smetcfu Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 5 minutes ago, alany said: Πολύ καλό πακέτο. https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/ Θα σας ενημερώσω αύριο αν τα δεδομένα προστίθενται με τα παλιά της ίδιας κάρτας. Επίσης επειδή δεν έχω αγοράσει πάλι από εκεί το κινητό στο οποίο προστίθενται είναι αυτό που πρέπει να βάλουμε στην φόρμα παραγγελίας....πως ακριβώς γίνεται ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 1 minute ago, smetcfu said: Επίσης επειδή δεν έχω αγοράσει πάλι από εκεί το κινητό στο οποίο προστίθενται είναι αυτό που πρέπει να βάλουμε στην φόρμα παραγγελίας....πως ακριβώς γίνεται ? ευχαριστώ Όχι. Σου στέλνουν κωδικό και οδηγίες ενεργοποίησης που την κάνεις από οποιοδήποτε κινητό frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Αυτό μεταφέρεται αν αγοράσεις πριν λήξει? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 25 minutes ago, bbbb said: Αυτό μεταφέρεται αν αγοράσεις πριν λήξει? Όσο έδινε 10gb με 10€ ναι μεταφερόταν. Λογικά θα μεταφέρεται κ τωρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας: https://www.frogmobile.gr/el/internet/dorean-aperiorista-gb-gia-3-imeres Αν βρει κάποιος πώς ενεργοποιείται και με SMS (εκτός από την εφαρμογή), ας μας ενημερώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 13 minutes ago, fotisbasm said: Μονο μεσο εφαρμογής και το γραφει Συνήθως, παρόλο που γράφει έτσι, υπάρχει και η επιλογή ενεργοποίησης με SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 23 ώρες πριν, alany said: Πολύ καλό πακέτο. https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/ Θα σας ενημερώσω αύριο αν τα δεδομένα προστίθενται με τα παλιά της ίδιας κάρτας. Λοιπόν, προστέθηκαν τα Mb με νέα ημερομηνία λήξης. Τα λεπτά ομιλίας δεν προστέθηκαν αλλά έχουν ισχύ για 50 ημέρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 5 ώρες πριν, fotisbasm said: Μονο μεσο εφαρμογής και το γραφει Μέσω sms, στέλνοντας gigask στο 1330. 1 3 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Καλημέρα, τελικά το πακέτο 6gb μεταφέρεται όπως το παλιό 2gb; Έβαλε κανείς;Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 (edited) Δεν ξέρω αν έπρεπε να ρωτήσω εδώ ή στο νήμα της Q Card, αλλά νομίζω ότι εδώ θα λάβω ποιο σχετικές απαντήσεις. Ο πατέρας μου διαθέτει έναν αριθμό Q Card εδώ και κάποια χρόνια, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές σε σημείο που νομίζουμε ότι πλέον μας συμφέρει καλύτερα η Frog. Να σκεφτείτε ο πατέρας μου έχει ένα χαζό τηλέφωνο και δεν ξέρει ούτε καν να στέλνει sms, πόσο μάλλον να μπαίνει στο ίντερνετ ή να κάνει οτιδήποτε άλλο. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για κλήσεις, και νομίζουμε ότι μας συμφέρει το πακέτο με τα 60 λεπτά προς όλους, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, με 3.02 ευρώ. Ειδικά τώρα με την μείωση του φόρου από 12 σε 10%, πλέον με μια κάρτα των 10 ευρώ μπορούμε να βάζουμε 3 τέτοια πακέτα, δηλαδή 3 ώρες ομιλίας. Και με 3 ώρες ομιλίας ο πατέρας μου περνάει άνετα 2 μήνες οπότε βάζοντας κάρτα τον ένα μήνα δεν θα χρειάζεται να βάζω κάρτα και τον 2ο μήνα και είναι και μέσα στο χρονικό περιθώριο ώστε να μην μας τρώνε το υπόλοιπο που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει μετά τους 2 μήνες. Και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, υπάρχει εύκολος τρόπος να μεταβούμε από Q Card σε Frog; Μπορώ δηλαδή να πάω στην Cosmote και να ζητήσω φορητότητα αριθμού σε Frog; Μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε το ίδιο νούμερο. Edited March 4, 2022 by gokuthelegend 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Το πακετο των 60' δίνει άλλα 60' κάθε 2 εβδομάδες με τα ίδια λεφτά. Αυτήν την εβδομάδα εάν αγοράσεις το πακέτο, θα σου δώσει 120' για 1 μηνα. Πας σε κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός με τον πατερα σου και την ταυτότητα του και ζητάς φορητότητα σε φρογκ. Θα σου πουν ότι πρωτα θα γίνει κοσμοκαρτα ή what's up και μετά με ένα σμσ γίνεται φρογκ. Φιλική συμβουλή να προτιμήσεις κατάστημα κοσμοτε εάν μπορείς. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 (edited) 1 hour ago, Mobileras said: Το πακετο των 60' δίνει άλλα 60' κάθε 2 εβδομάδες με τα ίδια λεφτά. Αυτήν την εβδομάδα εάν αγοράσεις το πακέτο, θα σου δώσει 120' για 1 μηνα. Πας σε κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός με τον πατερα σου και την ταυτότητα του και ζητάς φορητότητα σε φρογκ. Θα σου πουν ότι πρωτα θα γίνει κοσμοκαρτα ή what's up και μετά με ένα σμσ γίνεται φρογκ. Φιλική συμβουλή να προτιμήσεις κατάστημα κοσμοτε εάν μπορείς. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το υπέθεσα ότι δεν θα μπορεί να γίνει απευθείας μετάβαση σε Frog, αλλά είπα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρξει και χρέωση για την μετατροπή από Whatsup / Cosmoκάρτα σε Frog; Αν και δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα, πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα έχουμε κέρδος εκτός αν η Cosmote σκοπεύει να καταργήσει ή να αλλάξει προς το χειρότερο το πακέτο των 3.02 ευρώ. Αυτό με το 60+60 πολύ ενδιαφέρον και είναι και ακόμη ένας λόγος παραπάνω για να μεταβούμε σε Frog. Μια άλλη ερώτηση όμως, αν ενεργοποιήσω ένα πακέτο των 3.02 ευρώ που προσφέρει 60 λεπτά προς όλους και ενεργοποιήσω και 2ο πακέτο πριν λήξει το πρώτο, τα λεπτά ομιλίας του 1ου μεταφέρονται στο 2ο; Δηλαδή τα λεπτά του 1ου πακέτου θα λήξουν στην αρχική ημερομηνία ή θα λήξουν στην μετεγενέστερη ημερομηνία του 2ου πακέτου; Edited March 4, 2022 by gokuthelegend 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 4 minutes ago, gokuthelegend said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Το υπέθεσα ότι δεν θα μπορεί να γίνει απευθείας μετάβαση σε Frog, αλλά είπα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρξει και χρέωση για την μετατροπή από Whatsup / Cosmoκάρτα σε Frog; Αν και δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα, πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα έχουμε κέρδος εκτός αν η Cosmote σκοπεύει να καταργήσει ή να αλλάξει προς το χειρότερο το πακέτο των 3.02 ευρώ. Αυτό με το 60+60 πολύ ενδιαφέρον και είναι και ακόμη ένας λόγος παραπάνω για να μεταβούμε σε Frog. Μια άλλη ερώτηση όμως, αν ενεργοποιήσω ένα πακέτο των 3.02 ευρώ που προσφέρει 60 λεπτά προς όλους και ενεργοποιήσω και 2ο πακέτο πριν λήξει το πρώτο, τα λεπτά ομιλίας του 1ου μεταφέρονται στο 2ο; Δηλαδή τα λεπτά του 1ου πακέτου θα λήξουν στην αρχική ημερομηνία ή θα λήξουν στην μετεγενέστερη ημερομηνία του 2ου πακέτου; Ναι μεταφέρονται κανονικά και λήγουν ολα μαζι στη νεότερη ημερομηνία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Νομίζω ότι η πρωτη αλλαγή δεν χρεώνεται, αλλιώς είναι 3€. Μεταφέρονται τα λεπτα του ίδιου πακετου ομιλίας, εάν ενεργοποιήσει καινουριο πριν τη ληξη του προηγουμενου Νομίζω ότι θα παρει και έξτρα δώρα ως νέος συνδρομητής. Ρίξε μια ματιά στο σάιτ του frog. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 2 minutes ago, Mobileras said: Νομίζω ότι η πρωτη αλλαγή δεν χρεώνεται, αλλιώς είναι 3€. Μεταφέρονται τα λεπτα του ίδιου πακετου ομιλίας, εάν ενεργοποιήσει καινουριο πριν τη ληξη του προηγουμενου Νομίζω ότι θα παρει και έξτρα δώρα ως νέος συνδρομητής. Ρίξε μια ματιά στο σάιτ του frog. Βασικά έχω ένα νούμερο το οποίο ήταν What's Up και το μετέτρεψα σε Frog. Ήταν η πρώτη μετατροπή, δεν είχε ξανα-μετατραπεί από κάτι άλλο, και πλήρωσα κανονικά. Δεν θυμάμαι το ποσό αλλά νομίζω ήταν αρκετά παραπάνω από 3 ευρώ. Κατά τα άλλα είναι πλήρως ικανοποιημένος από τις απαντήσεις. Άρχισα να το σκέφτομαι ήδη σοβαρά για μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Πιο παλια ήθελε 10€ η μετατροπή. Τώρα είναι 3€. Δες εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/frogmobile_portability_form.html Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 23 minutes ago, Mobileras said: Πιο παλια ήθελε 10€ η μετατροπή. Τώρα είναι 3€. Δες εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/frogmobile_portability_form.html Τέλεια. Με γλυτώνει και από τον κόπο να κουβαλάω τον πατέρα μου διότι είναι μεγάλος σε ηλικία, έχει κάνει εγχείρηση και μένουμε και σε χωριό και δεν θέλω να τον κουβαλάω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 1 hour ago, gokuthelegend said: Τέλεια. Με γλυτώνει και από τον κόπο να κουβαλάω τον πατέρα μου διότι είναι μεγάλος σε ηλικία, έχει κάνει εγχείρηση και μένουμε και σε χωριό και δεν θέλω να τον κουβαλάω. Κάνεις μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr και δεν ταλαιπωρείται κανείς. Μη σου πω καλύτερα να το γυρίσεις στο δικό σου όνομα για να μην έχεις τέτοια θέματα ούτως ή άλλως. Επίσης, αίτηση φορητότητας μπορείς να κάνεις μέσω του frogmobile.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Αυτό πού λέει αν φέρεις φίλο σου στο frog παίρνετε 300' ο ένας για τον άλλον για πόσο διάστημα ισχύει;Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 On 3/3/2022 at 6:04 ΜΜ, alany said: Λοιπόν, προστέθηκαν τα Mb με νέα ημερομηνία λήξης. Τα λεπτά ομιλίας δεν προστέθηκαν αλλά έχουν ισχύ για 50 ημέρες. Ευχαριστούμε.για το update. Ερώτηση ξέρει κανείς αν και η άλλη κάρτα της wifigreece Η 6ευρω 6 γίγα μεταφέρει το υπόλοιπο των GB όποιος του δοκιμάσει ας μας πει βλέπω την ερώτηση να κυκλοφορεί αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 (edited) On 4/3/2022 at 9:56 ΠΜ, cfotis13 said: Καλημέρα, τελικά το πακέτο 6gb μεταφέρεται όπως το παλιό 2gb; Έβαλε κανείς; Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβαλα εγώ σήμερα πακέτο 6GB και δεν προστέθηκαν με τα παλιά που είχα μαζεμένα από το παλιό πακέτο των 2GB τα οποία θα λήξουν αύριο. Τους έστειλα μήνυμα να δω τι θα απαντήσουν. Αφού υποτίθεται τα 6 αντικατέστησαν τα 2 γιατί δεν τα πρόσθεσαν; EDIT: Τελικά μου απαντήσαν αυτό: "Σε ευχαριστούμε για τα στοιχεία που μας έστειλες. Στο πακέτο των 6 GB με τη χρέωση των 5,35 ευρώ μπορούν να προστεθούν μόνο τα GB από ίδιο πακέτο που έχει ενεργοποιηθεί και δεν έχουν λήξει ή καταναλωθεί. Από τον έλεγχο που έχουμε πραγματοποιήσει δεν είχες ενεργοποιήσει τελευταία φορά το πακέτο internet με τη χρέωση των 5,35 ευρώ." Εγώ τους απάντησα ότι είναι ο πρώτος μήνας που υπάρχει αυτό το πακέτο δεν θα μπορούσα να έχω μαζέψει τα GB με αυτό το πακέτο. Τέλος τους είπα να ακυρώσουν την ανανέωση που έκανα και θα κάνω για αρχή τα 120MB για να κρατήσω τα μαζεμένα GB που έχω. Όταν χρειαστώ τότε θα αρχίσω με το καινούριο πακέτο. Edited March 8, 2022 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Η Cosmote ήταν η μόνη εταιρία καρτοκινητής που μετέφερε υπόλοιπα πχ ΜΒ αν ενεργοποιούνταν και άλλο πακέτο (πχ με ΜΒ), ενώ στις άλλες έπρεπε να ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του προηγούμενου ίδιου προκειμένου να μεταφερθούν στη μεταγενέστερη ημερομηνία. Σιγά-σιγά "κόβεται" και αυτό στην Cosmote. Να ελέγξεις εάν το 120ΜΒ πακέτο όντως μεταφέρει τα ΜΒ , καθώς δεν υπάρχει επισήμως ως πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 6 minutes ago, Pppe said: Η Cosmote ήταν η μόνη εταιρία καρτοκινητής που μετέφερε υπόλοιπα πχ ΜΒ αν ενεργοποιούνταν και άλλο πακέτο (πχ με ΜΒ), ενώ στις άλλες έπρεπε να ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του προηγούμενου ίδιου προκειμένου να μεταφερθούν στη μεταγενέστερη ημερομηνία. Σιγά-σιγά "κόβεται" και αυτό στην Cosmote. Να ελέγξεις εάν το 120ΜΒ πακέτο όντως μεταφέρει τα ΜΒ , καθώς δεν υπάρχει επισήμως ως πακέτο. Μου το είπαν οι ίδιοι ότι τα 120MB ισχύουν ακόμη και μου το έθεσαν σαν επιλογή. Το έβαλα και όντως ισχύει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 18 ώρες πριν, kosvou said: Έβαλα εγώ σήμερα πακέτο 6GB και δεν προστέθηκαν με τα παλιά που είχα μαζεμένα από το παλιό πακέτο των 2GB τα οποία θα λήξουν αύριο. Τους έστειλα μήνυμα να δω τι θα απαντήσουν. Αφού υποτίθεται τα 6 αντικατέστησαν τα 2 γιατί δεν τα πρόσθεσαν; EDIT: Τελικά μου απαντήσαν αυτό: "Σε ευχαριστούμε για τα στοιχεία που μας έστειλες. Στο πακέτο των 6 GB με τη χρέωση των 5,35 ευρώ μπορούν να προστεθούν μόνο τα GB από ίδιο πακέτο που έχει ενεργοποιηθεί και δεν έχουν λήξει ή καταναλωθεί. Από τον έλεγχο που έχουμε πραγματοποιήσει δεν είχες ενεργοποιήσει τελευταία φορά το πακέτο internet με τη χρέωση των 5,35 ευρώ." Εγώ τους απάντησα ότι είναι ο πρώτος μήνας που υπάρχει αυτό το πακέτο δεν θα μπορούσα να έχω μαζέψει τα GB με αυτό το πακέτο. Τέλος τους είπα να ακυρώσουν την ανανέωση που έκανα και θα κάνω για αρχή τα 120MB για να κρατήσω τα μαζεμένα GB που έχω. Όταν χρειαστώ τότε θα αρχίσω με το καινούριο πακέτο. Έχω το ίδιο πρόβλημα και προσπαθώ να βρω άκρη. Έχω κάνει αίτημα εδώ και μια εβδομάδα, τους έχω πάρει και τρεις φορές τηλέφωνο αλλά τίποτα. Αυτό που με απασχολεί επίσης είναι ότι στην εξυπηρέτηση πελατών το σηκώνουν άτομα που δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Υπάρχει κάποιος να μας πει τις εμπειρίες του και τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 (edited) Σήμερα προσπάθησα να ενεργοποιήσω το National Combo, στέλνωντας 14200 μέσω sms στο 1330. Δεν έγινε τίποτα, σαν να μην το έστειλα. Τηλεφώνησα στο 1299 που απαντάει «Ο αριθμός αυτός, δεν διαθέτει τηλεφωνητή», και μετά στο 697 100 1299, που η ξένη κυρία ήθελε να ενεργοποιήσω το πακέτο των 60', αγνοώντας ότι έλεγα (μιλώντας μόνο αγγλικά). Μάλλον, πρέπει να κοιτάμε ανά χώρα: https://www.frogmobile.gr/en/talk/frog-talk-packages-for-greece Edited March 8, 2022 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts