gpapas640 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ήρθε σήμερα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μπέρδεψε λιγο ο βατραχος... πολλες πληροφορίες. Πρόκειται για προσωπική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Με μπέρδεψε λιγο ο βατραχος... πολλες πληροφορίες. Πρόκειται για προσωπική προσφορά;TOP UP ΔΩΡΑ https://www.frogmobile.gr/el/ananeosi-ypoloipoy-frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Για όποιον ενδιαφέρεται είναι εβδομάδα διπλασιασμού!!!Με πρόλαβες: MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 08/11. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Εμένα μου έβγαλε δώρο 1,5GB Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Σε όλους το δίνει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Γραφει εδω https://www.frogmobile.gr/el/oroi-kai-proypotheseis-hrisis-doron TOP UP ΔΩΡΑ 1200' προς FROG - (600’ αυτόματα + 600΄ μέσα από το FROG App) • Τα 600' προς frog τα λαμβάνεις στην πρώτη ανανέωση του μήνα • Τα επιπλέον 600' προς frog είναι διαθέσιμα στο frog app στην 1η ανανέωση κάθε μήνα. Μπορούν να ενεργοποιηθούν εντός 30 ημερών. • Τα λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο. • Ο χρόνος ομιλίας δεν είναι διαθέσιμος για χρήση στην περιαγωγή TOP UP ΔΩΡΑ 1GB- (500MB αυτόματα + 500MB μέσα από το FROG App) • Τα 500ΜΒ τα λαμβάνεις στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ και επάνω. • Τα επιπλέον 500ΜΒ είναι διαθέσιμα στο frog app στην 1η ανανέωση κάθε μήνα. Μπορούν να ενεργοποιηθούν εντός 30 ημερών. • Τα MB δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή. ---- Ωστοσο μονο στο προς frog μου εδωσε την επιλογη για εξτρα bonus να την ενεργοποιησω οποτε θελω. Τα MB τα έβαλε απευθειας 1,5 GB για 1 μηνα. btw θετικη αλλαγή. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιώ τα πακέτα αυτά? Έχω δει την αφίσα αυτή σε πολλά περίπτερα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα πακέτα αυτά στο frog που έχω. Μ' ενδιαφέρει αυτό με τα 10GB για 50μέρες με 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ο πατερας μου εχει υπολοιπο 30ευρω και ολο αυξανεται καθε διμηνο με τις ανανεωσεις. Μεταφορα ποσου σε αλλο αριθμο δεν γινεται,το ξερει. Καποια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ο πατερας μου εχει υπολοιπο 30ευρω και ολο αυξανεται καθε διμηνο με τις ανανεωσεις. Μεταφορα ποσου σε αλλο αριθμο δεν γινεται,το ξερει. Καποια προταση? ΑΛΠΑΚ σε κάτι άλλο και μετά Mobile Easy Transfer. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Προσοχή αν έχει κάποιο παλιό νούμερο frog με διπλασιασμό του ποσού της ανανέωσης, γιατί σε αλλαγή πακέτου χάνεται οριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιώ τα πακέτα αυτά? Έχω δει την αφίσα αυτή σε πολλά περίπτερα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα πακέτα αυτά στο frog που έχω. Μ' ενδιαφέρει αυτό με τα 10GB για 50μέρες με 10€ Αναφέρεται στο πακέτο 5GB για 25 μέρες με 8,44€ (αν θυμάμαι σωστα την τιμή του; ) και μάλλον το πακέτο σύνδεσης που δίνουν έχει διπλασιασμό για κάποιο διάστημα, αρα με 10€ ανανέωση μπορείς να αγοράσεις το πακέτο 2 φορές (25+25 μέρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Αναφέρεται στο πακέτο 5GB για 25 μέρες με 8,44€ (αν θυμάμαι σωστα την τιμή του; ) και μάλλον το πακέτο σύνδεσης που δίνουν έχει διπλασιασμό για κάποιο διάστημα, αρα με 10€ ανανέωση μπορείς να αγοράσεις το πακέτο 2 φορές (25+25 μέρες) κάτι δεν ταιριάζει, γιατι είναι και ο χρόνος ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Δεν μου ανοίγει η εικόνα σου.. Τα νέα πακέτα σύνδεσης το πρώτο 6μηνο παίρνουν 100’ προς όλους και όλα τα πακέτα παίρνουν με κάθε ανανέωση 600’ προς frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Αν βρω να αγοράσω κάρτα frog ενεργοποιημενη σε άλλο όνομα, μπορώ να την αλλάξω στο δικό μου όνομα; Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ε; Φυσικά και μπορείς. Μεταβιβάζεται όπως κάθε άλλη γραμμή. Δεν ισχύει αυτό που είπες. Αγόρασα φογκ δηλωμένη σε άλλο όνομα και στην κοσμοτε δεν την γύρισαν στο όνομά μου. Όπως μου είπαν, για να γίνει η αλλαγή χρειάζεται η βεβαίωση του αλλοδαπού κατόχου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κοσμοτε επιτρέπει την ταυτοποίηση καρτών σιμ σε αλλοδαπούς που έχουν εκατοντάδες κάρτες στο όνομά τους; Ποιον εξυπηρετεί όλο αυτό; φαντάζομαι μόνο αυτούς που θέλουν να κάνουν παρανομίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 αν το πηρες απο πλανωδιο πωλητη ή περιπτερο/μικρομαγαζο θα πρεπει αυτος που σου το εδωσε να φροντισει και την μεταβιβαση. Η κοσμοτε να στο εδωσε προενεργοποιημενο σε ονομα αλλου αποκλειεται. Και προφανως δεν μπορει να το κανει η κοσμοτε απ'ευθειας. Εκατονταδες καρτες στο ονομα ενος δεν γινεται,καρτες μονο μιας εταιριας μπορει να εχει μερικες δεκαδες καποιος μονο (νομιζω 20 βαση νομου) και αυτο για να εξυπηρετειται το προμοσιον. Πρεπει να φροντισουν για την μεταβιβαση αυτοι που σου την εδωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 (edited) αν το πηρες απο πλανωδιο πωλητη ή περιπτερο/μικρομαγαζο θα πρεπει αυτος που σου το εδωσε να φροντισει και την μεταβιβαση. Η κοσμοτε να στο εδωσε προενεργοποιημενο σε ονομα αλλου αποκλειεται. Και προφανως δεν μπορει να το κανει η κοσμοτε απ'ευθειας. Εκατονταδες καρτες στο ονομα ενος δεν γινεται,καρτες μονο μιας εταιριας μπορει να εχει μερικες δεκαδες καποιος μονο (νομιζω 20 βαση νομου) και αυτο για να εξυπηρετειται το προμοσιον. Πρεπει να φροντισουν για την μεταβιβαση αυτοι που σου την εδωσαν. Η κοσμοτε δεν τον έδωσε σε μένα. Τον έδωσε σε αυτόν που τις προμηθεύετε και είναι δηλωμένες σε ένα όνομα. Ο αριθμός που αγόρασα ήταν στο όνομα S.... K.... Κοίτα πόσα δηλωμένα νούμερα έχει στο όνομά του... https://www.11888.gr/white-pages/? Τώρα ποιος είναι παράνομος; εγώ που χρησιμοποιώ αριθμό σε αλλουνού όνομα ή η κοσμοτε που έχει δώσει τόσες κάρτες στον "Φαταούλ"; Ο κάθε παράνομος πουλάει φρογκ εκτός από την κοσμοτε. Έλεος . Edited November 7, 2020 by Vasileios Προσωπικά στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Ναιι λίγο απίστευτο αυτό βέβαια δεν ξέρω αν η ταυτοποίηση έχει γίνει πριν την ισχύ του τελευταίου νόμου ο όποιος βάζει όρια στον αριθμό των καρτών τον οποίο πρέπει να έχει στο όνομα του. Από κει και πέρα θα πρέπει να μιλήσεις με αυτόν όποιος σου προμηθεύσε την κάρτα. Εσύ προφανώς δεν είσαι ο παράνομος αλλά αυτός όμως ο οποίος σου την έδωσε θα έπρεπε να ζητήσει τα στοιχεία σου ώστε να κάνει τη μεταβίβαση. Κι αν τα πήρε για κάποιο λόγο δεν έκανε την ταυτοποίηση οπως έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 (edited) Η υπόθεση είναι βρώμικη με ευθύνη του παρόχου. Οι πάροχοι πουλάνε-μεταβιβάζουν τις συνδέσεις στο μεταπωλητή (εταιρίες προώθησης, περίπτερο, μικρομάγαζο). Στο σημείο αυτό η συναλλαγή για τον πάροχο έχει ολοκληρωθεί. Οι συνδέσεις είναι μεταβιβασμένες αλλά όχι ενεργές. Για τον μεταπωλητή οι συνδέσεις συνοδεύονται από το ρίσκο να μην πουληθούν εγκαίρως και τελικά να ακυρωθούν. Πρόσθετα, όσο διατηρούνται στα χέρια του, εμποδίζεται από τη προμήθεια περισσότερων συνδέσεων καρτοκινητής. Πολλές φορές ο μεταπωλητής υπερβαίνει το όριο των συνδέσεων που μπορεί να έχει στο όνομά του και καταφεύγει στο τέχνασμα να ενεργοποιήσει συνδέσεις σε στοιχεία αλλοδαπών πελατών του, στους οποίους έχει μεταβιβάσει ήδη κάποιο καρτοκινητό και έχει λάβει ήδη αντίγραφο ταυτότητας. Δεν έχω ιδέα αν γίνεται κοινή συναίνεση ή εν αγνοία του αλλοδαπού. Σίγουρα όμως γίνεται εν γνώση υπαλλήλων του παρόχου που προσπαθούν να πιάσουν στόχους πωλήσεων. Αν η σύνδεση καρτοκινητής είναι στο όνομα του μεταπωλητή αποτελεί βεβαιότητα ότι θα ολοκληρωθεί το συντομότερο η μεταβίβαση στον τελικό πελάτη καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος ο μεταπωλητής να προμηθευτεί νέες συνδέσεις. Αν η σύνδεση καρτοκινητής είναι σε όνομα αλλοδαπού χ3σ3 ψηλά κι αγνάντευε... κανένας δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί! Αν το καρτοκινητό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως 2fa ή να δηλωθεί σε υπηρεσίες που απαιτείται να προσκομιστεί βεβαίωση παραχώρησης αριθμού συνίσταται αγορά του μόνο από επίσημο κατάστημα όπου η σύνδεση θα μεταβιβαστεί απευθείας στον τελικό πελάτη. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση... καλός είναι και ο S..... K..... Edited November 7, 2020 by Vasileios Προσωπικά στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 αν το πηρες απο πλανωδιο πωλητη ή περιπτερο/μικρομαγαζο θα πρεπει αυτος που σου το εδωσε να φροντισει και την μεταβιβαση. Η κοσμοτε να στο εδωσε προενεργοποιημενο σε ονομα αλλου αποκλειεται. Και προφανως δεν μπορει να το κανει η κοσμοτε απ'ευθειας. Εκατονταδες καρτες στο ονομα ενος δεν γινεται,καρτες μονο μιας εταιριας μπορει να εχει μερικες δεκαδες καποιος μονο (νομιζω 20 βαση νομου) και αυτο για να εξυπηρετειται το προμοσιον. Πρεπει να φροντισουν για την μεταβιβαση αυτοι που σου την εδωσαν. Έχω αγοράσει στο παρελθόν αντίστοιχο νούμερο. Με όριο 12 νούμερα ανά άτομο, μπήκα στην εφαρμογή του What's up και είδα 100 αριθμούς στον ίδιο λογαριασμό. Γύρισε στο όνομά μου σε 2 μήνες μετά από πίεση. Έχει ευθύνη η Cosmote 100%, πως άφησε 100 αριθμούς στο ίδιο ΑΦΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 προφανώς και έχει αν και δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση που η ταυτοποίηση αυτών των αριθμών έχει γίνει πριν την εφαρμογή του ορίου των 12. Αυτό που έγραψα όμως στο μήνυμα που παραθέτεις είναι ότι η ίδια η cosmote δεν τα πουλάει προενεργοποιημένα σε όνομα τρίτου. Παρακάτω όμως μας ξεκαθάρισε ο άνθρωπος τι συνέβη με το νούμερο που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Τι θέλει να μας πει ο Ποιητής ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Δεν ενημερωνεται η εφαρμογη με το ποτε εχει διπλασιασμό του πακέτου. Απλα παιρνεις το 1330 και ακους στην αρχή αν έχει διπλασιασμό ή οχι. Αυτή την εβδομάδα έχει μέχρι και αύριο Κυριακή. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 O σκοπός που εγιναν οι κάρτες ονομαστικές ήταν για λόγους τρομοκρατίας απαγωγων κλπ. Έτσι που τα περιγράφεται καταστρατηγειται προφανεστατα το πνεύμα του νόμου. Μπορεί η εταιρεία κινητής να μην είναι υπεύθυνη για τις ενέργειες του μεταπωλητή αλλά είναι γρανάζι αυτού του μηχανισμού κ πρέπει προφανώς να λάβει μετρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 ΑΛΠΑΚ σε κάτι άλλο και μετά Mobile Easy Transfer.Είναι σίγουρο αυτό ότι μπορείς να το κάνεις από frog σε what's up παραδείγματος χάρη? Και μετά να μεταβιβάσω στη δικιά μου περίπτωση τα 80 ευρώ σε άλλο νούμερο what's up που έχω? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Είναι σίγουρο αυτό ότι μπορείς να το κάνεις από frog σε what's up παραδείγματος χάρη? Και μετά να μεταβιβάσω στη δικιά μου περίπτωση τα 80 ευρώ σε άλλο νούμερο what's up που έχω? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς. Αλλά από frog σε whatsup έχει χρέωση 3 ευρώ και από whatsup σε frog 10 ευρώ. Επίσης αν εχει το νούμερο σου κάποιο προνομιακό πρόγραμμα όπως διπλασιασμό της πρώτης κάρτας θα το χάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts