Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι όπως τα λες είναι...πρόκειται για απάτη,αφού το πακέτο λεγοταν ΄΄μηδινικό πάγιο΄΄...εγώ είχα 2 νούμερα και τα έστειλα...

Και τώρα μετονομάστηκε σε Cosmote Mobile Basic...όπου basic γι΄αυτούς σημαίνει πλήρωσε απλά χωρίς να έχεις καμιά απολύτως παροχή...

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Αν θεωρείς ότι δεν έχεις καμία απολύτως παροχή τότε είναι εντελώς παράλογο να πας να το αγοράσεις.

Αν θεωρείς ότι δεν έχεις καμία απολύτως παροχή τότε είναι εντελώς παράλογο να πας να το αγοράσεις.

Ό,τι πεις..Χατήρι δε σου χαλάμε....

Και απόψεις ακατόρθωτο ν'αλλάξουν...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7346532#post7346532

ΟΚ....:lol:

Και ομως εχεις παροχη: ενεργη τηλεφωνικη γραμμη που σου παρεχει τη δυνατοτητα να:

Α) πραγματοποιήσεις εξερχόμενη κλήση, και

Β) δεχτείς εισερχόμενη κλήση.

Και ομως εχεις παροχη: ενεργη τηλεφωνικη γραμμη που σου παρεχει τη δυνατοτητα να:

Α) πραγματοποιήσεις εξερχόμενη κλήση, και

Β) δεχτείς εισερχόμενη κλήση.

Συμφωνώ απολύτως.

Πως εβαλες καρτα με 5 ευρω; που την βρηκες;

Τα ιδια παιρνεις αν βαλεις απο την εφαρμογη της cosmote μεσω paypal;

Δηλαδη απο εδω...

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

σορυ...μεσω καρτας χρεωστικης εννουσα,

τα παιρνεις και μεσω ππ

Μα όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ μου, έχω ήδη το συγκεκριμένο πρόγραμμα "μηδενικό πάγιο".

Παροχή υπηρεσιών θεωρώ εγώ το να έχουν αντίκρισμα τα σχεδόν 3€ που θα πληρώνω κάθε μήνα. Η δυνατότητα πραγματοποίησης εισερχόμενης-εξερχόμενης κλήσης υπήρχε έτσι κι αλλιώς (με το ανάλογο υψηλό κόστος για την εξερχόμενη), και με την παλιά μορφή του προγράμματος.

Φιλικά πάντα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, θεωρώ ότι βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε την τσέπη μας και όχι τα κέρδη των εταιρειών, οι εποχές είναι δύσκολες και οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε τρόπο να περικόψουμε έξοδα.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Stavros_P

Καλημέρα στην "βατραχοπαρέα",

σήμερα μάλλον θα μετατρέψει η γυναίακα μου , το συμβόλαιό της Cosmote σε καρτοκινητό..Σε παλαιότερο ψάξιμο που είχα κάνει στο my phone, είχα δεί ότι για τις ανάγκες της (200 λεπτά προς όλους και max 2 GB ), θα την συνέφερε η λύση του Frog...

Ισχύει ακόμα αυτό?!

Και στο παρελθόν, ένας φίλος εδώ του συγκεκριμένου Topic μου είχε δώσει πληροφορίες.. αλλά ήταν πολύ ..."compact"... για πολύ μυημένους στο Frog... και είχα καταλάβει ΕΛΑΧΙΣΤΑ...

Να το πώ διαφορετικά.. με max 15€ / μήνα, τί θα μπορούσα να έχω.. με βάση τις ανάγκες της γυναίκας μου..???

:O:blink::worry:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Για τους πρώτους 6 μήνες με 10€ ανανεωση κάθε μήνα θα έχει 160' προς όλους. Και τα λεφτά στην κάρτα. Επίσης τουλάχιστον 500-1000 mb. Με αυτά που μένουν μπορεί να αγοράσει πακέτο:60'προς όλους (το οποίο κάθε 2η εβδομάδα δίνει 120') με 3€ και παραπάνω από 1 φορά αν χρειαστεί. Και υπάρχει και πακέτο 4 γίγα με 4.44€. Επίσης σε κάθε ανανέωση θα έχει 600'προς φρογκ. Αυτά σε γενικές γραμμές.

Αρα γενικά με ενεργοποίηση του πακέτου των 3€ τις εβδομάδες που δίνει 120' και με ενεργοποίηση των 4 γιγα,θα καλύπτεται μονο και μόνο από πακέτα με 2*3 + 4,44 με περίπου max 10.5 για την περίοδο μετα το 6μηνο (στο οποίο θα καλύψει τη χρήση και με λιγότερα).

Edited by kmpatra

Μα όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ μου, έχω ήδη το συγκεκριμένο πρόγραμμα "μηδενικό πάγιο".

Παροχή υπηρεσιών θεωρώ εγώ το να έχουν αντίκρισμα τα σχεδόν 3€ που θα πληρώνω κάθε μήνα. Η δυνατότητα πραγματοποίησης εισερχόμενης-εξερχόμενης κλήσης υπήρχε έτσι κι αλλιώς (με το ανάλογο υψηλό κόστος για την εξερχόμενη), και με την παλιά μορφή του προγράμματος.

Φιλικά πάντα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, θεωρώ ότι βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε την τσέπη μας και όχι τα κέρδη των εταιρειών, οι εποχές είναι δύσκολες και οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε τρόπο να περικόψουμε έξοδα.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απλά αν θεωρείς ότι δεν σου παρέχει τίποτα , κόφτο δεν το χρειάζεσαι. Είναι ο καλύτερος τρόπος να περικόψεις έξοδα.

Για τους πρώτους 6 μήνες με 10€ ανανεωση κάθε μήνα θα έχει 160' προς όλους. Και τα λεφτά στην κάρτα.

'Έβαλα στο frog της γυναίκας 10€ (και κατέληξαν 8,93€).

Πήρε δώρο 500ΜΒ/15 μέρες, δε θα έπρεπε να πάρει τα 160'?

Λογικά έχουν μπει απλά δεν φαίνονται στην εφαρμογή της κοσμοτε.

Στείλε Υ στο 1313

ποσο καιρο υπαρχει η συνδεση? Θελει αδιαλειπτως το πρωτο εξαμηνο να μπαινουν 10 ευρω το μηνα για να αποδιδονται στα σιγουρα. Αν ειναι λιγοτερο απο 6 μηνες φρογκ,παρε τους τηλεφωνο να ζητησεις να μπουν τα μπονους. Επισημα ειναι 100' προς ολους. Τα αλλα 60' ειναι προς Ελλαδα και εξωτερικο.

Απλά αν θεωρείς ότι δεν σου παρέχει τίποτα , κόφτο δεν το χρειάζεσαι. Είναι ο καλύτερος τρόπος να περικόψεις έξοδα.

Έχουμε "τεντώσει" πολύ το offtopic, προφανώς όμως υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι που κάποιος επιθυμεί να διατηρεί ένα νούμερο και η τιμή του τέλους διατήρησης ενεργής μιας γραμμής (διότι γι΄αυτό πρόκειται) από το 0€ στα 2,77€ είναι ποσοστιαία μεγάλη.

Τέλους του offtopic μιας και τους υπόλοιπους δεν τους ενδιαφέρει το θέμα "μηδενικό πάγιο" αφού εδώ μιλάμε για Frog.

Και πιο παλιά οι εταιρίες εδιναν δωρο με καθε συμβολαιο πανακριβες συσκευες, ενω τωρα δινουν ψίχουλα. Εγω θυμαμαι παλαιοτερα (γυρω στα 10 χρονια πισω) που η βονταφον εδινε συμβολαιο χωρις παγιο και εαν δεν εκανες χρηση για 6 συνεχομενους μηνες σε χρεωνε 50 (πενηντα) ευρω "κοστος γραμμης"... Οποτε και τοσο που το κρατησε η Κοσμοτε παλι καλά να λες. Ο τσαμπας τελειωσε. Αλλαξαν οι εποχες και προσωπικά δεν καταλαβαινω τον λογο που εχουν υποχρεωση να μας δινουν τσαμπα γραμμη.

ποσο καιρο υπαρχει η συνδεση? Θελει αδιαλειπτως το πρωτο εξαμηνο να μπαινουν 10 ευρω το μηνα για να αποδιδονται στα σιγουρα. Αν ειναι λιγοτερο απο 6 μηνες φρογκ,παρε τους τηλεφωνο να ζητησεις να μπουν τα μπονους. Επισημα ειναι 100' προς ολους. Τα αλλα 60' ειναι προς Ελλαδα και εξωτερικο.

Άργησε να έρθει το μήνυμα, ευχαριστώ!

Πολωνία θα ισχύουν τα 4 γιγα; Αλλιώς ποιο πρόγραμμα χρειάζεται;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Τα 60' προς Ελλάδα, εννοεί σε σταθερά;

Τα 60' προς Ελλάδα, εννοεί σε σταθερά;

Εννοεί σε όλα, όπως και τα 100

Το πακετο "φαντασμα" των 4,44€/4gb

παραμενει ως εχει;

Μεχρι 4 αγορες ανα ημερολογιακο μηνα ετσι;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

2 (10 chars)

Μια χαρα φιλε

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Το πακετο "φαντασμα" των 4,44€/4gb

παραμενει ως εχει;

Μεχρι 4 αγορες ανα ημερολογιακο μηνα ετσι;

Δεν είναι μια αγορά ανά μήνα;

Μολις εστειλα το 17317 στο 1330 για 4Gb τον μηνα,και μου ειρθε μηνυμα οτι το Frog διπλασιαζει τα gb του πακετου που μολις ενεργοποιησα και μου δινει 4gb για εναν μηνα.

Παρολα αυτα δεν τα βλεπω!!

Πως ενεργοποιουνται αυτα τα δωρεαν;