Saxtus Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Γράψε 120mb στο κουτί αναζήτησης των πακέτων. Για Ρουμανία δεν έχει το combo. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Προσπαθώ από το πρωί να βάλω χρήματα μέσω πιστωτικής από την εφαρμογή της frog και μου βγάζει λευκή οθόνη... ξέρει κανείς κάτι; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Δωρεάν απεριόριστα gd για μια βδομάδα Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δωρεάν απεριόριστα gd για μια βδομάδα Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦώτο Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 το εμφανισε για 2'' και εξαφανιστηκε :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 και εμένα! 2 δεύτερα και εξαφανίστηκε! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 το εμφανισε για 2'' και εξαφανιστηκε :lol: Να χαιρομαστε τη νεα εφαρμογή! Ξανα πισω στο app της cosmote! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Υπάρχει κανείς με βάτραχο που το ενεργοποίησε? Εμένα για δύο δευτερόλεπτα μου βγήκε στην εφαρμογή του βατράχου και μετά τίποτα στην εφαρμογή της κόσμοτε δεν βγάζει κάτι... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Μπηκα προετοιμασμένος για αστραπιαίες κινήσεις :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Βγήκε και στην εφαρμογή του What's up και εξαφανίστηκε. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Μπηκα προετοιμασμένος για αστραπιαίες κινήσεις :)Καλημέρα, εμφανίστηκε κ στο whatsup, τι παίζει, χαρίζουν mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Λοιπόν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης μετά ξαναμπείτε και βάλτε το γρήγορα. Εγω το έκανα και δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Κομπλέ και εμένα όλα καλά Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Λοιπόν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης μετά ξαναμπείτε και βάλτε το γρήγορα. Εγω το έκανα και δούλεψε. Πολύ καλό το tip που έδωσες ! Έτσι μπόρεσα επιτέλους , και το ενεργοποίησα σε 2 κινητά. Ευχαριστώ :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Να σαι καλά για την συμβουλή, μόλις το έκανα και πήρα τα γίγα ... 3.145.728 ΜΒ είναι ;) έτσι λέει το βιτζετ τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Λοιπόν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης μετά ξαναμπείτε και βάλτε το γρήγορα. Εγω το έκανα και δούλεψε.ωραίο το κόλπο δούλεψε! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Πλέον έχει μπει στα διαθέσιμα πακέτα και των δύο εφαρμογών (Frog & What's up) οπότε δεν χρειάζεται η διαδικασία εκκαθάρισης. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Το στείλανε και σε σμσ! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Το στείλανε και σε σμσ! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς να αναφέρεις πως ενεργοποιείτε με sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Την προσφορά (μέσω app την παίρνεις) Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Πλέον έχει μπει στα διαθέσιμα πακέτα και των δύο εφαρμογών (Frog & What's up) οπότε δεν χρειάζεται η διαδικασία εκκαθάρισης. Πάντως σε μένα δεν υπάρχει στα διαθέσιμα πακέτα η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Πάντως σε μένα δεν υπάρχει στα διαθέσιμα πακέτα η προσφορά. Και σε εμενα το ιδιο. Ενω εβλεπα την ειδοποιηση μεσα στην εφαρμογη, ωστοσο δεν μπορουσα να την ενεργοποιησω και ουτε και να τη βρω στα διαθεσιμα πακετα. Καθάρισα cache, διακοπή εφαρμογης, τιποτα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μπείτε απο εφαρμογή cosmote ή απο το cosmote.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Είμαστε σε εβδομάδα διπλασιασμού; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 οχι, απο δευτερα ισως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Είμαστε σε εβδομάδα διπλασιασμού;Όχι, ήταν η προηγούμενη. Edited February 14, 2020 by Saxtus Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts