Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Ίσως κάποιο λάθος του συστήματος.

Ναι αν αγοράσεις πάλι πακέτο με MB (όχι απαραίτητα τα 4GB θα επεκταθεί η λήξη τους.

Επίσης και το 1GB από το bonus ανανέωσης με 10€ επεκτείνει την ημερομηνία λήξης των MB.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Παιδιά όταν λέει ότι θα παίρνουμε τα δώρα στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα εννοεί από 1 ως 30 ή όταν συμπληρώθει ο μήνας από την ανανέωση που έκανα ας πούμε από 10 ως 10 του επόμενου.

καλησπερα,εχω εναν αριθμο f2g και θελω να τον κανω frog για να περνω τα 4 gb και τα 60'(120' ??)προς ολους με 10 ευρη καρτα...

Ο διπλασιασμος ισχυει ακομα η οχι??

Με 10 ευρη ανανεωση σου δινει 500mb για 30 μερες??

ο διπλασιασμός (120' αντι για 60' με 3 ευρώ) ειναι περιοδικη προσφορά (ανά 2-3 εβδομάδες) και μέχρι στιγμής υπάρχει.

Με 10 ευρώ (online/κατάστημα) θα παίρνεις τους 6 πρώτους μήνες 1 γιγα για 30 μέρες.

ο διπλασιασμός (120' αντι για 60' με 3 ευρώ) ειναι περιοδικη προσφορά (ανά 2-3 εβδομάδες) και μέχρι στιγμής υπάρχει.

Με 10 ευρώ (online/κατάστημα) θα παίρνεις τους 6 πρώτους μήνες 1 γιγα για 30 μέρες.

μετα το 6μηνο τι θα παιρνω?

Μολις έβαλα κάρτα και άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα από Wapimo.com με χρέωση και με το έτσι θέλω μου έφαγαν 4 ευρώ

Στάλθηκε από το T6pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Δεν το ξέρω..

Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι πιθανόν να μεταφέρονται.

Περίμενε να σου απαντήσουν.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Αγόρασα στις 23:47 το πακέτο των 4 γκιγκα με χρέωση 4,4€ διότι λήγουν σήμερα 7/3 τα € που έχω διαθέσιμα στον λογαριασμό μου. Για να δούμε όταν παρελθει η έβδομη μέρα του Μάρτη θα μου πάρουν τα 0,15€;

Εστειλα πριν λιγο μηνυμα ενημερωσης υπολοιπου και ελαβα απαντηση για μηδενικο.

Συμπερασμα;

Μετα απο δυο μερες αφοτου εχει ληξει η ημερομηνια χρησης των , στα τραβανε.

Θεωρω μεγαλη κλεψια τον εξαναγκασμο του τριμηνου. Ετσι οπως πανε στο τελος θα γινει εβδομαδιαια η διαρκεια.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Το περίεργο ποιο είναι; Δεν το ήξερες από πριν ότι ο χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 3 μήνες;

Το περίεργο ποιο είναι; Δεν το ήξερες από πριν ότι ο χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 3 μήνες;

Ασφαλώς και το γνώριζα, 3 μηνες όμως είναι κοροϊδία.. κάποτε ήταν 12μηνο .. Δικά μας λεφτά βάζουμε μέσα, όποτε θέλουμε θα τα φάμε.

Ασφαλώς και το γνώριζα, 3 μηνες όμως είναι κοροϊδία.. κάποτε ήταν 12μηνο .. Δικά μας λεφτά βάζουμε μέσα, όποτε θέλουμε θα τα φάμε.

Δεν έχεις άδικο, αλλά και οι 4 εταιρίες (βάζω και τη cyta μέσα) στη καρτοκινητή έχουν το 3μηνο. Αφού τους αφήνουν, το κάνουν...

Να τα φας όποτε θέλεις δεν γίνεται. Στο λέει από πριν και το γνωρίζεις. Το έχουμε αναλύσει αρκετά όταν είχε γίνει 3μηνο, αρκετό καιρό τώρα.

Στην πράξη επηρεάζει μόνο κάποιον που έχει νούμερο που δεν χρησιμοποιεί και θελει να το διατηρεί.

Sent from my XT1562

και επί δραχμών ήταν 2 μήνες με τις 2 χιλιάδες δραμχες που έβαζες 5000 χιλιάδες 6 μήνες 10000 χιλιάδες ένα χρόνο

Το πρόβλημα είναι σε άτομα που δεν λειτουργούν το νούμερο σαν βασικό νούμερο γιατί κακά τα ψέματα εάν έχεις βασικό νούμερο πρέπει να βάζεις κάρτα συχνά για να μπορείς να μιλήσεις να καλέσεις δηλαδή

Άδικο δεν έχεις όπως είπε και το παιδί παραπάνω αλλά δεν τους μιλάει κανένας βρίσκουν και τα κάνουν με ένα λόγο

Το σωστό για μένα εάν ήθελαν να το κάνουν δίκαια θα ήταν όπως ήταν παλιά με τα σημερινά δεδομένα

Δηλαδή

5 ευρώ - 3 μηνες

10ευρω- 6μηνες

20+/30+ 1 χρόνο

Δεν μπορεί να βάζεις 30 ευρώ π. χ και να λήγουν σε 3 μήνες με λογική χρήση απλά δεν τρώγονται τα λεφτά

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Για αυτό βάζεις μόνο το ποσό που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Και αν θες να διατηρείς ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείς, το παίρνεις απόφαση ότι θα δίνεις 5€ κάθε 13 μήνες.

Sent from my XT1562

Για αυτό βάζεις μόνο το ποσό που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Και αν θες να διατηρείς ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείς, το παίρνεις απόφαση ότι θα δίνεις 5€ κάθε 13 μήνες.

Sent from my XT1562

Ετσι πρεπει,ή μηδενικο παγιπ κοσμοτε.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το μηδενικό πάγιο είναι μία λύση, αλλά μάλλον συμφέρει αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις στην άκρη πάνω από 2 χρόνια. Αυτό επειδή άκουσα ότι για μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό ζητάνε 10€ τέλος αποσύνδεσης.

Sent from my XT1562

Πιστεύω πως χρειάζεται μια εφαρμογή για το frog, αντάξια της ποιότητας του myq app, CU app ασουμε..

Θα ήταν καλό να ζητήσουμε να γραφτεί μια.

Πιστεύω πως χρειάζεται μια εφαρμογή για το frog, αντάξια της ποιότητας του myq app, CU app ασουμε..

Θα ήταν καλό να ζητήσουμε να γραφτεί μια.

εδώ είναι χάλια αυτή της cosmote εσύ θες και για το frog να φτιάξουν στο play Store εάν δεις έχει 3.5 βαθμολογία της cosmote καλά κάνεις και το λες βέβαια αλλά δεν νομίζω να ασχοληθεί κανένας να φτιάξει εδώ της cosmote που εχουμε και δεν δείχνει πολλά υπόλοιπα που εχουμε στο frog και δεν λειτουργεί σωστά και δεν το φτιαχνουν

Και το πιο απλό εάν έχεις κάνει μεταφορά π. χ από cosmokarta /WHAT'S Up παρόλο που άλλαξες πακέτο και το έκανες frog δείχνει το πακέτο που είχες παλιά μιλάμε για πολλά χάλια

Κάνε μια επίσκεψη στο play Store και διάβασε μερικά σχόλια θα καταλάβεις πολλά!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org