tempo Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Θα μένεις στο φόρουμ και θα μαθαίνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol: εγώ στο forum μπαίνω σε κάθε περίπτωση....απλά θα ρωτήσω την εξυπηρέτηση πελατών να δω τι θα μου πουν.....ίσως να μπαίνω στο forum! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 πως το υπολογίζετε; πως ενημερώνεστε; Αναφέρθηκε πως καλείς στο 1330 και αν ειναι εβδομάδα διπλασιασμου υπαρχει ηχογραφημένο μηνυμα πριν το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosPh Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλημέρα, Από σήμερα έχουμε διπλασιασμό 60+60. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 :lol::lol::lol: εγώ στο forum μπαίνω σε κάθε περίπτωση....απλά θα ρωτήσω την εξυπηρέτηση πελατών να δω τι θα μου πουν.....ίσως να μπαίνω στο forum! Πολλές φορές θα σου έρχεται και το σχετικό sms Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή cosmote για να δω τα υπόλοιπα της οικογένειας, είμαι εκτός Ελλάδος, και δυστυχώς επαναλαμβάνεται αυτό το μήνυμα: Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Προσωρινό τεχνικό πρόβλημα είναι. Και σε εμένα το κάνει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Προσωρινό τεχνικό πρόβλημα είναι. Και σε εμένα το κάνει.Ευχαριστώ. Το ελάχιστο ποσό που μπαίνει σε κατάστημα πιο είναι; σε γερμανό ή άλλο... Μόνο 10ευρο όπως online? Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosPh Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Το ελάχιστο ποσό που μπαίνει σε κατάστημα πιο είναι; σε γερμανό ή άλλο... Μόνο 10ευρο όπως online? Ακριβώς, ελάχιστο τα 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Ευχαριστώ. Το ελάχιστο ποσό που μπαίνει σε κατάστημα πιο είναι; σε γερμανό ή άλλο... Μόνο 10ευρο όπως online? Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk12€ το ελάχιστο στα καταστήματα 10€ το ελάχιστο online Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosPh Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 12€ το ελάχιστο στα καταστήματα 10€ το ελάχιστο online Στα καταστήματα το ελάχιστο είναι για frog 10€ και για τα υπόλοιπα 12€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 πως το υπολογίζετε; πως ενημερώνεστε; Ανεβάζουν και στη σελίδα του Frog στο facebook οταν ισχύει ο διπλασιασμός. Βέβαια κάπως καθυστερημένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Παιδιά το 50% έκπτωση σε εισητηρια Village ισχύει και στη Φρογκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Deals for you κωδικό παίρνεις κανονικά και από καρτοκινητο frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Deals for you κωδικό παίρνεις κανονικά και από καρτοκινητο frog. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ερώτηση κατανόησης της λειτουργίας του frog : Την εβδομάδα διπλασιασμού μπορώ να ενεργοποιήσω και άρα να διπλασιάσω 4 πακέτα 60+60; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Μπορείς αλλά καλύτερα να μην το κανείς γιατί αν περισσέψουν λεπτά μεταφέρονται στην επόμενη ανανέωση. Οπότε καλύτερα να βάλεις 60+60 Την (περιπου) πρώτη βδομάδα και ξανά την (περίπου) Τρίτη. Έτσι το περίσσευμα δεν χάνεται ποτέ. Παρεμπιπτόντως υπάρχουν δύο συγκεκριμένες μέρες που ΠΑΝΤΑ έχει διπλασιασμό πχ. Για να αυτοματοποίησεις, την ανανέωση με SMS scheduler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Μπορείς αλλά καλύτερα να μην το κανείς γιατί αν περισσέψουν λεπτά μεταφέρονται στην επόμενη ανανέωση. Οπότε καλύτερα να βάλεις 60+60 Την (περιπου) πρώτη βδομάδα και ξανά την (περίπου) Τρίτη. Έτσι το περίσσευμα δεν χάνεται ποτέ. Παρεμπιπτόντως υπάρχουν δύο συγκεκριμένες μέρες που ΠΑΝΤΑ έχει διπλασιασμό πχ. Για να αυτοματοποίησεις, την ανανέωση με SMS scheduler.Σωστά, έχεις δίκιο! Πες λίγο, πώς δουλεύει το SMS scheduler; Πως ενεργοποιείται; Άκυρο το ερώτημα, προφανώς εννοείς με εξωτερική εφαρμογή. Edited September 1, 2019 by nikolaosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Διπλασιασμός από σήμερα. Παρατήρησα επίσης ότι στο μήνυμα γράφει αξίας 3€. Ήρθαν μειώσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 στο application γραφει 3,02€ Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 "MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 08/09.“ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Ειρωνικά το είπα ότι προχώρησαν σε μείωση. Απλά το μήνυμα δε το έχουν αλλάξει ασχετα με την αύξηση ( την μικρή ΓΙΑ τον καταναλωτή) που έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Η αλλαγή έγινε το 2016 περίπου με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, αλλά από τότε τα περισσότερα πακέτα που ήταν πχ 7,06€ έγιναν 7,50, μετά 8.50 και πάει λέγοντας. Αυτό ξέμεινε, και για αυτό βλέπετε 3.02€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Μετά το πρώτο 6μηνο που δινει μπόνους ανανέωσης 1γιγα + 100', τι δίνει μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 600' προς Frog για 1 μήνα, με την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Tελικά δοκίμασε κάποιος να πάει πίσω μετά το πέρας του 6μηνου, σε wu/cosmokarta και να ξαναγυρίσει άμεσα frog και να δει αν θα ξαναδίνει τα δώρα του πρώτου 6μηνου? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Tελικά δοκίμασε κάποιος να πάει πίσω μετά το πέρας του 6μηνου, σε wu/cosmokarta και να ξαναγυρίσει άμεσα frog και να δει αν θα ξαναδίνει τα δώρα του πρώτου 6μηνου?Το δώρο καλωσορίσματος ισχύει μόνο την πρώτη φορά για κάθε πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts