Klarabell Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Εγώ προσωπικά είμουν αναποφάσιστος ένα χρόνο για την μάρκα, εδώ και έναν μήνα όμως κάνω χρυσή κασετίνα ελαφρυά, ακόμα, από το σχεδόν πακέτο την ημέρα της πίσσας 10, τώρα κάνω ένα πακέτο την εβδομάδα πίσσας 6.... Επίσης, έχωντας την ευκαιρία δοκίμασα lambert and butler kai superkings, πολύ μεγάλη μάπα μου φάνηκαν και απορώ τι τα έχουν οι άγγλοι και τα καμαρώνουν κιόλας, όποιος έχει εμπειρία ας μας πει την γνώμη του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Klarabell εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου, μπορείς να χρησιμοποιείς την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Συνεπώς προσπάθησε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Ευχαριστώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Επίσης, έχωντας την ευκαιρία δοκίμασα lambert and butler kai superkings, πολύ μεγάλη μάπα μου φάνηκαν και απορώ τι τα έχουν οι άγγλοι και τα καμαρώνουν κιόλας, όποιος έχει εμπειρία ας μας πει την γνώμη του.... Ελεηνα και να σκεφτεις πως το Lambert ειναι πρωτο στην Αγγλια με μεριδιο αγορας 25%. Ειχα καπνισει παλια το Lights και την μεντα,προσφατα με κερασε μια παρεα αγγλων σε ενα μπαρ το Lambert και ενα αλλο που το λεγανε Mayfer και ηταν ακομα πιο αθλιο. Η φαση ειναι πως περιμεναν να τους πω:τι ωραιο τσιγαρο,τελικα απο ευγενεια τους ειπα πως ειναι καλο. Τους κερασα και εγω Καρελια Χρυση και το γουσταραν και με το παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dirtybluesman Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_itjR5x3U0R4/R3fr3e7NMSI/AAAAAAAAAE8/8PdZryYADgY/s320/1+%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%A4%CE%A1%CE%9F.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapnos Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον νέο δικτυακό τόπο που αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει έγκυρη αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στον ελληνικό και τον παγκόσμιο χώρο και αφορούν το Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Παράλληλα, φιλοξενεί μια διαρκώς αυξανόμενη κοινότητα, τα μέλη της οποίας έχουν ως κοινό ενδιαφέρον το ηλεκτρονικό κάπνισμα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται ειδήσεις από το χώρο αυτού του νέου τρόπου καπνίσματος, συνοπτικές και αναλυτικές παρουσιάσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων καθώς και υγρών,αξεσουάρ κτλ. Επίσης άρθρα τεχνικού περιεχομένου, θέματα υγείας κ.α. Τα εγγεγραμμένα μέλη της κοινότητας του http://www.akapnos.gr έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το προαναφερθέν περιεχόμενο με την υποβολή δημοσιεύσεων, αλλά και με την παράθεση σχετικών πληροφοριών. Στόχος του http://www.akapnos.gr είναι όλες οι σελίδες του να παρέχουν ολοκληρωμένα στοιχεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες/χρήστες του να αντλήσουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_itjR5x3U0R4/R3fr3e7NMSI/AAAAAAAAAE8/8PdZryYADgY/s320/1+%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%A4%CE%A1%CE%9F.JPG Μεσα στα 5 καλυτερα τσιγαρα της Ελληνικης αγορας,σιγουρα το καλυτερο στα τσιγαρα χαμηλου κοστους. Respect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 υπαρχει κανενα site με όλα τα πακέτα, τιμές; πόσο έχει αυτό; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 υπαρχει κανενα site με όλα τα πακέτα, τιμές; πόσο έχει αυτό; Ο Ασσος εχει 2,30. Τωρα site ε τιμες δεν εχω δει γιατι αλλαζουν συνεχεια. Site με πακετα ειναι αυτα http://tsigara.blogspot.com/ http://cigaretteloversreviews.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 πολύ καλός ο άσσος, λίγο ρετρο πακέτο... σε gitanes, gauloises που θα δω όλα τα πακετα; το gauloises brunes σκέτο μπαρούτι... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 πολύ καλός ο άσσος, λίγο ρετρο πακέτο... σε gitanes, gauloises που θα δω όλα τα πακετα; το gauloises brunes σκέτο μπαρούτι... Στο πρωτο blog που σου εβαλα εχει και τα Gitanes και τα Gauloises. Στο δευτερο Blog που ειναι δικο μου,θα τα ανεβασω συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 gitanes μονο τα μπλε αφιλτρα και με φιλτρα βγαίνουν; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 gitanes μονο τα μπλε αφιλτρα και με φιλτρα βγαίνουν; Ναι. Στην Ελλαδα κυκλοφορουν μονο σε εκδοση Brunes= μαυρα καπνα.Στην Γαλλια υπαρχουν και τα Blondes. Δεν ειμαι πάντως φιλος ούτε του Gitanes,ούτε του Gauloises Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 για κάποιον που προτιμά τον καπνό, old holburn τι τσιγαρα συνιστας; δεν μπορώ πάντα να στρίβω... :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas0 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 :cool:Ναι. Στην Ελλαδα κυκλοφορουν μονο σε εκδοση Brunes= μαυρα καπνα.Στην Γαλλια υπαρχουν και τα Blondes. Δεν ειμαι πάντως φιλος ούτε του Gitanes,ούτε του Gauloises εφερε ενας φιλος μου βαρια αφιλτρα gitanes απο γαλλια και δεν ηξερα οτι εχουμε κι εδω. Φαση ειχαν. Θα θελα να τα βρω καπου. Ξερεις που ακριβως θα βρω σιγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 τα ιδια βγαινουν και με φιλτρο.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 :cool: εφερε ενας φιλος μου βαρια αφιλτρα gitanes απο γαλλια και δεν ηξερα οτι εχουμε κι εδω. Φαση ειχαν. Θα θελα να τα βρω καπου. Ξερεις που ακριβως θα βρω σιγουρα; Σε ολα τα καπνοπωλεια,τα Today stores,τα κεντρικα περιπτερα. Αν εισαι απο Θεσσαλονικη πες και θα σου υποδειξω συγκεκρημενα μαγαζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greektank1 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Παιδια ειμαι καινουργιος εδω :happy:. Κανω εδω και 2 μηνες περιπου davidoff.αλλα δεν μπορω να δινω 3.30 καθε λιγο και λιγακι..λεω να δοκιμασω Lucky Strike Silver...ξερετε ποσο πισα/νικοτηνη εχει ..και ποσο παει το πακετο ? Thanks :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Παιδια ειμαι καινουργιος εδω :happy:. Κανω εδω και 2 μηνες περιπου davidoff.αλλα δεν μπορω να δινω 3.30 καθε λιγο και λιγακι..λεω να δοκιμασω Lucky Strike Silver...ξερετε ποσο πισα/νικοτηνη εχει ..και ποσο παει το πακετο ? Thanks :):) Lucky Strike Silver Nicotine - 0.6 mg Tar - 8 mg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greektank1 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ευχαριστωωω. και απο τιμες ? ποιο ειναι τι ποιο ακριβο Lucky Strike και ποιο ειναι το ποιο φτηνο ?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Ποιά Davidoff κάνεις αν επιτρέπεται; Τα Lucky Strike Silver όπως και τα Red κάνουν 3 ευρώ. Πιστεύω όμως ότι τα κόκκινα είναι σκάλες ανώτερα από τα Silver... Θα μπορούσες να κάνεις και μία δοκιμή της χρυσής κασετίνας του Καρέλια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 από καπνό τι συνιστάς; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greektank1 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Ποιά Davidoff κάνεις αν επιτρέπεται; Τα Lucky Strike Silver όπως και τα Red κάνουν 3 ευρώ. Πιστεύω όμως ότι τα κόκκινα είναι σκάλες ανώτερα από τα Silver... Θα μπορούσες να κάνεις και μία δοκιμή της χρυσής κασετίνας του Καρέλια. :) Davidoff Gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 από καπνό τι συνιστάς; Aν η ερώτησή σου απευθύνεται σε μένα, θα πρότεινα Old Holborn μπλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ναι... τι διαφέρει ο κίτρινος από τον μπλέ; ευχαριστώ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dscls Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ποιά είναι η διαφορά των γκρι marlboro με τα άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts