johnnykap1 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Τελικά τα δωρεάν απεριόριστα όποτε και να τα ενεργοποιήσεις θα ισχύουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Αν τα ενεργοποιήσω ας πούμε σήμερα Τετάρτη, θα ισχύουν Σαββατοκυριακοδεύτερο ή από σήμερα και για τις επόμενες τρείς μέρες; Απ' ότι έχω καταλάβει μάλλον το πρώτο πρέπει να είναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 12 minutes ago, johnnykap1 said: Τελικά τα δωρεάν απεριόριστα όποτε και να τα ενεργοποιήσεις θα ισχύουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Αν τα ενεργοποιήσω ας πούμε σήμερα Τετάρτη, θα ισχύουν Σαββατοκυριακοδεύτερο ή από σήμερα και για τις επόμενες τρείς μέρες; Απ' ότι έχω καταλάβει μάλλον το πρώτο πρέπει να είναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Αν τα ενεργοποιήσεις σήμερα θα ενεργοποιηθούν σήμερα για 3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου (edited) 39 minutes ago, johnnykap1 said: Τελικά τα δωρεάν απεριόριστα όποτε και να τα ενεργοποιήσεις θα ισχύουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Αν τα ενεργοποιήσω ας πούμε σήμερα Τετάρτη, θα ισχύουν Σαββατοκυριακοδεύτερο ή από σήμερα και για τις επόμενες τρείς μέρες; Απ' ότι έχω καταλάβει μάλλον το πρώτο πρέπει να είναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Σωστά. Οπότε και να τα ενεργοποιήσεις θα ισχύουν από Παρασκευή. Τα έχω ενεργοποιήσει από την 1η μέρα που ανακοινώθηκε και περιμένω Παρασκευή για να αποδοθούν. Edited 19 Ιουνίου by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Backpacker Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Καλησπέρα. Να κανω μια ερώτηση. Βάζω καθε μηνα το 15ευρω πακέτο από το WifiGreece. Τώρα βλέπω οτι είναι out of stock. Ξέρουμε πότε θα το ξαναφέρουν? Και δεύτερον...αν δεν το φέρουν υπάρχει κάποιος πακέτο από την εφαρμογή της Frog που αν το βάλω θα παραμείνουν τα λεπτά και τα gb που έχω μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 3 minutes ago, Backpacker said: Καλησπέρα. Να κανω μια ερώτηση. Βάζω καθε μηνα το 15ευρω πακέτο από το WifiGreece. Τώρα βλέπω οτι είναι out of stock. Ξέρουμε πότε θα το ξαναφέρουν? Και δεύτερον...αν δεν το φέρουν υπάρχει κάποιος πακέτο από την εφαρμογή της Frog που αν το βάλω θα παραμείνουν τα λεπτά και τα gb που έχω μέσα? Mπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους να τους ρωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 11 minutes ago, Backpacker said: Καλησπέρα. Να κανω μια ερώτηση. Βάζω καθε μηνα το 15ευρω πακέτο από το WifiGreece. Τώρα βλέπω οτι είναι out of stock. Ξέρουμε πότε θα το ξαναφέρουν? Και δεύτερον...αν δεν το φέρουν υπάρχει κάποιος πακέτο από την εφαρμογή της Frog που αν το βάλω θα παραμείνουν τα λεπτά και τα gb που έχω μέσα? Επικοινώνησα την περασμένη εβδομάδα εγώ μαζί τους μέσω mail και δεν πήρα απάντηση. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν αν και πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη η κάρτα. Προσωπικά νομίζω ότι δεν θα βγάλουν ξάνα την ίδια όσο τρέχει η καλοκαιρινή προσφορά με τα 100Gb. Έτσι επειδή έληγε η προηγούμενη που είχα πάρει (των 15€) και είχα υπόλοιπο gb περίπου 30Gb, πήρα την διαθέσιμη με τα 20Gb (των 12€). Δυστυχώς χάθηκαν τα υπόλοιπα που έληγαν και ΔΕΝ έκαναν rollover με τα νέα των 20Gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Backpacker Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 6 minutes ago, albiz said: Επικοινώνησα την περασμένη εβδομάδα εγώ μαζί τους μέσω mail και δεν πήρα απάντηση. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν αν και πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη η κάρτα. Προσωπικά νομίζω ότι δεν θα βγάλουν ξάνα την ίδια όσο τρέχει η καλοκαιρινή προσφορά με τα 100Gb. Έτσι επειδή έληγε η προηγούμενη που είχα πάρει (των 15€) και είχα υπόλοιπο gb περίπου 30Gb, πήρα την διαθέσιμη με τα 20Gb (των 12€). Δυστυχώς χάθηκαν τα υπόλοιπα που έληγαν και ΔΕΝ έκαναν rollover με τα νέα των 20Gb. Ξέρουμε αν κάνουν roll over με κανα πακετο απο την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Για να μην κάνουν roll over με τις δικές τους κάρτες, θεωρώ ότι μάλλον δεν θα κάνουν ούτε με πακέτο. Υπόθεση δική μου βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει πακέτο για να ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Backpacker Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 31 minutes ago, albiz said: Για να μην κάνουν roll over με τις δικές τους κάρτες, θεωρώ ότι μάλλον δεν θα κάνουν ούτε με πακέτο. Υπόθεση δική μου βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει πακέτο για να ξέρω. Γενικα και στα πακετα του frog app δεν κανει roll over αν ειναι φθηνότερο το επομενο πακετο. Αν ειναι ίσο ή μεγαλυτερο κάνει. Ίσως επειδη εβαλες 12αρι ενω το προηγουμενο ηταν 15 για αυτο να μην κανει. Λέω εγώ τώρα μια λογική. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου On 19/6/2024 at 10:43 ΜΜ, albiz said: Επικοινώνησα την περασμένη εβδομάδα εγώ μαζί τους μέσω mail και δεν πήρα απάντηση. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν αν και πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη η κάρτα. Προσωπικά νομίζω ότι δεν θα βγάλουν ξάνα την ίδια όσο τρέχει η καλοκαιρινή προσφορά με τα 100Gb. Τόσο δύσκολο θα ήταν να στείλουν ένα email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Η υπηρεσία "easy transfer" δεν διατίθεται για το frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthom1967 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι αυτή η εβδομάδα, εβδομάδα διπλασιασμού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 55 minutes ago, gthom1967 said: Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι αυτή η εβδομάδα, εβδομάδα διπλασιασμού?? Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthom1967 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Στην εφαρμογή δεν φαίνεται γιαυτο ρωτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Επειδή είναι αργία, αύριο θα μπουν τα 120 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 57 minutes ago, panbet said: Επειδή είναι αργία, αύριο θα μπουν τα 120 λεπτά Μπήκανε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maller Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 4 ώρες πριν, motoboots said: Ναι. Συγγνώμη αλλά που φαίνεται οτι είναι όντως διπλά; Γιατί και μένα στην εφαρμογή δε λέει κάτι τέτοιο🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dimitroula10 said: Μπήκανε σήμερα. Δεν έχουν φανεί στο app του frog.. 38 minutes ago, maller said: Συγγνώμη αλλά που φαίνεται οτι είναι όντως διπλά; Γιατί και μένα στην εφαρμογή δε λέει κάτι τέτοιο🤔 Μην το δοκιμάσεις.. ας εμφανιστεί πρώτα και μετά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 27 minutes ago, Teiresias_ said: Δεν έχουν φανεί στο app του frog.. Μην το δοκιμάσεις.. ας εμφανιστεί πρώτα και μετά. Αφού σας είπα ότι το δοκίμασα εγώ και δίνει 120'. Αν τα χρειάζεται να τα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 minutes ago, dimitroula10 said: Αφού σας είπα ότι το δοκίμασα εγώ και δίνει 120'. Αν τα χρειάζεται να τα πάρει. "Μπήκανε σήμερα" είπες.. όχι "το δοκίμασα" 😉😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, maller said: Συγγνώμη αλλά που φαίνεται οτι είναι όντως διπλά; Γιατί και μένα στην εφαρμογή δε λέει κάτι τέτοιο🤔 Με κλήση στο 1330. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Καλησπέρα. Σε Frog από φορητότητα, μπορεί παρακαλώ κάποιος να πει εν τάχει για ποιες υπηρεσίες πρέπει να ζητήσουμε ενεργοποίηση / απενεργοποίηση; Πχ volte, 5ψήφια κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) 25 minutes ago, trinoo said: Καλησπέρα. Σε Frog από φορητότητα, μπορεί παρακαλώ κάποιος να πει εν τάχει για ποιες υπηρεσίες πρέπει να ζητήσουμε ενεργοποίηση / απενεργοποίηση; Πχ volte, 5ψήφια κτλ. Θέλεις σίγουρα το volte που πάει μαζί με το vowifi.. την αναμονή επίσης αν θέλεις την ενεργοποιείς από τη συσκευή. Τα 5ψήφια ρυθμίζονται από το app 5g είναι έτοιμο ήδη. ΥΓ: κάτι μου θυμίζει το κείμενο της ερώτησης.. 😉😂😂 Edited 27 Ιουνίου by Teiresias_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Παιδιά πρώτη αλλαγή πακέτου από frog σε what’s up ποσο χρεώνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 50 minutes ago, rs280ps said: Παιδιά πρώτη αλλαγή πακέτου από frog σε what’s up ποσο χρεώνεται; Στείλε ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 και στην επιστροφή θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts