kmpatra Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Γι' αυτό φαντάζομαι οτι έγραψε 3 ή 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μεταφορά από whats'up σε frog. Από whats'up σε frog ήθελε 10 €. Έτσι πρώτα το έκανα cosmokarta με μηδέν κόστος και στη συνέχεια πήγα σε frog από cosmokarta με 3 €. Το ξέρω γιατί το έγραψε απλά το διευκρίνησα μιας και το έκανα πριν μια εβδομάδα αν και έχει ξαναγραφτεί στις πιο πίσω σελίδες. :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μεταφορά από whats'up σε frog. Από whats'up σε frog ήθελε 10 €. Έτσι πρώτα το έκανα cosmokarta με μηδέν κόστος και στη συνέχεια πήγα σε frog από cosmokarta με 3 €. Καλημέρα. Εάν κάνω ανανέωση στην κοσμοκαρτα και μετά το μετατρέψω σε frog δεν θα χαθούν τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλημέρα. Εάν κάνω ανανέωση στην κοσμοκαρτα και μετά το μετατρέψω σε frog δεν θα χαθούν τα χρήματα? Ότι χρήματα είχα μέσα υπήρχαν εκτός των 3 € που τα πήρε για τη μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Ότι χρήματα είχα μέσα υπήρχαν εκτός των 3 € που τα πήρε για τη μετατροπή. Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 H Μεταφορά γίνεται ταχύτατα αν βρείς κατάστημα να σου δώσει κάρτα SIM, Αν βρεις, γιατί όλοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν. Επιπλέον : Δεν μπορείς να μεταφερθείς σε FROG, Μπορείς να μεταφερθείς σε άλλο καρτοκινητό Cosmote και στην συνέχεια με κόστος 3 ή 10 ευρώ να γίνεις FROG. Οπως ακριβώς το είπες, δεν έχουν κάρτες sim ούτε στον Γερμανό ούτε στην κοσμοτέ. Ποιος ο λόγος που το κάνουν αυτό? Δεν θέλουν καινούργιους πελάτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Βεβαίως και θέλουν νέους πελάτες με συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά! 1) Η προσφορά με τα 5 gb για 15 μέρες μεταφέρεται σε επόμενη ανανέωση πακέτου internet? 2) Υπάρχει διπλασιασμός 60'+60' αυτές τις μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 (edited) Βεβαίως και θέλουν νέους πελάτες με συμβόλαιο.. Δεν θα τους γίνει η χάρη. Προτιμώ να μείνω στο δίκτυο που ήδη είμαι. Edited January 3, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Αυτό επιθυμούν και αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ακρίβυναν το SMS στα 0.16 ευρώ;; Δεν είδα πουθενά ανακοίνωση της cosmote για αυτή την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ακρίβυναν το SMS στα 0.16 ευρώ;; Δεν είδα πουθενά ανακοίνωση της cosmote για αυτή την αλλαγή Η FROG δεν είναι η καλυτερη στις ανακοινώσεις.. Αμα δεις το site τους ο,τι να ναι γράφουν σε υπηρεσίες και χρεώσεις. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι μόνοι που ξέρουν τι γίνεται είναι οι χρήστες εδώ που τα λέει ο ένας στον άλλο.. :rolleyes: Στο site πάντως σήμερα 6/1 το αναφέρουν 0,14/sms (το οποίο όπως καναειπα δε λέει τίποτα αφού η συντήρησή του είναι πλημελέστατη) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Η FROG δεν είναι η καλυτερη στις ανακοινώσεις.. Αμα δεις το site τους ο,τι να ναι γράφουν σε υπηρεσίες και χρεώσεις. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι μόνοι που ξέρουν τι γίνεται είναι οι χρήστες εδώ που τα λέει ο ένας στον άλλο.. :rolleyes: Στο site πάντως σήμερα 6/1 το αναφέρουν 0,14/sms (το οποίο όπως καναειπα δε λέει τίποτα αφού η συντήρησή του είναι πλημελέστατη) Μιλάω για τις επίσημες ανακοινώσεις που βγάζουν στο cosmote.gr. Το site της frog όποτε θυμούνται αλλάζουν κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά! 1) Η προσφορά με τα 5 gb για 15 μέρες μεταφέρεται σε επόμενη ανανέωση πακέτου internet? 2) Υπάρχει διπλασιασμός 60'+60' αυτές τις μέρες? 3) Γνωρίζετε στη Ρουμανία με το καρτοκινητό Frog τι ισχύει σε χρεώσεις internet και ομιλίας προς ελληνικά κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Για τα 2 πρώτα που ρωτάς, τα συγκεκριμένα GB δεν μεταφέρονται με κάποιο πακέτο λόγω της διάρκειας του πακέτου στις 15 ημέρες. Πρέπει να είναι ίδιας χρονικής διάρκειας ότι πακέτο βάλεις και δεν υπάρχει άλλο τέτοιο για να τα επεκτείνει. Για το διπλασιασμό, μέχρι σήμερα το βραδυ έχει. Μετά πάμε από 14 Ιανουαρίου ο επόμενος. Για το 3ο δε ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Για τα 2 πρώτα που ρωτάς, τα συγκεκριμένα GB δεν μεταφέρονται με κάποιο πακέτο λόγω της διάρκειας του πακέτου στις 15 ημέρες. Πρέπει να είναι ίδιας χρονικής διάρκειας ότι πακέτο βάλεις και δεν υπάρχει άλλο τέτοιο για να τα επεκτείνει. Για το διπλασιασμό, μέχρι σήμερα το βραδυ έχει. Μετά πάμε από 14 Ιανουαρίου ο επόμενος. Για το 3ο δε ξέρω. Διπλασιασμο εμενα δεν μου βγαζει σημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Διπλασιασμό είχε την προηγούμενη εβδομάδα παρόλο που εγώ τουλάχιστον δεν έλαβα το σχετικό sms. Πήρα 60+60 την προηγούμενη Τετάρτη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Διπλασιασμο εμενα δεν μου βγαζει σημερα... Εχθές ανανέωσα εγώ παιδιά. Έχει διπλασιασμό μέχρι σήμερα το βράδυ κανονικά Οποίος προλάβει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Και'γω χτες πήρα 60+60 παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Διπλασιασμό είχε την προηγούμενη εβδομάδα παρόλο που εγώ τουλάχιστον δεν έλαβα το σχετικό sms. Πήρα 60+60 την προηγούμενη Τετάρτη. Sent from my iPad using Tapatalk Κανείς δεν έλαβε SMS ούτε ακούγεται το σχετικό μήνυμα στο 1330 για το διπλασιασμο. Το αναφέραμε μερικές σελίδες πίσω. Θέλω να πιστεύω ξεχαστήκανε και δεν θα το αφήσουν να μυρίζουμε τα νύχια μας πότε είναι εβδομάδα διπλασιασμού. Σήμερα είχα βάλει πακέτο και έδωσε κανονικά τα 60+60 οπότε δίνει μέχρι και το βράδυ όποιος ενδιαφέρεται. Επόμενος διπλασιασμός αναμένεται από τις 14 Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Απλά είναι καινούργια χρονιά, οπότε ο αλγόριθμος μηδενίζει και αρχίζει από την αρχή. Γι αυτό έδωσε 2 διπλασιασμούς κολλητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ακρίβυναν το SMS στα 0.16 ευρώ;; Δεν είδα πουθενά ανακοίνωση της cosmote για αυτή την αλλαγή αρχικό υπόλοιπο στην κάρτα μου 11,39€ αποστολή 2 sms στις 6/1/2019 23:35 νέο υπόλοιπο 11,11€ δεν επιβεβαιώνεται αύξηση κόστους sms ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά είναι καινούργια χρονιά, οπότε ο αλγόριθμος μηδενίζει και αρχίζει από την αρχή. Γι αυτό έδωσε 2 διπλασιασμούς κολλητά. Διπλασιασμό είχε σίγουρα την εβδομάδα 17-23/12 καθώς είχα λάβει το ενημερωτικό sms Ακολούθως είχε την εβδομάδα 31/12/18-6/1/19 χωρίς ενημέρωση στο 1330 και χωρίς sms (προσωπικά αγόρασα πακέτο στις 31/12/18 για να μεταφέρω υπόλοιπο χρόνου ομιλίας και έλαβα 120') Πλέον και ο protsimer αναρτά screenshot για διπλασιασμό την εβδομάδα 24-30/12 Μιλάμε για τρεις εβδομάδες διπλασιασμού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Έχει να κάνει με το κλείσιμο την προηγούμενης και την εκκίνηση την νέας χρονιάς Ας ξεκινήσουμε να μετράμε από αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε γιατί είχε κανονικά διπλασιασμό άσχετα που δεν υπήρχε η σχετική ενημέρωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) αρχικό υπόλοιπο στην κάρτα μου 11,39€ αποστολή 2 sms στις 6/1/2019 23:35 νέο υπόλοιπο 11,11€ δεν επιβεβαιώνεται αύξηση κόστους sms Μακάρι, εμένα για 2 μηνύματα μου χρέωσε 0.32€ και γενικά κάτι δε πάει καλά τις τελευταίες μέρες στο τι χρεώνει. Μόνο τηλεφωνα και μερικά μηνύματα έστειλα και χρεώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα με τα μηνύματα. Θα το παρακολουθήσω. Έχει να κάνει με το κλείσιμο την προηγούμενης και την εκκίνηση την νέας χρονιάς Ας ξεκινήσουμε να μετράμε από αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε γιατί είχε κανονικά διπλασιασμό άσχετα που δεν υπήρχε η σχετική ενημέρωση Δε νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, 3 βδομάδες σερί;! Θυμάται κανένας κάτι αντίστοιχο; Ψιλιάζομαι ότι θα το κάνουν μόνιμα 120' και έρχεται σύντομα αύξηση του πακέτου οπότε κατάργησαν και τα σχετικά μηνύματα. Edited January 6, 2019 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μακάρι, εμένα για 2 μηνύματα μου χρέωσε 0.32€ και γενικά κάτι δε πάει καλά τις τελευταίες μέρες στο τι χρεώνει. Μόνο τηλεφωνα και μερικά μηνύματα έστειλα και χρεώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα με τα μηνύματα. Θα το παρακολουθήσω. Δε νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, 3 βδομάδες σερί;! Θυμάται κανένας κάτι αντίστοιχο; Ψιλιάζομαι ότι θα το κάνουν μόνιμα 120' και έρχεται σύντομα αύξηση του πακέτου οπότε κατάργησαν και τα σχετικά μηνύματα. Ας περιμένουμε να δούμε και βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts