vbm Δημοσιεύτηκε November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2006 Αν δεν το ακούσατε ήδη, δείτε το: http://www.tellas.gr Σταθερή τηλεφωνία full LLU μέσω του δικτύου της με τζάμπα αστικά+υπεραστικά με 27 ευρώ/μήνα! Επίσης το παραπάνω πακέτο σταθερής τηλεφωνίας διατίθεται και σε έκδοση με DSL 4Mbit με 47ευρώ/μήνα! :blink: :blink: :blink: Σημείωση: η γραμμή τηλεφώνου είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ pstn κι όχι VOIP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το άκουσα το μεσημέρι αλλά μου φάνηκε πολύ καλό γιια αληθινό. Τα ψιλά γράμματα τι λένε? Κάτι άκουσα ότι δεν θα πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ.Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Πήρα τηλ να ρωτήσω. Πάγιο στον ΟΤΕ δεν πληρώνεις! Ένας λογαριασμός έρχεται, από την Tellas. Στην περιοχή μου θα υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο σε ένα μηνα. Μου αντιπρότειναν ένα πρόγραμμα χωρίς ιντερνετ (Zisto 2 B), με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, με 17.95 € το μήνα. Τι θα έπρεπε να προσέξουμε? οι προσφορές ακούγονται πολύ καλές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. November 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Δε πιστεύω οτι υπάρχουν "ψιλά γράμματα". Οι τιμές είναι και με ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος: http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=385&lang=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoTBsIs Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Αν κάποιος έχει μόνο το Tellas Zisto Telephone θα μπορεί να μπαίνει στο internet με dial up με χρεώσεις ΕΠΑΚ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/reply.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Αν κάποιος έχει μόνο το Tellas Zisto Telephone θα μπορεί να μπαίνει στο internet με dial up με χρεώσεις ΕΠΑΚ? Μόνο τον ΕΠΑΚ της tellas μπορείς να καλέσεις. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoTBsIs Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Χωρίς να έχω ιδέα, άκουσα ότι μπορεί οι κλήσεις να είναι VoIP, που λογικά σημαίνει ότι η ποιότητα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα είναι χάλια... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/reply.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Χωρίς να έχω ιδέα, άκουσα ότι μπορεί οι κλήσεις να είναι VoIP, που λογικά σημαίνει ότι η ποιότητα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα είναι χάλια... Η γραμμή που σου δίνουν είναι PSTN. Τώρα αν η tellas δρομολογεί μέρος της κίνησης μέσω VoIP θα το μάθουμε, αλλά δε νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορα. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Αυτο που ολοι μας θα πρεπει να συνειδητοποιησουμε ειναι οτι δεν θα εχουμε τη δυνατοτητα να χρησιμοποιουμε αλλη εταιρια εκτος της Tellas. Που σημαινει οτι θα πρεπει αναγκαστικα να χρησιμοποιουμε και τηλεφωνια μεσω Tellas. Και απο την πλευρα της Tellas σημαινει οτι η Tellas τριβει τα χερια της αφου δεν χρειαζεται να ανησυχει πλεον για την Προεπιλογη Φορεα...ουτε να ασχολειται με το να επαναφερει τους πελατες της (ή τουλαχιστον να προσπαθει). Δεν λεω, η τιμη που δινει για το aDSL φαινεται πολυ καλη (αφου ο ΟΤΕ βγανει απο το παιχνιδι και μαζι και το παγιο της γραμμης aDSL) αλλα πριν "δεθουμε" σε καποιον παροχο γιατι να μην περιμενουμε να δουμε τι προσφερουν και οι υπολοιποι ωστε να υπαρχει και μετρο συγκρισης ;) Οποιος παντως το βαλει και το μετανιωσει καποια στιγμη να μας πει αν στη διακοπη εφαρμαζεται το Tellas "στειλτο παλι" οπως στη σταθερη τηλεφωνια :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Δεν λεω, η τιμη που δινει για το aDSL φαινεται πολυ καλη (αφου ο ΟΤΕ βγανει απο το παιχνιδι και μαζι και το παγιο της γραμμης aDSL) αλλα πριν "δεθουμε" σε καποιον παροχο γιατι να μην περιμενουμε να δουμε τι προσφερουν και οι υπολοιποι ωστε να υπαρχει και μετρο συγκρισης ;) Πολύ σωστά! Βέβαια υπάρχει η φορητότητα που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Αλλά επειδή κάθε αλλαγή φορέα, ειδικά όταν μιλάμε για LLU μπορεί να μας αφήσει αρκετές μέρες χωρίς DSL και πιθανόν και χωρίς τηλέφωνο, καλό είναι να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Προς το παρόν, προσωπικά, δε με καλύπτουν τα πακέτα της Tellas καθώς χρειάζομαι ISDN και 3 νούμερα. Αλλά και διαφορετικά να ήταν τα πράγματα σίγουρα θα περίμενα νέα και από την Forthnet πριν πάρω κάποια απόφαση. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Η γραμμή που σου δίνουν είναι PSTN. Τώρα αν η tellas δρομολογεί μέρος της κίνησης μέσω VoIP θα το μάθουμε, αλλά δε νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορα. Δλδ τι σημαίνει να δρομολογεί μέρος της κινησης μεσω VoIP ? Δεν προκειται για απλες κλησεις μεσω τηλεφώνου? Εγώ χτες είδα την προσφορά αυτή και έμεινα γιατί είναι λίγο απίστευτο η τιμή 47Ε με απεριοριστες κλησεις στα σταθερά, και 4mbs net.... Υπάρχει αλλού αυτή η ταχύτητα???? Σκέφτομαι να πάω να την βάλω την υπηρεσία.... Λέτε όντως να περιμένω???? Απλά έχω απογοητευτεί απο τις κλεψιες του ΟΤΕ... Έχουν γίνει αμέτρητα λάθη, όλο περιμένω επιστροφές σε λογαριασμούς, δεν έρχονται, τρέχω στα οτε σοπς, ε κάτι πρέπει να γινει..... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Δλδ τι σημαίνει να δρομολογεί μέρος της κινησης μεσω VoIP ? Δεν προκειται για απλες κλησεις μεσω τηλεφώνου? Εγώ χτες είδα την προσφορά αυτή και έμεινα γιατί είναι λίγο απίστευτο η τιμή 47Ε με απεριοριστες κλησεις στα σταθερά, και 4mbs net.... Υπάρχει αλλού αυτή η ταχύτητα???? Σκέφτομαι να πάω να την βάλω την υπηρεσία.... Λέτε όντως να περιμένω???? Απλά έχω απογοητευτεί απο τις κλεψιες του ΟΤΕ... Έχουν γίνει αμέτρητα λάθη, όλο περιμένω επιστροφές σε λογαριασμούς, δεν έρχονται, τρέχω στα οτε σοπς, ε κάτι πρέπει να γινει..... Yπομονη...γιατι λετε να το δινουν με 12μηνη δεσμευση υποχρεωτικα; Τα νεα μεσα στις εταιριες κυκλοφορουν με ταχυτητα φωτος...κατι ξερουν που το δινουν με δεσμευση... :whistle: :whistle: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ti kseroun? pros theou ginete pio diafotistikos...... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ti kseroun? pros theou ginete pio diafotistikos...... Στο LLU θα μπουν κι αλλες εταιριες συντομα...αυτο που προσπαθουν να κανουν στην Tellas ειναι να παρουν καβατζα συνδρομητες, ειδικοτερα αφου εβγαλαν πρωτοι το LLU τους στην αγορα. Μετα το χρονο μην νομιζεις πως θα ειναι τοσοι πολλοι αυτοι που θα σκεφτουν να διακοψουν για να πανε σε φθηνοτερο παροχο! Οι περισσοτεροι θα πουν "Αφου μας βολεψε, γιατι να μπω στη διαδικασια να το αλλαξω;" Επισης, μπορεις να απευθυνεσαι στον ενικο :happy: (το λετε το εβαλα απευθυνομενος σε ολους τους χρηστες γενικα :O ...αμαν πια, ενηλικιωθηκα και ολοι αμεσως να μου μιλατε σαν να εχω τα διπλασια χρονια :p :p ) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Παρατήρηση: Επειδή βρισκόμαστε στο Σταθερή & VoIP forum, ας περιοριστούμε σε αυτό το κομμάτι του Zisto και ας αφήσουμε το DSL απ' έξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Συγγνώμη, αλλά σε όλο το site κατηγορούμε τον ΟΤΕ για ακριβή τιμολόγηση, και μόλις βγει μια εταιρεία με πολύ καλή προσφορά αρχίζουμε τη γκρίνια. Με ποσό διπλάσιου του παγίου του ΟΤΕ έχουμε πραγματικά απεριόριστες κλήσεις (όχι σαν την απάτη της Vivodi) και καλύτερες τιμές σε κλήσεις σε κινητά - για να μην αναφερθώ στη προσφορά για dsl. Αν θέλουμε να έχουμε καλύτερες τιμές στις τηλεπικοινωνίες ας αρχίσουμε να υποστηρίζουμε τους ανταγωνιστές του ΟΤΕ. P.S. Δεν με σπονσοράρει η Τελλάς, θα πληρώσω κι εγώ σαν όλους τους άλλους τα 47 ευρώ το μήνα (αν και αν διαβάζει κάποιος από την τελλάς το post, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :cool: ) Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Με ποσό διπλάσιου του παγίου του ΟΤΕ έχουμε πραγματικά απεριόριστες κλήσεις (όχι σαν την απάτη της Vivodi) και καλύτερες τιμές σε κλήσεις σε κινητά - για να μην αναφερθώ στη προσφορά για dsl. Πάντως όποιος ασχολείται με σταθερή τηλεφωνία ξέρει καλά ποιοι είναι οι κορυφαίοι απατεώνες στο χώρο οπότε όσο τέλειο κι αν ήταν το πακέτο της tellas δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να πάω στη συγκεκριμένη εταιρεία. Το μόνο θετικό στα δικά μου μάτια είναι η αύξηση του ανταγωνισμού και η αναγκαστική αλλά και ούτως ή άλλως αναμενόμενη απάντηση των άλλων ανταγωνιστών. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Kai to gegonos oti sou dinei dikh ths grammh? Ta 4mbt? Ta aperiwrista thlefwnhmata? H pstn grammh kai oxi Voip>>>>lege me Vivodi;) Apisteyth prosfora h T®ELLAS:)Ainte kai oi alloi twra na doume xairi! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Φίλε μου όταν ξεκινάς μια συνεργασία πρέπει πάνω απ' όλα να ξέρεις ότι ο άλλος είναι σωστός, κι όχι ότι σήμερα σου προσφέρει ένα προϊόν καλύτερο του ανταγωνισμού. Δέσμευση στην tellas για 12 μήνες δεν θα έκανα ούτε με σφαίρες. Ας ελπίσουμε πάντως να μειωθούν οι μεγάλες ζημιές γιατί αλλιώς δεν το γλιτώνει το φαλιμέντο και η ύπαρξη ανταγωνισμού μόνο καλή είναι. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Με ποσό διπλάσιου του παγίου του ΟΤΕ έχουμε πραγματικά απεριόριστες κλήσεις (όχι σαν την απάτη της Vivodi) και καλύτερες τιμές σε κλήσεις σε κινητά - για να μην αναφερθώ στη προσφορά για dsl. Γιατί φίλε panpap χαρακτηρίζεις την προσφορά της vivodi ως απάτη? Εγώ την σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί και η ταχύτητα (1 Μbs) με ικανοποιεί, αλλά και τα 500 λεπτά ομιλίας τον μήνα που δίνει στο πακέτο μου αρκούν. Και μάλιστα συμπεριλαμβάνει σε αυτά και κλήσεις στο εξωτερικό (ζώνη 1). Επίσης από ότι λέει σου παρέχει δυο τηλαφωνικές γραμμές. Όλα αυτά με 29 ευρώ τον μήνα (18 λιγότερα από την tellas). Πάντως αν ξέρεις κάτι για την vivodi που δεν γνωρίζω εγώ παρακαλώ ειδοποίησε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Eννοεί μάλλον ότι της vivodi είναι μέσω dsl phone, αν και απ ότι έχω ακούσει έχει πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Eννοεί μάλλον ότι της vivodi είναι μέσω dsl phone, αν και απ ότι έχω ακούσει έχει πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας. Ναι αλλά δε παύει να μην είναι "κανονικό" τηλέφωνο, π.χ. όταν κοπεί το ρεύμα δεν έχεις τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δηλαδή αν καταλαβα καλά οι τηλεφωνικές γραμμές που δίνει η vivodi στο πακέτο της δεν είναι ούτε pstn ούτε isdn αλλά voip γι'αυτό και απαιτεί συνεχώς παροχή ηλ. ρεύματος? Για την Tellas ισχύει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Με ποσό διπλάσιου του παγίου του ΟΤΕ έχουμε πραγματικά απεριόριστες κλήσεις (όχι σαν την απάτη της Vivodi) και καλύτερες τιμές σε κλήσεις σε κινητά - για να μην αναφερθώ στη προσφορά για dsl. Γιατί φίλε panpap χαρακτηρίζεις την προσφορά της vivodi ως απάτη? Εγώ την σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί και η ταχύτητα (1 Μbs) με ικανοποιεί, αλλά και τα 500 λεπτά ομιλίας τον μήνα που δίνει στο πακέτο μου αρκούν. Και μάλιστα συμπεριλαμβάνει σε αυτά και κλήσεις στο εξωτερικό (ζώνη 1). Επίσης από ότι λέει σου παρέχει δυο τηλαφωνικές γραμμές. Όλα αυτά με 29 ευρώ τον μήνα (18 λιγότερα από την tellas). Πάντως αν ξέρεις κάτι για την vivodi που δεν γνωρίζω εγώ παρακαλώ ειδοποίησε με. Λέω απάτη γιατί στη διαφήμιση λέει απεριόριστα τηκεφωνήματα, και απο κάτω με μικρά γράμματα λέει για πακέτα με όριο 180 ή 500 λεπτά προπληρωμένου χρόνου ομιλίας. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα απο τα 2 πακέτα (περιμένω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση της Τελλάς), οπότε δεν κατηγορώ την ποιότητα των προσφερομενων υπηρεσιών, απλά με πειράζει να παραπλανούν τον καταναλωτή με τέτοια διαφημιστικά κόλπα. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δηλαδή αν καταλαβα καλά οι τηλεφωνικές γραμμές που δίνει η vivodi στο πακέτο της δεν είναι ούτε pstn ούτε isdn αλλά voip γι'αυτό και απαιτεί συνεχώς παροχή ηλ. ρεύματος? Για την Tellas ισχύει το ίδιο? Σωστα καταλαβες. Οχι για τη Τελλας δεν ισχυει το ιδιο, ειναι κανονικη pstn γραμμη αρα δεν εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts