petrost8 Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 ελπιζω να σταματησουν την κοτσανα να θελει 1 φορα τον μηνα επιβεβαιωση με sms για την εισοδο στην εφαρμογη 9 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 Εχει παρει κανενας αλλος δωρεαν 1500 προς ολους μεσα στο ΣΚ ; Δεν αναφερομαι στα 1500 προς Frog που δινουν αντιστοιχα καθε ΣΚ. Μπηκα τωρα στην εφαρμογη και πρωτη φορα το ειδα. 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 2 ώρες πριν, runner70 said: Εχει παρει κανενας αλλος δωρεαν 1500 προς ολους μεσα στο ΣΚ ; Δεν αναφερομαι στα 1500 προς Frog που δινουν αντιστοιχα καθε ΣΚ. Μπηκα τωρα στην εφαρμογη και πρωτη φορα το ειδα. ΜΗΠΩΣ τίποτα πληγέντες από φωτιά 🔥? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 5 minutes ago, GREGORYMO said: ΜΗΠΩΣ τίποτα πληγέντες από φωτιά 🔥? Σε αυτή τη περίπτωση δίνουν και απεριόριστα δεδομένα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 (edited) 1 hour ago, GREGORYMO said: ΜΗΠΩΣ τίποτα πληγέντες από φωτιά 🔥? 1 hour ago, elkons said: Σε αυτή τη περίπτωση δίνουν και απεριόριστα δεδομένα. Οντως μου εδωσαν και απεριοριστα data τα οποια εληξαν το πρωι , δεν τα ειχα δει καν, αλλα ειμαι στην Αθηνα. Θα επρεπε να ειχαν δωσει και σε αλλους που ξερω οτι δεν πηραν. Αντιθετως ξερω δικο μου ατομο που πηρε στην επαρχια και δεν νομιζω να εχει φωτιες εκει. Εσεις αρα να φανταστω δεν τα εχετε παρει. Edited July 13, 2025 by runner70 4 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas 123 Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 υπάρχει τρόπος να ανανεώνετε αυτόματα το πακέτο των 3,02€ ???? έβαλα φρογ στον παππού και να μην εχω την εγνεια του πακέτου κάθε μηνα .. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 44 minutes ago, kostas 123 said: υπάρχει τρόπος να ανανεώνετε αυτόματα το πακέτο των 3,02€ ???? έβαλα φρογ στον παππού και να μην εχω την εγνεια του πακέτου κάθε μηνα .. Δεν έχω βρει κάτι εκτός από τα μηνύματα που θα δέχεται το τηλέφωνο του παππού λίγο πριν λήξει το πακέτο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 (edited) Εγω βαζω στο ημερολόγιο την προηγούμενη ημερα απο την ληξη και βαζω το πακετο απο το cosmote app. Edited July 14, 2025 by VIPdriver 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω βαζω στο ημερολόγιο την προηγούμενη ημερα απο την ληξη και βαζω το πακετο απο το cosmote app. Αν εχουν δικο τους cosmote id το καθε νουμερο (κοινως δικα τους credentials για να κανεις login sto cosmote app) , μπορουμε ακομα να τα βαλουμε στο ιδιο cosmote app κατω απο 1 account? Νομιζω δεν κανεις μια δηλωση οτι σου ανηκουν; 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Τα νούμερα,ανεξαρτητως αν εχουν account ή όχι, ανεξάρτητως αφμ, μεσω πιστοποιησης sms, μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε (και πανω από ενα) account. To app μονο ενα account δέχεται, τα νούμερα μπαίνουν ανεξάρτητα οπως περιεγραψα. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Έτσι για την ιστορία, το 60+60 συνεχίζεται κανονικά, έβαλα προχθές. 😎 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 41 minutes ago, gag said: Έτσι για την ιστορία, το 60+60 συνεχίζεται κανονικά, έβαλα προχθές. 😎 προχτές ήταν άλλη εβδομάδα από την τρέχουσα και ναι είχε διπλασιασμό, αυτή έχει ????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Εβαλα σημερα τα 60 λεπτα και μου εδωσε αλλα 60. Οποτε εχει διπλασιασμο... 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Πλέον η εφαρμογή δείχνει συνέχεια 60`& σταμάτησε το 60+60’. Ωστόσο έρχεται μήνυμα που λέει ότι σου κάνουμε δώρο αλλά 60`. Ελπίζω να παραμείνει. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Η ανανέωση με κάρτα των 10 ευρώ από buypoint και wifigreece παρατείνει κανονικά το υπόλοιπο για 2 μήνες ή όχι? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 4 minutes ago, thanos678 said: Η ανανέωση με κάρτα των 10 ευρώ από buypoint και wifigreece παρατείνει κανονικά το υπόλοιπο για 2 μήνες ή όχι? Και με €6 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 1 minute ago, Bas said: Και με €6 Ευχαριστώ. Ανανέωση με 6€ ήθελα να κάνω αλλά βλέπω δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 sites . Μπορώ να βρω πουθενά αλλού? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 57 minutes ago, thanos678 said: Ευχαριστώ. Ανανέωση με 6€ ήθελα να κάνω αλλά βλέπω δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 sites . Μπορώ να βρω πουθενά αλλού? Επισήμως έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό η κάρτα των 6€. Ανεπίσημα συνέχιζαν να εμφανίζονται που και που κάρτες (των 6€) αλλα είναι τώρα μερικοί μήνες που δεν έχουν εμφανιστεί. Μάλλον εξαντλήθηκαν οριστικά. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 1 hour ago, thanos678 said: Ευχαριστώ. Ανανέωση με 6€ ήθελα να κάνω αλλά βλέπω δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 sites . Μπορώ να βρω πουθενά αλλού? 14 minutes ago, opmgls said: Επισήμως έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό η κάρτα των 6€. Ανεπίσημα συνέχιζαν να εμφανίζονται που και που κάρτες (των 6€) αλλα είναι τώρα μερικοί μήνες που δεν έχουν εμφανιστεί. Μάλλον εξαντλήθηκαν οριστικά. https://www.youtube.com/watch?v=3tuFXcKlOz4&t=20 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Η Κάρτα των 6 ευρώ ,έχει καταργηθεί. Τα αποθέματα εξαντλήθηκαν και η ημερομηνία λήξης των τελευταίων καρτών έχει παρέλθει. Οπότε ξεχάστε τις. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 (edited) Αγόρασα τελικά μια καρτα των 10€ από wifigreece. Ούτε κωδικός μου έχει έρθει για να κάνω ανανέωση ούτε έχουν μπει οι παροχές που δίνει.Πως γινεται η ανανέωση? Edit: μου έστειλαν κωδικό. Όλα εντάξει Edited July 17, 2025 by thanos678 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Γνωρίζει κανείς από Θεσσαλονίκη αν ισχύει μέχρι τώρα η προσφορά με 144€ τον χρόνο για απεριόριστα δεδομένα με νέα sim frog από το κατάστημα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LewnidasKara Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 13 ώρες πριν, damierom said: Γνωρίζει κανείς από Θεσσαλονίκη αν ισχύει μέχρι τώρα η προσφορά με 144€ τον χρόνο για απεριόριστα δεδομένα με νέα sim frog από το κατάστημα; νομιζω πως η προσφορα αυτη ισχυει ανεκαθεν. Βεβαια θα ηταν καλο να ενημερωσει καποιος. Τον αλλο μηνα παω για ανανεωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Πλεον δεν βρισκεις ουτε των 10 ευρω ευκολα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 2 ώρες πριν, LewnidasKara said: νομιζω πως η προσφορα αυτη ισχυει ανεκαθεν. Βεβαια θα ηταν καλο να ενημερωσει καποιος. Τον αλλο μηνα παω για ανανεωση Εγω στη θεση σου θα καλούσα το frog store της πόλης μου και θα τους ρωτούσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts