arjuna Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Το πακέτο με τα 2 ή τα 5 GB συνδέεται με 4G; Στην ιστοσελίδα έχει την ένδειξη 4G δίπλα στο πακέτο των 700MB, αλλά όχι στα δύο παραπάνω. υποστηρίζουν 4G ενδεχομένως να χρειαστεί να στείλεις sms "4G" στο 1333 για ενεργοποίηση πρόσβασης 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένο το 4G στη γραμμή. Λέω μήπως στα πακέτα των 2 και 5GB δε δίνει 4G. Βλ. φωτογραφία. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένο το 4G στη γραμμή. Λέω μήπως στα πακέτα των 2 και 5GB δε δίνει 4G. Βλ. φωτογραφία. Δεν υφίσταται τέτοιος περιορισμός, σε καμία περίπτωση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μήπως ξέρετε αν έχει μειωθεί το κόστος φορητότητας; Έχω wind και λέω να αλλάξω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μήπως ξέρετε αν έχει μειωθεί το κόστος φορητότητας; Έχω wind και λέω να αλλάξω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡωτα στο κεντρικό νήμα της cosmote για σίγουρα. Κάτι λέγαν πριν λίγες μέρες για μείωση της φορητότητας από 30 ευρώ σε 5. Αν ισχύει μπορείς να το κάνεις whatsup και μετά το κάνεις αλλαγή πακέτου σε frog με χρέωση 3 ευρώ. Σύνολο 8 ευρώ. Δεν ξέρω αν γίνεται να το πας κατευθείαν σε frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ρωτα στο κεντρικό νήμα της cosmote για σίγουρα. Κάτι λέγαν πριν λίγες μέρες για μείωση της φορητότητας από 30 ευρώ σε 5. Αν ισχύει μπορείς να το κάνεις whatsup και μετά το κάνεις αλλαγή πακέτου σε frog με χρέωση 3 ευρώ. Σύνολο 8 ευρώ. Δεν ξέρω αν γίνεται να το πας κατευθείαν σε frog.Καλημέρα! ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων, ενημέρωσης υπολοίπου κτλ μέσα από εφαρμογή για τη frog; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Απο το mycosmote app Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω αν έχω 80 λεπτά προς όλους υπόλοιπο και βάλω από πανω και άλλα 60+60 λεπτά τα 80 που έχω ήδη μεταφέρονται? Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω αν έχω 80 λεπτά προς όλους υπόλοιπο και βάλω από πανω και άλλα 60+60 λεπτά τα 80 που έχω ήδη μεταφέρονται? Καλησπέρα φίλε, Ναι θα μεταφερθούν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 εκανα αλλαγη απο cosmokarta σε frog Και μετα απο ανανεωση 5ευρω μου εδωσε 500Mb και 60' προς ολους. αυτο ισχυει στη 1η ανανεωση το μηνα ή ηταν σαν δωρο επειδη ηρθα στη frog Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 εκανα αλλαγη απο cosmokarta σε frog Και μετα απο ανανεωση 5ευρω μου εδωσε 500Mb και 60' προς ολους. αυτο ισχυει στη 1η ανανεωση το μηνα ή ηταν σαν δωρο επειδη ηρθα στη frog Καλημέρα.Είναι προσφορά για όποιον έρχεται στη frog και ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες με την πρωτη ανανέωση απο 5€ και πάνω!!! Εν ολίγοις ΑΝ σου αρκουν τα 60λεπτα/μήνα προς ολους δεν αγοραζεις πακετο, απλως φορτώνεις 5€!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η προσφορά για video & music streaming 5GB με 1.5 € ως πότε ισχύει; Περιλαμβάνει την λήψη ραδιοφωνικών σταθμών ; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η προσφορά για video & music streaming 5GB με 1.5 € ως πότε ισχύει; Περιλαμβάνει την λήψη ραδιοφωνικών σταθμών ; Δες εδώ για τις πλατφόρμες που υποστηρίζονται https://www.spametouskanones.gr Οι πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που περιλαμβάνει το πακέτο Play Now Unlimited για Video/Music είναι οι ακόλουθες: Video: YouTube, COSMOTE TV GO, Netflix, Amazon Prime Video, Mubi Web radios: Pepper, OFFRADIO, Join Radio, Thema Radio, NG Radio, Fly 104, Imagine 897 Music: Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal θα εμπλουτίζουμε συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνετε ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Υπάρχει περίπτωση να γίνει φορητοτιτα απο κιου σε φρογκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Υπάρχει περίπτωση να γίνει φορητοτιτα απο κιου σε φρογκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Συνήθως μεσολαβεί cosmoκάρτα. 3€ παραπάνω κόστος δηλαδή. Edited August 28, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Υπάρχει περίπτωση να γίνει φορητοτιτα απο κιου σε φρογκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βεβαίως. Απλώς μάλλον θα σε βάλουν σε cosmokarta/whatsapp πρώτα. Πας σε κατάστημα Γερμανός - Κοσμοτέ με ταυτότητα και γνωρίζοντας τον ΑΦΜ σου και υποβαλλεις αίτημα φορητότητα αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εννοούσα απευθείας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλημέρα.Είναι προσφορά για όποιον έρχεται στη frog και ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες με την πρωτη ανανέωση απο 5€ και πάνω!!! Εν ολίγοις ΑΝ σου αρκουν τα 60λεπτα/μήνα προς ολους δεν αγοραζεις πακετο, απλως φορτώνεις 5€!! Μετά τους 6 μήνες, αν κάνει κάποιος αλλαγή πακέτου σε cosmoκάρτα/whatsup κι ύστερα επιστρέψει σε frog, σου δίνει την προσφορά ξανά άραγε; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτήν την ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ίσως γιατί όποιος έρθει στο FROG δεν ξαναέφυγε :) :) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 χαχα μην το λες, εφυγα εγω (για whatsup φυσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 To ίδιο και εγώ. Ελλείψεις οπως το after dark και πάρε-μοίρασε, αρκετά sms που φτάνουν για τις ανάγκες μου με επιπλέον επιβάρυνση 1€ στο πακέτο με έφεραν πίσω στο wu και ας πληρώνω 8.5€ το πακέτο ομιλίας/sms έναντι 3.02€ στο frog.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μολις εκανα ανανεωση 5 ευρω και δεν μου εδωσε 600 προς frog....αλλαξε κατι?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts