argi_7 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Από τσιγάρα, συνήθως καπνίζω τα Assos classic. Από πούρα έχω ξεχωρίσει τα White Owel, τα Al Capone και τα Cafe cream. χωρις παρεξηγηση αλλα κοριτσι πραμα πουρα???:):lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 χωρις παρεξηγηση αλλα κοριτσι πραμα πουρα???:):lol: :lol::lol::lol: Τι σχέση έχει το φύλο; :lol: Και είναι και πολύ απολαυστικά! Μην ξεχνάς ότι και η Σωσώ τα κάπνιζε! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Σαν τα prince medioum(mellow taste)δεν εχει.αλλα τελευταια καπνισα απο περιεργια τα davitoff τα μπλε και μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα. προς το παρον παραμενω στα prince και δεν εχω αλλαξει ποτε μαρκα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Από τσιγάρα, συνήθως καπνίζω τα Assos classic. Από πούρα έχω ξεχωρίσει τα White Owel, τα Al Capone και τα Cafe cream. βαρια ποτα βαρια τσιγαρα ε:lol: στριφτο δοκιμασες? :cool:αλλη αισθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Συμφωνω,,αλλα οχι μονο για το στριφτο,γενικα οταν καπνιζει γυναικα μου προκαλει αηδια:ooch: Ουτε εμενα μου αρεσει να καπνιζει μια κοπελα,ποσο μαλλον να στριβει κιολας αλλα δεν μου προκαλει και αηδια,νταξει μπορει να την παρω με στραβο ματι αλλα μεχρι εκει.Παντως τα τελευταια χρονια βλεπω πιο πολυ γυναικες να στριβουν παρα αντρες,ειδικα τις τελευταιες μερες μονο γυναικες.Γιατι αραγε???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Συμφωνω,,αλλα οχι μονο για το στριφτο,γενικα οταν καπνιζει γυναικα μου προκαλει αηδια:ooch: δηλαδι για να καταλαβω αμα καπνιζε μια καρακουκλαρα και τη γουσταρες τρελα:cool: δεν θα τη φιλουσες επειδη καπνιζει?και σου προκαλει αηδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 δηλαδι για να καταλαβω αμα καπνιζε μια καρακουκλαρα και τη γουσταρες τρελα:cool: δεν θα τη φιλουσες επειδη καπνιζει?και σου προκαλει αηδια ΧΑΧΑΧΑ:lol: Ετσι οπως το θετεις φυσικα και δεν θα ειχα προβλημα να τη φιλουσα..:* Απλα ηθελα να πω οτι στις περισσοτερες κοπελες που καπνιζουν δεν εχουν ωραιο στυλ..:geek: και μου προκαλουν μια απεχθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 ΧΑΧΑΧΑ:lol: Ετσι οπως το θετεις φυσικα και δεν θα ειχα προβλημα να τη φιλουσα..:* Απλα ηθελα να πω οτι στις περισσοτερες κοπελες που καπνιζουν δεν εχουν ωραιο στυλ..:geek: και μου προκαλουν μια απεχθεια. ΚΑΛΑ τωρα οι περισοτερες τον καταπινουν τον καπνο:lol: οποτε δεν τηθετε θεμα στυλ και να ξερεις οτι αυτες ειναι και ποιο ερωτικες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 χωρις παρεξηγηση αλλα κοριτσι πραμα πουρα???:):lol: Κι εγώ κάνω πούρα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Χρονια πολλα chazlp1989 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Χρονια πολλα chazlp1989 :) Σ' ευχαριστώ πολύ, κι εσύ ότι επιθυμείς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Χρόνια πολλά και όσα lucky επιθυμείς :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Κι εγώ κάνω πούρα... :O τα μεγαλα η τα πουρακια? χρονια καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Κι εγώ κάνω πούρα... :O Εισαι και **** τα ατομα! Ετη πολλα δεσποινις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Κι εγώ κάνω πούρα... :O δν ειπα οχι.αλλα πουρακια.τωρα να δεις μια κοπελα με λεπτα χερια και την πουρακλα ε δν ειναι και τοσο νορμαλ.οντος και η σωσω καπνιζε πουρα:lol::lol: και της πηγαιναν κιολας:lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 και ποιος είπε ότι τις θέλουμε νορμάλ;;;;:lol::lol::lol: πάντως προτιμώ τη γυναίκα να κάνει πούρα/πουράκια/στριφτά από το να κάνει τσιγαράκια slim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 και ποιος είπε ότι τις θέλουμε νορμάλ;;;;:lol::lol::lol: πάντως προτιμώ τη γυναίκα να κάνει πούρα/πουράκια/στριφτά από το να κάνει τσιγαράκια slim. Γιατί το λες αυτό; Και τα slim έχουν τη γοητεία τους...και πάνε πιο πολύ στις γυναίκες παρά στους άντρες... δν ειπα οχι.αλλα πουρακια.τωρα να δεις μια κοπελα με λεπτα χερια και την πουρακλα ε δν ειναι και τοσο νορμαλ.οντος και η σωσω καπνιζε πουρα:lol::lol: και της πηγαιναν κιολας:lol: Γι' αυτό το ανέφερα αυτό με τη Σωσώ...:lol: Δεν ήταν τυχαίο, γιατί στην παρέα μου που έχουμε βγάλει παρατσούκλια ο ένας στον άλλον...μάντεψε ποιο είναι το δικό μου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Σας έχω ευχάριστα νέα πουλάκια μου καπνιστές .... για ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Σας έχω ευχάριστα νέα πουλάκια μου καπνιστές .... για ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ!:D Μέχρι το 2010 θα το χουμε κόψει. Εγώ προσωπικά πάνω από 3 φορές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Σας έχω ευχάριστα νέα πουλάκια μου καπνιστές .... για ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ!:D Ναι καλά! Άντε πες στων Έλληνα ότι απαγορεύεται το κάπνισμα :lol:. Αν και στους «δημόσιους χώρους» συμφωνώ και εγώ ότι χρειάζεται :).. αλλά όμως σε «εστιατόρια» και τα «νυκτερινά κέντρα» :down:. Πάντως ΔΕΝ νομίζω να ισχύσει ένα τέτοιο μέτρο (στην Ελλάδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 το εκοψα και σωθηκα πριν 5 χρονια. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Ναι καλά! Άντε πες στων Έλληνα ότι απαγορεύεται το κάπνισμα :lol:. Αν και στους «δημόσιους χώρους» συμφωνώ και εγώ ότι χρειάζεται :).. αλλά όμως σε «εστιατόρια» και τα «νυκτερινά κέντρα» :down:. Πάντως ΔΕΝ νομίζω να ισχύσει ένα τέτοιο μέτρο (στην Ελλάδα). Θα ισχυσει,αλλά για την μικρομεσαια επιχειρηση και όλη την οικονομια γενικότερα θα είναι καταστροφη. Εγω προσωπικα εφοσων δεν μπορω να καπνισω,δεν υπάρχει περιπτωση να πάω σε μπουζουκσιδικο ή σε μπαρ και να πλακωθω στα ξυδια. Μποικοταζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Γιατί το λες αυτό; Και τα slim έχουν τη γοητεία τους...και πάνε πιο πολύ στις γυναίκες παρά στους άντρες... Γι' αυτό το ανέφερα αυτό με τη Σωσώ...:lol: Δεν ήταν τυχαίο, γιατί στην παρέα μου που έχουμε βγάλει παρατσούκλια ο ένας στον άλλον...μάντεψε ποιο είναι το δικό μου...:lol: τα σλιμ πιστευω οτι ειναι πολυ ασχημο στους αντρες και οχι στις γυναικες.προσωπικα εκτος απο την σωσω:lol::lol: δν εχω δει αλλη γυναικα.και ποτε δν ειναι αργα:lol::D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Σας έχω ευχάριστα νέα πουλάκια μου καπνιστές .... για ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ!:D δε νομιζω να γινει κατι τετοιο στην ελλαδαρα μας ενα απο τα πολλα θα...ειναι κιαυτο και πως να γινει αλωστε οταν οι υπαληλοι και τα στελεχοι ολων των υπηρεσιων καπνιζουν. οποτε τη θα πεις στον αλλον οτι απαγορευετε το καπνισμα ενω εσυ το εχεις αναμενο:lol:παντος αμα γινει καμια στραβη 300αρι και τσιγαρο θα παει η δουλεια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 δε νομιζω να γινει κατι τετοιο στην ελλαδαρα μας ενα απο τα πολλα θα...ειναι κιαυτο και πως να γινει αλωστε οταν οι υπαληλοι και τα στελεχοι ολων των υπηρεσιων καπνιζουν. οποτε τη θα πεις στον αλλον οτι απαγορευετε το καπνισμα ενω εσυ το εχεις αναμενο:lol:παντος αμα γινει καμια στραβη 300αρι και τσιγαρο θα παει η δουλεια:lol: στην ευρωπη γινετε εδω και αρκετα χρονια.οποιος μου ζητησει 300 ευρω θα τον φαω λαχανο παντος:lol::p:rolleyes::lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts