Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μεταφορά από whats'up σε frog. Από whats'up σε frog ήθελε 10 €. Έτσι πρώτα το έκανα cosmokarta με μηδέν κόστος και στη συνέχεια πήγα σε frog από cosmokarta με 3 €.

Το ξέρω γιατί το έγραψε απλά το διευκρίνησα μιας και το έκανα πριν μια εβδομάδα αν και έχει ξαναγραφτεί στις πιο πίσω σελίδες. :p:p:p

Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μεταφορά από whats'up σε frog. Από whats'up σε frog ήθελε 10 €. Έτσι πρώτα το έκανα cosmokarta με μηδέν κόστος και στη συνέχεια πήγα σε frog από cosmokarta με 3 €.

Καλημέρα. Εάν κάνω ανανέωση στην κοσμοκαρτα και μετά το μετατρέψω σε frog δεν θα χαθούν τα χρήματα?

Καλημέρα. Εάν κάνω ανανέωση στην κοσμοκαρτα και μετά το μετατρέψω σε frog δεν θα χαθούν τα χρήματα?

Ότι χρήματα είχα μέσα υπήρχαν εκτός των 3 € που τα πήρε για τη μετατροπή.

H Μεταφορά γίνεται ταχύτατα αν βρείς κατάστημα να σου δώσει κάρτα SIM, Αν βρεις, γιατί όλοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν.

Επιπλέον : Δεν μπορείς να μεταφερθείς σε FROG, Μπορείς να μεταφερθείς σε άλλο καρτοκινητό Cosmote και στην συνέχεια με κόστος 3 ή 10 ευρώ να γίνεις FROG.

Οπως ακριβώς το είπες, δεν έχουν κάρτες sim ούτε στον Γερμανό ούτε στην κοσμοτέ. Ποιος ο λόγος που το κάνουν αυτό? Δεν θέλουν καινούργιους πελάτες?

Βεβαίως και θέλουν νέους πελάτες με συμβόλαιο.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

1) Η προσφορά με τα 5 gb για 15 μέρες μεταφέρεται σε επόμενη ανανέωση πακέτου internet?

2) Υπάρχει διπλασιασμός 60'+60' αυτές τις μέρες?

Βεβαίως και θέλουν νέους πελάτες με συμβόλαιο.
. Δεν θα τους γίνει η χάρη. Προτιμώ να μείνω στο δίκτυο που ήδη είμαι. Edited by Vasileios

Ακρίβυναν το SMS στα 0.16 ευρώ;; Δεν είδα πουθενά ανακοίνωση της cosmote για αυτή την αλλαγή

Η FROG δεν είναι η καλυτερη στις ανακοινώσεις.. Αμα δεις το site τους ο,τι να ναι γράφουν σε υπηρεσίες και χρεώσεις. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι μόνοι που ξέρουν τι γίνεται είναι οι χρήστες εδώ που τα λέει ο ένας στον άλλο.. :rolleyes:

Στο site πάντως σήμερα 6/1 το αναφέρουν 0,14/sms (το οποίο όπως καναειπα δε λέει τίποτα αφού η συντήρησή του είναι πλημελέστατη)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Η FROG δεν είναι η καλυτερη στις ανακοινώσεις.. Αμα δεις το site τους ο,τι να ναι γράφουν σε υπηρεσίες και χρεώσεις. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι μόνοι που ξέρουν τι γίνεται είναι οι χρήστες εδώ που τα λέει ο ένας στον άλλο.. :rolleyes:

Στο site πάντως σήμερα 6/1 το αναφέρουν 0,14/sms (το οποίο όπως καναειπα δε λέει τίποτα αφού η συντήρησή του είναι πλημελέστατη)

Μιλάω για τις επίσημες ανακοινώσεις που βγάζουν στο cosmote.gr. Το site της frog όποτε θυμούνται αλλάζουν κάτι.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

1) Η προσφορά με τα 5 gb για 15 μέρες μεταφέρεται σε επόμενη ανανέωση πακέτου internet?

2) Υπάρχει διπλασιασμός 60'+60' αυτές τις μέρες?

3) Γνωρίζετε στη Ρουμανία με το καρτοκινητό Frog τι ισχύει σε χρεώσεις internet και ομιλίας προς ελληνικά κινητά?

Για τα 2 πρώτα που ρωτάς, τα συγκεκριμένα GB δεν μεταφέρονται με κάποιο πακέτο λόγω της διάρκειας του πακέτου στις 15 ημέρες. Πρέπει να είναι ίδιας χρονικής διάρκειας ότι πακέτο βάλεις και δεν υπάρχει άλλο τέτοιο για να τα επεκτείνει. Για το διπλασιασμό, μέχρι σήμερα το βραδυ έχει. Μετά πάμε από 14 Ιανουαρίου ο επόμενος. Για το 3ο δε ξέρω.

Για τα 2 πρώτα που ρωτάς, τα συγκεκριμένα GB δεν μεταφέρονται με κάποιο πακέτο λόγω της διάρκειας του πακέτου στις 15 ημέρες. Πρέπει να είναι ίδιας χρονικής διάρκειας ότι πακέτο βάλεις και δεν υπάρχει άλλο τέτοιο για να τα επεκτείνει. Για το διπλασιασμό, μέχρι σήμερα το βραδυ έχει. Μετά πάμε από 14 Ιανουαρίου ο επόμενος. Για το 3ο δε ξέρω.

Διπλασιασμο εμενα δεν μου βγαζει σημερα...

Διπλασιασμό είχε την προηγούμενη εβδομάδα παρόλο που εγώ τουλάχιστον δεν έλαβα το σχετικό sms.

Πήρα 60+60 την προηγούμενη Τετάρτη.

e98b87856151533aa84ce28b72e73a00.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Διπλασιασμο εμενα δεν μου βγαζει σημερα...

Εχθές ανανέωσα εγώ παιδιά. Έχει διπλασιασμό μέχρι σήμερα το βράδυ κανονικά

Οποίος προλάβει

Nokia 8800 Scirocco

Διπλασιασμό είχε την προηγούμενη εβδομάδα παρόλο που εγώ τουλάχιστον δεν έλαβα το σχετικό sms.

Πήρα 60+60 την προηγούμενη Τετάρτη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κανείς δεν έλαβε SMS ούτε ακούγεται το σχετικό μήνυμα στο 1330 για το διπλασιασμο. Το αναφέραμε μερικές σελίδες πίσω. Θέλω να πιστεύω ξεχαστήκανε και δεν θα το αφήσουν να μυρίζουμε τα νύχια μας πότε είναι εβδομάδα διπλασιασμού. Σήμερα είχα βάλει πακέτο και έδωσε κανονικά τα 60+60 οπότε δίνει μέχρι και το βράδυ όποιος ενδιαφέρεται. Επόμενος διπλασιασμός αναμένεται από τις 14 Ιανουαρίου.

Απλά είναι καινούργια χρονιά, οπότε ο αλγόριθμος μηδενίζει και αρχίζει από την αρχή. Γι αυτό έδωσε 2 διπλασιασμούς κολλητά.

Ακρίβυναν το SMS στα 0.16 ευρώ;; Δεν είδα πουθενά ανακοίνωση της cosmote για αυτή την αλλαγή

αρχικό υπόλοιπο στην κάρτα μου 11,39€

αποστολή 2 sms στις 6/1/2019 23:35

νέο υπόλοιπο 11,11€

δεν επιβεβαιώνεται αύξηση κόστους sms

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά είναι καινούργια χρονιά, οπότε ο αλγόριθμος μηδενίζει και αρχίζει από την αρχή. Γι αυτό έδωσε 2 διπλασιασμούς κολλητά.

Διπλασιασμό είχε σίγουρα την εβδομάδα 17-23/12 καθώς είχα λάβει το ενημερωτικό sms

Ακολούθως είχε την εβδομάδα 31/12/18-6/1/19 χωρίς ενημέρωση στο 1330 και χωρίς sms

(προσωπικά αγόρασα πακέτο στις 31/12/18 για να μεταφέρω υπόλοιπο χρόνου ομιλίας και έλαβα 120')

Πλέον και ο protsimer αναρτά screenshot για διπλασιασμό την εβδομάδα 24-30/12

Μιλάμε για τρεις εβδομάδες διπλασιασμού!!!

Έχει να κάνει με το κλείσιμο την προηγούμενης και την εκκίνηση την νέας χρονιάς

Ας ξεκινήσουμε να μετράμε από αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε γιατί είχε κανονικά διπλασιασμό άσχετα που δεν υπήρχε η σχετική ενημέρωση

Nokia 8800 Scirocco

αρχικό υπόλοιπο στην κάρτα μου 11,39€

αποστολή 2 sms στις 6/1/2019 23:35

νέο υπόλοιπο 11,11€

δεν επιβεβαιώνεται αύξηση κόστους sms

Μακάρι, εμένα για 2 μηνύματα μου χρέωσε 0.32€ και γενικά κάτι δε πάει καλά τις τελευταίες μέρες στο τι χρεώνει. Μόνο τηλεφωνα και μερικά μηνύματα έστειλα και χρεώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα με τα μηνύματα. Θα το παρακολουθήσω.

Έχει να κάνει με το κλείσιμο την προηγούμενης και την εκκίνηση την νέας χρονιάς

Ας ξεκινήσουμε να μετράμε από αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε γιατί είχε κανονικά διπλασιασμό άσχετα που δεν υπήρχε η σχετική ενημέρωση

Δε νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, 3 βδομάδες σερί;! Θυμάται κανένας κάτι αντίστοιχο; Ψιλιάζομαι ότι θα το κάνουν μόνιμα 120' και έρχεται σύντομα αύξηση του πακέτου οπότε κατάργησαν και τα σχετικά μηνύματα.

Edited by apagogeas

Μακάρι, εμένα για 2 μηνύματα μου χρέωσε 0.32€ και γενικά κάτι δε πάει καλά τις τελευταίες μέρες στο τι χρεώνει. Μόνο τηλεφωνα και μερικά μηνύματα έστειλα και χρεώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα με τα μηνύματα. Θα το παρακολουθήσω.

Δε νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, 3 βδομάδες σερί;! Θυμάται κανένας κάτι αντίστοιχο; Ψιλιάζομαι ότι θα το κάνουν μόνιμα 120' και έρχεται σύντομα αύξηση του πακέτου οπότε κατάργησαν και τα σχετικά μηνύματα.

Ας περιμένουμε να δούμε και βλέπουμε

Nokia 8800 Scirocco