leo06 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα μια καινούρια κάρτα What's Up της cosmote. Θέλω να την μετατρέψω σε Frog. Ο άνθρωπος στο γκισέ μου επιβεβαίωσε ότι η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες. Με μεγάλη δυσαρέσκεια ανακάλυψα πως η μετατροπή σε Frog χρεώνεται 10€ ενώ η μετάβαση σε Cosmocarta είναι δωρεάν. Πότε έγινε αυτή η αλλαγή και χαρατσώνουν με το 10ευρώ, γνωρίζει κανείς; Η αλλαγή σε 10 ευρώ πριν μερικές μέρες αλλά η αλλαγή σε frog ποτέ δεν ήταν δωρεάν, ήταν 3 ευρώ πριν γίνει 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malagad Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Έχω αλλάξει πακέτα σε δύο frog. Ως πρώτες αλλαγές ήταν αμφότερες δωρεάν. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό. Μάλλον το frog έχει τραβήξει πολλούς χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Από cosmocarta σε ότι άλλο η πρώτη αλλαγή ήταν δωρεάν. Μετά ήταν η επόμενη αλλαγή 3€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Όχι , Για Frog Δεν ήταν ποτέ δωρεάν, Ήταν 7 ευρώ και μετά έγινε 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Καλά δεν ντρέπονται να ζητάνε δεκαρικα μπας και νομίζουν ότι τα έχουμε πολλά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Όχι , Για Frog Δεν ήταν ποτέ δωρεάν, Ήταν 7 ευρώ και μετά έγινε 3.Ήταν πριν 3+ έτη τουλάχιστον δωρεάν! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Βρήκα αυτό το μήνυμα το 2014 Σύμφωνα με αυτό η πρώτη αλλαγή σε FROG ήταν δωρεάν. Η αλλαγή όμως από FROG σε WU ήταν 7 ευρώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5278799#post5278799 Edited October 10, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malagad Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Επειδή τη χυδαιότητα του δεκάρικου δεν την χώνευα σκέφτηκα να περάσω σε πακέτο Cosmokarta χωρίς χρέωση και ως εκ θαύματος, με νέο αίτημα ΑΛΠΑΚ, μου έδωσε την επιλογή να περάσω σε frog με χρέωση 3 ευρώ. Kαι πάλι κατακριτέο, αφού αυτό έπρεπε να είναι δυνατό εξ αρχής. Ελπίζω να μην διαβάζουν εδώ και κλείσουν αυτό τo undercut... Edited October 10, 2018 by malagad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Δεν ξέρω αν ειναι undercut,πιθανον επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει στο θέμα των καρτοκινητών: εμενα το ΑΛΠΑΚ απο φρογκ ζηταει 3 ευρω για να παει στα αλλα δυο. Αν καταλαβαινω καλα: -απο φρογκ προς τα αλλα 3€ -απο wu/cosmocarta προς φρογκ 10€ για την πρωτη αλλαγη και πιθανον 3€ για τις επομενες. -απο wu σε κοσμοκαρτα και αντιστροφα δωρεαν την 1η φορα και 3€ για τις επομενες. με βαση αυτα που γραφονται εδω. Πιθανό η μια σελιδα στον τιμοκαταλογο του whatsup να μην εχει ενημερωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μετράω συστηματικά τις εξερχόμενες κλήσεις μου εδώ και μήνες, και πάντα βγάζω λιγότερα λεπτά κλήσεων από αυτά που χρεώνει το app. π.χ μετράω 6.30' εξερχόμενων αλλά το comote app έχει αφαιρέσει 10΄. Είναι σημαντική η διαφορά και πολλές οι μετρήσεις, οπότε δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει δοκιμάσει κάποιος το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Εγώ το είχα αναφέρει παλιότερα,για τα μβ στην εφαρμογή του whatsup,και κάποιος είχε πει "όχι άλλες θεωρίες συνωμοσίας",οκ εγινεεε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μετράω συστηματικά τις εξερχόμενες κλήσεις μου εδώ και μήνες, και πάντα βγάζω λιγότερα λεπτά κλήσεων από αυτά που χρεώνει το app. π.χ μετράω 6.30' εξερχόμενων αλλά το comote app έχει αφαιρέσει 10΄. Είναι σημαντική η διαφορά και πολλές οι μετρήσεις, οπότε δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει δοκιμάσει κάποιος το ίδιο? Εξαρτάται τι πακέτο μετράς. Τα 60/120 λεπτά του πακέτου των 3€ αφαιρούνται ανα δευτερόλεπτο. Άλλα μπόνους/προσφορές εχουν ελάχιστη 3'. Π.χ. 100' απο την ανανεωση τους πρωτους μηνες ή τα 60' προς Ελλάδα/εξωτερικό που δινονται κι αυτα με ανανέωση. Δοκίμασε επίσης την μέτρηση που σου δίνει το Υ στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Δεν το χρησιμοποιώ για κλήσεις , στα mb αφαιρεί πάντα τα ίδια και μερικές φορές λίγο λιγότερα από αυτά που δείχνει ο μετρητής της συσκευής μου. Πάντα με μια μικρή καθυστέρηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μιλάω πάντα για τα πακέτα των 60'/3€. Επί μήνες το παρακολουθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Κανε και μια σύγκριση όμως με το sms απο το 1330. Αν αυτο προσεγγιζει τη δική σου μέτρηση τότε όντως κάτι δεν πάει καλά με την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μόλις δοκίμασα και το 1330. Όσο χρόνο διαθέσιμο λέει το app τόσο λέει και το sms. Τελευταία μέτρηση πριν λίγο---> 4΄22'' κλήση και το app αφαίρεσε 6'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μόλις δοκίμασα και το 1330. Όσο χρόνο διαθέσιμο λέει το app τόσο λέει και το sms. Τελευταία μέτρηση πριν λίγο---> 4΄22'' κλήση και το app αφαίρεσε 6'. Αν είναι έτσι, μόνο η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να σου πει τι συμβαίνει. Θα το δουν και θα σου απαντήσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μόλις δοκίμασα και το 1330. Όσο χρόνο διαθέσιμο λέει το app τόσο λέει και το sms. Τελευταία μέτρηση πριν λίγο---> 4΄22'' κλήση και το app αφαίρεσε 6'. Μια εξήγηση θα μπορούσε να ήταν οτι η εφαρμογή δεν χρεώνει δευτερόλεπτα αλλά λεπτά. Δηλαδή αν κάνεις μια κλήση με πραγματικό χρόνο 2.20' η εφαρμογή θα σου χρεώσει 3' (πάντα προς τα πάνω). Στις πέντε τέτοιες κλήσεις είναι μια Α διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μια εξήγηση θα μπορούσε να ήταν οτι η εφαρμογή δεν χρεώνει δευτερόλεπτα αλλά λεπτά. Δηλαδή αν κάνεις μια κλήση με πραγματικό χρόνο 2.20' η εφαρμογή θα σου χρεώσει 3' (πάντα προς τα πάνω). Στις πέντε τέτοιες κλήσεις είναι μια Α διαφορά. Αυτό το σκέφτηκα και γώ. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι τα 4,22 τα χρέωσε 6 (και όχι 5) ή τα 6,5 τα χρέωσε 10(!), πράγμα που έχω παρατηρήσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αυτό το σκέφτηκα και γώ. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι τα 4,22 τα χρέωσε 6 (και όχι 5) ή τα 6,5 τα χρέωσε 10(!), πράγμα που έχω παρατηρήσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες. Είμαι κι εγώ σίγουρος ότι χρεώνει παραπάνω Δεν έχω καθίσει ακριβώς να μετρήσω αλλά είναι δεδομένο Πιθανόν κλέβουν λίγο λίγο καθόλου απίθανο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Είμαι κι εγώ σίγουρος ότι χρεώνει παραπάνω Δεν έχω καθίσει ακριβώς να μετρήσω αλλά είναι δεδομένο Πιθανόν κλέβουν λίγο λίγο καθόλου απίθανο Το είχα ακούσει να αναφέρεται, αλλά ούτε εγώ είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Όμως εδώ πλέον δε μιλάμε για "λίγο λίγο" αλλά για ολοφάνερη κλοπή χρόνου που είναι αμέσως αντιληπτή. Προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα μπορέσω να το τεκμηριώσω ώστε να τους πείσω όταν τους πάρω τηλέφωνο. Σίγουρα θα χρειαστεί ανάλυση κλήσεων (δίνουν?) και κάποιον τρόπο να φαίνονται οι μεταβολές στις ενδείξεις του app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μετράω συστηματικά τις εξερχόμενες κλήσεις μου εδώ και μήνες, και πάντα βγάζω λιγότερα λεπτά κλήσεων από αυτά που χρεώνει το app. π.χ μετράω 6.30' εξερχόμενων αλλά το comote app έχει αφαιρέσει 10΄. Είναι σημαντική η διαφορά και πολλές οι μετρήσεις, οπότε δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει δοκιμάσει κάποιος το ίδιο? Το παρακολουθουσα στενα στην αρχη που το γυρισα σε frog πριν κατι μήνες και δεν ειδα να τρωει παραπάνω. Είχα κάνει καμιά 25αρια κλήσεις και ότι υπολόγισα ότι έπρεπε να φάει από το πακέτο τόσο ακριβώς έφαγε (τον Ιούνιο το τέσταρα προσεκτικά). Ακόμα και τώρα που το κοιτάω που και που δε βλέπω να χρεώνει παραπάνω, τώρα αν φεύγει κάνα δευτερόλεπτο δε φαίνεται κιόλας αλλά εσύ μιλάς για τεράστια απόκλιση που θα ήταν εμφανής σε μερικές κλήσεις. Το τι δείχνει το app δεν έχει να κάνει, η χρέωση δε γίνεται από το app. Χρησιμοποιώ το Call Log Analyzer για ευκολία, συμβαδίζει με ότι γράφει το κινητό σε χρόνους κλήσης. Μήπως υπολογίζεις λάθος τους χρόνους, αν και δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει λάθος. Μιλάμε πάντα για το πακέτο 60' με χρέωση ανα δευτερόλεπτο ε; Όχι το πακέτο 100' δώρο με ανανέωση πχ. γιατί σε αυτή τη περίπτωση μια χαρά λογική χρέωση είναι τα 10' με κλήσεις 6'30''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Το παρακολουθουσα στενα στην αρχη που το γυρισα σε frog πριν κατι μήνες και δεν ειδα να τρωει παραπάνω. Είχα κάνει καμιά 25αρια κλήσεις και ότι υπολόγισα ότι έπρεπε να φάει από το πακέτο τόσο ακριβώς έφαγε (τον Ιούνιο το τέσταρα προσεκτικά). Ακόμα και τώρα που το κοιτάω που και που δε βλέπω να χρεώνει παραπάνω, τώρα αν φεύγει κάνα δευτερόλεπτο δε φαίνεται κιόλας αλλά εσύ μιλάς για τεράστια απόκλιση που θα ήταν εμφανής σε μερικές κλήσεις. Το τι δείχνει το app δεν έχει να κάνει, η χρέωση δε γίνεται από το app. Χρησιμοποιώ το Call Log Analyzer για ευκολία, συμβαδίζει με ότι γράφει το κινητό σε χρόνους κλήσης. Μήπως υπολογίζεις λάθος τους χρόνους, αν και δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει λάθος. Μιλάμε πάντα για το πακέτο 60' με χρέωση ανα δευτερόλεπτο ε; Όχι το πακέτο 100' δώρο με ανανέωση πχ. γιατί σε αυτή τη περίπτωση μια χαρά λογική χρέωση είναι τα 10' με κλήσεις 6'30''. Εγώ χρησιμοποιώ το COSMOTE app Κάποιο χρησιμοποιούν το what’s up Δουλεύουν και τα δυο απ όσο ξέρω στο frog Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Χρησιμοποιώ το Call Log Analyzer για ευκολία, συμβαδίζει με ότι γράφει το κινητό σε χρόνους κλήσης. Μήπως υπολογίζεις λάθος τους χρόνους, αν και δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει λάθος. Μιλάμε πάντα για το πακέτο 60' με χρέωση ανα δευτερόλεπτο ε; Αναφέρομαι στο cosmote app το οποίο δουλεύει κανονικά με frog και σου δείχνει τα υπόλοιπά σου. Το θέμα δεν είναι μόνο πόσο χρόνο μετράει η συσκευή, αλλά πόσο χρόνο σου αφαιρεί η εταιρεία... Edited October 17, 2018 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Αναφέρομαι στο cosmote app το οποίο δουλεύει κανονικά με frog και σου δείχνει τα υπόλοιπά σου. Το θέμα δεν είναι μόνο πόσο χρόνο μετράει η συσκευή, αλλά πόσο χρόνο σου αφαιρεί η εταιρεία... Ζήτησε μια ανάλυση κλήσεων, όπου θα φανεί αν η διάρκεια των κλήσεων είναι διαφορετική από τη χρεώσιμη διάρκεια, γιατί αλλιώς δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts