Jump to content

LoTBsIs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LoTBsIs

  • Ημ. Γέννησης 09/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

LoTBsIs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στην προκειμένη τα μηνύματα πάνε κανονικά στους πραγματικούς παραλήπτες απλά οι αναφορές που έρχονται έχουν άλλα ονόματα παραλήπτη. Προς το παρόν δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος για περίεργα μηνύματα :p Έκανα και ένα update στο κινητό μέσω του software που έρχεται μαζί με αυτό αλλά και πάλι οι αναφορές είναι άκυρες. :wacko:
  2. Τι εννοείς πρόβλημα παρόχου? Υπάρχει περίπτωση να πάνε κι αλλού τα sms? :worry:
  3. Μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη ήμουν πολύ ευχαριστημένη από το κινητό. Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητική χρήστης και το functionality του κινητού με αφήνει ικανοποιημένη. Την Τετάρτη έστειλα ένα sms στην επαφή Β και το κινητό μου έγραψε 'Report has been arrived A', όπου Α είναι μια άλλη επαφή. Το ίδιο έκανε και σήμερα που έστειλα δύο sms σε άλλη επαφή (έστω Γ) όπου η πρώτη αναφορά ήταν για την επαφή Α και η δεύτερη για την επαφή Δ. Να αναφέρω ότι στα σταλθέντα υπάρχουν τα πραγματικά sms και όταν ανατρέχω στα reports μου γράφει κανονικά Success. Από όσο γνωρίζω οι επαφές για τις οποίες πήρα αναφορές δεν έχουν λάβει κάποιο sms. Επίσης στις επαφές αυτές έχω στείλει σχετικά πρόσφατα sms. Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα? Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Μπορώ να του κάνω αναβάθμιση? Thanx!
  4. Χωρίς να έχω ιδέα, άκουσα ότι μπορεί οι κλήσεις να είναι VoIP, που λογικά σημαίνει ότι η ποιότητα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα είναι χάλια...
  5. Αν κάποιος έχει μόνο το Tellas Zisto Telephone θα μπορεί να μπαίνει στο internet με dial up με χρεώσεις ΕΠΑΚ?
  6. Wild Guess (λέμε τώρα): *** *** ******* :worry: Xourxou τα λέμε αύριο από τη βάση μου. :p
  7. Πέρασα από τα εξής σχολεία: 1η έως και πέμπτη δημοτικού στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Β. Καργάκου (ελεινά και τρισάθλια :P). Στην έκτη δημοτικού μετανάστευσα στο 54ο δημοτικό Αθηνών στη γειτονιά μου. Α' γυμνασίου επέστρεψα στην Καργάκου όπου στο τέλος της χρονιάς αποχώρησα μετά από τσακωμό μου με τη #@$! διευθύντρια και από δευτέρα γυμνασίου έως και την αποφοίτηση μου (2002) ήμουν στο 42ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών!! I miss 42... :(
  8. Έγω έχω βάλει τα default ports. Ναι, στην ίδια εσωτερική IP, ένα PC έχω. :P Το τι ταχύτητα πιάνεις σχετίζεται άμεσα με το BandWidth που μπορεί να σου δώσει ο άλλος. Αν ο άλλος έχει upload 128 kbps (15KB/s) περιμένεις να σου δώσει 40άρια; ;)
  9. Ναι,σωστά!:) Σειρά σου ;)
  10. Όχι και όχι και πάλι όχι. :p H ταινία είναι αρκετά πρόσφατη, ασχολείται με εφηβικές ανησυχίες και προβλήματα. Extra hint: Μια από τις ηθοποίους ήταν υποψήφια για όσκαρ β γυναικείου ρόλου γι αυτη τη ταινία. Νομίζω βοήθησα πολύ.
  11. xixixixiixiixix :D http://users.forthnet.gr/the/lotbsis/gotcha.jpg
  12. Άνοιξες και για UDP και για TCP? IP στο dc++ βάζεις την ΙΡ που παίρνεις από τον provider σου. Κάθε φορά που αλλάζει αυτή η ΙΡ πρέπει να την αλλάζεις και στο dc++... Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσε να φταίει.
  13. Εσύ πόσα λέφτα θα έδινες?(Αν θα έδινες ;) )
×
×
  • Create New...