sigmamee Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 (edited) @pn1fon1 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! @natpass Σε ευχαριστώ επίσης. Οχι στο site https://www.frogmobile.gr/el/ela-sto-frog λέει ξεκάθαρα για 60+60' λεπτα προς όλους, 600'+600' προς Frog και 500mb+500mb για 12 μήνες. Αυτό για το 1.5 gb δεν το είδα πουθενά γραμμένο. Και πάλι ευχαριστώ και τους δύο σας! Edited October 24, 2020 by sigmamee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 @pn1fon1 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! @natpass Σε ευχαριστώ επίσης. Οχι στο site https://www.frogmobile.gr/el/ela-sto-frog λέει ξεκάθαρα για 60+60' λεπτα προς όλους, 600'+600' προς Frog και 500mb+500mb για 12 μήνες. Αυτό για το 1.5 gb δεν το είδα πουθενά γραμμένο. Και πάλι ευχαριστώ και τους δύο σας! Τα «500mb+500mb για 12 μήνες» δε μου τα έδωσαν...Και τα sms που μου έστειλαν για καλωσόρισμα μου αναγράφουν μόνο ως welcome bonus τα «60+60' λεπτα προς όλους, 600'+600' προς Frog». Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή από cu σε frog κυρίως λόγω του φθηνού πακέτου data με €4,44 και δεν με ενδιαφέρουν πακέτα ομιλίας και combo. Θα πάρω αν κάνω φορητότητα τα 60'+60' και τα 500MB+500MB για ένα χρόνο; Μετά το χρόνο θα έχω ακόμη τα 500MB+500MB με κάθε ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Έχω παρατηρήσει ότι σε μνμ από το lg g8s σε mi a3 δεν το χρεώνει ,σύνδεση στο νετ και τα 2 πάντα. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχουν εφαρμογή μηνυμάτων το messages της Google λογικό. Πλέον με αυτή την εφαρμογή όταν είναι και τα δύο κινητα online το στέλνει μέσω ίντερνετ δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Αν έχουν εφαρμογή μηνυμάτων το messages της Google λογικό. Πλέον με αυτή την εφαρμογή όταν είναι και τα δύο κινητα online το στέλνει μέσω ίντερνετ δωρεάν.Ναι αυτό είναι, ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή από cu σε frog κυρίως λόγω του φθηνού πακέτου data με €4,44 και δεν με ενδιαφέρουν πακέτα ομιλίας και combo. Θα πάρω αν κάνω φορητότητα τα 60'+60' και τα 500MB+500MB για ένα χρόνο; Μετά το χρόνο θα έχω ακόμη τα 500MB+500MB με κάθε ανανέωση; Αυτη τη στιγμή και μέχρι νεοτέρας αυτο που θα πάρεις είναι για δωδεκα μηνεσ τα 60’ + 60’ προς ολους καθώς και τα 600’ + 600’ προς frog. Τα 500mb + 500mb λένε απο την εξυπηρέτηση πως δεν ισχύουν πλέον ως παροχή και απλά εχει ξεχαστεί στο site τους...Γι’αυτό δε τα έλαβα και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή από cu σε frog κυρίως λόγω του φθηνού πακέτου data με €4,44 και δεν με ενδιαφέρουν πακέτα ομιλίας και combo. Θα πάρω αν κάνω φορητότητα τα 60'+60' και τα 500MB+500MB για ένα χρόνο; Μετά το χρόνο θα έχω ακόμη τα 500MB+500MB με κάθε ανανέωση;Την ίδια αλλαγή έχω ζητήσει εδώ και μερικές ημέρες και περιμένω να ολοκληρωθεί η φορητότητα. Σε ερώτηση που έκανα στο 13888, μου είπαν για κάτι δώρα μόνο για 3 μήνες και ξενέρωσα. Μήπως αυτά τα δώρα είναι μόνο για νέο αριθμό και όχι φορητότητα; Γνωρίζει κανείς να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Αυτη τη στιγμή και μέχρι νεοτέρας αυτο που θα πάρεις είναι για δωδεκα μηνεσ τα 60’ + 60’ προς ολους καθώς και τα 600’ + 600’ προς frog. Τα 500mb + 500mb λένε απο την εξυπηρέτηση πως δεν ισχύουν πλέον ως παροχή και απλά εχει ξεχαστεί στο site τους...Γι’αυτό δε τα έλαβα και εγω... Από τη στιγμή που το γράφει στο site, εγώ θα τα διεκδικούσα. Θα το απαιτούσα γραπτά ώστε να μου απαντήσουν και θα έστελνα την απάντηση στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών... αν αυτοί από λάθος δεν το αλλάξανε στη σελίδα τους είναι δικό τους πρόβλημα, αφού το αναφέρει πρέπει να το δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Αυτη τη στιγμή και μέχρι νεοτέρας αυτο που θα πάρεις είναι για δωδεκα μηνεσ τα 60’ + 60’ προς ολους καθώς και τα 600’ + 600’ προς frog. Τα 500mb + 500mb λένε απο την εξυπηρέτηση πως δεν ισχύουν πλέον ως παροχή και απλά εχει ξεχαστεί στο site τους...Γι’αυτό δε τα έλαβα και εγω...Η καινούργια σελίδα του frog ανέβηκε στις αρχές Ιουνίου. Η ενότητα "ανανέωση υπολοίπου", αρχικά κενή περιεχομένου, τροποποιήθηκε πολύ πρόσφατα. Η απάντηση της (μη) εξυπηρέτησης πελατών είχε μόνο σκοπό να σε ξεφορτωθεί. Διεκδίκησε τα δώρα όπως προτείνει ο alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Έχετε απόλυτο δίκιο αλλα να δούμε αν θα το βρω... Η επικοινωνια μου ήταν μέσω του chat όπου ο εκπρόσωπος μετα την ανακοίνωση των μαντατων με ρώτησε αν μπορεί να εξυπηρετήσει σε κάτι αλλο και ενώ εγω πληκτρολογουσα...μαντέψτε...με «χαιρέτησε» και καπακι αποσυνδέθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Έχετε απόλυτο δίκιο αλλα να δούμε αν θα το βρω... Η επικοινωνια μου ήταν μέσω του chat όπου ο εκπρόσωπος μετα την ανακοίνωση των μαντατων με ρώτησε αν μπορεί να εξυπηρετήσει σε κάτι αλλο και ενώ εγω πληκτρολογουσα...μαντέψτε...με «χαιρέτησε» και καπακι αποσυνδέθηκε! ε-μαιλ στο customercare@cosmote.gr (εξυπηρέτησης πελατών cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 ε-μαιλ στο customercare@cosmote.gr (εξυπηρέτησης πελατών cosmote) Σε ευχαριστώ για την πρόταση! Έστειλα και μου ηρθε αυτοματοποιημένο να στειλω στη φόρμα επικοινωνίας του cosmote.gr , Ωστόσο όσες προσπάθειες και να εχω κάνει όταν πατάω αποστολή της φόρμας μένει στο γρανάζι δείχνοντας απλά να γυρναει το γρανάζι για ώρες σα να φορτώνει. Το εχω προσπαθήσει αρκετες φορές και με διαφορετικό browser:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 To website της cosmote ειναι κάκιστο, γεμάτο bgus. Ειδικά στο λογαριασμό στο mycosmote σε καρτοκινητό, εκει τα bugs κάνουν πάρτι. Απορώ πως τόσο καιρό δεν ασχολουνται με αυτό να το φτιάξουν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 (edited) 1. Κάποιος είχε ρωτήσει... πως μπορούμε να δούμε έναν αριθμό αν είναι φρογκ. Δεν βρίσκω την απάντηση. 2. Αν αγοράσω κοσμοκαρτα από κατάστημα cosmote, μπορούν να μου την κάνουν φρογκ χωρίς χρέωση; Edited October 26, 2020 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 1. Κάποιος είχε ρωτήσει... πως μπορούμε να δούμε έναν αριθμό αν είναι φρογκ. Δεν βρίσκω την απάντηση. 2. Αν αγοράσω κοσμοκαρτα από κατάστημα cosmote, μπορούν να μου την κάνουν φρογκ χωρίς χρέωση;Όχι, αλλά μπορείς να πάρεις ένα whatsup με διπλασιασμό της ανανέωσης τους τρεισ πρώτους μήνες. Βάλε όσα χρήματα θες και μετά κάνε το frog με χρέωση 10 ευρώ. Κερδισμένος θα σαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 1. Κάποιος είχε ρωτήσει... πως μπορούμε να δούμε έναν αριθμό αν είναι φρογκ. Δεν βρίσκω την απάντηση. Για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης FROG, στείλε δωρεάν το μήνυμα ’frog <αριθμός κινητού>’ στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως 30 αριθμούς την ημέρα. Και μέσω εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Όχι, αλλά μπορείς να πάρεις ένα whatsup με διπλασιασμό της ανανέωσης τους τρεισ πρώτους μήνες. Βάλε όσα χρήματα θες και μετά κάνε το frog με χρέωση 10 ευρώ. Κερδισμένος θα σαι Σε ευχαριστώ φίλε αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αν στη κοσμοτε χρεώνουν την αλλαγή καινούριας sim, θα αγοράσω ενεργοποιημενη φρογκ απο ενα μαγαζί που βρήκα. Για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης FROG, στείλε δωρεάν το μήνυμα ’frog <αριθμός κινητού>’ στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως 30 αριθμούς την ημέρα. Και μέσω εφαρμογής... Σε ευχαριστώ πολύ. Μπορώ να στείλω αυτο το μήνυμα απο οποιοδήποτε κινητό κοσμοτε ή μόνο από φρογκ; είναι δωρεάν το μηνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Μπορώ να στείλω αυτο το μήνυμα απο οποιοδήποτε κινητό κοσμοτε ή μόνο από φρογκ; είναι δωρεάν το μηνυμα; Από frog και είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Είδα χθες το βράδυ έξω από ένα περίπτερο ένα διαφημιστικό της Frog για 10GB με 10€ για 60 μέρες. Ρώτησα τον περιπτερά, αλλά δεν είχε ιδέα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάρω το πακέτο αυτό και αν κάνοντας ανανέωση πακέτου προστίθεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Όχι, αλλά μπορείς να πάρεις ένα whatsup με διπλασιασμό της ανανέωσης τους τρεισ πρώτους μήνες. Βάλε όσα χρήματα θες και μετά κάνε το frog με χρέωση 10 ευρώ. Κερδισμένος θα σαι Το θεμα είναι πού βρίσκεις ενα τέτοιο. Και σίγουρα δεν καιρος να βγαίνεις παγανιά στους δρόμους να ψαχνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Το δώρο των 2GB άμα κατεβάσεις την εφαρμογή frog ισχύει; Ρωτάω γιατί εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά δώρο δεν είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Το θεμα είναι πού βρίσκεις ενα τέτοιο. Και σίγουρα δεν καιρος να βγαίνεις παγανιά στους δρόμους να ψαχνεις...Στο γερμανό. Ζητά ένα whatsup με διπλασιασμό τους τρεις πρώτους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Στο app έχει έξτρα προσφορά ,Μ έβγαλε επιπλέον 600' προς φρογκ για 1 μήνα! Λέτε να βάλει αργότερα και data; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Ήρθε σήμερα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Για όποιον ενδιαφέρεται είναι εβδομάδα διπλασιασμού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts