  1. Όντως στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να μάθεις να στρίβεις με αυτόν τον τρόπο... Αλλά σιγά-σιγά μαθαίνεις!!! :) :)
  2. Ξερετε που μπορω να βρω καλες θηκες για καπνο? Διοτι ειναι πιο βολικο να τα εχεις ολα μαζεμενα!! :)
  3. Καλησπερα φιλε!!! Λοιπον επειδη καπνιζω old holborn κιτρινο (φανατικα) :D και οταν θέλω αλλαγή κάνω ειτε golden virginia yellow ειτε old holborn blonde!!! Προσωπικα σε αυτο που λες ο old holborn ξερενεται μετα απο3-4 μερες!!! Προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου καπνος!! Ο συνδυασμος: Old holborn yellow, rizla πρασινα και swan κιτρινα Ειτε (για τους αλλους δυο καπνους που προανεφερα) χαρτακια γαλαζια και swan κιτρινα (τους προτιμω με αυτα τα χαρτακια) :lol: :lol: :lol: :lol:
  4. Καλησπέρα σε όλους!! Μπορείτε να μου πείτε ένα βιομηχανικό τσιγάρο του οποίου η γεύση να είναι κοντά στην γεύση του old holborn yellow?? Ευχαριστω!!!! :)
  5. Χαρτάκια: Πράσινα rizla (φανατικα) ή γαλάζια Φιλτράκια: swan Κίτρινα
  6. Ναι φιλε υπαρχει καπνος camel και μαλιστα ειναι αρκετα καλος αλλα εγω μενω πιστος στον old holborn κιτρινο!!!!!!
  7. Καλημέρα σε όλους και όλες!!!! Ήθελα να ρωτήσω τα τσιγάρα leader γαλάζιο τα έχει δοκιμάσει κανείς? Πρόσφατα τα δοκίμασα και είναι αρκετά ωραία τσιγάρα!!! Ποιά η γνώμη σας?
  8. Θα αρχίσω με το θέμα του καπνού! Εκεί πρέπει να επιλέξεις αυτόν που σου αρέσει στην γεύση διότι αλλιώς δεν απολαμβάνεις εξ' ολοκλήρου το τσιγάρο σου. Προτείνω καπνό old holborn κίτρινο ή golden virginia κίτρινο ή craven!!! Ο old holborn ειναι πολύ καλός καπνός και πιστεύω θα σου κάτσει στον λαιμό. Όσον αφορά τα χαρτάκια πάρε τα rizla πράσινο για τους λόγους που γράφονται παραπάνω και διότι με αυτά μπορείς να μάθεις πιο εύκολα να στρίβεις!!! Από φιλτράκια αν θες slim πάρε swan κίτρινο και αν θές πιο χονδρα φιλτράκια πάρε swan κόκκινο!!!! Ό,τι άλλο σχετικό με αυτό το θέμα στην διάθεσή σου!!! :)
  9. Τα ασημι ειναι τα πιο λεπτα χαρτακια της rizla που μπορεις να βρεις!!! Τα πρασινα μοιαζουν αρκετα με τα πορτοκαλι!!! Εγω τα πρασινα τα χρησιμοποιω κατα κορον κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!! Τα πορτοκαλι εμενα δεν μου αρεσαν!!! Τα ασπρα δεν τα εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι πολυ καλα!!!! Αν θες την γνωμη μου δοκιμασε τα ασημι και τα πρασινα!!! :) :ninja:
  10. Εξαρταται απο το τι χαρτακια θελεις (οσον αφορα το παχος)!! Αν θες προς το χοντρο παρε πρασινο ή τα rizla με την γλυκοριζα. Αν θες λεπτα πάρε ή τα γαλαζια που ηδη χρησιμοποιεις ή τα ασημι!!!! :alien: :alien: :alien:
  11. Όντως τόσο κάνει ο καπνός (ο old holborn κιτρινος που παίρνω εγώ τόσο κάνει)!!! Γενικότερα πάντως η τιμή των τσιγάρων ανέβηκε γύρω στα 50-60 λεπτά το πακέτο!! :) :ninja:
  12. Καλησπερα σε όλους καταρχην!!! Φίλε κι εγώ έχω cosmote αλλά από σήμα δεν πάμε καλά!!!! Πρέπει κάτι να κάνει η cosmote ώστε να γίνει καλύτερο το σήμα της!!! :) :superman:
  13. Καλησπέρα φίλε!!! Επειδή απο τα pall mall έχω αρκετή εμπειρία διότι τα κάπνιζα περίπου έναν χρόνο, θα πρότεινα να πάρεις (αν θες pall mall όπως λες για να έχεις γι' αυτούς που κάνουν τράκα όταν βαριούνται να στρίψουν) το pall mall πορτοκαλί ή κόκκινο!! Με τίποτα μην πάρεις pall mall μπλε διότι είναι χάλια τσιγάρο!!!! Ερώτηση: Με ρωτάει ο πατέρας μου αν τα πούρα cohiba είναι ωραία σε γεύση και πόσο κάνουν!! Ευχαριστω!!
  14. Για μενα τα καλυτερα prince ειναι τα prince κοκκινο σκληρο!!! Καταπληκτικο τσιγαρο (κατα την γνωμη μου)!!! :lol:
  15. Εγω θα σου προτεινα τα καρελια Χρυση κασετινα διοτι ειναι πολυ ωραια σε γευση!!! Επισης καλα ειναι τα davidoff gold και τα pall mall κοκκινα και μπλε!!! :lol:
  16. Φίλε καλησπέρα. Εγώ όταν πρωτοξεκίνησα να στρίβω έμαθα να στρίβω καλά με τα πράσινα και τα γαλάζια rizla!!! Εγω θα σου πρότεινα να αρχίσεις με ένα απο αυτά τα δύο. Ειδικά τα πράσινα είναι αυτα που δεν σκίζονται και τόσο εύκολα!!! :) :yinyang:
  17. Κοίτα τα πορτοκαλί ούτε εμένα μου άρεσαν. Τα κόκκινα είναι αρκετά βαριά. Τα μπλε μου άρεσαν πιο πολύ. Το μόνο pall mall που δεν έχω δοκιμάσει είναι το pall mall άσπρο το οποίο απο οτι μου έχουν πει είναι πολύ ελαφρύ οπότε θα είναι σαν να καπνίζω αέρα!! :p Μια ερώτηση, επειδή τελευταία δεν έχω πάει στο περίπτερο για να πάρω καπνό (old holborn, διότι έκανα craven ο οποίος δεν μου άρεσε και πολύ, θα ήθελα να μου πείτε πόσο πήγε ο old holborn μετ΄΄α την αύξηση των τιμών. Ευχαριστώ! :)
  18. Γα τα pall mall μπλε ποια η γνωμη σας?? Τα πήρα πριν λίγες μέρες γιατί βαριόμουν να στρίβω συνέχεια και είναι αρκετα καλα σαν τσιγάρα!!! Εμένα μου φάνηκαν λίγο βαρύτερα σε σχέση με τον old holborn!! :superman: :lol:
  19. Όσον αφορά το θέμα σου για τον καπνό marlboro για μένα έχει κάποια σχέση ο καπνός με τα βιομηχανικά marlboro (red)! Τώρα στο θέμα με τα χαρτάκια, είναι πρώτα απο όλα το πως σου αρέσει να είναι το τσιγάρο (βαρύ, μέτριο,ελαφρύ). Για μένα δεν είναι ελεύθερη επιλογή διότι δεν μου αρέσουν όλα τα χαρτάκια. Αν θές την άποψή μου για το ποιά χαρτάκια να διαλέξεις θα σου πρότεινα τα rizla πράσινα, πορτοκαλί ή γαλάζιο!!! Μόνο τα κόκκινα μην πάρεις διότι είναι χάλια!!! :alien:
  20. Με ρώτησε ένας φίλος μου αν ο μπλε old holborn είναι πιο βαρύς απο τον πράσινο golden virginia αλλά δεν του απάντησα λογω οτι δεν ήμουν σίγουρος. Υ.Γ.: Ο Craven φοβερός καπνός αλλά εγώ πιστός στις παραδόσεις συνεχίζω κλασσικά old holborn κίτρινο!! :lol: :alien:
  21. Εγώ νομίζω οτι ο κίτρινος golden virginia είναι πιο ωραίος σε γεύση απο τον πράσινο!!! Εγώ πάλι προτιμώ τον old holborn κίτρινος ή μπλε!!! ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν χαρτάκια rizla χρώματος άσπρο? Τα είδα στο ίντερνετ και ρωτάω αν τα πουλάνε! :lol:
  22. Πριν λίγες μέρες πήρα τον drum τον γαλάζιο ο οποίος μου άρεσε εξαιτερικά όπως ο old holborn yellow!!! Ο συνδυασμός drum γαλαζιο, rizla πρασινα και φιλτρακια swan είναι ο δεύτερος καλύτερος συνδυασμός μετα απο αυτόν του old holborn yellow, rizla πρασινα και φιλτρακια swan!!! :lol::lol::lol::superman:
  23. Για εμένα έχει και στο στρίψιμο και όταν ρουφάς!!! Προσωπικά θα σου πρότεινα ή τα rizla πράσινα ή τα rizla πορτοκαλί τα οποία δοκίμασα πρόσφατα και είναι πολύ ωραία!! :) Πάντως τα rizla πράσινα είναι αυτα με τα οποία εγώ μπορώ να στρίψω πολύ πιο εύκολα!!! ΕΡΩΤΗΣΗ: Θέλω την γνώμη σας όσον αφορά τα φιλτράκια swan για στριφτό. Ποιο θα προτείνατε οτι είναι το καλύτερο?? Εγώ παίρνω ή το swan κίτρινο ή τα swan menthol που μου αρέσουν εξισου πολύ και τα δύο.
  24. Εμένα ο Old Holborn πορτοκαλί δεν μου άρεσε πολυ!!! Ο κίτρινος μου αρέσει παρα πολύ, όπως και ο Golden Virginia!!! :) Επίσης πολύ καλός καπνός είναι ο Drum γαλάζιο που έχει (για εμένα) πολύ ωραίο άρωμα!!! Τα rizla πορτοκαλί θα τα δοκιμάσω και θα σας πω!!! :D :superman:
  25. Συγγνώμη φίλε αλλά εγώ μια ερώτηση έκανα!!! Έγω ρώτησα τι προτείνετε!! Δεν είπα οτι δεν θα δοκιμάσω!!!
×
×
  • Create New...