Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Εγώ που έχω καμια 40αρια gb παιδιά μαζεμένα για Αύγουστο,τα οποια λήγουν στις 22/07 (θα τα ξεπατωσουμε οικογενειακός στις διακοπές του Αυγούστου - έχουν μαζευτεί από το πρόγραμμα 2Gb 4.4€) Η ερώτηση είναι η εξής: Θα χρειαστώ καμιά 10αρια gb αυτή τη βδομάδα που θα είμαι εκτός και έλεγα να αγοράσω 7Gb με 7€. Πως να υπολογίσω να φαγωθούν πρώτα τα 7; Θεωρητικά αυτά θα λήγουν σε ενα μήνα απο σήμερα πχ. Οπότε 14 Αυγούστου,αρα θα τρώω απο τα 40 πρωτα και οχι τα 7, σωστά; Οπότε δεν βολεύει. Χμμμ... Λέτε να ενωθούν με τα άλλα και να γίνουν 47 με ενιαία λήξη; Αγοράζεις σήμερα τα 7GB με 7 ευρώ οπότε λήγουν στις 14/8/18 Αγοράζεις στις 22 του Μήνα τα 2GB τα οποία θα λήγουν στις 16/8/18 Οπότε θα τρώει από τα 7GB Αλλά συγνώμη δεν σε καταλαβαίνω : δίνουν τόκο τα ΜΒ και ενώ έχεις 40 θέλεις να αγοράσεις και άλλα να έχεις 42 χωρίς να τα καταναλώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Αγοράζεις σήμερα τα 7GB με 7 ευρώ οπότε λήγουν στις 14/8/18 Αγοράζεις στις 22 του Μήνα τα 2GB τα οποία θα λήγουν στις 16/8/18 Οπότε θα τρώει από τα 7GB Αλλά συγνώμη δεν σε καταλαβαίνω : δίνουν τόκο τα ΜΒ και ενώ έχεις 40 θέλεις να αγοράσεις και άλλα να έχεις 42 χωρίς να τα καταναλώσεις ; Στις 15/08/18 θα πρεπει να ξαναβάλει 2GB για να μη χάσει τα ανέγγιχτα 42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) Επειδή θα τα ξεπατώσει στις διακοπές του Αυγούστου όπως γράφει , ίσως και να έχουν τελειώσει μέχρι τώτε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να βάλει τώρα τα 7 GB . Δεν υπάρχει καμμία διαφορά αν καταναλώσει τώρα από τα 40 και αγοράσει 7 τον Αύγουστο.... Edited July 14, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) Αν θεωρεί ότι θα του τελειώσουν, συμφέρει να πάρει τώρα 2x7GB τον Ιούλιο (μέχρι τις 15 του μήνα) σύμφωνα με το τρόπο που αναφέρθηκε παραπάνω με τις ημερομηνίες, για να μπορεί να εκμεταλλευτεί τη πιο οικονομική χρέωση των 7GB δηλαδή να πάρει και άλλα 2x7GB τον Αύγουστο - αν τα χρειάζεται - αφού δεν επιτρέπεται πάνω από 2 φορές το πακέτο ανά μήνα. Αυτό έχει λογική με τη προϋπόθεση ότι τα 40GB μάλλον θα εξαφανιστούν από τη χρήση. Edited July 14, 2018 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Απλά δεν αλλάζει κάτι αν τα αγοράσει τώρα ή στις 31 Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι θέλει να εκμεταλλευτεί την προσφορά επειδή ειναι πιο φτηνη και απλα δεν θελει να χάσει και την καβατζα του απο τα 2gb/4,44€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Αλλάζει με το σκεπτικό ότι θα προτιμούσε να ξοδέψει τα 7/14/21/28 GB, όσα πάρει, με τη φθηνότερη χρέωση παρά να ξοδέψει τα περισσότερα από τα 40GB που μαζεύτηκαν με τόσο κόπο και ακριβότερο χρήμα, θέλει να μεγιστοποιήσει το όφελος από τη προσφορά αφού είναι 1GB/1 ευρώ για ένα μήνα. Αν γινόταν να μην ακουμπήσει καθόλου τα 40GB και απλά να τα συντηρεί για αργότερα, το καταλαβαίνω απόλυτα. Οπότε αν τα πάρει στις 31 Ιουλίου, μέχρι τότε θα "τρώγονται" τα ακριβότερα GB και πρέπει και να περιμένει 5-6 μέρες από τότε που θα πάρει τη προσφορά 7GB για να πάρει το πακέτο των 2GB για να μεταφερθούν οι ημερομηνίες (δηλαδή κάπου 5-6 Αυγούστου να πάρει τα 2GB). Αν είναι να βάλει 7 ή 14 GB, πρέπει να το κάνει μέχρι αύριο. Όλα αυτά με τη προϋπόθεση ότι αναμένει να φάει πάρα πολλά GB τον Αύγουστο στις διακοπές, και νωρίτερα όπως λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) H Cosmote έχει έτσι και αλλιώς το πακέτο των 24 ωρών 1GB με 1 ευρώ και το πακέτο του Σαββατοκύριακου 3GB με 2 ευρώ. Για κάποιον που θέλει τα άπειρα ΜΒ για τις διακοπές του είναι ότι το καλύτερο σε συνδυασμό με ένα άλλο πακέτο για να λειτουργεί μεταξύ των διαδοχικών σύντομων ανανεώσεων της προσφοράς 24 ωρών. Πραγματικά αν θέλει να φάει 10 GB σε 7 ημέρες όπως λέει υπάρχει η δυνατότητα. Edited July 14, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Παιδιά τα 40 μαζεύτηκαν για τις διακοπές τον Αύγουστο και κατα πάσα πιθανότητα θα φαγωθούν ολα,σε hotspot απο την οικογένεια (youtube,netflix κλπ) Η επόμενη βδομάδα θα είναι αρκετά δαπανηρή σε mb επίσης (ίσως καμια 10αρια). Θα ήθελα να μην πειράξω τα 40 που μαζεύτηκαν ενα+ χρόνο τώρα και κοιτάω πως συμφέρει να το κάνω. Μάλλον θα είναι καλύτερα να φάω απο τα 40 αυτή τη βδομάδα και να αφήσω τα 7 για μερικές μέρες πριν τις διακοπές του Αυγούστου (με υπολογισμό ημερομηνίας να φαγωθούν τα 7 πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Για youtube, netflix και τα σχετικά με βίντεο, δεν υπάρχει το πακέτο play now unlimited με 7.5 ευρώ; Δε ξέρω αν παίζει όμως με το κινητό ως hotspot. Αν το επιβεβαιώνει κάποιος, κράτα τα 40GB για άλλες χρήσεις, όπως σελίδες κτλ, δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις λεφτά για άλλα πακέτα, ούτε και τα 7GB θα σου χρειαστούν πιθανότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Για youtube, netflix και τα σχετικά με βίντεο, δεν υπάρχει το πακέτο play now unlimited με 7.5 ευρώ; Δε ξέρω αν παίζει όμως με το κινητό ως hotspot. Αν το επιβεβαιώνει κάποιος, κράτα τα 40GB για άλλες χρήσεις, όπως σελίδες κτλ, δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις λεφτά για άλλα πακέτα, ούτε και τα 7GB θα σου χρειαστούν πιθανότατα.Δυστυχώς δεν παίζει σε hotspot ,μου απάντησαν στη σελίδα του frog στο fb. Και σίγουρα θα κάνω stream σε ενα nvidia shield που χρησιμοποιούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δυστυχώς δεν παίζει σε hotspot ,μου απάντησαν στη σελίδα του frog στο fb. Και σίγουρα θα κάνω stream σε ενα nvidia shield που χρησιμοποιούμε.τι εννοείς δεν παίζει σε hotspot? εγώ έχω κάρτα frog κ την έχω βάλει σε ένα tplink 4g router, κ έχω ενεργοοποιήσει το πακέτο με τα 7.5 ευρώ spame tous kanones, κ βλέπω κανονικά youtube κ ert.gr σε όλες τις συσκευές χωρίς να μου τρώει mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Βρε λες να γίνεται; Αυτή είναι η απάντηση τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Βρε λες να γίνεται; Αυτή είναι η απάντηση τους! Δεν πρόκειται να παραδεχθούν ότι το επιτρέπουν και καλά κάνουν. Εμείς δοκιμάζουμε και παίζει. Κάνε αν θες κι εσύ το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Βρε λες να γίνεται; Αυτή είναι η απάντηση τους! Εννοείται οτι καποια πράγματα και οι 3 εταιρίες ισχυρίζονται οτι δε γίνονται, για ευνόητους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δυστυχώς δεν παίζει σε hotspot ,μου απάντησαν στη σελίδα του frog στο fb. Και σίγουρα θα κάνω stream σε ενα nvidia shield που χρησιμοποιούμε.ααααα καλά βρήκες άτομα.... Είχα βάλει το πακέτο και είχα κάνει hot spot ένα κινητό έδωσα internet σε μια LG smart TV που έχω και άνοιξα την εφαρμογή του YouTube Δεν χρεώθηκε τίποτα στα κανονικά MB που είχα αλλά στο play now Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ,έκανα hotspot το κινητό μου,είδα youtube σε άλλο κινητό,δεν έφαγε κανένα Mb από τα 7Gb που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ακριβώς, σίγουρα γίνεται, δες μονο το παρακάτω στατιστικό που έχω στο router εδώ κ μία εβδομάδα που έχω ενεργοποιήσει το πακέτο. Το μόνο που δν ξέρω αμα γίνεται ειναι να παίζεις ταυτόχρονα από δύο συσκευές που ειναι συνδεμένος στο hotspot, κατά τα αλλα δεν θα έχεις θέμα όπως βλέπεις με τα προηγούμενα σχόλια, έχω κάνει δοκιμές κ με tplink 4g router κ με huawei 4g mobile wifi hotspot. Traffic Statistics Monthly Used: 57.39 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 και πως μπορεί το "πακέτο" (η frog) να ξέρει αν γίνεται tethering το ιντερνετ που σου παρέχει.. :lol: Δεν μπορώ να σκεφτώ τεχνικό τρόπο να ξέρουν αν εσύ μοιράζεις το ιντερνετ από το κινητό σου σε wifi.. Δλδ μπορεί να υπάρχει τρόπος (με επισφάλεια δλδ false positives) αλλά θα προϋπόθετε content scanning (να βλέπουν το περιεχόμενο των συνδέσεων) που είναι.. απαράδεκτο να συμβαίνει. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν πρόκειται να παραδεχθούν ότι το επιτρέπουν και καλά κάνουν. Εμείς δοκιμάζουμε και παίζει. Κάνε αν θες κι εσύ το ίδιο.Και Καλό θα είναι μερικές φορές να μην τους ξυπνάμε Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) και πως μπορεί το "πακέτο" (η frog) να ξέρει αν γίνεται tethering το ιντερνετ που σου παρέχει.. :lol: Δεν μπορώ να σκεφτώ τεχνικό τρόπο να ξέρουν αν εσύ μοιράζεις το ιντερνετ από το κινητό σου σε wifi.. Δλδ μπορεί να υπάρχει τρόπος (με επισφάλεια δλδ false positives) αλλά θα προϋπόθετε content scanning (να βλέπουν το περιεχόμενο των συνδέσεων) που είναι.. απαράδεκτο να συμβαίνει.Σωστό αυτό που λες Αλλά ξεχνάς Ότι δεν βγάνουμε στο Internet με mobile με public ip αλλά πίσω από Nat οπότε μπορούν να δουν τι γίνεται Σωστό δεν είναι αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι δεν το κάνουν η θα το κάνουν Edited July 15, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και Καλό θα είναι μερικές φορές να μην τους ξυπνάμε Δεν νομίζω ότι η Cosmote είναι τα ψιλικά της γειτονιάς που έβαλαν λάθος τιμή σε ένα προϊόν. Ξέρουν τι επιτρέπουν και ξέρουν γιατί το κάνουν, όσο τους συμφέρει δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Για τον φίλο που ρώτησε : Είχα 25 Gb μαζεμένα από το 2 Gb για 4,44 και αγοράζοντας τα 7 Gb τα ενσωμάτωσε στα προηγούμενα και μου έδωσε 32 Gb για 1 μήνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Για τον φίλο που ρώτησε : Είχα 25 Gb μαζεμένα από το 2 Gb για 4,44 και αγοράζοντας τα 7 Gb τα ενσωμάτωσε στα προηγούμενα και μου έδωσε 32 Gb για 1 μήνα .Πωωω το καλύτερο είπες τώρα! Αυτό θα κάνω και θα δοκιμάσω και το πακετακι με το απεριόριστο netflix,αφου λένε τα παιδιά οτι δουλεύει το tethering. Είστε φοβεροί παιδιά, ευχαριστώ! Μόλις είδα αυτό εδώ στο play now unlimited. Το έχετε προσέξει; Edited July 15, 2018 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Αυτό είναι για περιαγωγή σε ΕυρώπηΠωωω το καλύτερο είπες τώρα! Αυτό θα κάνω και θα δοκιμάσω και το πακετακι με το απεριόριστο netflix,αφου λένε τα παιδιά οτι δουλεύει το tethering. Είστε φοβεροί παιδιά, ευχαριστώ! Μόλις είδα αυτό εδώ στο play now unlimited. Το έχετε προσέξει; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε φιλικό site φίλος βαρούσε 8ωρα και χωρίς τίποτα έξτρα!!Αυτό είναι για περιαγωγή σε Ευρώπη Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts