Jump to content

orfeas0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by orfeas0

  1. Macbook pr0 15ri edo, late 2008 model. 2gb ram, 2,4ghz cpu, geforce 9600m GT 256mb. skor 3413. Εγώ σήμερα βρήκα το άλλο πρόγραμμα, xbench για mac. Εκεί πέρασα κατά καλό ποσοστό τον μέσο όρο εκτός από τις επιδόσεις μου σε OpenGL γραφικά (ενώ σε ένα άλλο είδος γραφικών τα πήγε μια χαρά, δεν ξέρω την διαφορά τους :S ). Ακόμη, τα πάει ΧΑΛΙΑ με γιγάντια έλλειψη στην ταχύτητα του σκληρού μου δίσκου και ιδίως στο "random". Δεν ξέρω ακριβώς τι υπονοεί αλλά δεν μ'αρέσει. Ξέρει κανείς γιατί δεν τρέχει καλά ο δίσκος μου? Βσκ έχει ελεύθερα 24 από τα 215 gb του, λέτε να φταίει αυτό? Φίλε powerulez, 2 ερωτήσεις. Πόσα MB είναι η κάρτα γραφικών σου (2gb?) και τι εννωείς overclocked?
  2. orfeas0

    Alienware

    Κατ'αρχάς να κατακρίνω την dell που δεν φέρνει τα alienware στην Ελλάδα. Κατά δεύτερον, δεν έφτιαξα το ποστ γι'αυτό. Το αστείο είναι ότι όταν είμαι στο site του alienware και επιλέγω να με πάει στο site της Ελλάδας, μου εμφανίζεται το site της dell το οποίο δεν έχει καν alienware. Ε λοιπόν πάτησα αναζήτηση στο ελληνικό site και έγραψα alienware. Τι μου βγήκε? Όχι, δεν μου βγήκαν υπολογιστές alienware. Όχι, δεν μου βγήκε κενή σελίδα. Έχουν μια οθόνη "για alienware", ενώ δεν υπάρχουν καν εδώ αυτά, κάτι Rams για alienware πάλι, και τέλος? Ένας δέκτης PCI express ασύρματου ίντερνετ. Τι να πω... Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα φέρνουν κι από δω... Η πιο g®eékικη χώρα και δεν έχουμε gaming laptops, παρ'ότι η εταιρία έχει ελληνικό site με αναφορές μάλιστα στο είδος...
  3. Παίδες η αλήθεια είναι ότι σε αναμονή/μουσική/βίντεο , είναι πολύ καλή η μπαταρία του 3gs (ναι, ακόμα και βίντεο playback κρατάει πολύ). Όμως χρησιμοποιώντας το για wifi και/ή παιχνίδια (με γραφικά προφανώς) καίει πολύ γρήγορα.
  4. Για το 2), το σύγκρινα βασικά με το touch απ'όσο θυμάμαι. Το jailbreak διευκολύνει αλλά δεν το κάνει και dragNdrop... Δηλαδή ναι μπορείς (μέσω wifi, οχι usb) να ρήξεις με τι μία πράγματα αλλά μετά πως θα τα ανοίξεις? Όπως βίντεο/μουσική. Και πάλι τα applications γίνονται με sync. Απλά είχα συνηθήσει με symbian κινητά (το τελευταίο μου ήταν το Ν95) , στα οποία έβαζες ότι ήθελες και μετά το άνοιγες με file browser, ότι κι αν ήταν. Και έκανε μόνο install προγραμματα , ακόμη και κατεβασμένα απο το ιδιο το κινητο. Εδω χρειαζεσαι οποσδηποτε εναν υπολογιστη για ολες τις δουλειές. Τροποποίηση: Να προσθέσω στα αρνητικά του ότι παρ'ολα αυτά που λέει η apple για τη μπαταρία του, το φορτίζω κάθε μέρα? Στην καλύτερη περίπτωση κάθε δεύτερη μέρα. Α και ότι δεν λειτουργεί χωρίς ανοιχτό 3g, δηλαδή καίει μονίμως αρκετή μπαταρία. Δεύτερη τροποποίηση: Έχει και ένα πρόβλημα το youtube app, που δεν κάνει (αρκετές φορές) load τα βίντεο και πρέπει να βγαίνω και να ξαναμπαίνω, που και πάλι συνήθως δεν λειτουργούν. Πάντως, καλό είναι που στέλνει απευθείας σε email τα βίντεο/φωτογραφίες.
  5. Εγώ είμαι ανάμεσα στα δυο και έχω iPhone. Δυστυχώς απογοητεύτηκα από την αγορά 3gs, αλλά ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι παρατηρώ περισσότερο τις ελλείψεις από αυτά που έχει. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ανάμεσα σε HTC diamond και iphone 3gs, και κατέλειξα στο δεύτερο επειδή δοκίμασα το browser του καθενός (πιστεύω το iphone έχει το πιο εύχρηστο browser) και επειδή διάβασα λίγο για τις οθόνες και την ανάλυση τους, που το iphone νικάει και πάλι. Αυτά που δεν μ'αρέσουν στο iphone είναι: Υπερβολικά "κλειστό" λογισμικό και τρόπος λειτουργίας (δεν έχει άμεση σύνδεση με usb και drag+drop). Η κάμερα του... τι να πω... Ούτε flash και ούτε τίποτα τρομερό από άποψη megapixels.Αν και το ομολογώ, για κάμερα 3ΜΡ τραβάει αρκετά καλά και το tap-to-focus είναι τρομερό, όπως και η ποιότητα βίντεο. Δεν έχει υπηρεσία mms και bluetooth... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αυτά τα πράγματα είναι πια από τα στάνταρ και δεν κοιτάω καν άμα ένα κινητό τα έχει γιατί ενοούνται. Τελικά δεν είναι και τόσο αυτονόητα... Τελευταίο παράπονο μου από το iPhone είναι τα bugs του τα οποία ανέφερα σε νέο θέμα στο φορουμ του hardware, άμα ενδιαφέρεστε. Αυτή τη στιγμή που είδα το DROID και κάποια άλλα HTC, μετανοιώνω. Αν πάρουμε μια-μια τις λειτουργίες του iphone, δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο, εκτός από το ωραίο design.
  6. Ολε! τα καταφερα! τελικα μετετρεψα τα .avi μου με το Handbrake και οχι visualhub, αφου μονο το handbrake καταφερε ;) αλλα το προβλημα ειναι οτι τα εκανε .m4v που δεν μπαινει στο iphone , οποτε μετα τα μετετρεψα ολα σε mp4 με visualhub. λιγο χρονοβορα διαδικασια αλλα με τη συνεργασια των 2 apps το πετυχα. και τα εβαλα ολα στο itunes το οποιο τα περασε μια χαρα στο κινητο και παιζουν στο ipod προγραμμα. ολα καλα. Ελπιζω να βοηθησει η εμπειρια μου για οσους ειχαν το ιδιο προβλημα ;). ( ολα αυτα εγιναν σε mac OSX).
  7. Holy crap. Νομιζω οτι το ειδα σε προσφατο αρθρο... Οχι ρε γιατι μου το κανεις αυτο. Και απωρουσα πως και δεν το ανεφερε κανεις στα νεα :p
  8. Επιτελους adobe flash player για το iphone. Δεν βρηκα μεσω του γουγλη καποιο λινκ στην adobe αλλα βρηκα αυτο http://m.gizmodo.com/site?sid=gizmodo&pid=JuicerHub&targetUrl=http%3A%2F%2Fgizmodo.com%2F275317%2Fiphone-adobe-flash-support-coming%3Fop%3Dpost%26refId%3D275317 Edit: για το 3.1: πλακα μας κανουν; Ουαου geneious για εφαρμογες. Ας πουμε οκ. Αλλα να πουλαει ringtones? ρε μας εχει για πραγματικα κοροιδα ομως!! Οχι μονο εχει ελαχιστα προεγκατεστημενα, οχι μονο δεν εχει κανενα καλο προεγκατεστημενο ( χρησιμοποιω το ufo... ), οχι μονο δεν μπορουμε να βαλουμε ο,τι θελουμε, μας τα πουλανε κΑι ακριβα!(1,29 ευρω το καθενα αν θυμαμαι καλα). Πολυ εκμεταλλευση. Μετα να μην κλαινε αν δεν υπαρχει κανενα non-jailbroken. Αυτα απο μενα. Απαραδεκτο.
  9. :cool: εφερε ενας φιλος μου βαρια αφιλτρα gitanes απο γαλλια και δεν ηξερα οτι εχουμε κι εδω. Φαση ειχαν. Θα θελα να τα βρω καπου. Ξερεις που ακριβως θα βρω σιγουρα;
  10. κατω περιπτερο συνταγματος ενοουσα στην κατω μερια της πλατειας συνταγματος (απο τη μερια των macdonalds)
  11. ατακα απο τη σειρα friends -θα έρθεις να μας βοηθήσεις στη μετακόμιση απόψε; -μακάρι να μπορούσα αλλά δεν θέλω.
  12. λοιπόν επιτέλους δουλεύουν τα στοιχεία μου και μπορώ κι εγώ να γράψω στο φόρουμ. Καπνίζω για λίγο καιρό και εχω δοκιμάσει κάποιες μάρκες. Η αγαπημένη μου ήταν καρέλια μπλε. Τώρα πήρα και λάκυ στράικ αλλά μπορώ να πω πως προτιμώ τα καρέλια. Μαζί με τα λάκυ όμως πήρα και κάποια αλλά που λίγοι κάνουν και βρίσκουν και είναι ωραία και με τρομερή μυρωδιά... Τα μπλακ ντέβιλ!! Πολύ μαλακά στο λαιμό (παρ' ότι βαριά σε νικοτίνη πίσσα και το άλλο) και όπως είπα μυρίζουν ωραία αφού έχουν αρωματικό. Θα τα βρείτε στο σύνταγμα στο κάτω περίπτερο που είναι αρκετά ειδικευμένο σε καπνά. Της μάρκες της γράφω έτσι επειδή γράφω από κινητό και εχω ενεργοποιήσει ελληνικα. Αυτα από μένα για τα τσιγάρα. Σας πρωτεϊνώ να δοκιμάσετε μπλακ ντέβιλ..
×
×
  • Create New...