parafron4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Θα ήθελα να μου προτείνετε μια μάρκα καπνού για στριφτό που να έχει έντονη γεύση βανίλιας.Τσιγάρα ξέρω δέν υπάρχουν. Εκτός από black devil:) δοκιμασε vanelle αλλα νομιζω βγενει μονο σε 50gr κ οχι 25gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 δοκιμασε vanelle αλλα νομιζω βγενει μονο σε 50gr κ οχι 25gr To Μπλέ η το κόκκινο;Ποιό είναι βανίλια; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 To Μπλέ η το κόκκινο;Ποιό είναι βανίλια; το μπλε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Γιατί έχω την αίσθηση πως όλοι οι vanelle έχουν σχέση με vanell-ια? Στην τελική μη μας δείρεις κιόλας, προτάσεις κάνουμε, άμα δε σ'αρέσει πήγαινε παντρέψου την ψιλικατζού του τετραγώνου να δοκιμάζεις όποιο καπνό θες for free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 To Μπλέ η το κόκκινο;Ποιό είναι βανίλια; Βγαινει και σε 25αρι. Πηρα σημερα να δοκιμασω ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το βαζω εδω http://www.thegame.gr/forum/index.php?showtopic=74305&mode προσωπικα πάντα ηξερα πως ήμουν στον σωστο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Prince medium. Σταθερά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coulomb Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Εγω περσι τον φεβουαριο το αρχησα και καπνιζω assos to kokkino ειχα αρχησει με marlboro kokkina αλλα ειναι ακριβα σε σχεση με τα ασσος και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στην γευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το Assos International αλλαξε ονομα και πακετο;Το δοκιμασε κανεις;Η γευση ειναι η ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Απορία, γιατι δεν υπαρχουν Prince στη δημοσκοπηση?! :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Απορία, γιατι δεν υπαρχουν Prince στη δημοσκοπηση?! :blink: την ιδια απορια ειχα.μαλλον καπνιζουμε την ιδια μαρκα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malborakias Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 helloo..eimai neos sthn parea...exw ksekinisei molis prin 4 mhnes to kapnisma kai istera apo ena strifogirisma se toulaxiston 20markes ..Katelhksa k egw!Malboro malako logw poiothtas,geushs ktl.Auta!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 helloo..eimai neos sthn parea...exw ksekinisei molis prin 4 mhnes to kapnisma kai istera apo ena strifogirisma se toulaxiston 20markes ..Katelhksa k egw!Malboro malako logw poiothtas,geushs ktl.Auta!! τα καλυτερα μαζι με το prince med :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 τα καλυτερα μαζι με το prince med :cool: + τα πιο βαριά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 + τα πιο βαριά :p δεν μπορω να τα κανω με τπτ....γινετε η φωνη μου σαν του καρρα μετα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 δεν μπορω να τα κανω με τπτ....γινετε η φωνη μου σαν του καρρα μετα :p τ ίδιο κ σ μένα :lol::lol: Εγώ προτιμώ Davidoff Gold... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 προσωπικα βρησκω τα Marlboro, τα πιο εμετικα τσιγαρα που υπαρχουν...:p Philip Morris 4 ever...:cool:(τα οποια δεν υπαρχουν στην δημοσκοπηση:wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 προσωπικα βρησκω τα Marlboro, τα πιο εμετικα τσιγαρα που υπαρχουν...:p Philip Morris 4 ever...:cool:(τα οποια δεν υπαρχουν στην δημοσκοπηση:wacko:) Αυτά τα έχουν κάνει ****.. σαν άχυρα είναι... γ αυτό και η τιμή αυτή που έχουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Όντως τα φιλιπ μορις έχουν κάτι χρόνια που τα χάλασαν. παλιά θεωρούταν από τα πιο ωραία και ποιοτικά τσιγάρα. δυστυχώς είχαν και αυτά την τύχη των camel. πλέον μόνο καλαματιανό τσιγάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Μολις πηρα εναν καπνο (Golden virginia κιτρινο), οπως παντα... Απο τον περιπτερα μου, που παιρνω απο εκει χρονια... και πριν το ανοιξω βλεπω οτι δεν ειχε το αυτοκολλητακι (φορος καπνισματος) Για οσους ξερουν ο Golden Virginia ειναι σφραγισμενος μεσα σε ζελατινα! Απ'εξω ειναι κανονικα στα ελληνικα ολα.... ΑΠο αυτο το περιπτερο παιρνω χρονια τα τσιγαρα μου κτλ.... προχθες που ειχα ξαναπαει κανονικα ολα... τωρα τι εγινε?!?? Αφορολογητα και ετσι?!??! Ακομα δεν τον εχω ανοιξει! :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Μολις πηρα εναν καπνο (Golden virginia κιτρινο), οπως παντα... Απο τον περιπτερα μου, που παιρνω απο εκει χρονια... και πριν το ανοιξω βλεπω οτι δεν ειχε το αυτοκολλητακι (φορος καπνισματος) Για οσους ξερουν ο Golden Virginia ειναι σφραγισμενος μεσα σε ζελατινα! Απ'εξω ειναι κανονικα στα ελληνικα ολα.... ΑΠο αυτο το περιπτερο παιρνω χρονια τα τσιγαρα μου κτλ.... προχθες που ειχα ξαναπαει κανονικα ολα... τωρα τι εγινε?!?? Αφορολογητα και ετσι?!??! Ακομα δεν τον εχω ανοιξει! :p μηπως ο περιπτερας λογο οικονομικης κρισης εφερε τσιγαρα κ καπνους απο ''αλλού'' :X:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 μηπως ο περιπτερας λογο οικονομικης κρισης εφερε τσιγαρα κ καπνους απο ''αλλού'' :X:rolleyes: Δεν ξερω.... Γιατι μου εκανε εντυπωση σοβαρα! Προχθες αγορασα τον ιδιο καπνο απο τον ιδιο περιπτερα! Σημερα τι ειναι αυτο το πραγμα?!?!? Για τον λογω του αληθες... http://www.imageshack.gr/files/s8rrfl9u15hqwjwqlx3u_thumb.jpg Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 τα καλυτερα μαζι με το prince med :cool: Από που βγαίνει το συμπέρασμα ας πούμε ότι είναι τα καλύτερα; Η μάρκα-ες των τσιγάρων-καπνών που προτοιμάει ο κάθένας είναι τελείως υποκειμενικό πράγμα. Όσων αφορά για τις επιλογές των δημοσκοπήσεων είναι φυσικό να μην υπάρχουν πολύ γνωστές μάρκες γιατί απλά δεν χωράνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν ξερω.... Γιατι μου εκανε εντυπωση σοβαρα! Προχθες αγορασα τον ιδιο καπνο απο τον ιδιο περιπτερα! Σημερα τι ειναι αυτο το πραγμα?!?!? Για τον λογω του αληθες... http://www.imageshack.gr/files/s8rrfl9u15hqwjwqlx3u_thumb.jpg Και τί σχέση έχει από που είναι ; Προφανώς έγινε κάποιο λάθος στην αυτοματοποιημένη διαδικασία μέσω της οποίας κολλάει το χαρτάκι στην συσκευασία. Άιμ σό φάκιν ντιτέρμιντ! Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Από που βγαίνει το συμπέρασμα ας πούμε ότι είναι τα καλύτερα; Η μάρκα-ες των τσιγάρων-καπνών που προτοιμάει ο κάθένας είναι τελείως υποκειμενικό πράγμα. Όσων αφορά για τις επιλογές των δημοσκοπήσεων είναι φυσικό να μην υπάρχουν πολύ γνωστές μάρκες γιατί απλά δεν χωράνε. τα καλυτερα για εμενα.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts