Jump to content

alani_kir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alani_kir

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alani_kir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχω το HTC wildfire s με την τελευταία έκδοση android.Μου ήρθε ένα κλασσικό ενημερωτικό μύνημα από το whatsup κάτι δωρεάν Μb internet...τέσπα,το ερώτημά μου τώρα είναι όταν πάω να το διαγράψω δέν διαγράφεται....και βγάζει μνμα ''υπήρξε μή αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Μηνύματα(διαδικασία com.android.mms) Προσπαθήστε ξανά'' Τι παίζει;Με τα άλλα μνμτα δέν έχω πρόβλημα μια χαρά!και γενικά το τηλ δουλεύει άριστα!!!!
  2. Πήρα ένα Laptop sony vaio.Μπορώ να αγοράσω το dual shock 3 από το PS3 (ασύρματο) για τηλεχειριστήριο gaming στο laptop???????
  3. Υπάρχουν τσιγάρα ή καπνός με άρωμα βανίλια ή σοκολάτα εκτός από τα black devil???
  4. Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα games θα ήθελα να μου δώσετε ένα Link για να κατεβάσω free games για το nokia 5800.Eπίσης θα ήθελα άν ξέρετε αν υπάρχει το tekken 3 ή 4 για το κινητό.Το θέλω πολύ.Ευχαριστώ:)
  5. Διάβασα τα σχόλια σας..........Ολοι ενθουσιάστηκαν από το w705.Tί να πώ;;;;;:X
  6. αγόρασα πρίν 3 μέρες το w705.Απογοητεύτηκα πολύ απο την ένταση του ηχείου.Δεν τα ακούω αμα είμαι έξω.....Μήπως φταίει καμιά ρύθμιση;;;Ξέρει κανείς;;;Πολύ μούφα τηλέφωνο.Είχα το αθάνατο κ750ι και με ξεκούφαινε.Φοβερό τηλέφωνο.Μετάνιωσα πολύ για τα 283 ευρώ που το αγόρασα........
  7. Είμαι τελειόφοιτος πληροφορικής και κάνω πρακτική άσκηση σε τράπεζα.Θα ήθελα όποιος έχει κάνει να μου πεί τι να γράφω ακριβώς στο βιβλίο πρακτικής που να έχει σχέση με πληροφορική γιατί αυτά που κάνω δέν έχουν.....:)
  8. Γειά σας παιδιά.Θέλω βοήθεια.Έχω μια πτυχιακή εργασία με θέμα γύρω από 4ης γενιάς επικοινωνίες.(όχι 3G αλλά 4G καταλάβατε.....) ότι ξέρετε για να βρώ υλικό:)
  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ calling tunes στο κινητό και θέλω να το βγάλω γίνεται;Θέλω να ακούγεται το τούτ....τούτ!!!!Έχω cosmote
  10. Λοιπόν παιδιά ακούστε τι ήταν λοιπόν.Κανείς σας δε το πέτυχε.Ευτυχώς που δεν έκανα ως admin τίποτα στο pc.Έχω το nod 32 kai δέν έβρισκε τίποτα από ιούς.Το βγάζω και βάζω το kaspersky.Αμέσως που βρήκε 2 worms Win 32.Τα διέγραψε και αυτό ήταν όλο.Εκπληκτικό programm αλλά πολύ βαρύ!!!σέρνεται το pc γιαυτό και το έβγαλα πάλι.Όλα καλά τώρα:)
  11. να κάνω λές διαμόρφωση;δε γίνεται κάτι δε μπορώ να κάνω εξερεύνηση.μου πετάει το μήνυμα πάλι
  12. έκανα scan αλλά τίποτα ακόμα
  13. Γειά σας.κάνω διπλό κλίκ να ανοίξω τον εξωτερικό μου σκληρό και μου λέει.Η εφαρμογή δέ μπορεί να εκτελεστεί σε κατάσταση λειτουργίας win 32.Τί κάνω;Δέν ανοίγει
  14. Καλημέρα σε όλους σας.Είμαι φοιτητής πληροφορικής και θέλω αν ξέρει κάποιος από σας η άν έχει να στείλει σειμειώσεις για διευθυνσιοδότηση χωρίς κλάσεις. Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε.Με κλάσεις ξέρω να κάνω.
  15. Κατά τη γνώμη μου μή βάζεις τέτοια....Γυαλίζουν για 2 με 3 μέρες και μετά χαλάν τα πλαστικά.....θα φαίνετε πιο παλιό απότι είναι.Την έχω πατήσει εγώ στο παλιό μου runner 50.Eβαζα αφρό γυαλισματος στα γκρί πλαστικά και όταν στέγνωναν ήταν χάλια...Σαν παλιό!!!
×
×
  • Create New...