Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν τελειωσει ο χρονος ομιλιας τραβαει λεφτα απο το υπολοιπο σου ή σου βγαζει μυνημα να βαλεις καποιο πακετο ομιλιας?

ασχετο, μολις ηρθε αυτο: MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€,

ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA.

KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 25/02.

Edited by marlboro man

iphone 14 pro

Υπάρχει τρόπος που στο κάνουν στο όνομα σου

Άρα η εταιρεία είναι εν γνώση

Όποτε δεν είναι παράνομο απλά δεν το ξέρει κανείς σχετικά

Δεν σου είναι σαφής η έννοια του παρανόμου νομίζω.

Το ότι το επιτρέπει το σύστημα δεν το κάνει νόμιμο.

Κάθε υπάλληλος έχει βάση του αστικού κώδικα την υποχρέωση της καλής πίστης προς τον εργοδότη του. Αυτό συνεπάγεται τα εξης:

Από την στιγμή που εργοδότης έχει θέσει κανόνες που δεν έρχονται σε αντιθεση με κάποιον νόμο του κράτους, ο υπάλληλος οφείλει να τους ακολουθεί. Εάν δεν τους ακολουθεί και κάνει αντίθετες ενέργειες τότε αυτόματα ο εργοδότης έχει δικαίωμα λύσης της σύμβασης εργασίας χωρίς αποζημίωση και δικαστικής διεκδίκησης τυχόν ζημίας από τον υπάλληλο.

Παράνομο με όλη την έννοια του όρου δηλαδή, ποινικά κολάσιμο.

Το θολό σημείο εδώ (αν και βγαίνουμε εκτός θέματος) ειναι αν όντως το επιτρέπει ο εργοδότης ή όχι,κάτι που δεν το ξέρουμε.

Tα λεπτά ομιλίας προς όλους που δεν χρησιμοποιήθηκαν, στο μηνιαίας διάρκειας πακέτο των 60 λεπτών, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν γίνει ανανέωση του πακέτου πριν λήξουν; (εννοώ όπως τα mbs)

Tα λεπτά ομιλίας προς όλους που δεν χρησιμοποιήθηκαν, στο μηνιαίας διάρκειας πακέτο των 60 λεπτών, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν γίνει ανανέωση του πακέτου πριν λήξουν; (εννοώ όπως τα mbs)

Πλεον ναι, παλαιοτερα οχι.

φιλοδωρημα σε ποιον? στο καταστημα ?

φανταζομαι οτι γινεται αντιληπτο οτι δεν μπορουμε να επικροτουμε εδω παρατυπες μεθοδους. Ειμαι λιγο περιεργος απο την αλλη,γιατι αν υπαρχει καποια μεθοδος προφανως πρεπει να ειναι εν γνωση της εταιριας,και εστω και πλαγιως να την υιοθετει,αλλιως μιλαμε για (παρανομη) εκμεταλλευση καποιας "τρυπας" σε καποιο συστημα κλπ.

Μία εταιρεία ιδιωτική κάνει ότι θέλει.

Δεν είναι δημόσιο.

Τα φοιτητικά της wind αν θυμάσαι χρόνια τα έδινε και ακόμα και από δω κάποιοι κομπλεξικοί κάνανε "καταγγελίες".

Μην επικροτείς τίποτα και σβήσε και τα σχόλια.

Καλό βράδυ.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν σου είναι σαφής η έννοια του παρανόμου νομίζω.

Το ότι το επιτρέπει το σύστημα δεν το κάνει νόμιμο.

Κάθε υπάλληλος έχει βάση του αστικού κώδικα την υποχρέωση της καλής πίστης προς τον εργοδότη του. Αυτό συνεπάγεται τα εξης:

Από την στιγμή που εργοδότης έχει θέσει κανόνες που δεν έρχονται σε αντιθεση με κάποιον νόμο του κράτους, ο υπάλληλος οφείλει να τους ακολουθεί. Εάν δεν τους ακολουθεί και κάνει αντίθετες ενέργειες τότε αυτόματα ο εργοδότης έχει δικαίωμα λύσης της σύμβασης εργασίας χωρίς αποζημίωση και δικαστικής διεκδίκησης τυχόν ζημίας από τον υπάλληλο.

Παράνομο με όλη την έννοια του όρου δηλαδή, ποινικά κολάσιμο.

Τι λέτε τώρα?

Τα φοιτητικά τα ξεκίνησε η γουιντ χρόνια.

Εγώ έστειλα πολλά παιδιά από εδώ να πάρουνε.

Κάτι "έξυπνοι κομπλεξικοί" κάνανε καταγγελίες επίσης από εδώ μέσα πριν 3-4 χρόνια.

Αποτέλεσμα?

Τώρα δίνουν όλοι φοιτητικά.

Σας έχει φάει ο φθόνος.

Καλό βράδυ.

Αν δεις και τα επόμενα σχολια πανω κατω το ιδιο λέω. Δεν επικροτούμε περιπτωσεις που με καποιο τροπο οι υπαλληλοι ή οποιοιδήποτε εξαπατουν την εταιρία. (Και δεν εννοω οτι η περιπτωση που αναφερεις ειναι κατ'αναγκη τετοια). Οταν ομως κατι γίνεται εν γνωση της εταιρείας ειναι αλλιως. Δεν υπάρχει κατι να σβήσω. Ο τρόπος που αρχικά το εγραψες, απλα φαινοταν "καπως". Χαρτζηλίκι και φιλοδωρημα παραπεμπουν σε κατι σαν χρηματισμο δωροδοκία κλπ. Αν ομως η ιδια η εταιρεία προωθει ομοια πακετα με τα φοιτητικα μεσω ορισμένων πωλητων (οπως εχει αναφερθει να γινεται και στο cu) ειναι διαφορετικό και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παράνομο,η ίδια ορίζει τα του οίκου της.

Επισης μην μπλέκουμε την περίπτωση της wind η οποία πλάσαρε ευρέως το ίδιο πακέτο ως φοιτητικό σε φοιτητές και ως ειδικό σε ολους τους υπολοιπους,υπαρχοντες και μη συνδρομητές. Το εχω αναλύσει πολλάκις.

Κατι παρομοιο μπορει να ειναι και η περιπτωση που λες για την κοσμοτε. Απλα επειδη πολλοι το καταγγελουν οπως λες ως "παρανομία" τα συγκεκριμένα φοιτητικά των εταιριών δεν ειναι επιδοτουμενα απο το κρατος,τα εβγαλαν μόνες τους οι εταιρείες. Και μονες τους μπορουν να δωσουν ομοιες παροχες σε οποιον αλλον θελουν ως ειδικο promotion.

Edited by kmpatra

Τι λέτε τώρα?

Τα φοιτητικά τα ξεκίνησε η γουιντ χρόνια.

Εγώ έστειλα πολλά παιδιά από εδώ να πάρουνε.

Κάτι "έξυπνοι κομπλεξικοί" κάνανε καταγγελίες επίσης από εδώ μέσα πριν 3-4 χρόνια.

Αποτέλεσμα?

Τώρα δίνουν όλοι φοιτητικά.

Σας έχει φάει ο φθόνος.

Καλό βράδυ.

Ποιός φθόνος, διαβάζεις τι γράφω πριν απαντήσεις;

Μπερδεύεις την εμπορική πολιτική με τον χρηματισμό.

Εξήγησα παραπάνω πως ο χρηματισμός τιμωρείται, και ιδιωτικά και δημόσια.

Εδώ πέφτει λάδι προσωπικά σε υπαλλήλους να γίνει παρατυπία.

Edited by georgemv

Εχω 120 δωρεαν καθε μηνα προς ολους απο wind. Απλα ρωταω αν αξιζει με τα δεδομενα να κολλησω και καποιο με ομιλια μαζι πολυ οικονομικα..

Υπάρχει και η λύση να παίρνεις μόνο πακέτα data και να κάνεις κλήσεις με VoIP, που είναι πάρα πολύ φτηνές, πχ dialcheap.

Πλεον ναι, παλαιοτερα οχι.

το ψαχνω να κοψω το συμβολαιο που εχω και να παω σε μια καρτοκινητη διοτι πια δεν συμφέρει.

αυτο το συστημα της μεταφορας των λεπτων ομιλιας η των mb σε καθε ανανεωση μου φαιναιτε μια χαρα.

μπορει να βαλω καποια στην αρχη και μετα να κανω το αναλογο κουμαντο.

αυτο που δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω ειναι το κατα ποσο μπορω να βασιστω σε αυτο ?

ειναι κατι που θα κρατησει η ειναι κατι που ανα πασα στιγμη μπορει να το αλλαξουν ?

το ψαχνω να κοψω το συμβολαιο που εχω και να παω σε μια καρτοκινητη διοτι πια δεν συμφέρει.

αυτο το συστημα της μεταφορας των λεπτων ομιλιας η των mb σε καθε ανανεωση μου φαιναιτε μια χαρα.

μπορει να βαλω καποια στην αρχη και μετα να κανω το αναλογο κουμαντο.

αυτο που δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω ειναι το κατα ποσο μπορω να βασιστω σε αυτο ?

ειναι κατι που θα κρατησει η ειναι κατι που ανα πασα στιγμη μπορει να το αλλαξουν ?

Όπου δεν αναφέρεται ημερομηνία ισχύος ενός πακέτου ή των χαρακτηριστικών ενός πακέτου (πχ. "τα λεπτά μεταφέρονται") πρόκειται για δυνατότητα αορίστου χρόνου, όπου προφανώς είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας να το διατηρήσει ως έχει ή να το αλλάξει ανά πάσα στιγμή (συνήθως με προειδοποίηση όμως τουλάχιστον μηνός).

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να είναι ξεκάθαρο, ότι για να διατηρήσεις τα λεπτά/MB που μεταφέρονται από μήνα σε μήνα (ή από 25 σε 25 μέρες), πρέπει να πληρώνεις το εκάστοτε πακέτο ξανά ΠΡΙΝ τη λήξη του. Δηλαδή πάλι θα έχεις ένα είδος μικρού παγίου για αυτό το σκοπό.

Edited by tetartos

Μου ειχαν μεινει 500μβ απο αυτα της αγορας απο 17317 και 2γβ που εληγαν σε 5 μερες.Επιχειρησα να αγορασω το πακετο 120μβ με 3,02 ευρω για να επεκτεινω την διαρκεια τους κατα 1 μηνα αλλα ΔΕΝ μαζεψε τα 2γβ του δωρου μαζι με τα εναπομειναντα 500μβ που εληγαν σημερα.Ετσι τα 2 γβ ληγουν σε 5 μερες και τα υπολοιπα(320ΜΒ) σε 1 μηνα :mad:

Σωστά έτσι είναι Για αυτό αγοράζουμε με τα 3 ευρώ την 2η-3η μέρα και όχι την 24η ώστε να έχουμε τα 2GB για μεγαλύτερο διάστημα.

Τα δώρα ανανεώνονται μόνο με νέα δώρα.

Edited by Vasileios

Μαλιστα.....δεν το ειχα καταλαβει σωστα....αλλα και παλι δεν ξερω την καταναλωση ΜΒ που θα εχω τον τρεχοντα μηνα για να αγορασω τοσο νωρις τα 120μβ.Ενδεχεται να χρειαστει να χαλασω και τα 4γβ.Αλλα και παλι να πληρωσω 3 ευρω για να τα επεκτεινω 11 μερες μου φαινονται πολλα.Τα εχουν σκεφτει ολα πολυ καλα για να τα παιρνουν. Edited by GPOWER

Την 24η μέρα καλύτερα να δώσεις 4,4 ευρώ για 4GB μαζί με το δώρο παρά 3 ευρώ για 120.

Απλά τα 3 ευρώ τα χρησιμοποιούν όταν υπάρχει μεγάλος όγκος για μεταφορά οπότε δεν ενδιαφέρει η αγορά νέου πακέτου.

Για 500 ΜΒ καλύτερα να χαθούν....

Σωστα φιλε...την επομενη φορα ετσι θα κανω....ευκαιρια να το διαβασουν και αλλοι και να μην την πατησουν οπως εγω.

Καλημερα

Απο που προμηθευομαστε frog ?? Εχουν τα public ??

Με.το που την παρω ποσα χρηματα πρεπει να βαλω κ τι να κανω ωστε να εχω την καλυτερη προσφορα σε mb (αν τρεχει κατι καλο δλδ αυτην την περιοδο)

Θα την χρησιμοποιω μονο για data

Καλημερα

Απο που προμηθευομαστε frog ?? Εχουν τα public ??

Με.το που την παρω ποσα χρηματα πρεπει να βαλω κ τι να κανω ωστε να εχω την καλυτερη προσφορα σε mb (αν τρεχει κατι καλο δλδ αυτην την περιοδο)

Θα την χρησιμοποιω μονο για data

Πόσο ίντερνετ χρειάζεσαι και για τι χρηση, π.χ. για youtube;

Αν δεν μπορεις να βρεις Frog πάρε ένα whatsup για να μην τρέχεις Η αλλαγή όμως από Whats up σε FROG θα σου κοστίσει 3 ευρώ