Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχει παρει κανενας αλλος δωρεαν 1500 προς ολους μεσα στο ΣΚ ; Δεν αναφερομαι στα 1500 προς Frog που δινουν αντιστοιχα καθε ΣΚ. Μπηκα τωρα στην εφαρμογη και πρωτη φορα το ειδα.

2 ώρες πριν, runner70 said:

Εχει παρει κανενας αλλος δωρεαν 1500 προς ολους μεσα στο ΣΚ ; Δεν αναφερομαι στα 1500 προς Frog που δινουν αντιστοιχα καθε ΣΚ. Μπηκα τωρα στην εφαρμογη και πρωτη φορα το ειδα.

ΜΗΠΩΣ τίποτα πληγέντες από φωτιά 🔥?

5 minutes ago, GREGORYMO said:

Σε αυτή τη περίπτωση δίνουν και απεριόριστα δεδομένα. 

1 hour ago, GREGORYMO said:

1 hour ago, elkons said:

Σε αυτή τη περίπτωση δίνουν και απεριόριστα δεδομένα. 

Οντως μου εδωσαν και απεριοριστα data τα οποια εληξαν το πρωι , δεν τα ειχα δει καν, αλλα ειμαι στην Αθηνα. Θα επρεπε να ειχαν δωσει και σε αλλους που ξερω οτι δεν πηραν. Αντιθετως ξερω δικο μου ατομο που πηρε στην επαρχια και δεν νομιζω να εχει φωτιες εκει.

Εσεις αρα να φανταστω δεν τα εχετε παρει.

Edited by runner70

υπάρχει τρόπος να ανανεώνετε αυτόματα το πακέτο των 3,02€ ????  έβαλα φρογ στον παππού και να μην εχω την εγνεια του πακέτου κάθε μηνα ..

44 minutes ago, kostas 123 said:

υπάρχει τρόπος να ανανεώνετε αυτόματα το πακέτο των 3,02€ ????  έβαλα φρογ στον παππού και να μην εχω την εγνεια του πακέτου κάθε μηνα ..

Δεν έχω βρει κάτι εκτός από τα μηνύματα που θα δέχεται το τηλέφωνο του παππού λίγο πριν λήξει το πακέτο. 

12 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω βαζω στο ημερολόγιο την προηγούμενη ημερα απο την ληξη και βαζω το πακετο απο το cosmote app.

Αν εχουν δικο τους cosmote id το καθε νουμερο (κοινως δικα τους credentials για να κανεις login sto cosmote app) , μπορουμε ακομα να τα βαλουμε στο ιδιο cosmote app κατω απο 1 account? Νομιζω δεν κανεις μια δηλωση οτι σου ανηκουν;

Τα νούμερα,ανεξαρτητως αν εχουν account ή όχι, ανεξάρτητως αφμ, μεσω πιστοποιησης sms, μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε (και πανω από ενα) account.

To app μονο ενα account δέχεται, τα νούμερα μπαίνουν ανεξάρτητα οπως περιεγραψα.

41 minutes ago, gag said:

Έτσι για την ιστορία, το 60+60 συνεχίζεται κανονικά, έβαλα προχθές. 😎

προχτές ήταν άλλη εβδομάδα από την τρέχουσα και ναι είχε διπλασιασμό, αυτή έχει ?????

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εβαλα σημερα τα 60 λεπτα και μου εδωσε αλλα 60. Οποτε εχει διπλασιασμο...

Πλέον η εφαρμογή δείχνει συνέχεια 60`& σταμάτησε το 60+60’. 
Ωστόσο έρχεται μήνυμα που λέει ότι σου κάνουμε δώρο αλλά 60`.

Ελπίζω να παραμείνει. 

4 minutes ago, thanos678 said:

Η ανανέωση με κάρτα των 10 ευρώ από buypoint και wifigreece παρατείνει κανονικά το υπόλοιπο για 2 μήνες ή όχι?

Και με €6

1 minute ago, Bas said:

Και με €6

Ευχαριστώ. Ανανέωση με 6€ ήθελα να κάνω αλλά βλέπω δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 sites . Μπορώ να βρω πουθενά αλλού?

57 minutes ago, thanos678 said:

Ευχαριστώ. Ανανέωση με 6€ ήθελα να κάνω αλλά βλέπω δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 sites . Μπορώ να βρω πουθενά αλλού?

Επισήμως έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό η κάρτα των 6€. Ανεπίσημα συνέχιζαν να εμφανίζονται που και που κάρτες (των 6€) αλλα είναι τώρα μερικοί μήνες που δεν έχουν εμφανιστεί. Μάλλον εξαντλήθηκαν οριστικά.

1 hour ago, thanos678 said:

14 minutes ago, opmgls said:

Επισήμως έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό η κάρτα των 6€. Ανεπίσημα συνέχιζαν να εμφανίζονται που και που κάρτες (των 6€) αλλα είναι τώρα μερικοί μήνες που δεν έχουν εμφανιστεί. Μάλλον εξαντλήθηκαν οριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=3tuFXcKlOz4&t=20

Η Κάρτα των 6 ευρώ ,έχει καταργηθεί. Τα αποθέματα εξαντλήθηκαν και η ημερομηνία λήξης των τελευταίων καρτών έχει παρέλθει. 

Οπότε ξεχάστε τις. 

Αγόρασα τελικά μια καρτα των 10€ από wifigreece. Ούτε κωδικός μου έχει έρθει για να κάνω ανανέωση ούτε έχουν μπει οι παροχές που δίνει.Πως γινεται η ανανέωση?

Edit: μου έστειλαν κωδικό. Όλα εντάξει 

Edited by thanos678

Γνωρίζει κανείς από Θεσσαλονίκη αν ισχύει μέχρι τώρα η προσφορά με 144€ τον χρόνο για απεριόριστα δεδομένα με νέα sim frog από το κατάστημα;

13 ώρες πριν, damierom said:

Γνωρίζει κανείς από Θεσσαλονίκη αν ισχύει μέχρι τώρα η προσφορά με 144€ τον χρόνο για απεριόριστα δεδομένα με νέα sim frog από το κατάστημα;

νομιζω πως η προσφορα αυτη ισχυει ανεκαθεν. Βεβαια θα ηταν καλο να ενημερωσει καποιος. Τον αλλο μηνα παω για ανανεωση

2 ώρες πριν, LewnidasKara said:

νομιζω πως η προσφορα αυτη ισχυει ανεκαθεν. Βεβαια θα ηταν καλο να ενημερωσει καποιος. Τον αλλο μηνα παω για ανανεωση

Εγω στη θεση σου θα καλούσα το frog store της πόλης μου και θα τους ρωτούσα.