Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πακέτο με τα 2 ή τα 5 GB συνδέεται με 4G; Στην ιστοσελίδα έχει την ένδειξη 4G δίπλα στο πακέτο των 700MB, αλλά όχι στα δύο παραπάνω.

υποστηρίζουν 4G

ενδεχομένως να χρειαστεί να στείλεις sms "4G" στο 1333 για ενεργοποίηση πρόσβασης 4G

Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένο το 4G στη γραμμή. Λέω μήπως στα πακέτα των 2 και 5GB δε δίνει 4G.

Βλ. φωτογραφία.

IMG_20180820_221518.jpg

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένο το 4G στη γραμμή. Λέω μήπως στα πακέτα των 2 και 5GB δε δίνει 4G.

Βλ. φωτογραφία.

IMG_20180820_221518.jpg

Δεν υφίσταται τέτοιος περιορισμός, σε καμία περίπτωση.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μήπως ξέρετε αν έχει μειωθεί το κόστος φορητότητας; Έχω wind και λέω να αλλάξω

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως ξέρετε αν έχει μειωθεί το κόστος φορητότητας; Έχω wind και λέω να αλλάξω

Ρωτα στο κεντρικό νήμα της cosmote για σίγουρα. Κάτι λέγαν πριν λίγες μέρες για μείωση της φορητότητας από 30 ευρώ σε 5. Αν ισχύει μπορείς να το κάνεις whatsup και μετά το κάνεις αλλαγή πακέτου σε frog με χρέωση 3 ευρώ. Σύνολο 8 ευρώ. Δεν ξέρω αν γίνεται να το πας κατευθείαν σε frog.

Ρωτα στο κεντρικό νήμα της cosmote για σίγουρα. Κάτι λέγαν πριν λίγες μέρες για μείωση της φορητότητας από 30 ευρώ σε 5. Αν ισχύει μπορείς να το κάνεις whatsup και μετά το κάνεις αλλαγή πακέτου σε frog με χρέωση 3 ευρώ. Σύνολο 8 ευρώ. Δεν ξέρω αν γίνεται να το πας κατευθείαν σε frog.
Καλημέρα! ευχαριστώ πολύ!

Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων, ενημέρωσης υπολοίπου κτλ μέσα από εφαρμογή για τη frog;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω αν έχω 80 λεπτά προς όλους υπόλοιπο και βάλω από πανω και άλλα 60+60 λεπτά τα 80 που έχω ήδη μεταφέρονται?

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω αν έχω 80 λεπτά προς όλους υπόλοιπο και βάλω από πανω και άλλα 60+60 λεπτά τα 80 που έχω ήδη μεταφέρονται?

Καλησπέρα φίλε,

Ναι θα μεταφερθούν.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

εκανα αλλαγη απο cosmokarta σε frog Και μετα απο ανανεωση 5ευρω μου εδωσε 500Mb και 60' προς ολους. αυτο ισχυει στη 1η ανανεωση το μηνα ή ηταν σαν δωρο επειδη ηρθα στη frog
[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα αλλαγη απο cosmokarta σε frog Και μετα απο ανανεωση 5ευρω μου εδωσε 500Mb και 60' προς ολους. αυτο ισχυει στη 1η ανανεωση το μηνα ή ηταν σαν δωρο επειδη ηρθα στη frog

Καλημέρα.Είναι προσφορά για όποιον έρχεται στη frog και ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες με την πρωτη ανανέωση απο 5€ και πάνω!!!

Εν ολίγοις ΑΝ σου αρκουν τα 60λεπτα/μήνα προς ολους δεν αγοραζεις πακετο, απλως φορτώνεις 5€!!

Η προσφορά για video & music streaming 5GB με 1.5 € ως πότε ισχύει;

Περιλαμβάνει την λήψη ραδιοφωνικών σταθμών ;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Η προσφορά για video & music streaming 5GB με 1.5 € ως πότε ισχύει;

Περιλαμβάνει την λήψη ραδιοφωνικών σταθμών ;

Δες εδώ για τις πλατφόρμες που υποστηρίζονται https://www.spametouskanones.gr

Οι πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που περιλαμβάνει το πακέτο Play Now Unlimited για Video/Music είναι οι ακόλουθες:

Video: YouTube, COSMOTE TV GO, Netflix, Amazon Prime Video, Mubi

Web radios: Pepper, OFFRADIO, Join Radio, Thema Radio, NG Radio, Fly 104, Imagine 897

Music: Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal

θα εμπλουτίζουμε συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνετε ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet

Υπάρχει περίπτωση να γίνει φορητοτιτα απο κιου σε φρογκ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Συνήθως μεσολαβεί cosmoκάρτα. 3€ παραπάνω κόστος δηλαδή.

Edited by tetartos

Υπάρχει περίπτωση να γίνει φορητοτιτα απο κιου σε φρογκ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βεβαίως. Απλώς μάλλον θα σε βάλουν σε cosmokarta/whatsapp πρώτα.

Πας σε κατάστημα Γερμανός - Κοσμοτέ με ταυτότητα και γνωρίζοντας τον ΑΦΜ σου και υποβαλλεις αίτημα φορητότητα αριθμού.

Καλημέρα.Είναι προσφορά για όποιον έρχεται στη frog και ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες με την πρωτη ανανέωση απο 5€ και πάνω!!!

Εν ολίγοις ΑΝ σου αρκουν τα 60λεπτα/μήνα προς ολους δεν αγοραζεις πακετο, απλως φορτώνεις 5€!!

Μετά τους 6 μήνες, αν κάνει κάποιος αλλαγή πακέτου σε cosmoκάρτα/whatsup κι ύστερα επιστρέψει σε frog, σου δίνει την προσφορά ξανά άραγε;

κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτήν την ερώτηση.

Ίσως γιατί όποιος έρθει στο FROG δεν ξαναέφυγε :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To ίδιο και εγώ. Ελλείψεις οπως το after dark και πάρε-μοίρασε, αρκετά sms που φτάνουν για τις ανάγκες μου με επιπλέον επιβάρυνση 1€ στο πακέτο με έφεραν πίσω στο wu και ας πληρώνω 8.5€ το πακέτο ομιλίας/sms έναντι 3.02€ στο frog..