gpapas640 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 40 minutes ago, sou_d said: Όχι σε όλους φίλε. Ο @Mantzanes πιο πάνω, γράφει με 3€ Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει ήδη μια αλλαγή και να μη το θυμάται. Παλιότερα (πριν το 2017) όταν έκανες φορητότητα προς κοσμοτέ σε έκαναν κοσμοκαρτα ήθελες δεν ήθελες, και μετά αλλαζες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 4 ώρες πριν, akalos said: ενεργοιησεις σαββατοκύριακο γίνονται στην cosmote ?,ήρθε η σιμ σήμερα και έφυγαν τα χαρτιά 99,9 % αύριο θα λάβεις μήνυμα από την cosmote όταν φτάσουν σε αυτούς. Κάνε ένα τηλ την Παρασκευή το απόγευμα μήπως και τους προλάβεις γιατί ΣΚ δεν γίνεται. Το λέω γιατί η τελευταία φορητότητα που έκανα από τη νοβα σε αυτό το διάστημα έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει ήδη μια αλλαγή και να μη το θυμάται. Παλιότερα (πριν το 2017) όταν έκανες φορητότητα προς κοσμοτέ σε έκαναν κοσμοκαρτα ήθελες δεν ήθελες, και μετά αλλαζες. Ας στείλει κάποιος το ΑΛΠΑΚ και να του ζητήσει το σύστημα 10€ κι ας το ποστάρει. Εγώ δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στα 10€ σήμερα. Κι εγώ όταν έκανα τη φορητότητα σε what's up με πήγαν και έκανα την αλλαγή. Εννοείς ότι μόνο στην περίπτωση που είσαι εξ αρχής frog θα ζητήσει 10€; Edited 18 Απριλίου by Mantzanes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) ξέρει κάποιος το τηλέφωνο των ενεργοποίησεων ,μου το είπε η κυρία Αντιγόνη όταν με πήρε αλλά το έχασα ,ένα σταθερό ήταν από 210 νομίζω Edited 18 Απριλίου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, akalos said: ξέρει κάποιος το τηλέφωνο των ενεργοποίησεων ,μου το είπε η κυρία Αντιγόνη όταν με πήρε αλλά το έχασα ,ένα σταθερό ήταν από 210 νομίζω 2108006300 Επισης φίλος που ήρθε φρογκ πέρυσι έστειλε ΑΛΠΑΚ και του ζητάει 10€ για να πάει σε άλλο καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Νομίζω ότι όλα τα original frog χρεώνονται 10 ευρώ. Το δικό μου που είναι frog από την αρχή ζητάει 10 ευρώ όπου και να πάς. Edited 18 Απριλίου by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 29 minutes ago, panosss567 said: Νομίζω ότι όλα τα original frog χρεώνονται 10 ευρώ. Το δικό μου που είναι frog από την αρχή ζητάει 10 ευρώ όπου και να πάς. Και γω είχα ανεβάσει αυτό πριν μερικές μέρες. Υπόθεση: εάν όπως είμαστε με frog ενεργοποιήσουμε το cosmote neo, πάρουμε τον δωρεάν μήνα και μετά με ΑΛΠΑΚ το γυρίσουμε σε Whatsup ή Κοσμοκάρτα δεν θα γλιτώσουμε το 10ευρο; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 hour ago, staurosmar said: Και γω είχα ανεβάσει αυτό πριν μερικές μέρες. Υπόθεση: εάν όπως είμαστε με frog ενεργοποιήσουμε το cosmote neo, πάρουμε τον δωρεάν μήνα και μετά με ΑΛΠΑΚ το γυρίσουμε σε Whatsup ή Κοσμοκάρτα δεν θα γλιτώσουμε το 10ευρο; Σωστή σκεψη. Λογικά θα γίνεται. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Η αλλαγή με ΑΛΠΑΚ γίνεται άμεσα μολις στέλνεις το μήνυμα; ή εντός 24 ωρών πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 9 minutes ago, Driver_3 said: Η αλλαγή με ΑΛΠΑΚ γίνεται άμεσα μολις στέλνεις το μήνυμα; ή εντός 24 ωρών πχ; Άμεσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Έχω what up και θέλω να έρθω frog. Το υπόλοιπο χάνεται η ΟΧΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 15 minutes ago, GREGORYMO said: Έχω what up και θέλω να έρθω frog. Το υπόλοιπο χάνεται η ΟΧΙ? Το χρηματικό όχι. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 6 ώρες πριν, Driver_3 said: 2108006300 Επισης φίλος που ήρθε φρογκ πέρυσι έστειλε ΑΛΠΑΚ και του ζητάει 10€ για να πάει σε άλλο καρτοκινητο. ευχαριστώ πολύ δυστυχώς πέφτω σε σαββατοκύριακο μέσα ,οπότε από Δευτέρα Τρίτη μου είπε αφού πρώτα θα στείλουν μήνυμα ότι τα παρέλαβαν,έστειλε βέβαια η κοπέλα αίτημα για άμεση ενεργοποίηση .....θα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 17 minutes ago, VIPdriver said: Το χρηματικό όχι. Εγώ σήμερα έκανα ανανέωση και το υπόλοιπο λήγει σε 2 μήνες. Αυτό θα παραμείνει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 24 minutes ago, GREGORYMO said: Εγώ σήμερα έκανα ανανέωση και το υπόλοιπο λήγει σε 2 μήνες. Αυτό θα παραμείνει το ίδιο? Τελευταία φορά που το εκανα, δεν άλλαξε η ημερομηνία λήξης. Τωρσ εαν παίρνεις καποιο ειδικο χρηματικο μπονους, δεν νομιζω να μεταφερθεί. Για να εισαι σίγουρος, καλεσε την εξυπηρέτηση πελατων. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 24 minutes ago, VIPdriver said: Τελευταία φορά που το εκανα, δεν άλλαξε η ημερομηνία λήξης. Τωρσ εαν παίρνεις καποιο ειδικο χρηματικο μπονους, δεν νομιζω να μεταφερθεί. Για να εισαι σίγουρος, καλεσε την εξυπηρέτηση πελατων. Δεν παίρνω bonus. Απλά, έκανα ανανέωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 6 ώρες πριν, staurosmar said: Υπόθεση: εάν όπως είμαστε με frog ενεργοποιήσουμε το cosmote neo, πάρουμε τον δωρεάν μήνα και μετά με ΑΛΠΑΚ το γυρίσουμε σε Whatsup ή Κοσμοκάρτα δεν θα γλιτώσουμε το 10ευρο; Είσαι μεγάλος σατανάς!! Φοβερή ιδέα! 😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) 1 hour ago, sou_d said: Είσαι μεγάλος σατανάς!! Φοβερή ιδέα! 😀 Έλα σταμάτα! Κοκκινίζω! 😁 Edited 18 Απριλίου by staurosmar 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 18/4/2024 at 12:45 ΠΜ, gpapas640 said: Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει ήδη μια αλλαγή και να μη το θυμάται. Παλιότερα (πριν το 2017) όταν έκανες φορητότητα προς κοσμοτέ σε έκαναν κοσμοκαρτα ήθελες δεν ήθελες, και μετά αλλαζες. Πλέον υπάρχει το auto στο σύστημα τους και διαλέγει αυτό που θα σε πάει. Πολλά πλέον ενεργοποιούνται σε what’s up κατευθείαν. Το ίδιο και αν έρχεσαι από συμβόλαιο με μετατροπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 20 ώρες πριν, staurosmar said: Και γω είχα ανεβάσει αυτό πριν μερικές μέρες. Υπόθεση: εάν όπως είμαστε με frog ενεργοποιήσουμε το cosmote neo, πάρουμε τον δωρεάν μήνα και μετά με ΑΛΠΑΚ το γυρίσουμε σε Whatsup ή Κοσμοκάρτα δεν θα γλιτώσουμε το 10ευρο; Γιατι να γλυτωσεις το 10ρικο της αλλαγης ; Απο που προκυπτει ; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 15 minutes ago, runner70 said: Γιατι να γλυτωσεις το 10ρικο της αλλαγης ; Απο που προκυπτει ; Από καρτοκινητη προς Neo: δωρεάν Από Neo προς καρτοκινητη: δωρεάν 2 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) και τώρα τι ? σήμερα θα γίνει η φορητότητα ? ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 2108006300 Edited 19 Απριλίου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Αν τον ένα μήνα ενεργοποιηθεί το national combo και τον επόμενο το giga combo ή το combo xl θα γίνει rollover? 2 minutes ago, akalos said: και τώρα τι ? σήμερα θα γίνει η φορητότητα ? ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 2108006300 Εμένα την επόμενη από αυτό το μήνυμα έγινε. Άρα μάλλον πας για Δευτέρα αφού αύριο είναι Σάββατο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Από καρτοκινητη προς Neo: δωρεάν Από Neo προς καρτοκινητη: δωρεάν Νομιζα το cosmote Neo ειναι καποια υπηρεσια-πακετο που ενεργοποιεις χωρις να βγεις απο το frog. Thanks. Εφοσον ομως ειναι συνδεση φανταζομαι θα χασεις το χρονο ομιλιας, αρα συμφερει μονο αυτους που εχουν λιγα χρηματα στο καλαθι. Edited 19 Απριλίου by runner70 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 6 ώρες πριν, akalos said: και τώρα τι ? σήμερα θα γίνει η φορητότητα ? ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 2108006300 Η φορητότητα θα ολοκληρωθεί μόλις πέσει το σήμα της παλιάς κάρτας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts