caveman21 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Τον Ιούνιο είχα κλείσει ένα χρόνο χωρίς να καπνίσω και τώρα το έχω αρχίσει πάλι κανονικά, εκεί που ξεκίνησα με 2-3 τσιγάρα την εβδομάδα τώρα καπνίζω κανονικά ο βλάκας.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Να το πούμε άλλη μια φορά αν και νομίζω πως (θα έπρεπε) να είναι αυτονόητο:το συγκεκριμένο thread υπάρχει για τους καπνιστές και μόνο. Όποιος θέλει να συζητήσει για το πόσο βλαβερό είναι το κάπνισμα πχ δεν θα το κάνει σίγουρα εδώ. Μπορεί να διατυπώσει τους προβληματισμούς του χωρίς φυσικά να προσβάλλει τους συνομιλητές του.. στα παρακάτω threads: Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι; Πως κόβεται το κάπνισμα; Μέθοδοι κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 egw pantws ksekinisa me davidoff gold meta malboro lights kai telika kateliksa se karelia xrisi kasetina...de kserw o kapnos tou kati mou kanei....exw faei trelo kolima!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 egw pantws ksekinisa me davidoff gold meta malboro lights kai telika kateliksa se karelia xrisi kasetina...de kserw o kapnos tou kati mou kanei....exw faei trelo kolima!! ωραια ειναι η χρυσή κασετίνα, έχεις δικιό, αλλά εγώ παντα επιστρέφω στα davidoff.. σε ό,τι μάρκα κιαν το γυρίσω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τι παίζει με τα καινούργια ρίζλα τα μαύρα; Τα έχει πάρει κανείς; Πόσο χοντρά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmo1993 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 kapnizw bf edw kai 2 mhnes prin kapniza lucky strike fanerh h diafora paidia sthn ugeia m kaka ta psemata to bio filter kanei thavmata....kai exei kai kalo kapno tsekarete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 κ ο πατερας μου μετα απο 20 χρονια malboro ξεκινησε bf και πλεον ο λαιμος του ουτε τον ποναει ουτε βηχει ουτε τπτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 kapnizw bf edw kai 2 mhnes prin kapniza lucky strike fanerh h diafora paidia sthn ugeia m kaka ta psemata to bio filter kanei thavmata....kai exei kai kalo kapno tsekarete... κ ο πατερας μου μετα απο 20 χρονια malboro ξεκινησε bf και πλεον ο λαιμος του ουτε τον ποναει ουτε βηχει ουτε τπτ. Προτιμώ να μειώσω στο μισό τα τσιγάρα που κάνω παρά να μειώσω στο μισό την απόλαυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Προτιμώ να μειώσω στο μισό τα τσιγάρα που κάνω παρά να μειώσω στο μισό την απόλαυση... συμφωνώ κιεγω.. ειχα προσπαθήσει πριν απο καιρο που ψαχνόμουν να βρω ενα φθηνότερο αλλα ποιοτικο τσιγαρο και είχα παρει κιεγω bf αλλα με ποναγε ο λαιμος μου χειροτερα αποτι με τα assos international το οποιο το λες περιεργο.. :wacko: υποθετω πως το ιδιο τσιγαρο δεν "καθεται" το ιδιο, στο λαιμο του καθενος.. παντως καλυτερα τελικα να μειωσεις το τσιγαρο απο το να κοψεις μια μαρκα που σαρεσει.. για παραδειγμα, εγω εχω παρατηρησει πως πολλα απο τα τσιγαρα που κανω, τα κανω ασυνειδητα, μηχανικά, χωρις πραγματικα να τα χρειαζομαι, ξέροντας οτι θα μπορουσα να το κάνω αργότερα και όχι να το ανάψω τώρα.. οποτε αν μπορουσαμε να ελέγχαμε αυτα και μονο, τα τσιγαρα που κανουμε "μηχανικα", και θα βελτιωναμε την υγεια μας και .. τη τσεπη μας:lol: αλλα όχι οτι είναι και παρα πολυ ευκολο..;) on another note, πιστευετε οτι αυτο το bf filter κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ότι το Bio Filter κάνει δουλεια δεν το συζηταμε, αφου κυκλοφορει εδω και 12 χρονια σε μια ακρος αντικαπνιστικη Ε.Ε. χωρις να αμφισβητηθει κάτι κοβει. Για εμενα ειναι λάθος της ΣΕΚΑΠ που κυκλοφορει μονο ενα χαρμανι με BF,θα μπορουσε να βγαλει 5-6 μαρκες με αυτο το φιλτρο για όλα τα γουστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ότι το Bio Filter κάνει δουλεια δεν το συζηταμε, αφου κυκλοφορει εδω και 12 χρονια σε μια ακρος αντικαπνιστικη Ε.Ε. χωρις να αμφισβητηθει κάτι κοβει. Για εμενα ειναι λάθος της ΣΕΚΑΠ που κυκλοφορει μονο ενα χαρμανι με BF,θα μπορουσε να βγαλει 5-6 μαρκες με αυτο το φιλτρο για όλα τα γουστα. ΕΧΕΙ και αλλη μαρκα εκτος το BF , δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ειναι 25αρια ! εκτος αν μπερδευομαι με τα BF internasional Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 τα κάμελ natural flavor λένε τίποτα;;;;για να μη πάρω τσάμπα το πακέτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εμένα μ' αρέσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Τα πήρα σήμερα.Φοβερό τσιγάρο.Μάλλον ήρθε ο καιρός να το αλλάξω το lucky strike...απλά με χαλάει που τα βγάζει η Japan Tobacco... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Τα πήρα σήμερα.Φοβερό τσιγάρο.Μάλλον ήρθε ο καιρός να το αλλάξω το lucky strike...απλά με χαλάει που τα βγάζει η Japan Tobacco... giati se xalaei? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ε τώρα δε ξέρω και τι ποιότητας είναι ο ιαπωνικός καπνός...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Γιατι ξερεις τι ειναι καποιος αλλος? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Όλα μια ιδέα είναι κατά την ταπεινή μου άποψη... Τα ίδια "κακά" είναι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Davidoff Gold ή ΚΑΡΕΛΙΑ κασετίνα χρυσό...?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Davidoff απο μενα. Τα καρελια πριν δυο μερες τα πηρα γιατι ακουγα πολλα αλλα δεν με ενθουσιασαν. Davidoff gold δεν εχω δοκιμασει αλλα μπλε και μαυρα ειναι κορυφαια τσιγαρα. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 αν είναι να πάρεις davidoff πάρε τα rich blue.1 πίσσα παραπάνω από ta gold αλλά από γεύση πολύ καλύτερα.Τα gold δε μπορώ να τα κάνω πλέον αλλά άμα βρω κανα μπλε τις κάνω τις τράκες μου.Πολύ ωραίο τσιγάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 αν είναι να πάρεις davidoff πάρε τα rich blue.1 πίσσα παραπάνω από ta gold αλλά από γεύση πολύ καλύτερα.Τα gold δε μπορώ να τα κάνω πλέον αλλά άμα βρω κανα μπλε τις κάνω τις τράκες μου.Πολύ ωραίο τσιγάρο. Αλήθεια ...? Καλά δοκίμασα σήμερα τα superslim gold, φοβερή συσκευασία αλλα δεν είνει ίδια με τα slim gold.. Τα rich blue βγαίνουν κ σε slim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 oxi.. mono ta sketa ''blue'' vgainoun kai se slims.. Emena pali dn m aresoun ka8olou ta rich blue.. protimw ta gold... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 oxi.. mono ta sketa ''blue'' vgainoun kai se slims.. Emena pali dn m aresoun ka8olou ta rich blue.. protimw ta gold... Πόση πίσσα, νικοτίνη κτλ έχουν τα rich blue? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 8-0,7-8 αν θυμάμαι καλά.+1 σε όλα από τα gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts