Jump to content

psofa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by psofa

  1. απο μονη μου το επελεξα να το ξεκινησω. δεν με βαζει κανενας με την βια να καπνιζω οποτε βασανο δεν λεγεται:p
  2. εγω καπνιζω συστηματικα ομως..... τα γαλαζια δεν σβηνουν τοσο ευκολα και εκτος απο αυτο παρατηρησα οτι στα γαλαζια ρουφας πιο ευκολα:wacko:
  3. ρε παιδες εχω και εγω μια απορια. καπνιζω ενα χρονο σχεδον και τον τελευταιο μηνα αποφασισα να την βγαλω με καπνο γιατι ημουν ικανη να κανω ενα πακετο την ημερα και δεν ελεγε ουτε οικονομικα ουτε στην υγεια μου (τωρα θα μου πεις την εχεις που την εχεις κανει χαλια αυτο σε πειραξε?) τελος παντων ακυρο ολο αυτο ,παιρνω τον καπνο old horbon (τελειος ειναι ,δεν το συζητω) θελω να ρωτησω αμα υπαρχει κανενας πιο φθηνος απο αυτον του 3.80 (για τον κιτρινο καπνο μιλαμε ε!)?? επισης ,θελω να ρωτησω αμα κ εσεις βρισκετε ευκολο να στριψετε με γαλαζια χαρτακια ριζλα και οχι πρασινα (η φιλη μου δεν μπορει να στριψει καθολου με τα γαλαζια ρε ).για πετε:)
  4. Μπα καλύτερα είναι τα γαλάζια.. στρίβω πάρα πολυ καλύτερα με τα γαλάζια τα πράσινα με ξενέρωσαν;)
  5. καραμέλα απο παγωτομάνια! σοκολάτα οικογενειακό nirvana καραμέλα +σοκολάτα+βανίλια status τα αγαπημένα μου!!
  6. Ξεκίνησα να στριβω εδω και μια εβδομάδα και έκανα την αρχή με γαλάζια χαρτάκια ρίζλα ,είναι όντως σπαστικά αλλά τα συνήθισα.. Τελικά ποιά είναι όμως τα προτιμότερα για στρίψιμο? Σήμερα θα πάρω πράσινα να δω αν έχετε δικιο:happy:
×
×
  • Create New...