mol Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) συμβολαιο wind. θελω να κοψω την σιμ σε micro. πληρωνω κατι στο καταστημα? update: στο καταστημα ευοσμου δεν κοβουν πλεον. μονο αντικατασταση. δε ρωτησα κοστος αλλα λογικα 5 ευρω Edited April 8, 2015 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στον Γερμανό πάντως το κόψιμο ήταν δωρεάν μέχρι πρόσφατα, δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odi Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Το είχα γράψει και παλαιότερα αλλά με χαρά διαπίστωσα και πάλι σήμερα ότι η εξυπηρέτηση του καταστήματος Καρδίτσας παραμένει εξαιρετική. Έχω επιδότηση από τη Wind αλλά η τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν δίνει στοιχεία (τι ποσό δικαιούμαι, τι μπορώ να αγοράσω κτλ.). Αντ' αυτού σε παραπέμπουν σε κατάστημα Wind για να κάνεις τις ενέργειες. Και άντε καλά αν είσαι σε μεγάλη πόλη. Εγώ που αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο Σουφλί γιατί να κάνω 20 χιλιόμετρα απλώς για να ρωτήσω κάτι; Ας είναι καλά η Λένα και ο Θανάσης από το κατάστημα της Καρδίτσας που είναι πάντα χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί και λυθήκαν όλα μου τα προβλήματα-απορίες λόγω αποστάσεως. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι!!! :):):):) Παράθεση Odi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Σήμερα μπήκα σε ένα κατάστημα της Χαλκίδας και είναι πάρα πολύ design-άτα με τις οθόνες αφής και αρκετά demo... πολύ καλή κίνηση η αναβάθμιση των καταστημάτων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Σήμερα μπήκα σε ένα κατάστημα της Χαλκίδας και είναι πάρα πολύ design-άτα με τις οθόνες αφής και αρκετά demo... πολύ καλή κίνηση η αναβάθμιση των καταστημάτων! Ναι ωραία είναι τα αναβαθμισμένα. Οπότε αν βρεθεις για να πληρωσεις κανα λογαριασμο εκεί περναει ευχάριστα η ώρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Σύντομα κατάστημα WIND στην οδό ερμού στο Βόλο, απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ξέρει κανείς τι ώρα κλείνουν τα κεντρικά γραφεία της wind στην Αθήνα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Πήγα σήμερα με τη :love: σε ένα κατάστημα wind στη Θεσσαλονίκη γιατί ήθελε να κάνει συμβόλαιο Mobile broadband, αυτό με τα 20€ και τα 30GB που δίνει δώρο το mifi. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ Στο κατάστημα μας λέει ότι αυτό το πακέτο έχει μηνιαίο πάγιο 25€ και κάτι ψιλά για τα 30GB και 20€ τα 20GB.:confused::wacko: Της λέω πως και τι ακριβώς αναφέρεται στη σελίδα της wind και μου απαντάει "α εμεις δεν έχουμε σχέση με αυτά, δεν ξέρω τι είδατε. μπορεί να είναι κάποια προσφορά online μόνο. εμείς τόσο το δίνουμε". Μάλιστα μου τις εκτύπωσε κιόλας τις τιμές. Σηκώθηκα έφυγα εννοείται. Πήγαμε σε άλλο κατάστημα, αυτή το έδινε κανονικά 20 ευρώ τα 30GB αλλά με 18μηνο συμβόλαιο. Ενώ πάλι στη σελίδα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε 12μηνο είτε 18μηνο είτε 24μηνο χωρίς αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο. Και πάλι επέμενε ότι ήταν υποχρεωτικά 18μηνη η δέσμευση. Τέλος πάντων αυτή δεν είχε συσκευή mifi. Οπότε δεν το προχωρήσαμε. Edited April 12, 2017 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 :rolleyes:Δεν την ενημέρωσες για το σήμα της wind ;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Πήγα σήμερα με τη :love: σε ένα κατάστημα wind στη Θεσσαλονίκη γιατί ήθελε να κάνει συμβόλαιο Mobile broadband, αυτό με τα 20€ και τα 30GB που δίνει δώρο το mifi. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ Στο κατάστημα μας λέει ότι αυτό το πακέτο έχει μηνιαίο πάγιο 25€ και κάτι ψιλά για τα 30GB και 20€ τα 20GB.:confused::wacko: Της λέω πως και τι ακριβώς αναφέρεται στη σελίδα της wind και μου απαντάει "α εμεις δεν έχουμε σχέση με αυτά, δεν ξέρω τι είδατε. μπορεί να είναι κάποια προσφορά online μόνο. εμείς τόσο το δίνουμε". Μάλιστα μου τις εκτύπωσε κιόλας τις τιμές. Σηκώθηκα έφυγα εννοείται. Πήγαμε σε άλλο κατάστημα, αυτή το έδινε κανονικά 20 ευρώ τα 30GB αλλά με 18μηνο συμβόλαιο. Ενώ πάλι στη σελίδα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε 12μηνο είτε 18μηνο είτε 24μηνο χωρίς αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο. Και πάλι επέμενε ότι ήταν υποχρεωτικά 18μηνη η δέσμευση. Τέλος πάντων αυτή δεν είχε συσκευή mifi. Οπότε δεν το προχωρήσαμε. Τα ίδια κ σε μένα όταν το'ψαχνα για αυτό πριν 2 μήνες. Βέβαια, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο στα καταστήματα. Δεν πήγαινα από κει: Άλλος με 25€ το ίδιο, άλλος τα 20GB με 20€, μάλιστα μιά που πήρα μου λέει σε 1 φάση: "Αυτό με το αυγό δώρο;" Δεν ήταν ακόμα Πάσχα πριν 2 μήνες κ τ'άφησα!!! :lol: Edited April 12, 2017 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) :rolleyes:Δεν την ενημέρωσες για το σήμα της wind ;:rolleyes: Για Σαλόνικα και τη δουλειά που το θέλει (φβ, ινστα και λοιπές σοσιαλ αηδίες) είναι μια χαρά. Μια χαρά την κάνεις αυτή τη δουλειά και με 10-15Mbps. Όταν θα βγαίνουμε εκτός έχω το δικό μου το mifi με την κραταιά, την κυρίαρχη, την τεράστια cosmote.:cool: get rekt noob Edited April 10, 2017 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Πήγα σήμερα με τη :love: σε ένα κατάστημα wind στη Θεσσαλονίκη γιατί ήθελε να κάνει συμβόλαιο Mobile broadband, αυτό με τα 20€ και τα 30GB που δίνει δώρο το mifi. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ Στο κατάστημα μας λέει ότι αυτό το πακέτο έχει μηνιαίο πάγιο 25€ και κάτι ψιλά για τα 30GB και 20€ τα 20GB.:confused::wacko: Της λέω πως και τι ακριβώς αναφέρεται στη σελίδα της wind και μου απαντάει "α εμεις δεν έχουμε σχέση με αυτά, δεν ξέρω τι είδατε. μπορεί να είναι κάποια προσφορά online μόνο. εμείς τόσο το δίνουμε". Μάλιστα μου τις εκτύπωσε κιόλας τις τιμές. Σηκώθηκα έφυγα εννοείται. Πήγαμε σε άλλο κατάστημα, αυτή το έδινε κανονικά 20 ευρώ τα 30GB αλλά με 18μηνο συμβόλαιο. Ενώ πάλι στη σελίδα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε 12μηνο είτε 18μηνο είτε 24μηνο χωρίς αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο. Και πάλι επέμενε ότι ήταν υποχρεωτικά 18μηνη η δέσμευση. Τέλος πάντων αυτή δεν είχε συσκευή mifi. Οπότε δεν το προχωρήσαμε. Κανε το απο το site της Wind και τελειωσε.Υπ οψην αμα η κοπελα κινειται προς Μποτσαρη,Συνδικα να ξερετε εχει θεμα η Wind.Χαλια 3G/4G και μονο το 2G παιζει σωστα. Edited April 12, 2017 by DINFUN Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Δυτικά κινείται περισσότερο. Εύοσμο νέα πολιτεια. Το χω τσεκαρει εκεί το δίκτυο. Δεν ειναι χάλια. Κάνεις δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Δυτικά κινείται περισσότερο. Εύοσμο νέα πολιτεια. Το χω τσεκαρει εκεί το δίκτυο. Δεν ειναι χάλια. Κάνεις δουλειά Μια χαρα ειναι ευοσμο,σε γενικες γραμμες δεν ειχα παραπονο.Στη Πλατεια και Νεα Πολιτεια που περασα μια χαρα ηταν.Επισης Μενεμενη ειναι οκ και γενικα δυτικα ειναι καλυτερα απο ανατολικα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Πήγα σήμερα με τη :love: σε ένα κατάστημα wind στη Θεσσαλονίκη γιατί ήθελε να κάνει συμβόλαιο Mobile broadband, αυτό με τα 20€ και τα 30GB που δίνει δώρο το mifi. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ Στο κατάστημα μας λέει ότι αυτό το πακέτο έχει μηνιαίο πάγιο 25€ και κάτι ψιλά για τα 30GB και 20€ τα 20GB.:confused::wacko: Της λέω πως και τι ακριβώς αναφέρεται στη σελίδα της wind και μου απαντάει "α εμεις δεν έχουμε σχέση με αυτά, δεν ξέρω τι είδατε. μπορεί να είναι κάποια προσφορά online μόνο. εμείς τόσο το δίνουμε". Μάλιστα μου τις εκτύπωσε κιόλας τις τιμές. Σηκώθηκα έφυγα εννοείται. Πήγαμε σε άλλο κατάστημα, αυτή το έδινε κανονικά 20 ευρώ τα 30GB αλλά με 18μηνο συμβόλαιο. Ενώ πάλι στη σελίδα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε 12μηνο είτε 18μηνο είτε 24μηνο χωρίς αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο. Και πάλι επέμενε ότι ήταν υποχρεωτικά 18μηνη η δέσμευση. Τέλος πάντων αυτή δεν είχε συσκευή mifi. Οπότε δεν το προχωρήσαμε. Τι κλαψουριζεις; Μονο online το δίνουν με 20€ τα 30giga. Edited April 12, 2017 by DINFUN Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Τι κλαψουριζεις; Μονο online το δίνουν με 20€ τα 30giga. Πήγαμε σε άλλο κατάστημα, αυτή το έδινε κανονικά 20 ευρώ τα 30GB. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ Edited April 12, 2017 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Αγ. Ιωάννης Ρέντης και Καμίνια έχουν κλείσει όλα τα καταστήματα WIND. Ότι χρειαζόμαστε πρέπει να κατέβουμε κέντρο Πειραιά. Ωστόσο στο χάρτη της WIND εμφανίζονται ότι τα καταστήματα είναι ανοικτά, και το ίδιο υποστηρίζει και στο τηλεφωνικό κέντρο της WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts