spiliot Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου (edited) Θέλει 9 και κάτι ψιλά ευρώ να σου μένουν καθαρά στην κάρτα για να παίρνεις τρία πακέτα στο τρίμηνο, με 8 δε γίνεται. Edited 6 Οκτωβρίου by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) καλημερα εχει παραγγειλει κανενας απο buypoint και να του στειλουν λαθος αριθμο ανανεωσης; αγορασα σημερα τα απεριοριστα gb με 20 ευρω αλλα στην ανανεωση μπηκαν 70gb edit: μπηκα και στη σελιδα του wifi απο περιεργεια και βλεπω οτι με 20 δινουν 70 και αυτοι και με 15 δινουν 100 τι φαση; Edited 7 Οκτωβρίου by geoliol 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) 53 minutes ago, geoliol said: καλημερα εχει παραγγειλει κανενας απο buypoint και να του στειλουν λαθος αριθμο ανανεωσης; αγορασα σημερα τα απεριοριστα gb με 20 ευρω αλλα στην ανανεωση μπηκαν 70gb edit: μπηκα και στη σελιδα του wifi απο περιεργεια και βλεπω οτι με 20 δινουν 70 και αυτοι και με 15 δινουν 100 τι φαση; Με 15€ δίνει 40gb, μάλλον ξέχασαν να το διορθώσουν. Είχα αγοράσει μια τέτοια κάρτα πριν από μερικές μέρες (που έδινε όντως 100gb), αλλά όταν την χρησιμοποίησα (πριν από 2-3 μέρες) μου έδωσε 40gb. Edited 7 Οκτωβρίου by mythos_bt 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 5 minutes ago, mythos_bt said: Με 15€ δίνει 40gb, μάλλον ξέχασαν να το διορθώσουν. Είχα αγοράσει μια τέτοια κάρτα πριν από μερικές μέρες (που έδινε όντως 100gb), αλλά όταν την χρησιμοποίησα (πριν από 2-3 μέρες) μου έδωσε 40gb. αρα και στη wifi δεν εχουν ανανεωσει το ποσο δινει. κιντερ εκπληξη πλεον οι ανανεωσεις με αυτες τις καρτες 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Επειδή θα πάω Ρουμανία (χώρα ευρωπαϊκής Ένωσης) το ίντερνετ κι ο χρόνος ομιλίας που έχω για Ελλάδα ισχύει και για εκεί? Ξέρει κάποιος? 2 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, manan69t said: Επειδή θα πάω Ρουμανία (χώρα ευρωπαϊκής Ένωσης) το ίντερνετ κι ο χρόνος ομιλίας που έχω για Ελλάδα ισχύει και για εκεί? Ξέρει κάποιος? Τα αγορασμενα πακέτα μπορείς να τα χρησιμοποιείς κανονικά αυτά από προσφορές τα οποία δίνονται δωρεάν όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 23 ώρες πριν, angelos06 said: επειδη πήρα καινούργιο αριθμό what'sup και το frog μαλλον θα το εχω για δευτερο μόνο για ομιλία, κάθε πότε είναι η εβδομάδα διπλασιασμού και με φτάνει αν βάζω 8 ευρώ κάθε τρίμηνο, ίσα ίσα για να μην μπλοκάρουν οι κλήσεις; Η άλλη εβδομάδα είναι διπλασιασμού. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, hercoulis said: Η άλλη εβδομάδα είναι διπλασιασμού. Τα λεπτά από το welcome bonus αποδίδονται κάθε 1η του μήνα ή κάθε 30 ημέρες από την ημερομηνία της πρώτης ανανέωσης; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 36 minutes ago, oregon said: Τα λεπτά από το welcome bonus αποδίδονται κάθε 1η του μήνα ή κάθε 30 ημέρες από την ημερομηνία της πρώτης ανανέωσης; https://www.frogmobile.gr/el/oroi-kai-proypotheseis-hrisis-doron 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos06 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 12:19 ΠΜ, spiliot said: Θέλει 9 και κάτι ψιλά ευρώ να σου μένουν καθαρά στην κάρτα για να παίρνεις τρία πακέτα στο τρίμηνο, με 8 δε γίνεται. ελεγα μηπως εβαζα 2 πακετα το διμηνο και απλα τον τριτο το αφηνα χωρις και απλα εβαζα 8 ευρω στο τελος του τριμηνου ισα ισα για να μην γινει φραγη των κλησεων 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) 12 minutes ago, angelos06 said: ελεγα μηπως εβαζα 2 πακετα το διμηνο και απλα τον τριτο το αφηνα χωρις και απλα εβαζα 8 ευρω στο τελος του τριμηνου ισα ισα για να μην γινει φραγη των κλησεων Αν θες απλά να συντηρείς τον αριθμό και να έχεις εισερχόμενες πρακτικά χωρίς κόστος γύρνα το cu με cashback από σουπερμάρκετ μία φορά το τρίμηνο ή τετράμηνο, δε θυμάμαι πότε μπαίνει φραγή, ρώτα στο ανάλογο νήμα. Επίσης το f2g ανεπίσημα αφήνει ανοιχτές εισερχόμενες για 13 μήνες από την τελευταία κάρτα, αλλά εκεί έχει ένα ρίσκο να μην ισχύει για νέα νούμερα. Edited 8 Οκτωβρίου by spiliot 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, oregon said: Τα λεπτά από το welcome bonus αποδίδονται κάθε 1η του μήνα ή κάθε 30 ημέρες από την ημερομηνία της πρώτης ανανέωσης; Απο την ημερομηνία τις πρώτης ανανέωσης 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου υπαρχει καποια καρτα πλεον με απεριοριστα gb; γτ με τα 70 δεν βλεπω να τη βγαζω μιας και το εχω και για οικιακο hotspot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 16 minutes ago, geoliol said: υπαρχει καποια καρτα πλεον με απεριοριστα gb; γτ με τα 70 δεν βλεπω να τη βγαζω μιας και το εχω και για οικιακο hotspot Απεριοριστο ίντερνετ με το Neo και ο πρωτος μηνας δωρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 17 minutes ago, geoliol said: υπαρχει καποια καρτα πλεον με απεριοριστα gb; γτ με τα 70 δεν βλεπω να τη βγαζω μιας και το εχω και για οικιακο hotspot https://www.youtube.com/watch?v=SFsq0krobfI 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) 51 minutes ago, VIPdriver said: Απεριοριστο ίντερνετ με το Neo και ο πρωτος μηνας δωρο. Έχει κάποια υποχρέωση να πληρώσεις κάτι? Ή ελάχιστη παραμονη? Ή ειναι οπως παλιότερα,πας 1 μήνα και φεύγεις μετα? Edited 8 Οκτωβρίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 14 minutes ago, kmpatra said: Έχει κάποια υποχρεώσεις να πληρώσεις κάτι? Ή ελάχιστη παραμονη? Ή ειναι οπως παλιότερα,πας 1 μήνα και φεύγεις μετα? Δε νομίζω να άλλαξε κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Έχει κάποια υποχρέωση να πληρώσεις κάτι? Ή ελάχιστη παραμονη? Ή ειναι οπως παλιότερα,πας 1 μήνα και φεύγεις μετα? Προσοχή όποιος έχει ξαναπάρει μηνα παλαιότερα με το NEO δεν ξαναπαίρνει πάλι τώρα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 39 minutes ago, ANAGNPANA said: Προσοχή όποιος έχει ξαναπάρει μηνα παλαιότερα με το NEO δεν ξαναπαίρνει πάλι τώρα Εγώ είχα κάνει, αλλά έφυγα με φορητότητα και ξανά γύρισα. Θα το δοκιμάσω σε μερικές μέρες, αν γίνεται 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 22 minutes ago, sou_d said: Εγώ είχα κάνει, αλλά έφυγα με φορητότητα και ξανά γύρισα. Θα το δοκιμάσω σε μερικές μέρες, αν γίνεται Μπορείς να το ξανακάνεις NEO αλά δεν θα ξανά πάρεις τον ένα μήνα δωρεάν παλι αναφέρεται άλλωστε …. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 12 minutes ago, ANAGNPANA said: Μπορείς να το ξανακάνεις NEO αλά δεν θα ξανά πάρεις τον ένα μήνα δωρεάν παλι αναφέρεται άλλωστε …. Θα το προσπαθήσω. Τι είχαμε, τι χάσαμε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 30 minutes ago, sou_d said: Θα το προσπαθήσω. Τι είχαμε, τι χάσαμε Ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις δεν μπορείς να πάρεις μήνα δωρεάν δεύτερη φορά τι να προσπαθήσεις ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 12 minutes ago, ANAGNPANA said: Ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις δεν μπορείς να πάρεις μήνα δωρεάν δεύτερη φορά τι να προσπαθήσεις ; Το θέμα είναι οτι θα πάει στο 16€υρο νομίζοντας οτι θα κερδίσει τον ένα μήνα δωρεάν, ξαφνικά θα του απαντήσουν οτι δεν γίνεται και θα μείνει με τα 7gb του πακέτου στο χέρι χωρίς να έχει unlimited😆... 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Εαν παει σε αλλη εταιρία και επιστρεψει με φορητότητα, εαν το συστημα δει τον αριθμό ως νέο νουμερο, λογικα θα δωσει το δωρο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, ANAGNPANA said: Ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις δεν μπορείς να πάρεις μήνα δωρεάν δεύτερη φορά τι να προσπαθήσεις ; Πασάκα μου μήπως να χαλαρώσεις λίγο; Αν δεν πήρες τα χάπια σου, δεν φταίω εγώ 1 hour ago, Nikos_96 said: Το θέμα είναι οτι θα πάει στο 16€υρο νομίζοντας οτι θα κερδίσει τον ένα μήνα δωρεάν, ξαφνικά θα του απαντήσουν οτι δεν γίνεται και θα μείνει με τα 7gb του πακέτου στο χέρι χωρίς να έχει unlimited😆... Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις κι εσύ Edited 8 Οκτωβρίου by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts