Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα στην παρεα.

κοιταξα στο site της frog ( http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18085# )

και την προσφορα 4ευρω /4 γιγα δεν την βρήκα πουθενα!!!

Και με δεδομενο πως υπάρχει ακόμη ,και εφόσον κάποιος την έχει ενεργοποιήσει. θα ισχύει για πάντα?

ή μετά από 6, 18 ή 24 μήνες, αφού θα έχουμε συνηθίσει να καταναλώνουμε 4 γιγα κοπεί?

και μετά τί ?το χάος?

ΥΓ: κοντα 20 χρόνια είχα μόνο σύνδεση και τώρα λέω να μπω στον κόσμο του καρτοκινητού.

η wind μου δίνει 1500 πρός όλους/1500sms/1500giga με 30 ευρώ . Εγώ χρειάζομαι 500-700 προς όλους , μηδέν sms , και πάνω από 3γιγα.

Ετσι λοιπόν σε ένα δικαρτο κινητό με μια κοσμοκάρτα ή wind for all, και με την frog 4giga /4euro.

νομίζω καλύπτω τις απαιτήσεις μου. αν πάντως κάποιος φίλος γνωρίζει να με κατατοπίσει καλύτερα παρακαλώ να με βοηθήσει.

ΥΓ2: αν είμαι oftopic παρακαλώ ενημερώστε με .

Λοιπον,θα κανεις ενα F2G και Frog

Η προσφορα ενεργοποιειται με sms(εχω Whats up και δεν ξερω).

Υποψην,αμα ζητησεις να πας στη φρογκ,πολυ πιθανο να στο κανουν κοσμοκαρτα/whats up και μετα να το αλλαξεις με ΑΛΠΑΚ στο 1314(και 3€ χρεωση για φρογκ,αλλα θα στα πιστωσουν απο την κοσμοτε).

Για το F2G,πανε στο νημα της Wind να μαθεις περισσοτερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά έβαλα πακετακι ομιλίας 60 προς όλους και δεν μου έδωσε αλλα 60.. :(

Εάν ίσχυε θα το άκουγες και πριν το αγοράσεις

Άρα δεν ισχύει

Εχει αναφερθει ηδη αρκετες φορες στο θεμα αυτο.το μηνυμα ειναι 17317 στο 1330. Οταν κοπει οκ,θα δουμε τι θα κανουμε.προς το παρον την απολαμβανουμε.

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει αναφερθει ηδη αρκετες φορες στο θεμα αυτο.το μηνυμα ειναι 17317 στο 1330. Οταν κοπει οκ,θα δουμε τι θα κανουμε.προς το παρον την απολαμβανουμε.

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η προσφορά θα υπάρχει αρκετό καιρό ακόμα και δεν νομίζω να κοπεί αφού είναι ο λόγος που κρατάει ζωντανή την frog. Τα πακέτα ομιλίας είναι πανάκριβα και πολύ λίγα.

Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Παιδιά έβαλα πακετακι ομιλίας 60 προς όλους και δεν μου έδωσε αλλα 60.. :(

Εάν ίσχυε θα το άκουγες και πριν το αγοράσεις

Άρα δεν ισχύει

Ναι: Δεν ακούστηκε τπτ για 2xπλασιασμό των 60΄ με 3,02€ για αυτή τη βδομάδα (ούτε sms , ούτε έγραψε κανείς τπτ εδώ).

Ας ελπίσουμε να είναι από τις στη χάση και στη φέξη σπάνια ακουλουθία 3 βδομάδων (και όχι ανά 2 βδομάδες όπως είναι κανονικά) του διπλασιασμού των 60΄στο frog,

πιθανόν λόγω αργίας της Δευτέρας που μας πέρασε

και από την άλλη βδομάδα (6-12 Μαρτίου) να ισχύει πάλι κανονικά και ανά 2 βδομάδες.

παλιοτερα καποιος εδω υπολογισε και εγραψε ημερομηνιες. Δεν εβγαινε ο διπλασιασμος λεπτων ανα 2 εβδομαδες παντα. Υπηρχε ενα μοτιβο βαση του οποιου υπολογιζοταν. Μαλλον την επομενη εβδομαδα θα εχει.

Με βαση το ιστορικο επρεπε να ειχε διπλασιασμο αυτη την εβδομαδα. Ας ελπισουμε οτι απλα αλλαξαν τη νορμα τους και δεν το εκοψαν τελειως. Θα φανει την ερχομενη Δευτερα.

Ο διπλασιασμός έρχεται την δεύτερη και Τέταρτη εβδομάδα κάθε μήνα( Δευτέρα ) , ο κανόνας αυτός ισχύει με μικρές διαφοροποιήσεις

Ο διπλασιασμός έρχεται την δεύτερη και Τέταρτη εβδομάδα κάθε μήνα( Δευτέρα ) , ο κανόνας αυτός ισχύει με μικρές διαφοροποιήσεις

Άρα ούτε την άλλη βδομάδα θα έχει, μιας και θα είναι η πρώτη Δευτέρα του μήνα.

Με αλλαγή πακέτου από WHAT'S Up σε frog χάνονται τα mb που έχεις μέσα ? Ρωτάω για ένα φίλο που θέλει να το κάνει απαντήστε αμεσα μόνο εάν το έχετε κάνει και το έχετε δει και είστε σίγουροι

Για 6 μήνες θα περνει 100 προς όλους 60 προς διεθνή?

Η προσφορά με τα 4GB παίζει ακόμα? Εάν ναι τι στέλνουμε και που για να τα πάρουμε

Για αλλαγή πακέτου στέλνουμε ΑΛΠΑΚ και μετά F με ποιον αριθμό...?

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πρόσφατα έκανε συγγενικό πρόσωπο ΑΛΠΑΚ από Cosmokarta σε Frog. Το υπόλοιπο € και MB παρέμειναν κανονικά.

Ναι για το 1ο εξάμηνο θα παίρνει 100' προς όλους 60' προς διεθνείς προορισμούς 600' προς Frog και 1,5 GB internet με online ανανέωση 10€ και πάνω.

Τα 4GB ισχύουν με sms στο 1330 γράφοντας 17317.

Edit: ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 και σου λέει στο sms τί να κάνεις.

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Με αλλαγή πακέτου από WHAT'S Up σε frog χάνονται τα mb που έχεις μέσα ? Ρωτάω για ένα φίλο που θέλει να το κάνει απαντήστε αμεσα μόνο εάν το έχετε κάνει και το έχετε δει και είστε σίγουροι

Για 6 μήνες θα περνει 100 προς όλους 60 προς διεθνή?

Η προσφορά με τα 4GB παίζει ακόμα? Εάν ναι τι στέλνουμε και που για να τα πάρουμε

Για αλλαγή πακέτου στέλνουμε ΑΛΠΑΚ και μετά F με ποιον αριθμό...?

Στο 1314 στελνεις τα μηνυματα με χρεωση 3€.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πρόσφατα έκανε συγγενικό πρόσωπο ΑΛΠΑΚ από Cosmokarta σε Frog. Το υπόλοιπο € και MB παρέμειναν κανονικά.

Ναι για το 1ο εξάμηνο θα παίρνει 100' προς όλους 60' προς διεθνείς προορισμούς 600' προς Frog και 1,5 GB internet με online ανανέωση 10€ και πάνω.

Προφανώς από τα € τραβάει 3 ευρώ για την αλλαγή πακέτου

Στέλνουμε ΑΛΠΑΚ σε ποιον αριθμό? Και μέσα σε 2 λεπτά F ΣΤΟ ίδιο αριθμό αλλά το αριθμό δεν θυμάμαι έχω πολύ καιρό που το έχω κάνει εγω

Εάν καποια στιγμή θέλει να ξανάπαει στο πακέτο που ήταν ποια είναι η χρέωση τότε?

Ευχαριστώ για ολα

Edited by oxxy

Ναι τα 3€ τα κρατάει ξέχασα να το αναφέρω.

Η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν και οι υπόλοιπες χρεώνονται 3€.Oπότε άμα είσαι whats up σε πάει cosmokarta δωρεάν και μετά με 3€ σε frog.Δε ξέρω τώρα αν για να ξαναπάς σε whats up απο frog θα χρεώσει 3€ για cosmokarta και άλλα 3€ για whats up..Αν το έχει κάνει κάποιος ας ενημερώσει

Και με WK στο 1330 δωρεάν για όλα τα ΣΚ του 2017 1500' και 1500sms προς frοg

Edited by bbbb

Μια απορια φιλε, με 10 ευρω αναναιωση παιρνεις 1,5 gb και τα 10 ευρω μενουν στην καρτα; απο αυτα ενεργοποιουμε τα 4 Gb με 4,40; καλα καταλαβα; 5,5Gb μια χαρα ειναι

Η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν και οι υπόλοιπες χρεώνονται 3€.Oπότε άμα είσαι whats up σε πάει cosmokarta δωρεάν και μετά με 3€ σε frog.Δε ξέρω τώρα αν για να ξαναπάς σε whats up απο frog θα χρεώσει 3€ για cosmokarta και άλλα 3€ για whats up..Αν το έχει κάνει κάποιος ας ενημερώσει

Και με WK στο 1330 δωρεάν για όλα τα ΣΚ του 2017 1500' και 1500sms προς frοg

Δωρεάν είναι μόνο η πρώτη αλλαγή από Cosmokarta σε What's up και το αντίστροφο. Αν θέλεις να πας σε Frog η χρέωση ισχύει από την 1η αλλαγή!

Γιατί να πάει σε Cosmokarta; Γίνεται αλλαγή σε Frog και από What's up.

Μια απορια φιλε, με 10 ευρω αναναιωση παιρνεις 1,5 gb και τα 10 ευρω μενουν στην καρτα; απο αυτα ενεργοποιουμε τα 4 Gb με 4,40; καλα καταλαβα; 5,5Gb μια χαρα ειναι

Ναι έτσι ακριβώς.

500MB από την online ανανέωση

1GB λόγω νέου συνδρομητή

4GB με 4,44€

Υ.Γ. Τα 500MB είναι για ένα μήνα με ξεχωριστή ημερομηνία.

Το 1GB προστίθεται στα υπάρχοντα και επεκτείνει την ημερομηνία τους.

Η πρώτη αλλαγή δεν είναι δωρεάν προς frog πριν 5 λεπτά το εκανε ο φίλος που σας ρώτησα και τον χρεωσε 3 ευρώ

Εγώ το ηξερα ότι έχει χρέωση 3 ευρώ παλιά που το είχα κάνει εγώ όντως ήταν δωρεάν μιλάμε όμως για 15-16 μήνες πισω

Edited by oxxy

Η πρώτη αλλαγή δεν είναι δωρεάν προς frog πριν 5 λεπτά το εκανε ο φίλος που σας ρώτησα και τον χρεωσε 3 ευρώ

Εγώ το ηξερα ότι έχει χρέωση 3 ευρώ παλιά που το είχα κάνει εγώ όντως ήταν δωρεάν μιλάμε όμως για 15-16 μήνες πισω

δωρεαν ειναι απο κοσμοκαρτα σε whats up και αντιστροφα

για frog δεν ειναι

οποιος σου ειπε οτι ειναι εκανε λαθος

Δωρεάν είναι μόνο η πρώτη αλλαγή από Cosmokarta σε What's up και το αντίστροφο. Αν θέλεις να πας σε Frog η χρέωση ισχύει από την 1η αλλαγή!

Γιατί να πάει σε Cosmokarta; Γίνεται αλλαγή σε Frog και από What's up.

Ναι έτσι ακριβώς.

500MB από την online ανανέωση

1GB λόγω νέου συνδρομητή

4GB με 4,44€

Υ.Γ. Τα 500MB είναι για ένα μήνα με ξεχωριστή ημερομηνία.

Το 1GB προστίθεται στα υπάρχοντα και επεκτείνει την ημερομηνία τους.

Το 1GB το παίρνεις με ανανέωση και στο Γερμανό η μόνο online? Με οποιοδήποτε αξία? Κάνει ανανέωση? Η μόνο με 10 ευρώ..? Είναι και αυτό το Bonus για 6 μήνες για νέους συνδρομητές με νέα sim η ακόμα και με μεταφορά από άλλο πακέτο?

δωρεαν ειναι απο κοσμοκαρτα σε whats up και αντιστροφα

για frog δεν ειναι

οποιος σου ειπε οτι ειναι εκανε λαθος

Πριν 15-16 μήνες το έκανα εγώ ήταν δωρεάν εδω και κάποιο καιρό δεν είναι το γράψω κιόλας παραπάνω

Edited by oxxy

τοσο πισω δεβ ξερω τι ηταν

αυτα μπορει να αλλαζουν ουτως η αλλως

εγω που το εκανα τον ιουνιο χρεωθηκα 3 ευρω που νομιζω στο λεει το μηνυμα το πρωτο γιατι οπως ξερεις γινεται η διαδικασια σε 2 μηνυματα