Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το άλλαξα μόλις σε Frog , 10 ευρώ .... , όχι οι της Cosmote (επιχειρηματίες είναι και όσα μπορούν θα επιδιώξουν να βγάλουν) , αλλά αυτοί της ΕΕΤΤ που επιτρέπουν στα καρτέλ τέτοιες αυξήσεις , από 2,5 ευρώ τον μήνα (που αντιστοιχούσε η ανανέωση των 5 € για 2 μήνες ) , τώρα σε 4 ευρώ τον μήνα (12 € για 3 μήνες ) = 60% αύξηση , ..... που να κατέβει ο μισθός τους 60% . Edited by Vasileios
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί,

Το είδα απλώς παραξενευτηκα. Κ με 6€ ανανέωση στους πόσους μήνες θα θέλει πάλι ώστε να μην τα χάσεις;

Ρώτησα την cosmote κ μου είπαν ότι ισχύει για την πρώτη ανανέωση αριθμού frog από την ενεργοποίηση του.

Το άλλαξα μόλις σε Frog , 10 ευρώ τα κοπρόσκυλα , όχι οι της Cosmote (επιχειρηματίες είναι και όσα μπορούν θα επιδιώξουν να βγάλουν) , αλλά αυτοί της ΕΕΤΤ που επιτρέπουν στα καρτέλ τέτοιες αυξήσεις , από 2,5 ευρώ τον μήνα (που αντιστοιχούσε η ανανέωση των 5 € για 2 μήνες ) , τώρα σε 4 ευρώ τον μήνα (12 € για 3 μήνες ) = 60% αύξηση , τους αλήτες που να κατέβει ο μισθός τους 60% .
Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Αν κάνεις την πρώτη μεταφορά σε cosmoκάρτα που είναι δωρεάν και μετά σε frog σε χρεώνει 3 ευρώ

Σε κατάστημα cosmote μου είπαν για την sim του συναγερμού που είναι what's up 10 ευρώ για 2 μήνες ή 12 για 3μηνη διάρκεια, μόνο σε frog μπορούν να βάλουν 6 ευρώ. Θυμίστε μου παρακαλώ πόσο κοστίζει η αλλαγή πακέτου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην απάντηση με αριθμό 10678 σε αυτό το θέμα λέει ότι 6€υρη ανανέωση στο frog θα υπάρχει έως 10/1/19.

Οπότε περιμένετε λίγο και μη βιάζεστε να αλλάξετε το καρτοκινητό σε frog. Ας περιμένουμε κάποιον να μας πει τι θα γίνει μετά τις 11/1/19.

Θα σας πω μιας και στις 11 θα ανανεώσω το frog πλέον νούμερο. Για τα 10 που έδωσα έτσι και αλλιώς υπάρχει αρκετό υπόλοιπο μιας και είναι σε συναγερμό η sim οπότε εδώ και 2 χρόνια μόνο ανανεώνω δίχως να καταναλώνω.

Κρίμα που πληρώνουμε υπαλλήλους και διευθυντάδες στην ΕΕΤΤ για να μας προστατεύουν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως δεν έχει;

Θα πάρεις 480’ με 12€ ενώ αργότερα θα κοστίζουν παραπάνω

Εικασίες βέβαια κάνουμε. Μην διαβάσει κανένας και νομίζει τίποτα άλλο

Υποθετικη συζητηση αλλα και να τα παρεις, τι να τα κανεις αν δεν χρησιμοποιεις πανω απο 120' το μηνα; Και παλι τον επομηνα θα επρεπε να ενεργοποιησει αλλο πακετο.Για αυτο ειπα οτι κατι τετοιο θα χρησιμευε μονο σε αυτον που βαζει 2 ή και περισσοτερα πακετα το μηνα, οχι αυτον που τη βγαζει με ενα.

Υποθετικη συζητηση αλλα και να τα παρεις, τι να τα κανεις αν δεν χρησιμοποιεις πανω απο 120' το μηνα; Και παλι τον επομηνα θα επρεπε να ενεργοποιησει αλλο πακετο.Για αυτο ειπα οτι κατι τετοιο θα χρησιμευε μονο σε αυτον που βαζει 2 ή και περισσοτερα πακετα το μηνα, οχι αυτον που τη βγαζει με ενα.

Κάθε μήνα θα ανανεώσεις και θα τα έχεις

Κάποιους μήνες χρειάζομαι 100 κάποιους 200

Όταν δεν έχω τα πληρώνω όμως

Από αυτήν την άποψη

Nokia 8800 Scirocco

Χαιρετώ την παρέα και καλή χρονιά σε όλους!

Έχω cosmocarta και θέλω να την κάνω frog(έχω ακούσει ότι είναι καλύτερη από WhatsApp)(?)

Επειδή δεν έχω ιδέα,γίνεται και με ποιο τρόπο?

Edited by captnemo

Έχω cosmocarta και θέλω να την κάνω frog(έχω ακούσει ότι είναι καλύτερη από WhatsApp)(?)

ΑΛΠΑΚ στο 1314

Όπως έχει αναφερθεί και πριν, αν το μετατρέψεις απευθείας σε frog, θα σου στοιχίσει 10€.

Αν όμως το μετατρέψεις πρώτα σε whatsup (δωρεάν) κι ύστερα σε frog, θα σου στοιχίσει 3€.

Όπως έχει αναφερθεί και πριν, αν το μετατρέψεις απευθείας σε frog, θα σου στοιχίσει 10€.

Αν όμως το μετατρέψεις πρώτα σε whatsup (δωρεάν) κι ύστερα σε frog, θα σου στοιχίσει 3€.

Σας ευχαριστώ πολύ και τον #George6633 για τις άμεσες απαντήσεις!

Λες δηλαδή να στείλω μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 και να το κάνω πρώτα whatsup και μετά καπάκι frog με 3€ ?

Γνώμη σου,τι είναι καλύτερα whatsup ή frog ?

Σας ευχαριστώ πολύ και τον #George6633 για τις άμεσες απαντήσεις!

Λες δηλαδή να στείλω μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 και να το κάνω πρώτα whatsup και μετά καπάκι frog με 3€ ?

Γνώμη σου,τι είναι καλύτερα whatsup ή frog ?

Αν μιλάς λίγο και μικρής διάρκειας κλήσεις Frog,Αν μιλάς πιο πολύ μέσα στον μήνα Whats up.

Παιζει ρόλο και πόσο ιντερνετ χρειάζεται. Με κάθε ανανέωση ονλαιν το Φρογκ δινει 600μβ δωρο, ενω το Whats Up 1,200

Η ανανέωση και στα 2(whatsup και frog) γίνεται μέσω internet και με 12€(minimum) διαρκεί 3 μήνες?

Εαν βαλεις 12 ή παραπανω, 3 μηνες

Σε ευχαριστώ πολύ!

3 τελευταίες ερωτήσεις:

Σε κάθε ανανέωση,whatsup ή frog έχει τα περισσότερα/καλύτερα δώρα(MB / λεπτά ομιλίας κλπ.) ?

Αν το κάνω αρχικά whatsup και μετά θελήσω να πάω σε frog,το υπόλοιπο μπορεί να μεταφερθεί στη frog ?

Το υπόλοιπο που έχω τώρα στην cosmocarta μεταφέρεται σε whatsup ή frog ?

Για τη μεταφορά υπολοίπου δεν είμαι σίγουρος. Βασικά, εσύ τι χρειάζεσαι κάθε μήνα από ομιλία και ίντερνετ; Π.χ. εάν μιλάς με άλλο φρογκ πολυ, σου δινει κ δωρο ανανέωσης 600' προς φρογκ.

Για τη μεταφορά υπολοίπου δεν είμαι σίγουρος. Βασικά, εσύ τι χρειάζεσαι κάθε μήνα από ομιλία και ίντερνετ; Π.χ. εάν μιλάς με άλλο φρογκ πολυ, σου δινει κ δωρο ανανέωσης 600' προς φρογκ.

Το πολύ,με 120' ομιλία και 600mb είμαι υπέρ-καλυμένος!

Με το που θα κάνεις ανανέωση (ονλαιν από την εφαρμογή mycosmote) θα παίρνεις δώρο 600' προς φρογκ για 30 μέρες και 600μβ για 15 μερες. Με 3,02ε αγοράζεις 120' προς ολους (χρέωση ανά δευτ) και με 4,44ε αγοράζεις 2γιγα για 25 μέρες. Απλά να ξέρεις ότι αυτά που σου γράφω ισχύουν ΤΩΡΑ, που σημαίνει οτι τίποτα δεν ειναι σιγουρο στα καρτοκινητα.

Στο What's Up κάνοντας ανανέωση (ονλαιν απο την εφαρμογή What's Up) επιλέγεις δωρο 1,2γιγα/1μηνα ή 2γιγα/1εβδομαδα. Μετά αγοραζεις πακετο απο 7,5ε για ομιλία. Με άλλα λογια, θελεις ενα 10ρικο/μηνα και γίνεται η δουλειά σου. Εαν μιλάς πιο πολύ με άτομα που έχουν What's Up, τοτε σε συμφέρει το What's Up, αφου τα πακέτα ομιλιας δινουν και ομιλια προς What's Up.

Ανάλογα τι χρειάζεσαι και το θέλεις να πληρώνεις

Έχει πακέτα και για ομιλία και για Ίντερνετ πάντως αρκετά καλά και σχετικά φθηνά για λίγο καιρό ακόμα

Από ότι φαίνεται όλα έχουν αυξηθεί όποτε κι αυτό δεν θα μείνει έτσι

Nokia 8800 Scirocco

Ανάλογα τι χρειάζεσαι και το θέλεις να πληρώνεις

Έχει πακέτα και για ομιλία και για Ίντερνετ πάντως αρκετά καλά και σχετικά φθηνά για λίγο καιρό ακόμα

Από ότι φαίνεται όλα έχουν αυξηθεί όποτε κι αυτό δεν θα μείνει έτσι

και εγω πιστευω οτι θα αλλαξει , κατι αλλο η ciao καρτοκινητη της κοσμοτε την κατεργησαν; . εμοιαζε σαν την κιου που ειχε χαμηλες χρεωσεις προς το εξωτερικο αλλα δεν την βλεπω.

a16cfd665e374dbe2f7f49e20cf362c7.jpg

Με την αγορά τον 5gb μου έκανε δώρο αλλά δυο ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδή πήραν παράταση τα 5gb για 15 μέρες σε 25 με τα 2gb εχτρα?

αμα ειναι να το ενεργοποιησω και εγω με την ελπίδα οτι θα μου το κανει

Δηλαδή πήραν παράταση τα 5gb για 15 μέρες σε 25 με τα 2gb εχτρα?

αμα ειναι να το ενεργοποιησω και εγω με την ελπίδα οτι θα μου το κανει

Πήρα το πακέτο 5gb με 8,50€ (14200 στο 1330)

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα το πακέτο 5gb με 8,50€ (14200 στο 1330)

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δικο μου λάθος, το μπερδεψα με την παλια "προσφορα" χριστουγεννων