Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω αρκετά χρόνια Whats Up. Αξίζει να πάω σε Frog? Θα έχω μήπως κάποια επίπτωση-υποβαθμιση σχετικά με το σήμα, την ποιότητα κλήσης, τις υπηρεσίες και την κάλυψη? Γιατί παλαιότερα που είχα Q είχα συνεχώς στην οθόνη του κινητού μου ενα R και μου εξηγησαν ότι είναι λόγω της περιαγωγής του σήματος της Wind... οπότε έχω την εντύπωση ως τώρα ότι αυτά τα πακέτα είναι υποβαθμισμένα.

Το σήμα θα είναι ίδιο. Το μόνο που θα στερηθείς σε σύγκριση με τις κοινές υπηρεσίες της Cosmote, είναι το Easy transfer που είναι μπλοκαρισμένο σε Frog.

Και επίσης τα διαφορετικά πακέτα που δεν ξέρουμε εάν σε βολεύουν

Ψάξε στην σελίδα τι πακέτα έχει και ανάλογα κρίνε με τις ανάγκες σου

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με καρτοκινητά και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πάνω στην κάρτα frog :)

Με ενδιαφέρει μόνο ο χρόνος ομιλίας και το πρόγραμμα που δίνει τα 60 λεπτά .

Αρχικά η αγορά της κάρτας ποσό κοστίζει ;

Επισης τι ποσό πρέπει να καταθέτω κάθε μήνα στην κάρτα ( πχ σε καταστημα ) για να μπορώ να βάλω το πακέτο με τον χρόνο ομιλίας 60 λεπτών το μήνα που έχει περίπου 3 ευρώ .

Δηλαδή αν βάζω μόνο 3 ευρώ χρήματα από καταστημα είμαι οκ , η υπάρχει στάνταρ ποσό που πρέπει κάθε μήνα να καταθέτω .;

Ευχαριστω :)

Από κατάστημα είναι 12 ευρώ κάθε δύο μήνες .

Από το App και το internet 10 ευρώ ελάχιστο κάθε 2 μήνες

Υπάρχει και η δυνατότητα 11 ευρώ 3 μήνες με ενεργοποίηση πακέτου στις 1 31 και 59 ημέρες

Από κατάστημα είναι 12 ευρώ κάθε δύο μήνες .

Από το App και το internet 10 ευρώ ελάχιστο κάθε 2 μήνες

Υπάρχει και η δυνατότητα 11 ευρώ 3 μήνες με ενεργοποίηση πακέτου στις 1 31 και 59 ημέρες

Αν βάλω πχ 10 ευρώ μέσα απο την εφαρμογή τι καθαρό ποσό θα μείνει μέσα ;

Αν πχ μείνει 8 ευρώ μπορώ μέσα στο μήνα να ενεργοποιήσω 2 φορές το πρόγραμμα των 60 λεπτών απο 3 ευρώ το καθένα ;

Ευχαριστω πολύ :)

Αν βάλεις 10 ευρώ θα μείνουν 8,93

Το πακέτο στοιχίζει 3,02 δηλαδή μπορεις να κάνεις 2 ενεργοποιήσεις αλλά όχι 3

Edited by Vasileios

Αν βάλεις 10 ευρώ θα μείνουν 8,93

Το πακέτο στοιχίζει 3,02 δηλαδή μπορεις να κάνεις 2 ενεργοποιήσεις αλλά όχι 3

Α οκ τώρα το κατάλαβα και κάτι τελευταίο :)

Αγορά κάρτας με νούμερο κτλ το αρχικό κόστος ποσό είναι ;

Επισης είδα στο site της frog , ότι μπορείς να κανείς ανανέωση χρόνο με κάρτες των 5 η 10 ευρώ , ισχύει αυτό ;

Σε ευχαριστω πολύ :)

Edited by Vasileios

Οι κάρτες των 5 ευρώ έχουν καταργηθεί από όλες τις εταιρείες.

Η εξυπηρέτηση πελατών αναφέρει ότι είναι εφικτή η ανανέωση 10 ευρώ από Γερμανο αν πεις ότι είναι FROG αλλά δεν το κάνουν.

Στην πράξη είναι 10 ευρώ από APP 12 από κατάστημα. Υπάρχουν κάτω από την Ομόνεια κάρτες των 5 ευρώ στα supermarket μετανστών αλλά αυτά ενεργοποιούν αυτόματα πακέτα προς τις χώρες τους.

Γενικά θα δόσεις 5 ευρώ σε Γερμανό για να πάρεις το πακέτο. Δεν έχουν όλα τα καταστήματα.

Οι κάρτες των 5 ευρώ έχουν καταργηθεί από όλες τις εταιρείες.

Η εξυπηρέτηση πελατών αναφέρει ότι είναι εφικτή η ανανέωση 10 ευρώ από Γερμανο αν πεις ότι είναι FROG αλλά δεν το κάνουν.

Στην πράξη είναι 10 ευρώ από APP 12 από κατάστημα. Υπάρχουν κάτω από την Ομόνεια κάρτες των 5 ευρώ στα supermarket μετανστών αλλά αυτά ενεργοποιούν αυτόματα πακέτα προς τις χώρες τους.

Γενικά θα δόσεις 5 ευρώ σε Γερμανό για να πάρεις το πακέτο. Δεν έχουν όλα τα καταστήματα.

Χίλια ευχαριστηθώ για όλα :)

η "καρτα" που εκδιδεται απο καταστηματα ψιλικα/σουπερ μαρκετ κλπ μεχρι ποτε πρεπει να περαστει στο κινητο;

Πώς γίνεται αυτό;

Βάζεις σε κατάστημα 11€. Σου μένουν καθαρά 9,82€. Ενεργοποιείς την 1η την 31η και την 59η ημέρα από ένα πακέτο των 60 λεπτών κόστους 3,02€ έκαστο και έτσι με 11€ βγάζεις 3 μήνες. Στους δύο μήνες λήγει το χρηματικό υπόλοιπο ( στη περίπτωση μας λίγα λεπτά του €) αλλά το πακέτο που ενεργοποίησες την 59η ημέρα θα είναι ενεργό για έναν ακόμη μήνα. Βέβαια δεν είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις και στις τρεις ανανεώσεις εβδομάδα διπλασιασμού. Πάντως για κάποιους, συνήθως ηλικιωμένους, που δε μιλάμε ιδιαίτερα στο κινητό, αλλά θέλουν να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οπότε χρειαστεί, είναι μια οικονομική λύση. Κόστος 44€ το χρόνο!
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Νομίζω οτι εαν αγορασει το ιδιο πακετο πριν ληξει το προηγούμενο, τα υπολοιπα λεπτά του προηγουμένου πακέτου προστιθενται στο νεο πακετο.

Μπείτε απο εφαρμογή cosmote ή απο το cosmote.gr.

Σωστή σκέψη, thanks. Το ενεργοποίησα τελικά από το app της cosmote.

Νομίζω οτι εαν αγορασει το ιδιο πακετο πριν ληξει το προηγούμενο, τα υπολοιπα λεπτά του προηγουμένου πακέτου προστιθενται στο νεο πακετο.
Ναι μεταφέρονται

Αν το αγορασμενο πακετο ληγει νωριτερα,τρωει απο αυτο ή απο τα απεριόριστα?

Επειδη θελω να κανω μεταβιβαση αριθμου απο καρτοκινητο wind σε frog , ξερει κανεις αν ειναι εφικτο αυτο;

Η πρεπει πρωτα να παω σε what's up και μετα σε frog ;;;;

Επισης οι ανανεωσεις μπορουν να γινουν χωρις να εχω προσβαση στη sim του κινητου ;;;;

Ρωταω γιατι προκειται για τους παπουδες στο χωριο κι εγω μενω αθηνα και θελω να τις χειριζομαι εγω τις ανανεωσεις καθε μηνα.....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Θα σου έλεγα να κάνεις πρώτα τη μεταβίβαση για να έρθουν στο όνομά σου, και μετά κοιτάς για φορητότητα.

Sent from my Galaxy S10e

Οκ,Ευχαριστώ...τρέχω για ενεργοποιηση
Πρίν κάνεις ενεργοποίηση, ρίξε μια ματιά εδώ αν σε ενδιαφέρει η οικονομία κυρίως, χωρίς να χάσεις τίποτα.

Διάβασε όσο πιο πολλές αναρτήσεις μπορείς.

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D462374&share_tid=462374&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app

Επειδη θελω να κανω μεταβιβαση αριθμου απο καρτοκινητο wind σε frog , ξερει κανεις αν ειναι εφικτο αυτο;

Η πρεπει πρωτα να παω σε what's up και μετα σε frog ;;;;

Επισης οι ανανεωσεις μπορουν να γινουν χωρις να εχω προσβαση στη sim του κινητου ;;;;

Ρωταω γιατι προκειται για τους παπουδες στο χωριο κι εγω μενω αθηνα και θελω να τις χειριζομαι εγω τις ανανεωσεις καθε μηνα.....

Θεωρητικά μπορείς να κάνεις φορητότητα απευθείας σε Frog (σύμφωνα με ενημέρωση απο το messenger τους), ομως μπορεί να σου κάνουν νούμερα. Θα σου πρότεινα να επιμένεις να στο κάνουν κατευθείαν Frog, διότι είναι κρίμα τα 10ε της μετατροπής από What's Up σε Frog.

Μπορείς να εχεις τον ελεγχο των αριθμων (ανανέωση, ενεργοποίηση πακέτων κλπ) απο την εφαρμογή της Cosmote σε οποιαδήποτε συσκευή. Αν οι αριθμοί ειναι στο ίδιο ονομα θα μπορείς να τους χειρίζεσαι ολους απο έναν λογαριασμό.

Εαν επιχειρήσεις φορητότητα, κρατα μας ενήμερους σε παρακαλω με τις εξελιξεις! :)

Edited by gpapas640