Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, p_k said:

17 ευρώ!

Για την ακρίβεια είναι 16€. Όσο κοστίζουν 2 σιμ (7,90€x2)

5 ώρες πριν, p_k said:

17 ευρώ!

6 ώρες πριν, lefkaditis said:

Ισχυει κανονικότατα,εκανα πριν ενα μηνα αντικατασταση της παλιας twin sim με νεα στα 17€ περίπου

Ευχαριστώ για την απάντηση όμως άλλο από single σε twin και άλλο από twin σε twin. Καχυποψία...

5 ώρες πριν, p_k said:

17 ευρώ!

6 ώρες πριν, lefkaditis said:

Ισχυει κανονικότατα,εκανα πριν ενα μηνα αντικατασταση της παλιας twin sim με νεα στα 17€ περίπου

Ευχαριστώ για την απάντηση όμως άλλο από single σε twin και άλλο από twin σε twin. Καχυποψία...

Ανανέωση απεριόριστα της περσινής με το ίδιο πακέτο σήμερα στο κατάστημα Θεσσαλονίκης χρέωσαν 109 και όχι 99€ όπως προαναφέρθηκε.

Ακόμη, αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχουν λεπτά ομιλίας όπως στο περσινό, αλλά θεωρώ ότι αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Υπόλοιπο μηνών από προηγούμενη ενεργοποίηση της προσφοράς προστίθενται με ανανέωση στο ίδιο νούμερο η χάνονται; 

3 ώρες πριν, athonas said:

Ακόμη, αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχουν λεπτά ομιλίας όπως στο περσινό, αλλά θεωρώ ότι αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Λογικα δεν θα εχεις γιατι αυτα τα δινουν μονο τον 1ο χρονο. Το δικο σου πλεον δεν θα ειναι καινουριο νουμερο.

9 ώρες πριν, drazenb said:

Υπόλοιπο μηνών από προηγούμενη ενεργοποίηση της προσφοράς προστίθενται με ανανέωση στο ίδιο νούμερο η χάνονται; 

Φαίνεται πως χάνονται καθώς η νέα λήξη του πακέτου μου είναι η χθεσινή ημερομηνία ανανέωσης και δεν προστέθηκε το επιπλέον διάστημα μέχρι την προηγούμενη λήξη που ήταν τον Ιανουάριο ‘25

24 minutes ago, athonas said:

Φαίνεται πως χάνονται καθώς η νέα λήξη του πακέτου μου είναι η χθεσινή ημερομηνία ανανέωσης και δεν προστέθηκε το επιπλέον διάστημα μέχρι την προηγούμενη λήξη που ήταν τον Ιανουάριο ‘25

Συγνώμη, εννοούσα τον επόμενο χρόνο από την ημερομηνία ανανέωσης

Σήμερα πήρα και εγώ το πρωί τα απεριόριστα με 109 ευρώ στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά χωρίς κόφτη. Θα το προσθέσω και στο cosmote one που έχω και όταν είναι για ανανέωση του χρόνου θα πάρω και έκπτωση λογικά 10%. Αλλά ας είμαστε καλά όλοι μέχρι τότε και βλέπουμε.

Δεν είχε πολύ κόσμο και τελείωσα γρήγορα. Η προσφορά είναι μέχρι και την Δευτέρα. Κυριακή θα είναι ανοιχτά.

Edited by panbet

2 ώρες πριν, panbet said:

Θα το προσθέσω και στο cosmote one που έχω και όταν είναι για ανανέωση του χρόνου θα πάρω και έκπτωση λογικά 10%.

Δεν παίζει αυτό στις προσφορές. 

16 ώρες πριν, panbet said:

Σήμερα πήρα και εγώ το πρωί τα απεριόριστα με 109 ευρώ στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά χωρίς κόφτη. Θα το προσθέσω και στο cosmote one που έχω και όταν είναι για ανανέωση του χρόνου θα πάρω και έκπτωση λογικά 10%. Αλλά ας είμαστε καλά όλοι μέχρι τότε και βλέπουμε.

Δεν είχε πολύ κόσμο και τελείωσα γρήγορα. Η προσφορά είναι μέχρι και την Δευτέρα. Κυριακή θα είναι ανοιχτά.

Όταν πήρες την κάρτα και έδωσες την ταυτότητά σου για να περάσει τα στοιχεία για την ενεργοποίηση σου ζήτησε το ΑΦΜ σου;

Αν δεν πέρασε ΑΦΜ στα στοιχεία ενεργοποίησης της κάρτας δεν νομίζω να μπορείς να το συνδέσεις με το Cosmote ONE.

Εδώ εγώ που της είπα να το περάσει και τελικά δεν το πέρασε, πρόσθεσα εγώ τον αριθμό στο My Cosmote μου αλλά το έχει στις "Άλλες συνδέσεις", αυτές δηλαδή που δεν είναι συνδεδεμένες με το ΑΦΜ και δεν μπορώ να το προσθέσω στο Cosmote ONE...

Τώρα πρέπει να τρέχω στα καταστήματα να μου το καταχωρήσουν (το ΑΦΜ) κι αν γίνεται κι αυτό...

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Στα καρτοκινητά δεν είναι απαραίτητο το ΑΦΜ για ένταξη στο Cosmote one.

Από τη στιγμή που το βλέπεις στο my Cosmote μπορείς να το εντάξεις στο Cosmote one.

34 minutes ago, jimmis11 said:

Όταν πήρες την κάρτα και έδωσες την ταυτότητά σου για να περάσει τα στοιχεία για την ενεργοποίηση σου ζήτησε το ΑΦΜ σου;

Αν δεν πέρασε ΑΦΜ στα στοιχεία ενεργοποίησης της κάρτας δεν νομίζω να μπορείς να το συνδέσεις με το Cosmote ONE.

Εδώ εγώ που της είπα να το περάσει και τελικά δεν το πέρασε, πρόσθεσα εγώ τον αριθμό στο My Cosmote μου αλλά το έχει στις "Άλλες συνδέσεις", αυτές δηλαδή που δεν είναι συνδεδεμένες με το ΑΦΜ και δεν μπορώ να το προσθέσω στο Cosmote ONE...

Τώρα πρέπει να τρέχω στα καταστήματα να μου το καταχωρήσουν (το ΑΦΜ) κι αν γίνεται κι αυτό...

Μόνο ταυτότητα και πέρασε αυτόματα στο cosmote app με τους άλλους αριθμούς που έχω. Μετά εγώ μόνος μου το έβαλα στο cosmote one προσθήκη έκανα και έχω τώρα 4 καρτοκινητα στο one. Δεν με ζήτησε αφμ ο υπάλληλος του καταστήματος frog. Βρήκε την καρτέλα μου με την ταυτότητα μου.

29 minutes ago, panbet said:

Μόνο ταυτότητα και πέρασε αυτόματα στο cosmote app με τους άλλους αριθμούς που έχω. Μετά εγώ μόνος μου το έβαλα στο cosmote one προσθήκη έκανα και έχω τώρα 4 καρτοκινητα στο one. Δεν με ζήτησε αφμ ο υπάλληλος του καταστήματος frog. Βρήκε την καρτέλα μου με την ταυτότητα μου.

Περίεργο.

Μόνο σε εμένα έπρεπε να το περάσω με το χέρι στο My Cosmote και δεν με αφήνει να το περάσω στο Cosmote ONE;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

1 hour ago, jimmis11 said:

Περίεργο.

Μόνο σε εμένα έπρεπε να το περάσω με το χέρι στο My Cosmote και δεν με αφήνει να το περάσω στο Cosmote ONE;

Μήπως ο υπάλληλος δεν στο έκανε σωστά;εμένα με βρήκε στην καρτέλα μου κανονικά με μια ταυτότητα.

2 minutes ago, panbet said:

Μήπως ο υπάλληλος δεν στο έκανε σωστά;εμένα με βρήκε στην καρτέλα μου κανονικά με μια ταυτότητα.

Μάλλον κατάλαβα τι έγινε.

Είχα αλλάξει ενδιάμεσα ταυτότητα αλλά δεν είχα ενημερώσει την Cosmote.

Οπότε η υπάλληλος πέρασε το νούμερο με την νέα ταυτότητα, ίσως να πήγε να βάλει και το ΑΦΜ που ζήτησα και να χτύπησε κάπου στο σύστημα (δεν συσχετίστηκε), οπότε δεν ασχολήθηκε παραπάνω, ενεργοποίησε το νούμερο και τέλος.

Τώρα πρέπει να τα κάνω σε κατάστημα ή μήπως με εξυπηρετήσουν από το Chat;

Δεν ξέρω κι αν γίνεται να προσθέσουν το ΑΦΜ στο νούμερο εκ των υστέρων...

31 minutes ago, jimmis11 said:

Τώρα πρέπει να τα κάνω σε κατάστημα ή μήπως με εξυπηρετήσουν από το Chat;

Δοκίμασε chat και αν δεν βγάλεις άκρη πάνε στο κατάστημα.

περασα απο περιεργεια απο το καταστημα της frog στην σταδιου

ειχε αρκετα ατομα που μυριστηκαν την προσφορα, οι μισοι ηταν κινεζοι

και η ουρα δεν φαινοταν να κουνιεται

θελει υπομονη οποιος παει

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ξέρουμε αν παίζει καμιά τιμολογιακή αλλαγή αυτό το διάστημα ώστε να ζητήσω τα χρήματα που έχω στην κάρτα και να φύγω για cu?

1 ώρα πριν, Natbic said:

Ξέρουμε αν παίζει καμιά τιμολογιακή αλλαγή αυτό το διάστημα ώστε να ζητήσω τα χρήματα που έχω στην κάρτα και να φύγω για cu?

Δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο για την ώρα.
Νομίζω είμαστε αρκετοί που πήγαμε frog (από την Q κυρίως) αλλά τελευταία το cu μας βολεύει καλύτερα (διάβαζε φτηνότερα). Όμως έχουμε εγκλωβιστεί στην frog λογω σεβαστού χρηματικού υπολοίπου που μαζέψαμε κατά τον 1ο χρόνο.
Ντάξει, έτσι είναι παλιοζωή. Κάπου σου δίνει και από κάπου αλλού σου παίρνει. :classic_unsure:

18 minutes ago, opmgls said:

Δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο για την ώρα.
Νομίζω είμαστε αρκετοί που πήγαμε frog (από την Q κυρίως) αλλά τελευταία το cu μας βολεύει καλύτερα (διάβαζε φτηνότερα). Όμως έχουμε εγκλωβιστεί στην frog λογω σεβαστού χρηματικού υπολοίπου που μαζέψαμε κατά τον 1ο χρόνο.
Ντάξει, έτσι είναι παλιοζωή. Κάπου σου δίνει και από κάπου αλλού σου παίρνει. :classic_unsure:

Το φρογκ (κατα την ταπεινη μου γνωμη και καθολου οπαδικά) ειναι must να υπαρχει. Και καλυτερο σημα, και φτηνα πακετα 3,02 και πιο ακριβα με πολλα gb και ολα τα δωρα/ερωτηματολογια μπονους/προσφορες της κοσμοτε τα δινουν και στο φρογκ.

33 minutes ago, VIPdriver said:

Το φρογκ (κατα την ταπεινη μου γνωμη και καθολου οπαδικά) ειναι must να υπαρχει. Και καλυτερο σημα, και φτηνα πακετα 3,02 και πιο ακριβα με πολλα gb και ολα τα δωρα/ερωτηματολογια μπονους/προσφορες της κοσμοτε τα δινουν και στο φρογκ.

Το frog εχει πολλά πλεονεκτηματα και είναι η κινητή τηλεφωνία που εγώ συνιστώ σε όποιον θέλει να κάνει λίγη ή μέση χρήση. Προσωπικά χρειάζομαι πολλλλλα δεδομένα και μου βγαίνει πιο ακριβό από το cu. Επίσης, δυστυχώς μέσα στο σπίτι μου η voda εχει καλύτερο σήμα στα δεδομένα. Ναι η ετήσια προφορά που έχει black friday το frog είναι η καλύτερη, αλλά οπως το συζητήσαμε εκτεταμένα στο νήμα, κι εγώ πρακτικά ανήκω στην κατηγορία που δεν μπορω να την βάλω, ειδικά αυτή την εβδομάδα που τρέχει. Επιπλέον και να την έπαιρνα, όπως εγραψα, δε πιάνει μεσα στο διαμέρισμα μου. :classic_sad:
ΥΓ. Αυτή την στιγμή έχω και cu και Frog

Edited by opmgls

On 24/11/2024 at 11:18 ΜΜ, kmpatra said:

σε καποιους βγάζει 10. Αν δεν ειναι η πρωτη αλλαγή πακέτου, είναι σίγουρα 10.

Και εμένα που δεν έχω κάνει ποτέ μου βγάζει 10 €