gpapas640 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Ερώτηση σχετικά με το διπλασιασμό του πακέτου 60 + 60. Ο κανόνας είναι ότι ο διπλασιασμός ισχύει βδομάδα παρά βδομάδα συνεχόμενα; Διότι θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει πως γίνεται μία καραμπόλα όταν αλλάζει ημερολογιακά ο μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 25 minutes ago, gpapas640 said: Ερώτηση σχετικά με το διπλασιασμό του πακέτου 60 + 60. Ο κανόνας είναι ότι ο διπλασιασμός ισχύει βδομάδα παρά βδομάδα συνεχόμενα; Διότι θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει πως γίνεται μία καραμπόλα όταν αλλάζει ημερολογιακά ο μήνας. Πολύ σπάνιο να τύχει 2 εβδομάδες να μην δίνει 60+60 αλλά έχει συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Πολύ σπάνιο να τύχει 2 εβδομάδες να μην δίνει 60+60 αλλά έχει συμβεί. Άρα καλά θυμόμουν. Νομίζω ότι κάποιος είχε εξηγήσει πότε συμβαίνει αυτό αλλά ήταν αρκετά παλιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Και η ερώτηση της εβδομάδας. Είμαστε σε εβδομάδα διπλασιασμού; 🤣 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 8 minutes ago, belial said: Και η ερώτηση της εβδομάδας. Είμαστε σε εβδομάδα διπλασιασμού; 🤣 Ναι (μπορείς να το δεις και στο app του frog) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 19 ώρες πριν, gpapas640 said: Άρα καλά θυμόμουν. Νομίζω ότι κάποιος είχε εξηγήσει πότε συμβαίνει αυτό αλλά ήταν αρκετά παλιά. Έχεις δίκιο, κι εγώ το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν μετά από εβδομάδες ομαδικών προσφορών, νομίζω η μία περίπτωση ήταν αν έπεφτε διπλασιασμός μετά τα Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά, και η δεύτερη κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 (edited) On 29/6/2023 at 1:50 ΜΜ, gpapas640 said: Ερώτηση σχετικά με το διπλασιασμό του πακέτου 60 + 60. Ο κανόνας είναι ότι ο διπλασιασμός ισχύει βδομάδα παρά βδομάδα συνεχόμενα; Διότι θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει πως γίνεται μία καραμπόλα όταν αλλάζει ημερολογιακά ο μήνας. 1 hour ago, gag said: Έχεις δίκιο, κι εγώ το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν μετά από εβδομάδες ομαδικών προσφορών, νομίζω η μία περίπτωση ήταν αν έπεφτε διπλασιασμός μετά τα Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά, και η δεύτερη κάτι αντίστοιχο. Ξεκιναει τον διπλασιασμό την 1η Δευτέρα κάθε έτους-πρωτοχρονιά και κανει reset, αν χρειαστει (δεν συμπέσει), την Δευτέρα του Πάσχα. Αρα max δύο 3βδόμαδα/έτος. https://myphone.gr/forum/topic/26782/page/661/?tab=comments#comment-7171262 Edited June 30, 2023 by runner70 1 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 (edited) Είστε μεγάλα αλάνια! Ευχαριστούμε δεόντως! Ως νέος στη φρογκ έχω αρχίσει να ξεψειριζω τα ψιλά γράμματα... Ερωτώ λοιπόν τους πάλιουρες: Καθε φορά (σταθερή ημέρα κάθε μήνα, από οσο κατάλαβα) που αποδίδεται το δώρο 60(+60), η ημερομηνία λήξης των υπολειπόμενων λεπτών του προηγούμενου μήνα συμψηφιζεται με του νέου; Edited June 30, 2023 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, gpapas640 said: η ημερομηνία λήξης των υπολειπόμενων λεπτών του προηγούμενου μήνα συμψηφιζεται με του νέου; Ναι αρκεί να βάλεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Δηλαδή με 10€ έχεις 3 μήνες από 120' κάθε μήνα αν δεν θέλεις ίντερνετ. Edited June 30, 2023 by dimitroula10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 (edited) Αν μιλαμε ομως για το μπονους 60' +60' απο την εφαρμογή που δίνεται δωρεάν κάθε μήνα τον πρώτο χρόνο (όχι το μόνιμο πακέτο),αυτά δεν μεταφέρονται. Μάλλον αυτά εννοεί αφου μιλάμε για "σταθερή ημερομηνία". Edited June 30, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 (edited) 4 minutes ago, kmpatra said: Αν μιλαμε ομως για το μπονους 60' +60' απο την εφαρμογή που δίνεται δωρεάν κάθε μήνα τον πρώτο χρόνο (όχι το μόνιμο πακέτο),αυτά δεν μεταφέρονται. Μάλλον αυτά εννοεί αφου μιλάμε για "σταθερή ημερομηνία". Προφανώς και αναφέρω αυτά, αφού αναφέρομαι σε δώρο. Να φανταστώ ότι δεν γίνεται συμψηφισμός ούτε κατά την χειροκίνητη ενεργοποίηση των 60 λεπτών από το frog app. Είναι δηλαδή σαν κάθε φουρνιά των 60 λεπτών να είναι ξεχωριστό-αυτονομο πακέτο Edited June 30, 2023 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 1 hour ago, gpapas640 said: Προφανώς και αναφέρω αυτά, αφού αναφέρομαι σε δώρο. Να φανταστώ ότι δεν γίνεται συμψηφισμός ούτε κατά την χειροκίνητη ενεργοποίηση των 60 λεπτών από το frog app. Είναι δηλαδή σαν κάθε φουρνιά των 60 λεπτών να είναι ξεχωριστό-αυτονομο πακέτο Ναι είναι άλλο. Ξεχωριστό και αυτόνομο πακέτο. Αυτά έχουν χρέωση/ 3 λεπτό. Σε αντίθεση με το αγοραστό πακέτο 60+60 που είναι / δευτερόλεπτο. Επίσης τα λεπτά του δώρου δεν μεταφέρονται στον άλλο μήνα, μηδενίζουν και ξανά 60 αυτόματα και 60 χειροκίνητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Καλημέρα! Αγόρασα πριν λίγο το πακέτο των 60', αλλά δε μου έδωσε τα 60' επιπλέον! Σίγουρα είμαστε σε εβδομάδα 60+60; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 2 ώρες πριν, yyyy said: Καλημέρα! Αγόρασα πριν λίγο το πακέτο των 60', αλλά δε μου έδωσε τα 60' επιπλέον! Σίγουρα είμαστε σε εβδομάδα 60+60; Μπορείς και εσύ τώρα να έχεις 60' + 60' Δωρεάν προς εθνικά! Η προσφορά ισχύει μέχρι 2/7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Και σε μένα το ιδιο!.... αγόρασα μεσω κοσμοτε αππ για 2 ατομα και εδωσε 60λεπτα αντί 120 στον καθένα με 3,02€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Μιλήστε με την εξυπηρετηση πελατων ή στο facebook 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Μίλησα στο chat του cosmote app, και μου είπαν ότι αν δεν μπουν ως το τέλος της ημέρας, να επικοινωνήσω πάλι αύριο. Θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos2 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 6 ώρες πριν, yyyy said: Καλημέρα! Αγόρασα πριν λίγο το πακέτο των 60', αλλά δε μου έδωσε τα 60' επιπλέον! Σίγουρα είμαστε σε εβδομάδα 60+60; Και εγώ πήρα πριν λίγο για την κόρη μου αλλά έδωσε μόνο 60 παρ ολο που στην εφαρμογή της frog γράφει ότι έχει 60+60 μέχρι 2-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Μιλησα στο τσατ και μου καταχωρησαν αιτημα τεχνικου ελεγχου.... οπότε καντε κι εσείς όσοι ειχατε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Εγω εγώ τα πήρα χθές και μου έδωσε κανονικά τα 60 +60Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Θυμήστε μου, εντός Ε.Ε πόσα data είναι διαθέσιμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Θυμήστε μου, εντός Ε.Ε πόσα data είναι διαθέσιμα ?Το λέει σε κάθε πακέτο στην εφαρμογή Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Οσοι δεν πήρατε τα +60 αυτην την εβδομάδα τελικα τα πήρατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Οσοι δεν πήρατε τα +60 αυτην την εβδομάδα τελικα τα πήρατε; Ούτε σε μένα μπήκαν για το πακέτο που πήρα χθες 2/7. Edited July 3, 2023 by ioanniskar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 (edited) Λέτε να άλλαξε τακτική η κοσμοτέ και να σταματήσει τα +60; Ήδη ανακοίνωσε στο what's up ότι δεν θα ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης από μεταφορά χρημάτων....... Edited July 3, 2023 by VIPdriver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts