Jump to content

Petr_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    272
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Petr_4

  1. Παίδες χρόνια πολλά. Μια και δεν υπάρχει ανάλογο θέμα,θα ήθελα να ρωτήσω αν αγόρασε κάποιος το Υ360 και κατα πόσο έμεινε ικανοποιημένος από αυτό; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω σε τιμή κάτω των 60 Ευρώ.
  2. Να μιλας πάντα σε πρωτο προσωπο. Υ.Γ. Μπραβο στους Ελβετους,όντως δημοκρατικη κοινωνια.
  3. Kaiser Blonde δοκιμασε κανενας?
  4. Δυστυχως ειναι αερας κοπανιστος ο νεος Καρελια.Τα χαρτακια δεν τα δοκιμασα.Αληθεια που τα βρηκες? Τα Καρελια Φιλτρο και ο Ασσος πλακε ειναι τα καλυτερα φθηνα τσιγαρα.
  5. Νεος καπνος απο την Καρελια, εδω το πακετο https://docs.google.com/drawings/pub?id=1s_bw4fuaTIuC5bsZ44SoBtJKC18kYSs8h3tWQzC--9U&w=960&h=720
  6. 3,70 κανουν εδω και λιγες μερες.Πηρα πακετο για αλλον.Εγω μποικοταρω τα Γερμανικα και προτιμω τα Ελληνικα τσιγαρα.
  7. Eπειδη καπνιζω πολυ αλλα οχι μηχανικα και για πολλα χρονια,αποφασισα να το κοβω για δυο μερες καθε εβδομαδα για λογους αποτοξινωσης. Το διημερο που δεν καπνιζω δεν νοιωθω τιποτα,απλα δεν καπνιζω.Πιστευω πως οι περισσοτερες απο αυτες τις "υστερικες" αντιδρασεις ειναι υποβολη ή υποσυνειδητα μη επιθυμια διακοπης του καπνισματος,παρα πραγματικα συμπτωματα.
  8. Αν πραγματικα θες να το κοψεις,το κοβεις την επομενη στιγμη. Δεν ειναι τιποτα.
  9. Συμπαθητικα ηταν.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα εβγαλαν σε αναλογίες Lights.
  10. Eτσι. Δεν με αηδιαζει κατι περισσοτερο απο αγνωστους μου που προσπαθουν να με "σωσουν". Θεωρω την συμπερηφορα αυτη απαραδεκτη. Οσο αφορα στον αλλο φιλο,θα του ελαγα να περιμενει μεχρι να ενηλικιωθει και μετα αποφασιζει αν θελει να καπνιζει ή οχι.
  11. Τι περιεκτικοτητες,πισσας και νικοτινης, εχει? Ποσο κανει?
  12. Μαλλον υπαρχει σε ορισμενα καπνοπωλεια. Στην Αμερικη(και την Σουηδια), ανεκαθεν χρησιμοποιουσαν τετοια πραγματα.Εχουν παραδοση στο μασιμα του καπνου.
  13. Μυθος. Απο την προηγουμενη μεγαλη αυξηση εισεπραξαν πολλα λεφτα λιγοτερα.1 στα 3 πακετα που βλεπω στο δρομο ειναι πλαστο,απο αυτο που πουλανε οι ρ/π με 1 Ευρω. Αν το κανουν δηλαδη 6 ευρω το πακετο,υπαρχει περιπτωση να το αγορασει κανενας? Αλλοι ειναι οι λογοι,αλλα αφου το φορουμ δεν επιτρεπει πολιτικα σχολια,δεν τους αναφερω. Βγηκε και καπνος Λακυ Στραικ.
  14. Το ηλεκτρονικο ειναι μια γελοιοτητα. Οποιος ανησυχει για τις επιπτωσεις του αληθινου καπνισματος,απλα το κοβει και προχωραει την ζωη του.Οποιος γουσταρει το καπνισμα απο την αλλη,απλα συνεχιζει να καπνιζει.
  15. Μονο σε πολυ κεντρικα περιπτερα ή καπνοπωλεια.
  16. Το καλυτερο τσιγαρο με διαφορα χιλιομετρων ειναι το George karelias Excellence http://www.highstreetgifts.com/braddicks/images/stories/EXCELL20.jpg Κοστιζει 5,20 ,αλλα αφου εχεις σκοπο να καπνιζεις ενα πακετο την εβδομαδα,δεν τρεχει τιποτα. Και εγω ενα πακετο την εβδομαδα απο αυτα καπνιζω, αλλα κανω και κανα δυο καπνοσακουλες καπνο μαρλμπορο μαζι :devil:
  17. 3 Euro το 20αρι,3,70 το 25αρι. Χαλαρα το καλυτερο φθηνο τσιγαρο.
  18. Και ο Marlboro αν ειχε 25 γρ 4 Ευρω θα κοστιζε.Στην ουσια δεν ειναι φθηνοτερος. Καπνιζω τα φιλτακια Καπνοπαραγωγων με ανθρακα,αν και γενικα ειμαι ικανοποιημενος,πολλες φορες μου ερχονται στο στομα... κομματια ανθρακα. Τυχαινει και σε αλλους αυτο?
  19. Πηρα τον νεο Μαρλμπορο. Δεν εχω δοκιμασει καλυτερο καπνο,ανωτερος και απο το ετοιμο τσιγαρο.
  20. Βγηκε νεος καπνος Gauloises και νεα τσιγαρα Camel,τα Camel Black.
  21. πανε στα φορουμ των Ελληνων καπνιστων πιπας*,θα παρεις απαντησεις για ολες τις αποροιες σου. *Υπαρχουν τουλαχιστον 3
  22. Πηρε καπου το αυτη μου πως ο καπνος στριφτου Marlboro,ψιλοβελτειωθηκε και δεν ειναι το αχυρο που ηταν παλια. Επιβεβαιωνει κανεις?
×
×
  • Create New...